Trött.

Snart sängdax för min del.

Har precis kollat på film med Älskling, Tina & Johan.. Killar kan och nåt mer eller nåt sånt hette den, rätt bra. Eller aa, den va bra! Käkade hemmagjord kebab till.. hur gott som helst. :)

Längtar som faen tills våran lille bebis får komma hem. Techno & han kommer få det så bra tillsammans!

Jobb imorn.. och på tisdag.. suck. På tisdag fyller ju våran lille prins ett år. Måste hinna köpa lite födelsedagspaket åt honom. Ska säga till Tina att vi måste åka till stan imorn och fixa de!

Sleep tight!

På besök hos bebis.


Vi var som sagt på besök hos våran bebis igår. Finns det något sötare? (forutom storebror Techno som ligger på delad första plats) :)

bebis

  

Techno var lite uttråkad under den tre timmar långa bilresan, sötnöt!

storbebis


Dagens enkla.

kl?der

  
Grå tröja HM.
Svart linne HM.
Svarta stuprör Denimbird.
Silver/svarta ballerinor Wedins.
Svart väska Friis & Company.

Gårdagens köp.

  
Klänning 249.- på Gina, Skor 199.- på Wedins

Jag har ju lovat er..

..Lite bilder från Thailand.
   
Våran utsikt, Stranden, Våran baksida och Gänget som badar!
   
Skrållan & jag, jag & Jennie, jag & Älskling och Baywatch-Rasmus, hah.

Underbara sovmorron..

..eller inte.
Väcktes
först av babys väckarklocka o7.2o. Han vägrade desutom gå upp på en gång så han höll mej vaken i typ tio min extra. Somnade om lagom till åtta när han gick till jobbet. o8.2o ringer min mobil och väcker mej på nytt. Då är det pappa " oj, jag trodde du jobba" Men det var ju gulligt att han bara ville prata lite. Sen somnar jag iaf om efter typ 10 minuters prat med papi. Klockan 10.20 piper min mobil ännu en gång, då är det Tina som messar "Klockan är mkt stumpan".. Haha. Det är nog inte meningen att jag ska sova länge och det är ju skönt att veta att dom bryr sej om mej :)

Nu ska jag stoppa i mej lite frukost & sen blir det långprommis med Technogubben i det fina vädret. När baby kommer hem från jobbet ska vi upp till Delsbo och hälsa på lille Zakko. Myyys!

Glad.

Har varit på sådär lite halvdåligt och stressat humör hela dagen. Har precis kommit hem från stan med Skrållan & lite shopping botar ju allt. :) Mår tiptop nu (oj vad jag blev sugen på Tophat, hah.) Shoppade inte så mkt. Fanns hur mkt sött som helst på Indiska som jag ville ha, men alla klänningar fanns bara i L & XL.. möjligen någon M, men det är ju jag för liten för.. morr! Blev iaf en jättesöt vit klänning på Gina & ett par skor på Wedins, kommer antaglingen bilder sen. Köpte present till Skrållan oxå, två ögonskuggor från MakeUpStore & en klänning!

Jaao, vädret har man ju inte kunnat klaga på idag heller. Har bara haft på mej en kortärmad klänning, niiice! Har hört att det ska bli kallare nu i helgen. Typiskt, jag som är ledig..

Nu ska jag börja lite smått med maten innan baby kommer hem. Det luktar grillat överallt ute så vi tänkte att inte vi heller skulle svika vår kära grill :) Bakpotatis blir det till.. & sallad & lite bea! :)

Ha det så bra mina kääära läsare!

Äntligen.

Hemma från jobbet nu. Fan vad jag är trött! Måste laga lite mat nu & sen sova. Börjar kl sju imorn igen..

Efter jobbet imorn ska jag iaf in till stan med Skrållan. Tänkte kika på en silvrig klänning som en viss
Kelly har tipsat om. Det är hennes fel att jag är så fattig :P Måste även köpa födelsedagspresent till Skrållan. Hon fyllde ju bara den elfte februari.. ooups!


Nyvaken.

Gud så skönt det kan vara att sova länge ibland. Jobbar till 20.15 ikväll så jag var värd en sovmorron! Ska börja några timmar tidigare idag dessutom. Måste fixa till i glassbaren så vi kan öppna den, gott! :)

Ne, nu måste jag få i mej lite frukost..

Den nakna sanningen.

image87
Något sega efter en dag på stranden, men han är ändå lika fräsch mitt hjärta!

Gull!

Har busat som en tok med Techno nu, han är för jävla söt!! Ska hela tiden gnussa och hålla på i ansiktet :)image86
Aww, mammas stora pojke!

Maaat.

Hemma i Vendel nu. Ska bli bjudna på mat, passar ju perkekt så här dagen före löning. Jag som bara hade tänkt att äta en äggmacka till middag.. Nu blire fiskgratäng. MUMS!

Älskling har städat bilen här & jag har latat mej framför TVn.. Blir hemgång ganska snart efter maten.. Jag börjar ju sju imorn..

