Snart drar vi.

Ska bara fixa det allra sista här hemma nu, sen åker vi. Äntligen ska jag få sova i bilen (och vakna arg som ett bi när vi är framme..) Vi ses om en vecka, om jag inte mot förmodan surfar runt lite på hotellet. Jag kommer sakna er!

Alanya 06 och 07.

Trött..

..men fortfarande massa massa kvar att göra. Jag vill sova! Längtar tills jag sitter i bilen till Arlanda.. :) Då ska det sovas bigtime!

Mellanlandning.

Stressdag. Först kunde jag inte sova. Sen jobb 7-16. Sen hem och packa 16-17+prata med älskade Skrållan. Sen bil hem till mamma( lite serious talk+tårar i bilen. tack för att du finns jennie!), sen till Tierp och träna. Jag och Jennie och Mami var tokigt svettiga (jag är fortfarande, ska duscha snaaart) Och nu har jag landat här.

Nu ska jag bara: duscha, raka, färga ögonbryn+fransar, packa klart, måla nagellack, sminka, klä på mej, kolla igenom packningen igen och sen åka till Arlanda.

Efter det ska jag ligga på rygg i bikini i en vecka. Avundssjuka? :) Tsss.

Packa packa.

Liiiite stressad här. Jennie kommer om tjugo minuter och hämtar mej. Då ska vi åka till Tierp och träna. Håller på och lägga in massa musik i mp3n nu. Det tar tiiid. Stress. Jag har inte packat klart heller.. Gaah :)

Jobbdax.

Har precis petat i mej lite brunch. Ska trampa iväg till jobbet nu tänkte jag. Jag börjar ju om tjugo minuter.

Hoppas tiden på jobbet går fort fort fort, för ikväll ska jag och Baby äta goood mat och sen ska jag packa. Snart är det bye bye Sverige :)

Partypics från igår.


Sessorna.

Hemma.

Utgången igår vart lyckad. Hyffsat bra musik och lite gott att dricka. Blev lite för mkt av det goda som vanligt, men onykterheten berodde nog på maten jag fått i mej under dagen som endast bestod av två värktabletter och en chai latte.. Vaknade imorse under täcket med hela partyoutfiten på. Det är inte skönt att sova i jeans. Och inte skor heller för den delen, haha.

Blev en shoppingrunda på eftermiddagen. Jag fick med mej en hel del hem, kan visa nån gång om jag orkar.

Åkte hem sen. Solade en sväng och sen har jag hamnat här. Trött nu. Kanske dax för sängen med lite skvaller?


Spontant.

Åkte till Eskilstuna idag. Inte alls planerat men det är ju då som det brukar bli som bäst. Vi skulle ha myskväll och kika på film och bara vara, som bara vi kan. Nu blir det utgång istället, so not planerat. Men som sagt, det blir ju bäst då.


Vi, på den gamla goda tiden. Haha.

Natti.. (fast jag ska inte sova än..)


Awake.

Nepp, inte en jävel som ville festa idag. Vad är ni för jävla tråkskallar? :P Det starkaste jag fick dricka den här kvällen blev då C-vitamin brus. Jag har iofs en flaska med fisherman i väskan, men det är väl lite väl desperat?

Sitter på Mamis jobb nu. Ska väl kanske ta och rulla hemåt om ett tag. Klockan börjar bli mycket. Fast, det får bli snart.. I'm not trött än..

Dagens..

Dagens klädsel: Mörka Tiger-jeans, top + tröja HM.
Dagens ajaj: Huvudet. Att det aldrig går över.
Dagens skönhetsoperation: Läppförstoring, även kallat munsår/blåsor
Dagens klant: Jag fick en dusch av rengöringsmedel över hela mej på jobbet. Även i ögonen och munnen.
Dagens föda: En grape, två mackor, ½ dl rengöringsmedel och förorenat vatten
Dagens fisk: Zakko när han bade i dikena. Helt crazy.
Dagens kvälls-att-göra: Pilla mej i naveln och läsa skvaller. Jag är mobbad som fan. Festa nån?
Dagens kommentar: Är det jag som ser ut som ett miffo, jag trodde det var du..
Dagens fulaste ord: Allt som börjar på ur. Urfin, ursnygg.. Why? Haha.
Dagens mys:

Snart orkar jag inte mer..

