I'm very bad på att uppdatera.

Men igår höll min sambo på att dö, typ. Det är bra nu :) Brölande rådjur hela natten lång.

Middag med Jennie och Rasmus ikväll. I love them.

C L O S E U P


Två miljarder myggbett.

Nu kom vi precis in efter prommisen med Jennie. Så jäkla underbart att gå i den här kvälls-sommar-värmen. Vi plockade blommor och blev myggbitna precis överallt. Det kliar.

Uuunderbart!

Det är verkligen helt galet varmt ute. Jag har legat ute några korta svängar under dagen och fasen vad solen tar! :) Wej! Härligt att vädret ska hålla i sej hela helgen dessutom.

Strax kommer Jennie hit. Vi ska ut på prommis med grabbarna. Vi får dock ta någon skogsväg idag för grabbarna pallar nog inte att gå så långt i solen i den här värmen. Vi måste bara komme ihåg att klä på oss lite mer idag, vill inte ha mer myggbett ju!

Borde inte alla mygg dött förresten när det har varit så galet kallt på nätterna? I wish.

Trött idag.

Gick upp för en stund sen. Det var helt galet skönt att sova i sin egen säng igen :)

Här är det really sommar idag igen så nu blir det solstolen på framsidan någon timme innan jag ska iväg på kurs.. igen.. Men men, några glassar lär nog slinka ner då :)

En miljard myggbett.

Jag och Jennie bestämde oss för att gå på långprommis med grabbarna förut. Eftersom det var skitvarmt ute så hade jag bara klänning. Nu kliar det på hela kroppen vill jag lova.

Snart dax för mat. Färskpotatis, lax, sallad och kall sås. Mums!

En liten vimmelbild


Jag och Jennie, lite lagom slitna :)

Äntligen!

Bloggen har inte funkat på ett par dagar som ni kanske har märkt.

den här tiden har jag iaf varit iväg och sett Wallmans två gånger. Först var det Schlagerbaren och nu igår blev det Golden hits. Den sistnämnda i Stockholm var helt sjukt bra! Underbar mat dessutom, båda gångerna. Efter Wallmans igår blev det utgång på Café opera. På en tisdag, haha. Hade det inte varit för mitt onda huvud och trötta kropp idag så hade det blivit lite shopping i huvudstaden oxå, men jag orkade inte. Hann ju bara ligga i min sköna hotellsäng i cirkus tre och en halv timme innan det var dags för uppstigning igen. Underbara dagar i Sthlm har jag haft iaf.

Hade tänkt att jag skulle orka mej bort till Rasmus och Jennie en sväng snart. Jag har nämligen bakat kolabullar och kardemummabutterkaka och wienertjossan som jag tänkte att dom skulle få :) Snäll som jag är. Måste bara ta lite värktabletter först. Huvudet är tungt!

Tatuering!

Nu på morgonen har jag, Baby och Rasmus bokat tatueringstid. Weeej! Dagen efter midsommardagen blir det. Roooligt!

Världens bästa Mami.

Idag är det Mors dag och självklart ska världens bästa Mami firas.

zakkomami
Mami, jag älskar dej!

Dagen efter.

Man ska inte blanda cider, öl, rött vin, vitt vin, shots och ett gäng olika drinkar på en och samma kväll. Det vet jag nu :) Mår lite konstigt i magen om vi säger så! Tss. Men ingredienser till en rolig kväll är det iaf. Ont i fötterna idag. Blåsor under.

jEJE, WHATEVER!

Nu är jag hemma och Jennie är bäst. Har haft sjukt kul ikväl, weeeej.

Puuuuuuss

Wej!

Nu är jag uppe. Har mått lite konstigt nu på morgonen, men det går nog över snart.

Solen skiner och jag ska snart bege mej in till stan. Måste ju hinna med lite shopping nu på morgonkvisten, för sen efter håruppsättningen blir det bråttom bråttom hem för lite tillpiffning (haha) för sen far vi igen vid halvfem. Det ska bli såå roligt!

