Sötnosar!

Lite nytt på grabbarna..
zakkosöt
Zakko & Techno <3
technosöt
Nu ska vi gå och sova :)

Sova.

Nu ska jag sova, bara ut med vovvarna först..

Kan ju berätta att det bara var min ena lillsyrra som kom ihåg att det är Elin-dagen idag. Du är bäst Erika <3

Snart..

..kommer IG. Vi ska försöka vänja våran lille kattkille med hundarna. Förra gången gick de inge vidare, han är som en riktig tiger den lille. Hundarna älskar ju katter, men han verkade inte gilla hundar, tss. Får se om vi kan göra några framsteg idag..

Namnsdag.

Yepp, det har jag idag. Det är bara att komma förbi med alla presenter :))

(som vanligt kommer inte Baby ihåg..)

Sovmorron.

Det är inte ofta jag får sova till 08.45. Jag älskar dom mornarna när Baby går upp före mej och sen kommer och väcker mej vid kvart i nio. Idag var en sån morron :)

Ska ut med vovvarna nu, sen är det dax för jobbet..

Dax för..

.. sängen. God natt!


Uttråkad.

Yepp. Har precis pillat i mej lite (mycket) keso. Gott, men eftersmaken är inge vidare.. Ska nog stoppa i mej lite jordgubbar så den försvinner.

Ska laga lite mat nu (men äta när Baby kommer hem) och sen lägga mej i soffan och vara lat resten av kvällen :)

Färdigtränat.

Jupp, nu har jag varit ute och både gått långprommis och sen sprungit, skööönt! :) Lite styrketräning hanns med oxå, men grabbarna bara störde.. Nu sitter jag här och väntar på att Baby ska komma hem från jobbet så jag kan duscha. Läskigt att duscha när han inte är hemma ju så nu sitter jag här och luktar inte direkt kardemumma ;)

Sitter och kikar lite på HM.com. Vill ha lite nya höst klänningar, men jag måste spara pengarna till Turkiet ju. Vi åker ju om bara två veckor :)) Men man kanske kan köpa bara en nu.. eller två.. eller tre :D

Klart.

Nu är tapeterna till huset beställda. Det kommer bli tokigt bra! Dom kommer på torsdag tillsammans med min Papi & gänget. :) Ska bli hur kul som helst. Måste få tag i Marlene om torsdagen bara, hmm. Vill inte jobba när vi får besök ju!

Lunch nu. Har ätit viktväktar pasta & köttfärssås, gott.

Ska strax tillbax till jobbet och jobba dom två sista timmarna. Sen hem, långprommis med vovvarna & sen en springtur med Malin. Resten av kvällen ska jag bara ligga i soffan och lata mej. Laga lite mat oxå, men vad? Hmm.

Hopp.

Har varit och käkat pizza med Baby, Mami & Roger idag. Gott, men fan så mätt jag blev. Orkade bara halva.

Tog hem min söta Igor från Mami idag oxå, så nu har vi ett till husdjur :) Terariet passar så fint i vardagsrummet.

Nu ska jag sova. Massa trött + att jag börjar jobba klockan sex imorn. Gäääsp!




Jutte, kanske ska säga att vi hade massa kul igår oxå. Oj så fort tequilan slår till ;) Har man inga glas så halsar man ju.. Hihi. Mami fick iaf komma och hämta oss sen på natten eftersom taxin aldrig kom. Var nog tur det. Känns inte som det var så stor mening att åka till stan sådär runt halvtvå tiden :)

Nuså, God natt!

Partytime.

Nu är jag i Vendel igen, redo för party. Snart ska vi åka :)

Sovtime.

Blev så at vi sover kvar i Vendel båda två. Jag skulle hem egentligen, men orka?! Börar joba klockan sju imorn så det blir till att studsa upp tidigt istället..

Skrållan ligger här och försöker sova nu, så det ska väl kanske jag oxå göra.. Natti.

Hemma.

Måste vattna blommorna & fixa till mej lite, sen far vi :)

Mätt.