Snaaart är det helg igen,(man måste få vara lite optimistisk) jag längtar! Leeedig! Weeej!

Glass.

Satt på jobbet för en stund sen och kollade igenom det nya glass-sortimentet till glassbaren. Hur ska jag kunna bestämma vilka (typ tio) sorter jag ska välja till kulglassen? Fanns ju typ trettio stycken som skulle vara självklara i min bägare i sommar :) men vi har bara plats för tio eller nåt i frysdisken.. Sen ska jag dessutom bestämma vilka strössel & toppingar jag ska beställa hem. Fanns en topping med "suris"-smak med glitter i, den är ju given! Sen är det ju massa annat som ska beställas me.. Jag älskar när glassbaren öppnar, det är såå roligt att göra stora glassar med mjukglass & kulor & godis & strössel &.. jaa rubbet!

Är verkligen varmt ute idag. Känns inte allt för upphetsande att veta att jag strax måste gå tillbax till jobbet och stanna där enda till 19.oo, suuuck! Jag vill ju oxå åka till Vendel ikväll.. hmm.

Snart är det sista april oxå. För oss blir det lugnt för vi jobbar både måndagen & tisdagen.. Ska vara här hemma med Tina och Johan & grilla åså.. Mysigt! Hoppas det blir varmt bara så vi kan sitta i kvällssolen på våran balkong!

Back to work..

Yepp.

Sovmorgon idag. Börjar inte förrens klockan tio, nice. Slutar dock sju, mindre roligt..

Ska gå ut på en prommis med min lilla Techno nu. Det är ju så underbart väder ute så det får bli en lite längre morgonprommis idag :)

Åh.

Mitt förra inlägg om bakisgårdagen försvann visst och jag orkar inte skriva om de, kanske gör de imorn.. Ska fixa lite kvällsmat nu, sen blire sängen!

Bästa.

Var bara tvungen att lägga in en bild på min allra bästaste Tina & mej..

b?stisar.
Ser ni så jävla söt hon är? Aww..

Du är så fin gumman. Jag är världens lyckligaste som har dej, du är bäst! -love-

Undrar.

Vilka är ni, alla ni som läser min blogg? :)

Säng säng säng..

Sova sova sova sova!
Dax för bingen nu. Jag börjar ju o6.oo imorn & min baby är ledig. Jag hatar måndagar.

Sweet dreams!

Vimmel.

   
Yepp, så kan det gå :) hah.

Feeest.

Hehe. Gårdagen var amazing! Vet inte hur många bilder och filmsnuttar vi bjöd Seven på och jag vill nog inte veta heller :) Har iaf skaffat mej en ny favoritshot. Tequilan fick kliva åt sidan hela kvällen och släppa fram Fisherman, yummie! Min korv blev lite för full som vanligt och söp bort mobilen. Hans besök på Seven bestod av två glas vatten, sen tog han bussen hem. Vi andra landade på Max på hemvägen. Dom flesta av oss svalde sin mat, men Sara envisades med att få upp sin ur magen istället, haha! Sen fortsatte hon så hela vägen hem (och även här hemma) tills hon däckade på soffan. Sicken lirare :P Dom enda som kan festa med stil är nog jag, Tina & Johan (för en gångs skull) IG & Kristin bangade ju innan vi ens kom till krogen, losers ;P

Jeje, lite bilder kan jag ju bjuda på iaf. Var inte så aktiv med min kamera, men sen när Sara & Tina har skickat över sina bilder så ska ni få se lite mer..(eventuellt nån vimmelbild från Seven eller Nattstad kanske jag oxå kan smyga in.. kanske..)

tinaelinkirre
Tina jag Kirre
elinsara
Jag Sara

Oups!

Har inte blivit nån städning för min del än så länge, blev sur och la mej i sängen med Techno och läste både aftonbladets och expressens fredagsbilaga. Däremot har Baby snart tagit sej genom hela lägenheten med både händerna och dammsugaren. Jag ska kanske vara lite snäll och skura golvet iaf.. och lägga in den sista tvätten i garderoberna, för han har ju dessutom vikt tvätt.. Han är bra duktig min älskling.. och snygg :P

Hemma.

Kom precis hem. Var tvungen att handla lite efter jobbet. Det blir tacos ikväll, mums!

Har inte tid att sitta här nu. Baby kommer hem om cirkus tio minuter och då får inte jag sitta här, heh. Jag måste städa.. Sa att jag skulle börja med det innan han kom hem så därför har jag ju lite bråttom nu :P Måste ju hinna få fint till the big party imorn. Fan så kul vi ska ha, hah.. 


Later!



 


Lunch.

Hemma på lunch nu, som vanligt :) Tillbax till jobbet snart och jobba dom sista två timmarna.. Sen hem och städa städa städa. Älskling vill att jag ska jobba hans sista timme, men jag vägrar. fniss.