Myskväll.

Nu har vi kommit hem efter en god middag hemma hos Rasmus och Jennie. Grillade oxfilé, mums!

Nu ska jag plumsa i säng. Ska ju upp tidigt imorn. Måste köpa den där sötaste kjolen +  kanske två kjolar till som jag har sett innan jag ska vara hos frissan. Uuh. Det kommer bli en lång dag imorn, men ack så rolig :) Det blir nog tom utgång. Jag och Jennie rockar lixom.. (plus alla andra som ska med förståss..)

Lovely!

Härligt väder ute! Hoppas det håller i sej hela helgen för nu ska det hända grejer! :) Fan vad nice att det redan är helg förresten och jag är ledig den här helgen oxå. Wii.

Aww.

Det här söta ska jag krypa ner bredvid nu. GOS!
sötnöt
Sov gott igen!

God natt!

Nu säger vi bye bye till den här frippan för den här gången. Ni kan bara tänka er hur jag kommer se ut i håret imorn när jag vaknar. Jag har virvlar typ överallt i skallen. Uuuh, ni skulle inte vilja se mej då, tsss.
elin
Sov gott!

Modellfrippan.

Ungefär såhär kommer jag se ut i håret på lördag. Det är då det gäller! Här har jag dock plattat till håret liiite. Ball or what?! :)
frippanfrippan
(jag petar inte i näsan som mami så snyggt påpekade. jag håller i telefonen!:))

Morr!

Det funkar inte att lägga in korten på kjolen. Dom ligger nämligen på mobilen och internet genom mobilen trasslar. Jag har dessutom tappat bort USB sladden till mobilen så det funkar inte den vägen heller :(

Jag ska prova lite senare igen.

Jag är kär!

Hittade den ultimata perfekta kjolen i stan idag. Precis en sån jag har letat efter. Jag köpte den inte. Varför? Det var så att den kostade 600 spänn och lilla Elin kände sej för snål.

Ångrade mej på vägen hem så jag körde in på Gränby för att prova den igen. Den kändes lika underbar då oxå. Köpte jag den? Nej. Varför? Jag var fortfarande för snål + att jag visste att Baby inte skulle tycka om den.

Ska man lyssna på vad man tror att ens Baby tycker i sånna här fall? Det tycker inte jag. Jag ångrar mej så!

Bild kommer snart..

Såg förresten allas vår
Engla i stan. Hela Engla-familjen faktiskt och hon ser precis ut som på alla bilder, men såå liten :) Och Jolie är verkligen galet söt!

Torsdag.

dagens 

Dimmigt.

Ojojoj, vad dimmigt det är ute, men himlen var rackarns vacker nu. Alldeles ljusrosa :)

Nu är vi inne igen iaf. Vi gick hem till Rasmus och Jennie en sväng och åt glass. Sen släppte vi grabbarna lösa på ängen så dom fick springa av sej, och fan vad dom kutar alltså. Så underbart att se!

Nu blir det sängen. Upp tidigt imorn och in till stan ju. Jag som vill sova ut..

Trött.

Nu har Alexander åkt hem igen och jag och Baby har precis käkat paj. Fasen vad gott!

Jag börjar bli rackarns trött nu så jag ska dra med Baby och grabbarna ut på en prommis nu så jag inte somnar :) Imorn är jag ledig så då blir det en sväng till stan. Ska till frissan igen och sen blir det kanske någon shopping. Jag har hört ryktas om att min lön blev ganska fin den här månaden :)

Soffmyset som gick upp i rök.

Jag är med barn. Iaf för kvällen. Jag har just nu en liten ettårig Alexander som kryper runt här hemma. MYS! Anne hade dessutom med sej en paj när hon kom :) Bebis+paj=LYCKA! Får se om han tänker somna sen, då kanske jag hinner med mitt mys i soffan ändå. Med en bebis i famnen :)


Home sweet home.

