Tjohoo!

Sorry för värdelös uppdatering men jag har fasen inte tid..

Bråttom iväg nu oxå. Måste in till stan och gå på bolaget för ikväll blire utgång. Tjohoo! :)

Träning!

Ikväll blir det träning för första gången på jag vet inte hur länge. Jag har varit så slapp och lat i flera veckor, men nu fasen är jag på G igen. Åker hem till Mami direkt efter jobbet. Käkar lite och sen tränar. Sen kommer förhoppningsvis sötnos ikväll oxå :)


Wej!

Jag är glaaad och allt känns så jäkla bra just nu. Låt det aldrig vända igen, för det här behöver jag! :)

Var inne i stan idag och köpte badrumsmatta och handdukar. Ljusrosa :) Även duschdraperiet är rosa. Badrummet kommer bli såå fint! Stoffe köpte en bil, bara så där ändå.. :)


Ändrade planer!

Nu är det jag som åker in till stan! Det ska bli så jäkla roligt ikväll. Längesen jag träffade personen jag ska möta. Vi har såå mkt att ta igen.

Utmaning!

Sessan hade gjort den här och jag tyckte den var lite rolig och i brist på annat kan ju jag oxå fördriva lite tid med den :)

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 12

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengö
ring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym
(x) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 5

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 6

Totalt: 16 0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Lördag.

Blev inte många timmars sömn inatt. Kom hem vid sex, men som jag sagt förut så är det överskattat att sova :)

Jobbade två timmar mitt på dagen och nu sitter jag på jobbet igen och väntar på Stoffe för vi ska gå till Baren och äta. Dax för frukost nu, hehe.

Kvällen kommer bli totalt jäkla värdelös. Verkligen alla är upptagna. Jessica vill att jag ska hänga med henne ut i Sala ikväll. Det låter lockande som fasen, men jag jobbar imorn och det är sjukt långt till Sala härifrån. Blir väl till att ruttna framför Singing bee eller nåt annat skit på TVn. Och sen sova. Suck.

Läsa lite bloggar nu kanske så man har nåt att sysselsätta sej med en stund.

Wohoo!

Nu blir det Sex and the city för hela slanten :)

Ni är knasiga.

Även fast jag typ inte uppdaterar här alls nu för tiden så har jag lika många besökare som innan. Wierd. Tycker ni om mej så mkt va va va? :)

Shopping shopping.

har man spenderat en hel del pengar idag igen :) Och fasen vilka kap det blev. Ett par stövlar, en klänning, en morronrock, massa knästrumpor, strumpor, ljus och lite godis :)

Nu är jag trött som få så ikväll blire nog sängen rätt tidigt.

Hemma en sväng.

Sov typ inte alls inatt så nu är jag galet trött. Borde egentligen sova, men sånt har jag inte tid me nu för tiden :) Ska åka hem till Malin nu och äta mat, tss. Hon är en jävel på att fixa :) Baby är i Göteborg och jag är inte alls avis. Varken på att han bor på Gothia, får äta väldens godaste räkmacka och gå ut och käka + shoppa. Hoppas iaf att jag får en present eller två när han kommer hem, tss.

Nae, skjuts in i bilen nu!

Hos Malin

Sitter hemma hos Malin nu. Jag ska bli bjuden på mat här.. igen :) Dom skämmer bort mej som aldrig förr, hon och Freddan :) Tss.

Var ett tag sen jag skrev här. Under alla omständigheter så har jag inte tillgång till nån dator så ofta just nu så that's why.

Var iaf i Sthlm i söndags med Mami. Det blev lite shopping och så var vi på Footloose. Den var så jäkla grym så jag funderar på att åka och se den igen :) Brolle var snyyygg, tss. Och han den där andra oxå för den delen.

Nu ska jag väl kanske gå och se om det går bra med maten och sen ska vi ut och promenixa med hundarna. Så jäkla skönt att Puma går så bra ihop med mina grabbar.

Ikväll blire DH och mys :)

Nej.

Jag har inte tid/orkar inte blogga för tillfället.

Sådär.