Dax att gå och fortsätta sova nu. Utan någon mat i magen..

En helt vanlig MSN-konversation..

Tina säger:

ska inte du och jag gå oh bli rika kändisar snart. tycker de är på tiden

_Elinen.. säger:

joo och flytta til LA

Tina säger:

ja verkligen, hur ska vi bli de då? sjunga eller bli kända på att vara svullande kötbullar eller va ska vi göra?

_Elinen.. säger:

sjunga? njaee, orka anstränga sej? neee. och svullande köttbullar? hm, det blir svårt eftersom varken du eller jag är köttbullar och jag svullar inte ens.. hmmm

_Elinen.. säger:

hemmafruar?

Tina säger:

ja men hur blir vi kända då?

_Elinen.. säger:

våra karlar får bli rika på nå vis

Tina säger:

mm, men är inte de lite svårt!? en grosshandlare och en kaklar badrum?

_Elinen.. säger:

hahahaa

Tina säger:

haha fan va störda vi är..


Mördare!

Jag undrar hur jäkla många fästingar jag har dödat dom senaste veckorna. Helt galet många iaf, minst tjugo om dagen. Dom är så jävla dryga dom små äcklen. Och dummare djur får man fan leta efter. Äter så mycket så dom inte kan gå. Jag säger då det..

En bild.

Den här bilden var ju fin, men inte mår jag bättre för det. Woohoo.


Kräftskivan.

Som lite variation från allt skit som jag skrivit om den senaste veckan så ska ni få se lite bilder från kräftskivan igår.



Men var är glöden i mina ögon? :(

Suck.

Som om jag inte hade nog med saker som tynger mej. Nu är jag sjuk oxå. Riktigt rackarns sjuk. Nu tycker tillome jag synd om mej.

Rubriker är onödiga..

Tack lillsyrr. Du är underbar och jag älskar dej galet mkt<3


Nu ska jag ta min feta röv och mitt icke existerande liv och släpa mej hem till min Jennie. I need her <3

Det gör så ont..

..inne i mej. Dessa jäkla tårar som pressar sej fram varenda dag, jag vill inte mer. Jag behöver din närhet. Varför kan det inte lösa sej nu? Jag orkar inte längre..


Tack alla som finns där för mej, speciellt Mami och Jennie. Ni förstår inte hur mkt ni betyder. Jag skulle inte ta mej igenom dagarna utan er hjälp. Tack Karro, Sessan och Tina för alla fina SMS och telefonsamtal. Ni är mer än guld värda! <3<3<3


När jag behöver någon.

Vem har jag då? Ingen.

Love.

Vad skulle jag göra utan dej?


Me love you

Hjälp mej!

Vad ska jag ha på mej ikväll?

Beslutsångest AB.


Damn..

Den här bilden kan nog få vem som helst att ge upp godiset och börja träna. Jävlar vilken kropp och snyggare människa överhuvudtaget får man nog leta efter.. länge!

Lite shopping som sagt




Om jag gillar grått och rosa? :)

Kvällsdate.

Vi gick över till Jennie och Rasmus nån gång efter nio och nu är vi hemma igen. Grabbarna tyckte att deras katt var intressant och hon låter dom nosa och kika mer och mer. Framsteg! Jennie och Rasmus käkade kräftor när vi kom så jag och Baby mumsade i oss några vi oxå. Mums! Kräftskiva nästa helg, jag längtar!

Imorn blire Cityfesten så bäst man går och lägger sej nu så man vaknar utvilad imorn. Vi ska gå ut hårt. Haha.

Shopping shopping!

Nu har vi spenderat lite på HM igen. Köpte sötaste mössan och vantarna + en del annat. Kan visa sen..

Särskrivningar.