Åh så skönt. Är alldeles trött i kroppen.

Tänkte att jag skulle plocka undan lite här hemma nu och sen ska jag lägga mej i soffan (och försöka att inte somna) och kolla på film. Förtrollad tror jag nog att det får bli. Ska nog tända lite ljus oxå. Soffan+film+täcke&kuddar+grabbarna+ljus=perfect. Ska nog toppa med lite wasabinötter oxå, tsss.

Knasväder!

Det har varit toksoligt nu i flera dagar när jag har slagit upp mina gröna. Solen har skinit (?) hela förmiddagarna, enda tills jag ska åka hem på lunch. Då börjar det plötsligt spöregna för att sen på eftermiddagen bli soligt igen. What have I done? Haha, men inte ens dåligt väder kan sänka mitt humör :) Lite regn har ju aldrig skadat, visst!? Det är ju mest mysigt.

Igår hade min storasyster Karolina namnsdag. Det glömde jag förståss bort :O Får försöka ringa i eftermiddag igen, för nu är hon minsann inte hemma, eller dissar hon bara? :)

Ett år.

Idag är det ett år sen Jonas försvann.. Att ett år kan gå så snabbt..

RIP.


Äntligen tisdag!

Jag älskar tisdagar!

 -Jobb 7-16, dvs min favvotid.
-Baby har ingen träning.
-Elin och Malin-kväll.
-Både DH och GG på TV.

Det spöregnar dessutom. Kan det bli mysigare?

Partyprisse.

Baby kör ett partytrick :)
partytrick
Det funkar alltid! Haha

Weeei.

Jag är fortfarande lika glad och på toppen humör. Det ska tillome bli kul att fortsätta med städningen nu där jag slutade igår :) Min Baby är så bäst.

Jobbar några timmar i eftermiddag, men det går säkert fort. Skönt oxå att Baby har lagat mat tills jag kommer hem. Sånt är lyx!

Imorn börjar Gossip girl igen och så är det ju DH. Malin och jag har varit lite dåliga på att hålla på våra tisdagstraditioner nu dom senaste veckorna, men imorn är det hon som kommer hit och ställer allt tillrätta igen :) Tisdagstraditioner it is!

Vakna!

Nice väder ute idag, härligt! Men det är säkert kallt.

Dax för frukost nu, sen ska vi fixa och dona lite här hemma..

Tjo!

Maten (kina) var underbar, som vanligt och bion var tokigt bra. Fan vad vi garva, haha. Helt perfekt kväll med Baby helt enkelt :)

Nu ska jag krypa ner i den renbäddade sängen där Baby ligger och läsa fredagsbilagorna. Skönt med sovmorron imorn!

I'm happy!

Idag är jag rackarns lycklig, men jag tänker inte säga varför, haha. Helgen har varit underbar och ikväll blir det mer mys; mat och bio i stan med mitt hjärta! :) :) :)

Kan ju hända att jag är aningens iriiterad på vissa oxå, inget kan få mej på dåligt humör när jag har massa andra underbara människor i min närhet. Jag älskar er!

..och
Sessan, I miss U bigtime!

Myskväll.

Efter jobbet idag kommer Mami hit. Vi ska göra trerätters :) Mums. Sen ska vi bara lata oss hela kvällen och Mami ska sova kvar. Hur mysigt är inte det? Baby ska oxå vara med förståss, men han jobbar stängning först.

Morgondagen kommer gå i typ samma stil fast med middag i Vendel på kvällen och sen ska vi käka svenska kräftor hos Mami på kvällkvällen :)

Svider i ögonen.

Är verkligen sjukt trött nu så det är hög tid för sängen. Upp o6.2o imorn ju. Not so fränt..!

Åt god mat för en stund sen; Lax, bakpotatis, sallad och lime/ingefärasås. Till efterrätt blev det vattenmelon och kesella med hallon. Mums!

Nu - sängen!

