Meh!

OC kan inte byta sändningstid. Hur ofta kommer man inte glömma bort en söndag kl 19.05? Dessutom uppehåll fram tills den 18:e.. morr!

Äntligen.

Klockan slår snart åtta och på onsdagar beyder det OC. Undrar om jag ska ligga i sängen och titta, för Älskling & Chrille håller på och sätter upp speglar i hallen.. hmm nee, då kommer jag somna & behöva ha brillorna på mej.. det behöver man junte när man har en 42" att vila ögonen på i vardagsrummet :) Soffan nästa!

Bittersweet.

Jag fick en bittersweet känsla genom kroppen när jag såg att det låg en liten HM katalog på golvet innanför dörren när jag kom hem (den var inte ens södertuggad av techno, det måste vara ett tecken) Bläddrade igenom den lite snabb, märkte på direkten att jag kommer bli fattig på kuppen. Haha. Meeen, jag åker ju ändå till Thailand snart så då måste jag ju ha lite(massa mer) nya sommarkläder. Halternecklinnet jag har i svart finns ju i vitt & turkost oxå, jag måste ha båda.. åså massa annat me. Så ikväll äre jag som sätter mej på hm.se och beställer. Fniss.

Sjukt.

olycka

Sånt
här händer bara inte där man bor. Den här bussen blev såhär tillknycklad på vägen mellan Alunda & Uppsala. Vägen där jag åker flera gånger i veckan. Bussen som jag åker med när jag åker till stan. Det är helt sjukt. Ringde tillome en journalist från Expressen till jobbet idag och ville intervjuva mej om olyckan. Som om jag visste mer än nån annan..

buss

Dax att laga mat nu. Älskling kommer hem snart och är väl vrålhungrig som vanligt :) Kycklingwok får det bli..

Krock.

Vaknade av ett mess på mobilen. Två bussar har krockat på 288:an utanför Alunda. Minst sex döda och femtio skadade. Läskigt, undrar hur många man känner..

Tina

Aww, världens sötnos. Du förstår nog inte hur mkt du betyder för mej gumman.

Tina

Jag älskar dej!


Irriterad.

Varför ska blogg.se ALLTID vara så jävulskt segt. Idag har det vart värre än nånsin. Lyckas logga in typ en gång av trehundra. Läser jag nån annans blogg hänger sej datorn/vräker upp en miljon fönster/slutar visa bilder/fastnar musen.. GAAAAAAAAH! Kan ju inte ens gå in till Kelly & säga att jag vill köpa ett halsband av henne.. morr!

Måndag.

Fortfarande trött efter helgens bravader. Gårdagen bestog inte av mkt. Åt massa onyttigt (tårta, semla, pizza, chips, godis.. you name it) och kollade på fim hela dagen. Under 50 frist dates somnade jag dessutom.. på golvet.. Såg Snakes on a plane(eller vad den hette) Fy fan vad vidriga ormar är!

Kan ju iaf förgylla er dag med lite kort från festen, kommer fler senare..

partypartyparty




House of wax.

Fy fan vilken vidrig film..



Jag undrar om baksmällan nånsin ska släppa..

Sjuk.

Jag måste blivit sjuk i natt, för det kan väl aldrig vara gårdagens alkoholflöde som har gett mej sån jävulsk huvudvärk :P haha. Vilken klockren kväll! Ont gör det i mina små fossingar oxå, men fyra timmars oavbrutet röj på dansgolvet sätter väl sina spår.. Speciellt om man rockarloss i sjuuukt höga klackar. Men det var det värt!

Älskling ligger i sängen och säger att han har fått magsjuka, fniss. Han är väl för go!

Frukost nu. Varma mackor med massa ost. Att jag alltid ska vara så hungrig såhär dagen efter.. Fast, hmm.. Jag är ju alltid hungrig :D

Tina, hoppas din födelsedag blev lyckad på alla sätt och vis. Dom spelade ju Jaded bara för dej inne på sjuan. Jag har iaf alltid kul med dej min sötnos. LOVE!