Är hemma på lunch nu. Har ätit en Viktväktar lasagne, skitgod :P Nu är jag typ spymätt.

Baby ligger i soffan och sover & grabbarna ligger här hos mej och vilar. Slöfockar alla tre :)

Ska snart tillbaka till jobbet och jobba dom sista två timmarna. Håller på att städa mjukglassmaskinen och den ena slushmaskinen, inte roligt! När jag kommer hem ska jag iaf packa ihop lite grejer för när Baby slutar ska vi kasta in oss och grabbarna i bilen och åka till stan. Ska köpa trädgårdsmöbler och idag måste jag komma ihåg mobilladdaren! Sen bär det av till Vendel där vi ska bli bjudna på Thaimat.. igen :)

...

Jag vill inte verka otrevlig eller så, men ibland blir vissa kommentarer bara för mkt. Jag vill kanske inte berätta precis var jag bor, exakt vilka jag umgås med, var jag jobbar eller vad min Baby sysslar med osv. Jag berättar det jag vill berätta, varken mer eller mindre. Så snälla, sluta fråga så mkt som angår mitt privatliv. Jag vill helt enkelt inte att alla ska veta allt..

Kvällspromenix.

Har precis vart ute med vovvsen. Skulle egentligen bara gå ner och hämta batterier vid affären, men när jag kom dit så hade Malin med familj släktträff i Sarre & Ninas trädgård. Puma var där så vi blev kvar ett bra tag och hundarna busade som bara den :) Hon är så söt den lilla bruden, en fransk bulldog.

Nu sitter jag här och är mest nöjd av shoppingen det blev idag. Det känns så skönt, tss.


Slutshoppat.

Jepp, nu var man hemma igen. Köpte bara fyra klänningar och två linnen *s* +shampo hos frissan. Kom på alldeles nyss att jag glömde att köpa ny mobilladdare, fan. Men Baby (och jag om jag hinner) ska in imorn och köpa trädgårdsmöbler så då kan han köpa en laddare då iaf.

Ging har precis varit här och lagat Thaimat, men den får vänta tills ikväll när Baby kommer hem. Gott skare bli iaf :)

Nu ska jag ut och gå långprommis med grabbarna och sen ska jag ut och springa.

Typiskt.

Vaknade tidigt idag även fast jag skulle sova ut :( Eller aa, det var ju Baby som väckte mej, den skitungen. När han gick till jobbet hade jag ingen lust att gå och lägga mej igen så jag la mej i soffan och kollade på Desperate Houswives (igen) Hade dock bara ett avsnitt kvar på säsongen så nu måste jag fixa nästa säsong bums. Blir så otålig när det kommer till sånt här ju. Vill se nuuu!

Ska iaf fixa till mej lite nu. Kanske äta lite frukost och sen gå ut med grabbarna. Sen bär det av till stan, ska hem till Tina och hämta henne, sen blire shopping! :) Ska ringa Malin först oxå och se om hon ska me..

Oj, nu ringde Tinasnuttan, nu blev det bråttom :P Ciao!

En kisse mindre.

Vi är ju kattvakt den här veckan åt IG & Jockes katter. Dom är sju stycken, eller jaa, dom var sju. M & A var nyss här och hämtade sin lilla kissebebis så nu är dom påväg hem till E-tuna igen. Galningar, åkte hemifrån vid halv nio och nu har dom precis åkt härifrån. Allt för lilla Shibas(?) skull :)

Kan ju säga att det var niiice att träffa min sessa igen, även om det bara var en jättesnabbis. Aj lav hör!

Nee, nu får det nog bli sängen och imornbitti ska jag sooova, lääänge :)

L O V E L Y

Pussen
Kärlek i stora lass. (även fast Baby skrattar)

Kissen.

Här är han, våran nya familjemedlem.
kissen
Ska du heta Cosmos kanske, lille sötnos?

Igen.

image175image174

Syns dom nu, mina små hjärtan? <3

Nice.