Lyxdag.

Är hemma nu från stan, eller har varit hemma ett tag.

Började dagen med fyra timmar hos frissan. Träsmak i baken kan jag lova, men det var det värt. Det är ju så ljuvligt när Jessica pillar mej i skallen :) Vi bytte frisyr iaf och det här blir nog bättre än den förra. Men vem vet, vi kanske ändrar oss igen :)

Efter frissan tog jag en snabblunch på MAX. Jag var så rackarns hungrig så jag orkade inte gå till mitt favvo-sushi-ställe så det fick bli en burgare istället. Haha.

Sen träffade jag Åsa och snackade massa skit under hennes lunch och efter det blev det en snabbshopping.

Jag har varit så rackarns trött hela dagen, nästan så jag trodde att jag skulle somna flera gånger inne i stan så när jag kom hem så la jag mej direkt i soffan. Kollade på massa skit innan Extreme home makeover började. Och då var det dax att grina lite igen, haha.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blir det lite girliestuff här hemma; fixa naglarna och ögonbrynen.

Ciao!

Uppe tidigt idag trots ledig dag. Ska nämligen åka in till stan alldeles strax, till frissan. Ska testsätta upp håret igen. Roligt :) Skönt oxå för den delen för jag älskar när nån pillar i håret.  Efter det blir det en snabbsväng in på HM och Bikbok. Får även bli lunch i stan. Sushi eller Max? Sushi eller Max? :)

Ut med grabbarna nu, sen måste jag dra. Vi ses!

Sova.

Nu ska jag joina dom här snyggingarna som redan ligger i sängen.
Mina små hjärtan!
söthjärtan
Sov sött!

Barnmorskorna.

Har precis kikat på barnmorskorna och käkat mat. Jag älskar det programmet och gråter en skvätt varje gång :) Maten blev rackarns god den oxå. Vi hade visst ingen pulvercurrysås hemma så jag fick göra egen. Jag fattar inte varför man inte alltid gör egen, det blir ju mycket godare!

Nu ligger Baby och garvar i soffan och jag har fått höra att det är Björn Gustavsson han skrattar åt. Bäst jag går och kikar!

Sådär!

Nu har vi precis kommit in igen. Det är galet kallt ute, tur att jag tog på mej vinterjackan annars hade jag nog varit tvungen att avbryta prommisen och gå hem igen.

Nu ska jag göra lite mat och kika på Rent hus samtidigt. När man tittar på det programmet så förstår man hur rent och fint man själv har överallt. Jag fattar inte hur folk kan leva som dom gör.. Jeje. Kyckling och ris med currysås och sallad står på menyn så det är väl bara att sätta igång :)

Nu.

Grabbarna ligger här bredvid/bakom mej och sover, men nu ska jag minsann väcka dom ochgå ut på en prommis. Undrar bara vilken väg jag ska gå idag, hmm. :)

Nåt tok med räknaren?

Står att jag bara hade 33 besökare igår. Det hade jag ju verkligen inte. Är eran oxå tokig? Igårkväll stog det ju att jag hade betydligt fler..

Tröttis dag.

Usch. Jag är kall och trött idag. Inte alls upplagd för att jobba enda till klockan sex, men jag är ju ledig imorn så det ska nog gå :) Ska ut med grabbarna en sväng nu innan jag ska åka tillbax till jobbet.

Dusch.

Det fick bli wasabinötter till DH istället. Det funkade ju det oxå :)

Nu blir det dusch och sen sängen I guess..

Mmm.

Sitter här och käkar kesella med hallon och vaniljsocker. MUMS! Hade tänkt att jag skulle mumsa på det till DH men jag kunde inte hålla mej :)

Hoppas jag förstår nåt av DH ikväll, jag missade ju förra veckan. Eller Mami har spelat in åt mej men jag har inte hunnit träffa henne än.. Tokigt.

Jeje, nu ska jag lägga mej i soffan.. och försöka att inte somna :)

Dåliga systrar!

