Vi fick en vit jul iaf..

Tur att man firar julafton i Norrland.. eller Vendel och Tierp iaf. Fick typ en miljard fina julklappar igår:) Tack alla!

Nu ska jag iväg på fest.. Bråttom bråttom som vanligt :)

Partysessorna!

Snart är det dax igen. Fasen vad jag älskar julen. Man får festa hur mkt som helst utan att nån undrar om man är alkis. Haha!


Elin och Malin. Bästaste!

Burr!

Jag fryser! Varför ska jag alltid lyckas bli sjuk lagom till jul? Iofs har jag ju varit sjuk mest hela hösten och vintern. Suck. Förra julafton låg jag i feber så i år ska den fan försvinna tills dess. Usch. Jag vill inte se ut som Rudolf längre..

Back to work nu..

Wohoo!

Hela Alunda är vitt :) Snälla snö, fortsätta snöa.. och ligg kvar! Jag vill ha en vit jul :)

Vad var det jag sa?

Jag somnade i soffan igår framför filmen och vaknade vid två-tiden. Då var det bara att tassa in i sängen och sova dom resterande fem timmarna innan mobilen ringde. Aaaningens trött då vill jag lova.

Tiden på jobbet gick rätt snabbt ändå, mycket pga Anne. Haha. Vad skulle man göra utan henne lixom, tss.

Sitter här och snorar som bara den nu. Tänkte gå och sola, men Malin banga och det är junte så bra att sola när man är förkyld heller. Men vi får se.. Det är ju så rackarns skönt. Lite drygt att åka bort till Hörnan för att sola bara, men rören här uppe är junte lika bra.

Filmkväll.

Att vara ensam en lördagkväll är inget jag är van vid. Fasen så tråkigt det är. Nu blir det soffan och Supersugen. Jag kan sätta en miljard på att jag somnar.. fort.. :)

Såå..

Hemma från festen nu, så nu ska vi fortsätta...

Jobb..

Nu är det dax för mej att åka till jobbet. Jag älskar att jobba dom här dagarna innan jul, det är så mkt folk då :) Jobbar varje dag nu fram till juldagen. Då blir det fest istället för jobb :) Wej! Men var ska vi förfesta? Det har ju blivit lite tokigt för dit vi skulle kan vi inte åka längre.. Hmm.

Och vad händer på nyår? Hmm.

Idag saknar jag..


..den här ungen lite extra mkt.

Julklappsshopping!

Har varit i stan hela dagen. Fast vi kom inte hem med så mkt julklappar, typiskt. Skulle in på Gränby och fixa dom sista, men vad händer då? Det börjar brinna där så alla var tvungna att gå ut. Jäkla skit. Jag tyckte att det var lite fränt, blev som ett litet barn som ville stanna och titta när brandbilarna kom. Haha. Men det ville inte Baby så vi åkte hem. Tss.

Sova..

Sova sova sova sov.. Det är dax nu :)

wohoooooooo

det kan beskriva kvällem.. fan så luckat!!! :O Aj lav jop Jenne och Anne! PUSS

Partytime!

Nu är det dax att tagga till. Dax för fest :) Bråttom som fasen har jag. Ska vara på baren om en timme och en kvart och jag har inte ens kommit in i duschen än. Ouuups! Men det är ju som vanligt. Fint folk kommer ju sent :)

Fasen så roligt vi ska ha ikväll mina brudar. Jag ska supa ner er allihop! :) Haha.

Fest imorn :)

Sitter med min trogna vapendragare Malin och kollar på Titanic. Den filmen är fan helt galet bra. Man blir ju nästan litesmåkär i Leo nu igen, som man var sådär för tio år sen. Haha.

Imorn är det presonalfest. Kommer bli grymt jävla roligt och vi vet ju hur det brukar gå när våran personal svärmar samman. Skandaler! :) Haha. Mkt sprit har jag hört att det är inhandlat oxå, kanon! Ska vi bli fulla brudar? :D

Duschaaa..

Sov som en gris hela natten och vaknade upp.. frisk! :) Fasen så härligt!

Nu måste jag skynda in i duschen och sen ska jag ringa och väcka Malin.. igen :)


Helt rätt!

Kevin är grym! :)

Suck.

Inatt sov jag i femton timmar igen. Tog mej ur sängen vid 14-tiden, men var tillbax där igen efter cirkus tio minuter. Där somnade jag om och vaknade vid 16.30. Vi som var så laddade för kvällen så beter min kropp sej såhär. Jag vill ju gå uuut! Hatar att ha såhär ont i magen och må illa + feber. Har inte kunnat äta nåt på hela dagen, bara en Ipren och den höll på att komma upp igen :(

Idol-final ikväll, ensam i soffan. Det blir inte så mkt roligare än så.. :( Prutt jävla idiot kropp.

Hmm..

Ska bloggen gå i graven kanske?

Bla bla blaaa..

Inatt sov jag femton timmar. Skööönt. Och nu ska jag sova igen. Vad vore livet utan sängen lixom? Haha. Nu vet ni.

December december december..

Underbart! Årets mysigaste månad är här och vet ni vad det betyder? Jag får öppna första luckan i min chokladkalender :) Tss. Känner dessutom att den här månaden kommer bli hur bra som helst, och det är jag värd efter all skit November hade med sej. November var nog den längsta månaden ever och allt vara bara skit. Nu är allt förhoppningsvis bra och jag ska fira att underbara December är här med att lägga mej i soffan och kika på Mamma Mia. Mysigt va?! :)