Feeeeeeeeeeeest.

Jag kan lova att den här festen rockar dom bara faaaan!!! Malyn, do borde va jaär!!!! aaaaah. neee, inte på tequlia rejs nu jaaaaow- pususushsss

Stress.

Har egentligen inte tid att sitta här eller att vila. Jag tänker dock göra båda :) Har ju två skvallertidningar som ligger och väntar på mej.. Får bli en snabbstädning sen!

Ciao!

Grattis honeypie.

Idag fyller bästaste Tina 20 :) Grattis babe. Blir ett jävla party här på Albertinas ikväll.. kan jag lova :)

Bara hemma på lunch nu. Slutar tre.. då ska jag hem och sova & städa typ innan klockan fem.. haha. Kommer bergis gå skitbra :) Sen dusch, göra bål, fixa, äta tårta & festa hårt..

wiii.

Hemma.

Kommit hem från stan precis. Gick riktigt länge på IKEA. Köpte den där hyllan (förutom fronterna till lådorna för dom var slut, men fanns i Gävle så en kompis till Stoffe ska komma hit med dom på söndag, tur att man har kontakter) och massa annat strunt. Var på biltema oxå, (suck) men jag hittade iaf toksöta magneter till kylen & reflex-spöken :)

Snart dax för mat; potatisgratäng, ryggbiff & bea.. åså pärltomater till, mumma!

Blir väl sängen skapligt ikväll, börjar ju sju imorn.. sen är det ju en hejdundrandes fest på kvällen, weeeei. Då vill man ju vara utvilad. Ska nog sova en sväng efter jobbet imorn..

Ne, om man ska ta och ringa Tina kanske.. eller det får bli efter maten. Måste ju be henne köpa en del alkohol imorn (hon blir ju tjugo) och sen två tröjor till mej.. heh.

Ciao!

aaa.

här ser jag ut idag :)



Ska åka till IKEA om en stund. Längtar som bara den tills det är klart i hallen & köket och alla listerna är tillbaka satta. Idag ska vi iaf åka och köpa en ny svart, låg hylla till hallen. Kommer bli riktigt nice, bara golvet kommer på plats nån gång..


Fjortisfrossa.

Japp, efter lite önskemål från Malyn har jag då knäppt lite kort på mina senaste fynd. Dock inte alla, vissa bilder blev på tok för mörka och eftersom vi precis har slitit ner våran gamla spegel från väggen var jag tvungen att ställa den i soffan. Inte dom bästa korten, men man ser ju lite iaf :)


1. Grå med svarta döskallar, syns dåligt. Även tightsen är nya; svarta med rosa prickar & gråa trianglar :)
2. Min ääälskade döskalleklänning. Döskallarna är i glitter.
3. Den gråa från MQ, ack så söt.


1. Köpte den även i militärgrön.
2. Hur söt som helst med det svarta smala skärpet. Polokrage är det på den me.
3. Köpte den även i vitt. Dom gråa tightsen är oxå nya.

Så! Det svarta linnet & dom vita benvärmarna fick inte vara med på bild :P Hoppas du är nöjd babe.

Back to the städning now.

Städa.

Yepp, det ser ut som ett krig här hemma. Tror bestämt att våran älskade lille Techno har slaktat varenda leksak eller nåt. Dessutom finns det berg av tvätt. Har mitt hjärta tvättat när jag har varit borta? Nej! Fast han har ju iofs gjort andra bra saker, fixat med diskmaskinen och så så den funkar igen.. (eller va det Chrille som gjorde det?)

Anyway, dax att hugga tag i skiten.


Uppe med tuppen.

Blev inget "ligga i sängen hur länge jag vill" idag. Korven ville ha frukost och klart att jag ställer upp. Jag menar, jag kan ju gå och lägga mej sen igen när har går till jobbet. Och det ska jag, eller iaf soffan :)

Ciao!