Mina systrar, dom två skrivkunniga, måste ha världens tråkigaste bloggar. Kolla själva! När uppdaterade dom senast lixom? Tillome Emilia skulle ha en mer aktiv blogg om hon hade nån, haha. Tur att min är så jävla ball så det räcker för oss alla fyra ;P Tss, men jag älskar er ändå. <3

Usch!

Plockade nyss tre fästingar på Zakkohjärtat. Och två på Technoälsklingen igår. Jag kommer inte ens ihåg hur många dom redan haft i år. Äckliga jävla små kryp. Måste köpa nåt medel på apoteket så vi blir av med skiten.
fästing


Maaat.

Kom hem från jobbet för en stund sen. Har städat lite på framsidan och nu ska jag dammsuga (zakko fäller fortfarande) här hemma innan jag ska börja med maten. Hade tänkt att sova lite när jag kom hem, men jag struntade i det, för man blir ju bara ännu tröttare efterråt.

Ska iaf bli tortellinigratäng här hemma. Mmm. Hur gott som helst.

Blir nog en prommis ikväll med IG och grabbarma oxå. Det kan behövas..


Hahaha!

Har precis pratat med Mami i telefon och samtidigt läst en blogg (mestadels högt för Mami) och personen som skriver bloggen är verkligen helt sjuk. Fan vad vi garva alltså, både jag och Mami. Tillslut hade jag smink i hela ögonen så jag inte såg nåt. Haha, var tvungen att gå och tvätta bort det. Tsss. Det roliga är att vi vet vem personen är och i verkligheten verkar hon inte alls speciellt rolig, men skenet bedrar hårt på den fronten :)

Jeje, nu blire bingen. Jag kommer vara galet trött när klockan ringer imorn, som en klubbad säl ungefär.

Aww.

Sötaste ungen inne på jobbet ikväll:
-Mamma, jag älskar dej!

Aww, sånt kan få mej att smälta :)

Love in paradise.

love
lovelovelovelovelovelove

Sjukt trött.

Vaknade klockan sju. Kändes som jag hade blivit misshandlat eller nåt. Helt sjukt trött och ont i huvudet. Somnade igen och vaknade tio i nio av att hundarna inte kommit hem än. Man kan ju inte ligga och sova riktigt när man vet att ens älsklingar kommer hem närsomhelst :) Efter ungefär fem minuter hörde jag iaf billdörrar utanför. Lyckan var total, hos både mej, Baby och grabbarna. Underbara morgon! Det finns inget bättre än att ligga i sängen länge med Baby och två tokglada grabbar. Vi blundade och somnade om en stund, alla fyra.

Nu är jag vaken igen. Baby ligger och sover i sängen, Zakko i hallen och Techno på stolen bakom min rygg. Nu ska jag väcka allihopa för nu ska det bli frukost. Jag är hungrig!

Misslyckat.

Det här skulle vara en bild på mitt sjukt stora myggbett jag fick häromdagen som gjorde att den stora stjärnan tom svullnade upp. Om vi säger såhär så blev det här kortet ganska misslyckat eftersom man inte ens kan gissa sej till ett myggbett nånstans.. Var det verkligen såå litet? (i verkligheten syns det nu iaf, sönderkliat och inte alls så nice)
myggbett
Varsågoda. Här har ni en närbild på en del av en av mina tattoos istället :)

...

Bläää :(










                                                               ..but I don't give a fuck!

Ojoj.

Har suttit här framför datorn i två timmar nu och bara läst bloggar. Nu börjar jag bli trött och få ont i huvet så nu måste jag upp och röra lite på mej.. Kanske börja förbereda maten? Det bli grillad hamburgare idag igen. Mums.

Vad var det jag sa?

Det har varit huuur varmt som helst idag, ännu varmare än igår. Jag satt ute även idag på mina raster och fick lite färg :) Men vad händer? När jag tittar ut halv fyra är solen helt borta och bara massa moln överallt. Och nu när jag kom hem så vart det fullt med typiska regnmoln på himlen. Jag skulle ju sola!