Usch vad jag stör mej.. Haha. Turk ost.

o8o8o8

Frän dag. Man kanske skulle passat på att gifta sej eller nåt annat sånt ballt :) Eller inte. Regnet har öst ner hela natten och förmiddagen. Men jag älskar regn, såå mysigt! Fast jag vill ändå inte gifta mej i ösregn ;)

Jobbar enda till fem idag. Lååång dag, men hittills har tiden gått fort iaf så jag hoppas att det fortsätter så.

Det blir lite solning efter jobbet. Sen ska va nog kanske grilla? och mysa. Underbara helg, du är så jäkla välkommen!

Ni som vill se hur jag ser ut i håret..

.. titta på kortet till vänster. Exactly lika, fast kortare i nacken.

Lång tid.

Hemma nu, efter fyra och en halv timme hos frissan. Men tiden går så rackarns snabbt när man har Jessica som frisör. Hon är välsdens bästa och sötaste! Malin hade dessutom börjat jobba där igen och Sara hade oxå börjat, bara massa härliga brudar ju :)

Hade inte ätit nåt sen tolv så nu har jag precis klämt i mej en elva bitars sushi. Åt dessutom upp två av Babys bitar för jag var så jäkla hungrig. Haha. Tjockisvarning.

Blev en snabbshopping på stan innan frissan. Köpte bara lite nödvändiga småsaker. Får åka in nån mer gång med Baby snart och shoppa lite tror jag.

Sängen på det här så kommer jag må som en prinsessa imorn.

Snaaart.

Bara två timmar kvar att jobba nu, sen ska jag stressa in till stan. Måste hinna köpa mat till Igor innan jag ska till frissan och sen efter måste jag stressa runt för lite shopping innan affärerna stänger. Det får nog mest bli Gränby för så mkt på stan kommer jag inte hinna. Ska iaf köpa sushi :) + lite annat..

Fan så skönt det ska bli att klippa sej. Älskar när hon shamponerar och masserar och har sej i skallen. Ljuvligt!

Wohoo!

Mina kläder från HM kom idag och allt satt perfa. En bikinidel saknades dock men den skulle dom skicka bums. En lite beställning till ska göras inom kort. Wej!

Jobb imorn klockan sju. God natt.

Laga mat.

Sent ikväll igen, I know :) Men magen är ju van vid att äta på den här tiden så då får det vara så.


Den efterlängtade lunchen.

Känns som jag har jobbat huuur länge som helst idag, men när jag kommer tillbax till jobbet sen har jag två tredjedelar av dagen kvar. Tur att alla jobbarkompisar är så söta och glada iaf.

Har ätit lite nu. Baby hade ätit upp nästan all mat, det fanns bara broccoli och ärtor och sås kvar. Blandade ut det med keso och då blev det alldeles perfa. Hade köpt en fryst matlåda om det vara alldeles för lite kvar, men den fick jag minsann stoppa i frysen.

Ska ut och köra ett busröjspass på baksidan med grabbarna nu och sen ska jag trampa tillbax till jobbet.

I'm off..

.. to work. Är inte sugen alls på att spendera mina kommande 10½ timmar på jobbet. Usch. Men jag har ju iaf lunchen att se fram emot..

Imorn är det jag som ska till frissan. Ä n t l i g e n !

Natti..


Fan vad vi ser snälla ut. Skenet kan bedra, right? :)

Brrr, på riktigt!

Vinterjackan är invigd. Och då snackar vi gåsen, inte nån tunn gammal trasa. Förstår ni då hur kallt det är ute? Hösten är här. Det tog typ tio minuter innan jag slutade frysa.

Vi gick en träningsrunda med grabbarna. Eftersom dom är totalt jävla värdelösa på att gå i koppel(dom bara drar och drar) så har vi nu gett oss fan på att vi ska få ordning på de här. Så nu övar vi för fullt. Den rundan som brukar ta tio minuter tog typ fyrtio minuter eller nåt sånt idag. Det gäller att ha tålamod. Och för en gång skull så fattar Zakko bättre en Techno. Inte illa för en nallegris :)

Kvällsprommis.