Det var inte bara jag som hade strömlöst igår tydligen. 10000 hushåll eller nåt i den stilen. HELA Alunda med omnejd var svart, tom ICA. Vi var visst tvunga att stänga nån timme :)

Ikväll kommer Tina, wiihuu. Fan vad jag har saknat min sessa!

Jeje, back to work nu.

Strömavbrott.

Har precis haft strömavbrott i typ en timme. Man känner sej verkligen handikappad utan dator, tv, lampor, spisen.. Jag skulle precis hoppa in i duschen och sen laga mat.. då blev det kolsvart.. Husen runtomkring var oxå kolsvarta.
Ligger lite efter i planeringen nu. Bäst att jag skyndar mej in i duschen nu (ska ju dessutom försöka färga över rostet i håret som jag fick när jag badade med hårspänne i havet) Maten lär ju inte hinna bli klar innan Baby kommer hem och alldeles snart blir jag väl oxå påminnd(stavningen?) av min jetlag som vägrar släppa.. hah.


Mina pojkar!

Techno & Zakko
 
Åh, världens finaste bebisar!

Typiskt.

Vad händer när man gör sej till och ska skura balkongen? Jo, det börjar regna.. Och inte nog med det.. Jag sparkade dessutom ut flaskan med gamla fimpar som står där ute.. äääckligt!

Morgonpigg.

Gick upp klockan nio idag trots att jag är ledig. Jag lever kvar i Thailands-tiden fortfarande och då var klockan 14.oo när jag gick upp :)

Har suttit här sen dess, pratar med Sarra på MSN. Borde börja städa nu.. Måste fixa på balkongen.. skrubba & dona. Älsklingen planterade ju blommor där och gjorde fint här om dan så nu är det bara skrubbningen kvar.. typ.

Ska åka in till stan i eftermiddag med Skrållan.. JAG FÅR INTE KÖPA NÅT, JAG HAR INTE RÅD!!! (försöker intala mej själv) Haha..

Nee, balkongen ropar på mej.. Jippiii..

Oups.

Nu har jag suttit här alldeles för länge igen. Det blir lätt så när bloggen funkar :) Har gått igenom alla mina favoritbloggar nu.. nästan. Jag som skulle sova efter jobbet..

Dax att laga mat; Spagetti & köttfärssås.

Yeees!

Bloggen funkar! Mitt liv är räddat.. eller nåt :P

Jag har iaf inte lagt in så mkt kort från Thailand på datorn än eftersom jag har ny mobil & inte är allt för teknisk. Jag fattar helt enkelt inte hur man gör, hah. Använde dock kameran för att ta kort med på planet eftersom man inte får ha mobilen på då, så här har ni..


 
På planet dit och på planet hem!
 (Skrållan&jag)

Kan dock fortfarande inte lägga upp stora bilder för då får datorn damp. Jag gjorde vågen åt att jag kunde lägga in några bilder överhuvetaget.

home sweet home.

var man hemma igen. Har jobbat första dagen idag. Är fortfarande kvar på jobbet eftersom bloggen fortfarande inte funkar hemma :( Vad faen kan det vara för fel? Jag kan inte läsa bloggar & inte uppdatera min blogg heller.. suck. Den enda sidan jag besöker när jag är på internet är den enda sidan som inte funkar, morr!

Jag lovar att ni ska få lite mer detaljer om resan & lite smaskiga bilder när jag har orkat fixa nån som kan fixa våran dator..

Fyllde år gjorde man igår oxå. 20 för fjärde gången! :D Haha..

Nee, nu ska jag hem och sova. Undrar när jetlagen ska lägga sej. Vill ju inte vara pigg klockan 05.00 imorn när jag är ledig ju :P

Och om fyra veckor kommer våran bebis... :))

Varmebolja.

Blev visst en svang in pa bloggen idag me. Det ar sa varmt ute sa man knappt star ut :) Over 40 grader i skuggan nu & havet svalkar inte ens lite nu.. Men det ar skooooont!

Idag fyller Chrille ar sa det blir varsting middagen ikvall, hur ska jag orka? Hihi..

Ska in till Phuket town imorn och shoppa och fixa haret.. :D Malin kopte varsta sota klanningen dar igar sa en san ska jag me ha!

Jutte, jag fick ju min alskade rosa mobil i present av Stoffes familj. Finns ingen sotare! Kameran e saa bra! Finns massa kort som ni ska fa se nar jag kommer hem kan jag lova!

Nee, nu ska jag kika runt lite pa dom vanliga bloggarna & sen ut i solen igen..

Saknar min bebis som faen..

See ya!

Thailand.

Thailand ar lika underbart som vanligt. 35 grader i skuggan och nastan lika varmt i vattnet, niiice. Ska dra ut pa en liten moppetur nu, haha. Lite skumt med vanster trafik men Stoffe far kora :) Vill inte aka hem om det inte vore for lille Techno, saknar honom som bara fan! Asa Tina & mamma & ganget forstass. Nee, dax & dra igen. Vi ses pa mandag. 

Ciao!