Jeje. Får sitta här istället. Roligt det oxå. Äter nektarin och dricker sockerdricka. Mums.


Home sweet home.

Sådärja, nu ska väl sommarvärmen vara över för den här gången. Det stog i tidningen idag att det skulle vara varmt imorn med, men framåt eftermiddagen skulle det bli molningt och regn. Bara för att jag slutar jobba klockan fyra bergis. Och sen nästa helg när man är ledig då skulle det vara kallt och regn igen. Jippi typ..

Fick iaf en och en halv timme i solen idag och det gjorde ju sitt. Lite färg fick jag allt :) I löööv sommar!

Nu blire dusch med Baby. Mys!

Lovely day.

Klockan är inte alls mycket och det är redan tokigt varmt ute. Aningens tråkigt är att jag ska gå till jobbet nu och inte komma hem förrens halv nio ikväll :( Men men, man får göra det bästa av situationen och ta en prommis nu i värmen och sitta ute och sola på rasterna. Tur att vi ändå har så pass mycket raster så lite brun ska man nog hinna bli.

Ni alla andra som är lediga idag kan väl njuta lite extra för mej oxå? :)

Sängen.

Nu ska jag sova. Har suttit och pratat med min Sessa i nån timme eller två nu. Saknar henne galet mkt, men nu har abstinensen stillats lite iaf :) Nu kommer jag sova gott! Ska bli skönt att krypa ner i den varma sängen bredvid Baby. Undrar om jag lyckas utan att han vaknar? Tror inte det va, har aldrig lyckats förut iaf. Tsss.

Sov sött!

Okej..

Jag kan väl erkänna, jag längtar tillbax en liiiten aning.. :)
snorkling
Skulle inte du göra det?

Mmm.

Sitter här i min ensamhet i mörkret och äter sallad. Mums. Baby gick och la sej för ganska längesen den lille tröttisen, men jag var inte det minsta trött så jag fastnade här. Har mejlad och donat lite till Zakkos uppfödare och så. Ska sätta mej och kika på lite hundar nu, det är ju så gulligt. Jag blir så sugen på en till, men det får helt enkelt räcka med två. Och det gör dom, räcker gott och väl mina små älsklingar. Jag förstår inte hur stark kärleken till en annan varelse kan vara. Mina sötnosar <3<3
zakkotechno
zakkotechno

Sommarvärme deluxe!

Hur underbart är det inte ute nu för tiden? Har fasen varit 25 grader varmt idag :) Fast tråkigt att jag har jobbat hela dagen, plus att jag jobbar imorn och på söndag. Tog dessutom extratimmar både idag och imorn. N o t - s o - f r ä n t. Haha.

Skulle åkt till Jocke och IG ikväll egentligen och spelat MarioCart på Wii, men min Baby orkade inte. Typiskt, för det lär ju vara sjukt roligt.

Duschdax.

Sitter här alldeles svettig och äcklig :) La mej ner på golvet i vardagsrummet när jag kom in från springturen förut och då kom Techno och rullade sej på mej. Tecken på att jag luktade illa? Tss, sötnöten. Hög tid för dusch är det nu iaf för snart kommer Baby hem från träningen och då ska vi rosta mackor :)

Sådär ja!

Nu är grabbarna färdigmotionerade för dagen :) Jag har dock en bit kvar. Det var så jäkla underbart ute i spåret nu ikväll så det får helt enkelt bli en liten joggingrunda för mej. Wonderful. Måste dock vänta lite så maten får sjunka liiite längre ner.

Mätt.

Ojojoj så gott det var :) Nu är jag proppmätt.

Baby har åkt på träning och Rasmus är här och tvättar bilen. Jag ska ge mej ut på prommis nu, trots att IG inte svarar, morr!