Dagens.

Var bara tvungen Malin :)

... klädsel: Slitna Nudie-jeans, grått brottarlinne från HM, Svart Juicy-tröja med blått tryck, Ljusblå Peak-hoodie (kallt ute)
... smink: allt
... frisyr: sidbena, utsläppt men hårnål i luggen
... låt: Har Nothing in this world med Paris på hjärnan iaf
... vill ha: lördag, oändligt med pengar
... saknad: Tina, systrarna
... roligaste: sista dagen på bilskolan
... tråkigaste: åka buss/tåg
... kramar: inte fått en enda
... pussar: korvens gospussar, även om dom va påtvingade :P
... TV-program: Hm, har bara kollat lite halvt på vänner
... köp: döskalleklänningen, den grå klänningen & benvärmare från MQ, en klänning till från Gina och paket till Tina
... godis: Hallonmumrikar
... lunch: En tekaka med skagenröra och räkor och grönsaker
... kvällsmat: Ska göra chickennuggets med sötsur sås snart.
... träning: Springa på stan med massa packning :)
... läsning: Nya VR
... nyttigaste: Mjölk till maten?
... Dagens "åh nej!": När jag trodde att jag missat bussen (den var tio minuter sen, så jag hade tur)

Niiice. Måste bara säga att det har varit skaaapligt kallt idag. -24.5 visade termometern imorse, burr. Skönt att man är ledig imorn så man kan ligga i sängen hur länge som helst.

Bedtime.

Sista dagen imorn, weeei.
Tina, I love you!
God natt & puss på er mina vänner.

Anonyma kommentarer :(

Ni som lämnar anonyma kommentarer kan bara ge upp. Dom tas bort lika fort som dom lämnas, så namn i fortsättningen tack! :P

Asg.

Min mamma är lite rolig. Vi frukosten satt vi och pratade om när vi ska åka till Turkarnsch igen. Vi kom fram till att det är 24 veckor kvar. Mamma skulle övertyga mej om att det inte va såå lång tid; "Det är åtta veckor sen det var nyår, om två veckor är det tjugofyra veckor sen.." Haha, hur gick det ihop sej?


Snart, enligt mamma, är vi här igen!
 Jag ska bara till Thailand först :P


Uuunderbart!



Nu.

Frukost-time, macka med ägg får det bli. Ska bara väcka mamma först..

Yes.

Nu vet jag vart den underbart söta klänningen som jag såg på ett butiksbiträde igår kommer från. Ljusgrå hängselklänning med mörkgrå små döskallar på :) Hoppas hoppas hoppas att den finns i Uppsala på fredag, men den risken är väl inte så stor. Hoppas även att den söta hängselklänningen från MQ finns där, i Gävle fanns den bara i L.. Undrar om jag vill ha den i svart eller grå, jag tar nog den som finns.. om någon av dom finns.. Hatar att kläder som man blir dödsförälskad i ALLTID ska vara slut i S.

Håller iaf alla tummar och tår att båda varianterna finns. Kan ju kolla en gång till i Gävle imorn, dom kanske har fått in nya.. eller inte :P

Fettisdag.

Idag har jag varit en fettis (ja, jag vet att det heter fet-tisdag) Ätit 1½ semla, en chokladboll, ett mål Chicken Tasty på donkan (dock med mjölk till) druckit en liten hallonsoda.. dessutom köpt lösgodis som jag ska ta med mej till sängen nu när jag ska läsa skvaller :) Men det är jag värd efter allt slit dom här två veckorna! Dessutom så är jag aldrig annars en fettis.. typ :P Och så har jag ju tränat oxå.. heh.

Som sagt, sängen bums! 

Snökaos deluxe.