Nu har vi ätit. Fisk i ugnen blev det. Jag är så jäkla bra på att göra god mat :) Tss.

Nu ska vi ut på en kvällsprommis med grabbarna. Får se hur långt det blir, om jag känner min Baby rätt så kommer han börja klaga strax efter att vi har kommit utanför dörren ;) Ska iaf försöka gå långt, men som sagt, vi får se..

Nysolad..

Och snart nyduschad. Måste hoppa in i duschen på en gång för sen ska jag åka halvvägs till mami och möta upp henne och få tillbax våran trimmer som dom lånat. Baby säger att han ser ut som en kon i huvudet när håret är så "långt" som det är nu. Hahaha!

Sen hem och ringa Storsyrr. Vi ska beställa färdigt från HM idag :)

Bråttom bråttom.

Burr!

Riktigt grått, kallt och regnigt idag. Har gått omkring med konstant gåshud på hela kroppen sen jag studsade ur sängen i morse. (jaa, jag verkligen studsar ur sängen varje dag. förstår mej inte på sånna som snoozar..) När jag slutar jobba i eftermiddag ska jag gå och lägga mej i solariet. Det var flera månader sen sist. I need värme. Jag skulle göra mkt för ett badkar sånna här dagar..

En rosa tråd..

..i vårat hem. Inte alltid lika uppskattat av min kära sambo, men det är ju så fint. Visst?! :)





Det här är ändå bara en del av det rosa som bor hemma hos oss. Tss.

Beslutsångest AB.

När jag ser sånna här bilder på mej själv så vill jag fortsätta ha kort och blont hår. Vid ungefär alla andra tillfällen vill jag inte ha det, men det är ju så rackarns snyggt.. Jobbigt läge.


What to do?

Surt.

Imorn när jag börjar jobba har Baby 3½ timme kvar att sova innan han måste gå upp. Jag är avundssjuk! Nu ska jag upp tidigt fyra dagar i rad, det är inte jag van vid. Tss. Ändå orkar jag inte gå och lägga mej, jag känner för att fixa och dona lite här hemma..

Mat på G.

Håller på och grillar pepparbiff nu. Till det blir det grönsaksgratäng och vitlöksaoli + sallad. Bad med sena mattider, I know, men vad göra? :) Gott ska det bli iaf.

Jaaag..


Klar för jobb nu. I n t e  s u g e n a l l s.

Min spelningslista..

~EMD - State of mind
~Basshunter - The album

Det enda som har snurrat runt runt den senaste veckan, haha.

Seg.

Har suttit och läst bloggar i två timmar nu. Inte bra. Jag som både skulle ut och springa och på långprommis med grabbarna :( Får bli en lite kortare sväng med grabbarna nu och sen måste jag börja med maten.

For you..




 

pappa

For you I break myself in two..

HM shoppingen!

Det här är vad jag klickade hem från HM igår(om jag inte glömt nåt) + lite grejer till Baby. Men som sagt så ska ordern fyllas på lite.. hittade nämligen lite annat oxå, men sidan skulle underhållas igår så vi hann inte beställa klart. Suck.



Typiskt.

Nu när jag skulle fylla på min HM order som jag fixade igår så har den redan hunnit packas. Typiskt. Får väl fixa en till sen när jag har lite mer tid.

Sovmorron.

Baby började jobba klockan sex imorse så när han gick hemifrån somnade jag om som en stock. Vaknade kvart i tio av att Zakko gick fram och tillbaka, fram och tillbaka i sovrummet. Alldeles perfekt tid att vakna, visst? Sova ut, men ändå komma upp i tid så man hinner fixa saker och ting.

Idag ska jag städa här hemma innan jag börjar jobba i eftermiddag. Nu ska jag dock äta frukost och vänta på att Storsyrr ska ringa, eller jag kanske ringer henne istället. Solning blir det nog inte mkt av idag trots det fina vädret. Känner att jag måste prioritera huset lite idag och tiden bara springer ju iväg när man ligger och pressar.