Var in till grannarna förut och kikade på kattungarna igen. Rasmus och Jennie ska antagligen ha två av dom. Dom är helt galet söta :)

Nej men en prommis på det här nu så blir det nog bra..

Pressat.

Nu har jag legat ute i solen i en timme eller så. Tror dock inte att jag fick nån färg, klockan är ju så mkt. Myggbett fick jag däremot :(

Nu ska vi åka och handla och sen ska vi laga mat. Tacos, my favourite, hur längesen kan det vara? Tre månader kanske? Guuud så gott det ska bli!

Städdag.

Nu ska vi sätta igång med städningen. Måste städa typ varje dag nu eftersom Zakko fäller. Drygt, men det blir ju såå fint efterråt och så luktar det så gott :) Skönt att Baby är hemma oxå och hjälper till.

Dumma handled.

Har fortfarande galet ont i handleden/handen och när jag har använt den så värker det som satan efteråt. När jag skulle öppna konservburkar förut så ville jag bara gråta och kräkas på samma gång, haha. Dessutom tog det typ hundra år att få upp dom. Kanske dax att gå till läkaren när det inte har blivit bättre på fem/sex dagar sådär..

Linda om lindan lite hårdare och krypa ner i sängen där mina älsklingar ligger nu kanske? Jepp, så får det bli. Och imorn är vi lediga både Baby och jag. Sovmorron då kan jag lova :) Myyys!

Barnmorskorna.

Tvn nu. Och snart kommer Baby hem så då ska vi äta maten som luktar såå gott :)

Äntligen.

Nu är jag hemma efter jobb, kurs och prommis med grabbarna och IG. Dax att laga mat nu och fy fan så underbart, äntligen kan vi laga mat i köket igen. Ikväll blir det mackaroner och köttfärssås. Satan så vi har längtat :)

Usch.

Min mage är knas. Får bli dax för sängen nu bara för det. Ajje!

Träningen
var iaf massa skoj och Mamis mat slår allt! :)

Lunchbreak.

Hemma nu. Har precis käkat en pastasallad med kyckling och avokadodressing. Techno sitter här bredvid och stirrar på mej som jag vet inte vad så det är väl bäst att gå ut med grabbsen en sväng.

Träning ikväll, niiice. Mamis mat ikväll, ännu najsare! :)

Nice.

Personalmötet blev inställt ikväll. Skönt, för då slipper jag känna sån inte-hinna-sova-alla-mina-timmar-ångest :)

Nu har vi fått tillbaka vattnet i köket igen och imorn får vi spisen inkopplad. Skönt som fan eftersom vi inte har kunnat laga mat på över två månader. Sen ska bara fläkten och kaklet bytas och sen är det klart :) Weeej.

Baby håller på och fixar och donar lite i köket nu och jag ska gå och vika lite (mycket) tvätt. Jag kommer fasen aldrig ifatt med den där jäkla tvätten. Det är ju så förbannat tråkigt att vika..

Jahopp.

Fixa till lite här hemma nu. Hänga tvätt och sånt och gå ut en lillsväng med grabbarna, sen är det dax för jobb. Slutar nångång runt 22. Och sen upp pigg som en lärka imorn för att börja jobbar klockan sju. Och jag som måste ha minst åtta timmars sömn, gärna tio :) Ojojoj..

Underbart!

Nu är vi hemma igen. Det är verkligen hur varmt som helst ute. Helt klarblå himmel dessutom och inte ett moln i sikte. Kán det inte få förbli såhär fram tills augusti (för då drar vi mot sydligare breddgrader igen..)

Nu är det hög tid för en dusch för alldeles strax kommer Baby hem med lite lunch. Undrarvad det blir idag..? :)


Prommisdags.

Underbart väder idag igen så nu ska jag och grabbarna ge oss ut på en långprommis.

Gårdagens partyoutfit.