Det var visst inge vidare att köra bil i Gävle idag. För mej gick det fint, men inte för andra. Det låg bilar överallt i dikena, bilar krockade i väggar, bilar krockade med varann.. you name it. Överallt runtom Gävle var E4:an avstängd pga olyckor. Bilar i dikena även där, seriekrockar, lastbilar som vält.. Kan inte fok köra? :P Iofs så såg man typ inte ut.. Snöflingorna som bara rasade ner såg ut att väga typ femton kg eller nåt och det var svinhalt och svinkallt.. Skönt att vara inne i värmen nu iaf :)

Hade lite tid över idag i Gävle. Det resulterade i en shoppingrunda; fyra klänningar, en t-shirt/klänning, ett linne & två par tights. Köpte även present till Roger; mjukiskläder :D Blir iaf en sväng till Uppsala på fredag me, måste köpa present till Tinasnuttan.. och eventuellt en klänning till till mej.. eller två :) Vet två sviiinsnygga!

Dax för träning nu BodyStep+Bodycombat, niiice!

Minnen.

Haha. Satt och kollade på lite gamla kort. Kan inte annat än småle när jag ser kort på vissa av mina nära och kära. Se och njuuut.. :P tsss.

mami
Mami, fniss.
malin
Snygg Malin :)
söta
Karro, Pappa & Hjärtat (finns inga dåliga kort på han)
erika
Erika, asg.
skrållan
Skrållan, haha.
rasmus
Lille lille Rasmus :D

Okej, jag kanske inte heller alltid är så snygg...

elin
Hahaha!


Love you anyway sweeties!!

Trött.

Sov hur skönt som helst i natt. Hörde inte ens när mamma & Roger gick och la sej/satt vid datorerna. Vaknade av väckarklockan o6.4o och nästan studsade upp, inget trött alls.. Sen när jag satte mej i bilen till Gävle somnade jag direkt, inte alls så passande :P Vaknade och somnade hela tiden, kunde bara inte hålla ögonen öppna. Väl framme i Gävle somnade jag i en stol, hah. Och sen i bilen igen, fniss.. tror inte att någon såg mej iaf..

Saknar min korv och våran lille bebis massa, men förhoppningsvis kan jag åka hem redan på onsdag, weeei.

Träning om en timme, dax att packa..

..och ikväll blire sängen tidigt. Tierp o7.3o imorn igen.. ska försöka att inte somna i bilen då..

Snälla Britney..

Britney
Vad har du gjort?

Helgen är redan slut. Vart tog den vägen? Nästa lördag blir det iaf århundradets fest.. typ. Fan vad kul vi ska ha! Längtar redan..


Cara mia.

Jeeej. Måns var helt klart bäst! Men han var ju bara söt, right? ;) Haha!  Men Sebastian borde ju inte gått vidare.. Usch.

Filmtime nu.


Kväll.

Kommit hem från jobbet nu. Tina kom och hämtade mej så handlade vi maten till ikväll. Wok med scampi, mums! Sen blire fruktsallad och glass oxå!

Vårat kök var iaf sjuk fint när jag kom hem. Chrille har ju lagt nya golvet idag :) Bara golvet i hallen kvar nu, sen är det klart för den här gången. Ska ju tapetsera om i träningsrummet sen oxå, men det får nog vänta lite.. Vill ju kunna ha lite ordning mellan gångerna.

Nee, på med favvomjukisarna (dom gråa juicy) nu och sen in till grannarna och spela tv-spel.

Skvaller.

Nu är det sängdax för mej och Techno. Har ju köpt lite tidningar idag som jag helt glömt bort. Lite skvaller kan ju aldrig skada :) Korven kommer hem me tolvbussen, kan ju inte somna innan han kommit..

Sara och lilla Jessie åkte precis hem. Inte dåligt söt hon va, men en riktig liten bitch blir hon nog när hon blir stor. Bara morrade och bet på lille Techno :P men efter en stund vågade iaf han bitas tillbax! hihi.

Och Tina.. hon bara sover.. som vanligt på fredagar :P fick iaf världens sötaste sak av henne idag! *love*

Natti!