Slutat för dagen och dessutom ledig imorn, niiice! Morgondagen ska spenderas i stan. Lite shopping är jag ju värd :) Sen på kvällen ska Ging hit och laga Thaimat åt mej och Baby. Kan det bli bättre? :P

Nu är det dax för lite hemmafruar igen, I'm in love.

Såja.

Nu har man gjort dagens goda gärning, varit ute och sprungit. Roligt att jag har fått en springkompis med mej :)

Nu väntar det mat; Lax, som Baby har lagat :) Duktiga hjärtat mitt!

Huvudvärk.

Jag har ont i huvudet. Jag har provat med allt; druckit hur mkt vatten som helst, ätit avokado, knaprat ipren, vilat i soffan framför Desperate Houswives.. jag var tillome ute i skogen på prommis i 40 min, men huvudet säger bara bank bank. WHY? Jag som skulle ut och springa.. Jaja, det får väl bli lite mer Hemmafruar då, det kanske hjälper om man tittar tillräckligt länge ;)

Vet ni?

Jag vill tatuera mej.. NU NU NU! (jaa, jag vet att jag gjorde det senast igår, men vaffan.. jag får inte nog)

Knas.

Det verkar ha blivit nå knas med bilderna på bloggen för endel. Vet inte varför, för här hemma och hemma hos mamma funkar det iaf. Är det många som inte ser kortet på mej och Zakko?

Nu har iaf Tina & Johan precis åkt. Vi har haft Taco och spelkväll, roooligt! :) Baby och jag har nyss duschat, tvättat varandras nya tattoos :) Jag är verkligen hur nöjd som helst!

Dax för sängen nu. Jobb imorn, paniiik. Vill inte ju! Vill speciellt inte börja klockan nollsexnollnoll. God natt!


Förresten,
mina smågrabbar blir bara sötare och sötare för varje dag. Hur skulle jag klara mej utan dom? -tokälska-

Söndag.

Sara kom hit igår. Det var nice, längesen vi träffades ju. Vi kollade mest på film och läste skvaller, sånt som tjejer gör :)

Nu har hon åkt hem och jag har precis varit ute på långprommis med grabbarna. Så jäkla skönt väder ute. Surt att man börjar jobba imorn :(

Nu är det dax för en dusch, för snart kommer Baby hem och sen ska vi ner och tatuera oss :) ROLIGT!

Jag saknar..

image176
..Karro & Henke

Trött.

Nästsista sovmorgonen. Skönt som fan att sova ut, men jag är fortfarande trött. Vill inte gå upp 05.20 på måndag :(

Ska åka hem om en stund, eller aa, om en ganska lång stund :) Mamma måste vakna först för jag är tvungen att fixa hennes ögonbryn innan jag åker :)

Ikväll blire nog lite party. Jag borde ta det lugnt, men så kommer det nog inte bli :) Är ju sista helgen på semestern så vaffan :) Får väl vara lite bakis imorn när jag ligger under tatueringsnålen, haha.

Nee, ska fixa naglarna nu.. och sen ögonbrynen.


Godis.

Nu har vi precis varit ute och sprungit, jag och min mami. Fan att hon ska va sån jävla hurtbulle :P Hon bara tränar och tränar. Det borde jag oxå, men det får jag ta tag i ordentligt när semestern är över, för nu ska vi åka till Tierp och köpa godis :D

Småhjärtan.

image174
Techno!

image175 
Jag & Zakko!


På besök.

Är hemma hos mami nu och ska stanna här tills imorn. Alltid mysigt och gott med mamis mat :) Ikväll har jag önskat mej köttbullar, mums!

image172
Världens sötaste mami (och bästa Henkes öga)

Underbara väder.

Har legat vid poolen och solat halva dagen. Shiiit vad solen tog :)) Kunde behövas eftersom jag bara har tre dagar kvar på semester och för att jag var mörkvit innan. Varför kunde inte det bra vädret komma när min semester började istället för nu när den snart slutar? Tur att man har en vecka i Turkiet att se fram emot :)

Nu ska jag lägga mej i soffan och kika på lite mer Desperata hemmafruar :)

Bilder.