Jag sa ju igår att ni skulle få se kvällsoutfiten idag. Det här är den enda bilden som knäpptes på hela mej och den är ju inte den bästa om vi säger så. Svart klänning med brottarrygg från VeroModa och leggings från Gina ska det föreställa iaf :)
outfit

Igår.

vitre
Jennie Elin Skrållan

Festis.

eliiin
Snart blir det förhoppningsvis mat här hemma och sen ska vi iväg på fest. Kvällens klädsel får ni se imorn, men här här jag iaf :) Hoppas ni får en fin lördagkväll, det ska jag ha!

Dagens.

outfit
  
Stor tee - Bikbok
Leggings - JC
Sjal - MQ
Diadem - Gina
Skor - Skoaugust

Nyss hemkomna.

Har varit ute nu enda sen jag skrev förra inlägget. Köpte lite blommor på marknaden och käkade Langos, mums! :) Nu ska vi snart börja fixa i trädgården, eller jag ska titta på och busa med hundarna medans Baby sliter. Jag har ju så rackarns ont i handleden och handen. Typiskt :P

Iväg.

Nu ska jag och grabbarna och Rasmus gå ner till Ica. Solen skiner nu igen :) Det är ju marknad här idag så jag ska ner och köpa lite blommor så Baby kan plantera lite mer sen i eftermiddag :) Ska även käka premiärglassen nu. Några småsmå kulor och mjukglass med saltlakritssås ska det nog bli. Ciao!

Trött.

Nu kom Baby precis in från kvällsprommis med grabbarna. Mina sötnötter!

Dagen idag har gått i ett kan jag lova. Först fullt upp på jobbet, fixa och dona allt i glassbaren så den är klar för öppning imorn. Jag och Rasmus ska minsann bege oss ner imorn och ta oss en varsin premiärglass :) Sen ettårskalas för Alexander, sen in till stan för shopping (igen!! visar imorn) och lite ärenden på bolaget :) När jag kom hem från stan kom Jennie och Rasmus över så vi lagade lite mat tills Baby slutade jobba. Och nu sitter jag här. Har pratat lite i luren med Malin oså.

Nu blir det nog sängen och imorn blir det lååång sovmorron. Jag har föresten ont i handleden nu igen. Kan knappt ens skriva med högerhanden. Tokigt jobbigt att ha den lindad dessutom, men utan lindan står jag inte ut. Vad fasen kan det vara för fel? Knas.

Ska knäppa nån bild på dagens nu innan sängen så det får ni se imorn oxå.. om ni har tur :P

God natt!

Slut.

Snart är Technos födelsedag slut för den här gången. Nu ska vi krypa ner hos Baby i en renbäddad säng. Finns det något härligare? :)

Hörs tomorrow. Jobb först och sen lite ettårskalas och sen en sväng till stan. På kvällskvisten vet jag inte alls vad som händer. Vi får se..

Kalas här hemma.

Grabbarnas födelsedagar betyder extra mycket gos och bus och gott att äta. Idag fick dom både grisöron och korv och köttbullar. Mina bortskämda små hjärtan :)
techno
Födelsedagsbarnet visar stolt upp sitt grisöra.

technozakkotechnozakko
Mmm, korv och köttbullar :) Zakkos tog slut fort som vanligt. Lille matvraket.

Tråkigt.

Det är mycket att städa, usch. Och inte blir det roligare när man vet att Zakko fäller. Så fort jag har dammsugit igenom hela huset så dansar tussarna fram igen. Suck!

1 maj.

Idag fyller mitt lilla älsklingsgull Techno 2 år. Han börjar bli en stor pojke nu. Det ska iaf firas med köttbullar och korv ikväll, det bästa han vet! :) Grattis älskling.

Tina har varit här hela dagen. Vi började med långprommis med alla grabbarna och sen har vi kikat på film och ätit godis :) Nu har hon åkt hem och jag ska börja städa. Jippie.

Vad gör ni idag?

Elin och Malin

elinmalin
På fest förra helgen. Nästintill utan smink, haha.