Hemma.

Blev ingen shoppingrunda på stan idag, jag som hade längtat såå! Rasmus skulle hem till oss och tapetsera klart så då kunde jag åka med han hem och skippa min shopping. Vad gör man inte för att slippa åka buss och tåg? :) Får ta det nästa helg istället, måste ju ha födelsedagspresent till Tina då! Fan att hon fyller tjugo, då kan man junte retas med tonåringen längre :P

Skönt med helg nu, men plikten kallar.. Börjar nio både imorn och på söndag. Sen tillbax i Tierp 7.3o på måndag igen. Åhh!

Nu ska jag slänga mej i soffan och vila lite. OC-reprisen börjar om en halvtimme och jag som missade de i onsdags. Måste ner och handla lite sen oxå. Ska laga mat till bara mej ikväll, de får nog bli tacos(som vanligt när jag bestämmer)!

Less.

Japp, idag var jag skapligt less på skiten. Kan det inte vara över nu? :P Ska dessutom jobba hela helgen och sen tillbax på måndag. Puh! Skulle behöva vara ledig i helgen, man blir ju helt slut! Skönt att man har träningarna och se fram emot varje kväll. Ikväll vare core, jobbigt & skönt!


Imorn får jag iaf åka hem till mina små hjärtan. Äntligen! Shoppingrunda på stan först.. Klänningar kan man ju aldrig få för många av.. :) Sen kommer Sara imorn oxå med sin lilla bebis. Hon ska leka med min lilla bebis :) Sött! Så kommer ju Tina hem oxå, weei.


Nu ska jag klippa håret på Roger, sen blire sängen. Tierp 7.3o imorn igen...

Alla hjärtans dag,

Har haft så fullt upp den här veckan att jag inte ens har hunnit me å blogga. Men det är kuuul :) Fast skönt sen när det är över oxå!

 Min kropp är helt mörbultad. Pump i måndags och Step & Body Combat igår. Om två timmar bär det av in till Tierp för Pump igen.. Hur ska det gå med mina värkande muskler? Men snygg blir jag, haha..

Alla hjärtans dag idag oxå. Jag kommer inte ens träffa mitt hjärta :( Han kommer hit och hämtar Techno sen, men då är jag på träning.. Får inte träffa han förrens fredag.. Vill ju somna bredvid det här ikväll..


älskling


Ska in till stan på fredag och köpa alla hjärtans present till Stoffe & Tina.. Och förhoppningsvis födelsedagspresent till Skrållan. Om jag hittar nåt, hon har ju förstört min idé den skitungen ;P

Söndag.

Igår hade vi de nice. Drack lite och tittade på melodifestivalen.. eller hade den iaf som bakgrund. Jimmy Jansson borde gått vidare direkt & the Ark var en stor besvikelse, även fast Ola Salo är så söt ;) Tycker dessutom mindre & mindre om Jessica Andersson varje gång jag ser henne. Usch, vilken människa! Ödmjukhet, finns det?
 Kamerna gick varm igår oxå.

tinatechno
Tina & Techno myser.

Techno
Techno är världens finaste.

älsko
Vi är kära & trötta vid o2.oo.

me
Och jag..


Sen när baby kommer hem från träningen så ska vi åka till Vendel och fira världens sötaste födelsedagsbarn. Lilla Skrållan blir 16 idag :) Fast vi har ingen present.. men jag vet exakt vad jag ska köpa! 

skråll

skråll
                
Grattis baby! *love*

Yepp.

här kan det se ut en helt vanlig lördagkväll på Albertinas.

ElinTina

Vi bjuder på den, Tina & jag.

Diadem.


Jag har världens finaste diadem, right? :) Vill ha ett i rött & ett i guld oxå, men det finns inte.. Kanske nåt att inskaffa, Gina Tricot?

Me

Singstar!

Hehe. Sitter här hemma och battlar i Singstar mot Skrållan. Jag rockar verkligen. haha.