Eftersom ni så gärna vill se nya kort på mina små hjärtan och dom inte vill agera fotomodeller idag så får det bli några halvbra kort. Bilderna är tagna inom dom senaste veckorna iaf.

   
Aww, sötare finns inte!

Slö.

Jag och Baby har legat ochh tittat på Desperate Housewives hela dagen. Badade hundarna oxå, det behövdes :)

Nu ska jag väl kila ner till IG en sväng.. Sen blire mer hemmafruar :)

Onsdag.

Hittade inga nya bra kort på hundarna som jag kan lägga in här så jag får helt enkelt knäppa nya under dagen :)

Ska höra med Baby om vi kanske ska åka in till stan en sväng idag, för det finns ju inget annat att göra.

Dax att väcka slöfocken nu kanske?

Hihi.

Nu funka de visst igen. Synd då att det är dax för sängen nu. Får bjuda på lite bilder imorn. Alla vill ju se nya kort på mina älskade små voffsar åså, men som sagt, det får bli imorn..

God natt!

WTF.

Alla kan uppdatera sin blogg, men inte jag.. WHY?!

Fullt upp.

Har haft så mkt på gång dom senaste dagarna att jag inte hunnit skriva nåt här..

I lördags var jag iaf på American car show i Norrtälje. Vädret var underbart och sällskapet likaså. Dagen kunde nog inte bli bättre. Höll igång från 05.15 till 04.00 :)

Igår var vi i Leksand. Badade ute för första gången i år. Efter en stund var det faktiskt ganska skönt :) Åkte förbi Cupolen i Borlänge på vägen hem. Det enda vi fick med oss hem var godis och rosa Coca Cola glas. Tur att dom blå var slut, visst Tina :)

Snart ska vi åka till Vendel och kasta massa skit vi har samlat på oss. Kan ju lixom börja att tömma vinden på skräp redan nu så man slipper de sen när man ska flytta.

Ikväll blir det spelkväll med Tina, Johan, IG & Jocke här hemma hos oss, niiice! :)

Sängen.

Kom hem nu. Vi är helt döda så nu blire sängen. Ciao!

Rosa the movie :)

Yepp, den har vi precis kollat klart på. Dax för sängen nu för imorn ringer klockan 05.45, gaaah. Why oh why?

Snaaart.

Alldeles strax kommer min Tina. Jag saknar henne och hon är bäst!

Slappartajm!

Hörde att nån OC-repris precis började på femman. Ska nog slötitta lite där ett tag innan jag fortsätter med städningen.. Och Baby? Han ligger i soffan och sover som en liten gris, en söööt gris :)

Hemma.

Har städat lite oså sen vi kom hem. Ska strax fortsätta; dammsuga klart och skura golven. Sen kommer Tina o Johan och antagligen Jocke o IG. Skulle egentligen spela Buzz ikväll, men vi råkade visst glömma Tv-spelet (och godiset!!) i Vendel så det får väl bli nån hyrfilm eller så istället.

Soligt?

Har hört ryktas om att det är soligt ute. En plats på en solstol bredvid poolen är given för min del :P

Skor.

Jag skulle verkligen behöva ett eller kansek två par flats i marin/vitt.

  
  
Vilka är sötast?


Fredagen den 13e.

Otursdag? Nee, det får vi hoppas att det inte blir.

Ska åka hem sen. Har inte varit hemma sen i måndags, wierd, men det är ju så skönt att slippa handla och laga mat och allt sånt :) Ikväll blire iaf grillning på Albertinas som det brukar :)

Har ont i ryggen som fan idag. Låg och sov på en madrass som fjädrarna sticker rakt in i revbenen på. Inte skönt.

Skrållan <3

image161
Så här söt är hon, mitt lilla hjärtegull :)

Uss.

Dagen har varit förjävla seg. Ska egentligen inte klaga för jag verkligen ääälskar att umgås med Skrållan, mitt lilla hjärta! Nu är den iaf över och jag ska sluta mej till skaran som ligger ute hos Rasmus och kollar på film. "Den utvalde" tittar dom på och jag har en stark känsla som säger att jag redan har sett den..