Va in till stan förut och käkade på Amazing Thai (det är inte långt kvar nu) och bowlade. Rasmus kom sist :P hah.

Nee, nu kanske vi ska ta och kolla på en film eller nåt.. eller sjunga lite mer :D

Plogbilsjävel!

Åhh, just när man har tänkt sej att man ska sova till typ elva så ska plogbilsjäveln leva om som en idiot utanför. Lät typ som ett brandlarm när han backa & som han bomba hela huset när han ploga. Morr! Varför just på min lediga dag? Suck.

Sitter här och dricker en smoothie nu. Kiwi & passion. Gottgott.

Har tvättstugan från klockan elva. Konstigt att det kan vara roligt att tvätta nere i tvättstugan, men när jag ska tvätta här hemma i våran maskin så är det så värdelöst så man kan spy.


Frukost.

Sitter här och äter frukost, välling.. Måste följa en strikt diet nu när det snart är dax för Tahiland igen.. Min kropp är inte vad den bode vara =/
Ska åka och simma snart. Sen blire stan & lämna blod & äta sushi. Fan vad gott.. och nyttigt dessutom!

sushi

Mår lite bättre nu, tack vare Skrållan my love. Längtar såå tills imorn!

I'm in love

Yepp, och min kärlek heter Ramlösa Persimon & Grape. Finns det nåt godare?

ramlösa
Mmm..

Lunchdax.

Är bara hemma en snabbis på lunch. Nudlar för typ sjuttioåttonde gången där här veckan, mums! :) Slutar klockan sex sen, då kommer jag vara tvärslut. Jobbigt att jobba 7-18. Blir soffan med Veckorevyn då och sen OC såklart.

Undrar om det nånsin kommer ordna sej. Det måste det! Vill inte mer..


Fan.

Vad jag än säger så blir de bara värre.. Varför? Jag vill inte det här igen. Älskar ju dej gumman.

Sluta.

Ibland måste man gråta sej till sömns. Sånt är inte roligt, men är man orolig så är man. Det finns inget man kan göra. Igår var en sån kväll..


Idag är det en ny dag. Tisdag. Jag tycker om tisdagar, för jag har alltid sovmorron till kl ett (dock näst sista veckan nu) och jobbet på tisdagar är roligt :) Har dessutom träning på kvällen. Jag älskar att träna! Sen är det en dag närmare fredag oxå och på fredag kommer min bästaste Tina. Flytta hit nu darling!

Tina


Nee, om man kanske ska gå och göra lite nytta. Gå ut med vovven och fixa ordning sej lite.

Bedtime!


Hemma igen. Mötet gick hyfsat snabbt. Nu ska vi gå och sova, jag och min lilla familj. God natt!

Techno

Plikten kallar.

Jahopp, nu har man busat med lilltrollet, diskat (för våran förbannade diskmaskin har gått sönder och orsakat vatten skada under parketten i hela köket, bara till å riva ut skiten) och ätit mat - kalkonsallad. Mums! Nu är det dags för personalmöte, suck.

Busfrö.

Det finns ett litet hjärtegos som inte vill att jag ska sitta och pilla med min blogg hela dagen. Och Techno heter haaaaan. Han vill bara busa hela tiden, så nu är det dags för det en stund. Weeei.

Techno

Fint!

Åh, så fint jag har fått här nu. Min sötaste Malin som har hjälpt mej. Tack raring, du är bäst!

malin


Älskade lillasyster har legat på sjukhus hela helgen. Svårt att andas, nå fel med lungorna & syresättningen i blodet var på tok för låg. Haft slangar i armar & näsan och syrgasmask och annat jobbigt. Dåligt orolig man har varit. Nu har dom iaf kommit fram till att det antagligen berodde på förkylningsastma, så idag får sötnosen åka hem igen :)

emilia




 

Blogg?

Okej, let's see.. Vad gör man nu?