Hoppas att morgondagen blir roligare, men Tina kommer ju på kvällskvisten så jag är inte så orolig över den saken.

Hett.

Japp, så här hett lyckades det bli på Sjuan igår.

image160
Baby, han är heeet ;)

Uhh..

Vi har tråkigt. What to do?

Yepp.

Det blev en liten utgång igår. Idag mår jag fint ändå. Kvällen avslutades med en Fisherman-shot (det bästa jag vet) och lite shake på Sjuan till "Femton år" Hahah.

Nu ska jag och Skrållan åka till Läby och köpa godis. Jag ska köra icke-automat för första gången på huuur länge som helst.

Det åskar här, myyys! Vad passar då bättre än att gosa ner sej i soffan med en filt & godis och kika på film?

Mer bilder.



image159
Sessan & jag.

Bestämt.

Yes. Igår bestämde vi oss. I vår blir det Thailand igen, för femte året i rad. Uuh vad jag längtar, men först blir det Turkiet.. igen :) Fasen så skoj vi ska ha!



(jutte, det blir ju antagligen Island i oktober oxå.. om tiden räcker till..)

Längesen.

Nu vare längesen jag hade med några bilder här och eftersom jag är i Vendel nu och datorn här funkar fint så kan jag väl bjuda på några under dagen.

skrållelin
Skrållan & jag, på planet till Thailand.

Dagen.

Började med att jag inte kunde sova inatt. Så fort jag somnade så drömde jag samma sak, läskigt. Tänker på dej gumman.

Solen kom iaf fram såsmåningom på dagen. Skönt så skönt, men det blev ingen lång stund vid poolen.(Tina, jag är redan brun, men du din lille blekis kanske borde pressa lite) Tog en sväng in till stan, men köpte inget. Kollade inte ens, jag bara hakade på grabbarna.

Sitter här i Vendel nu. Det blir mat här ikväll igen och sen får vi se om vi stannar över natten. Ska ju kanske ut imorn och det känns ju lite drygt att åka hem på förmiddagen för att fixa och hämta lite kläder och sen åka tillbaka till Örbyhus och grillfest.. Hmm, men vi får se.

Vendel.

Nu är vi i Vendel. Ska sova här i tron om att när vi vaknar upp imorn så är det strålamde sol så vi kan ligga vid poolen hela dagen. Optimist javisst!

Jävla väder.

Usch. Kan vi få sol snart? Iofs är regn jävligt nice, iaf några dagar sådär.. men inte när man har semester.

Var ner hos mäklaren i morse. Skulle skriva på lite papper om att vi överlåter lägenheten till dom nya köparna. Känns skönt att det är gjort nu. Nu måste vi bara bort till huset och räkna våder och lite annat så vi kan beställa hem tapeterna och fixa golven åså. Vill verkligen börja nu, men det är lååång tid kvar  :(

Har ingen ork.

Helgen har varit underbar. Kommer en utförligare update när orken har kommit ifatt mej. Nu ska jag lägga mej i soffan och läsa Veckans Nu och äta frukost.

Brudar, fan så skoj vi hade igår ;D

Imorn.

Nu är det inte långt kvar. Imorn kommer min sessa. Wiiiiiii.

Sommarkväll.

Åh så skönt det är ute, alldeles ljummet.

Jag ska hoppa in i duschen nu, sen blire nog till att mysa ner sej i soffan.. eller kanske sängen :)

Sommardag.

Härligt väder! Har legat vid poolen i Vendel hela dagen. Jag badade tom och har minsann fått lite färg. Det var verkligen på tiden, har ju inte solat nåt alls innan. Nu är jag hmm, lite mörkvit :) Nerå, har faktiskt blivit lite brun. Thailandsbrännan smyger sej tillbaka.

Fullt hus (lägenhet) här nu. Både Malin och Rasmus är här. Vi har grillat och så..

Pratade med Sessan förut. Snart är dom här, weeeei. Tina kommer oxå imorn, sakna!! Alla mina favorittjejer på samma gång ju, fast Skrållan kanske inte vågar vara här imorn när både farliga Malin och farliga Tina är här :P

Nu ska det tvättas lite. Har fortfarande inte orkat packa upp från Linköping..

Sleep tight.

Nu har vi avverkat en av filmerna, den andra får vänta tills imorn.

God natt mina vänner..

Filmkväll.

Nu ska vi kika på film. Har hyrt Material girls & Empolyee of the month. Tjejfilmer, me like!

Bara en.

Tänkte att jag skulle dela med mej lite av lite bilder från vår vistelse i Linköping, men våran dator har ju fortfarande damp så det fick bara bli en.
image157
Jag och Emilia.

Home sweet home.

Nu är vi hemma. Skönt, men saknar dom "där nere" redan. Tur att det inte är allt för långt till augusti..

Nu ska vi ner och handla. Kylskåpet är ganska tomt.

Värdo.

Nu har vi suttit och kollat på en totalt värdelös film (den är inte slut än, jag orkar bara inte lägre) Beerfest heter den. Behöver jag ens nämna att det är Baby som valt? Fast, det fanns kanske inge bättre att hyra heller. Varför har alla videobutiker så dåligt utbud nu för tiden? Förr fanns väl alla filmer man ville se, eller var man bara mindre kräsen då?

Nee, nu blire nog sängen. Jag är trött (och glad eftersom jag vet att jag får sova hur länge jag vill även imorn.. och nästa dag, och nästa..)

Förresten, kusin fick en liten tjej idag, Noel har blivit storebror. Sött.

Grattis igår.

Glömde visst skriva att världens sötaste lillsyrr fyllde 2 år igår.

image156
Grattis igen sötunge <3

Tråkigt.

Allsången är inge vidare, IN MED MÅNS :D

Top hat.

Jag undrar om GB tänker ta tillbaka alla mina gamla favoriter. Har precis tryckt i mej min andra Top hat (köpte ett 6.pack igår) Spinn borde väl oxå komma tillbaka snart, för den slår inget!

Nee
, om jag kanske ska ta och kolla lite på Allsång. Ska bara vänta på att Gessle försvinner ur rutan, men under tiden kan jag ju alltid måla naglarna..

Sweet.

image155
Bara för att jag älskar dej, lillsyrr.

Såja.

Nu har vi valt tapeter till hela huset. Det kommer bli riktigt nice. Mest vitt blire med lite fondväggar och så..

Träffade Robin på Flugger. Helt sjukt längesen vi träffades. Det var verkligen hur kul som helst. Vi gick igenom typ allt som hänt dom senaste hmm, 7 åren :) Han berättade sånt jag verklign inte hade en aning om, men det var riktigt skoj att ses.

Nu ska vi slänga oss i soffan och kika på film, om DVDn vill starta..

Tapetshopping.

Dax att åka till Flugger nu och välja ut dom sista tapeterna. Måste det finnas så jävulskt mycket snygga tapater? Just nu önskar jag att vi hade typ fjorton rum att tapetsera om. 

Linköping = shopping

Nu har man varit i Linköping i några dagar. Shoppingen flödar :) Jeans, 2 shorts, linne, tröja, 2 klänningar, deo & två diadem rikare har jag blivit. Nice. Det är väl bäst att jag skriver till att det mesta är inhandlat på Gina & HM typ, annars blire väl ett jävla liv om rikemansbarn hit och bortskämd dit. Där kan vi skacka avundssjuka. Haha, pathetic.

Bäst oxå att jag inte skriver att jag ska lägga in bilder på grejerna sen, det kommer säkert ändå inte hända, latmask.

Sängen nu. Har hört att det ska regna imorn, suuug. Vi som skulle ligga och glassa vid poolen hela dagen.

Men suck.

Finns det nåt i era patetiska liv som Tina överhuvudtaget kan vara avundssjuk på? Nee. Hon är världens underbaraste människa och ni.. ni är bara pinsamma!


Ja, jag lever!

Har bara semester och det är så jävla nice :P