Nu är vi hemma med lillkillen. Det var en förjävla dryg bilresa. Vi åkte åtta i morse och kom hem nu. Puuh. Men det var det värt.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen får vi se vad som händer..

Sova.

Har spenderat kvällen hos älsklingarna framför Mario cart på Wii. Liiite roligt det är, men jag är fan kass. Haha.

Bums i säng nu. Imorn blire upp tidigt för att åka genom halva Sverige för att hämta Rasmus och Jennies lille valp. Gulligt :)

At home.

Nu ska jag fixa lite mat till ikväll och sen måste jag studsa in i duschen. Har varit extremt ofräsch idag, haha. Ikväll äre DH igen, weeej!

Rasmus är här nu och målar fönster. Duktig han. Sånt är ju så jäkla tråkigt :)

Lunch.

Hemma på lunch nu. Baby hade lagat nåt jättegott igår så nu har jag precis mumsat i mej lite rester. Ska ut med grabbarna en sväng nu och sen är det väl dax att åka tillbaka till jobbet. Jag är galet trött idag oxå, men har ju ett sånt härligt gäng med jobbarkompisar så dom piggar upp mej fint. Kaffet gör nog sitt oxå :)


Sängen.

Min kropp mår inte bra. Jag har nog ont överallt plus att verkligen hela kroppen är full av blåmärken. Ajaj.

Jobb nu..

Och jag vill bara dra täcket över mej och inte vakna igen...

Nykterist javisst.

Jag ska aldrig mer dricka.. Uuuh.

Dax att duscha.

Hemma från jobbet nu. Skööönt. Var så galet trött i morse, men efter ett gäng koppar kaffe började man piggna till :)

Nu är det dax att hoppa in i duschen. Ikväll vankas det brakfest, woohoo! Det ska bli så jäkla roligt! Kameran kommer gå varm, var så säkra!

Jobb.

Nu ska jag hoppa ur mina sexiga mjukisbrallor och krypa i dom ännu sexigare ICA-brallorna :) Så om ni vill se nåt hett ikväll så vet ni var jag finns. Haha..

Tji fick vi.

Va in till stan nyss och skulle lämna blod. Tror ni att vi fick? Neee. 3 av 4 fick åka hem ändå. Jag åkte dit på ett antal punkter, haha. Sex jävla månaders karens för att man har varit i Alanya. Vad är det för jävla skit? Åhh. Sushi fick jag ju iaf. Gott! :)

Lite shopping.

Har spenderat dagen med Anne, Jennie och Alexander på Gränby. Det blev lite partykläder tills på lördag shoppat och vi kommer vara freakin' hot. Eller hur girls? :) Längtar längtar längtar nu!

Bläää.

Jag ha ingen ro i kroppen. Jag är rastlös och stressad precis hela tiden. Bläää.

Hej hopp!

Nu mår jag bättre så imorn blir det jobb igen. Halsen gör fortfarande ont, men man överlever ju. Jag går som på ett lyckorus just nu :)

Nu är det dax för duschen och sen blir det sängen. Jag börjar ju åtta imorn.

Sängen.

Nu kallar sängen. Jag är fortfarande massa sjuk så jag ska sova länge imorn. Sen måste jag åka och hämta min mobilladdare oxå eftersom Tina vägrade svara idag när Stoffe var i stan för att hämta den.. När är nån av er hemma imorn? Jag är desperat!!

Jeje. Sängen var det. Bara in en sväng på Nylleboken först. Jag är fast! Haha.

Sjukling..

Idag är jag sjuk. Ont i halsen, förkyld, fryser, ont i huvet och matt i hela kroppen. Wihu..

Ska försöka pilla i mej lite nudlar till frukost nu och sen ska jag joina soffan.. eller sängen.

Efter mycket om och men..

Jag är en nörd. Jag har skaffat facebook. Hah.

Hemma.

Nu är jag hemma igen efter en hel helg hos Johan och Tina. Trevligt var det och fulla har vi varit. Tss.

Kallt som fasen nu. Funderar nästan på att krypa upp i soffan och sova lite..

Stress stress.

Har stressat hela förmiddagen på jobbet och ännu mer stress lär det bli sen när jag slutar jobba. Snabbt som fan in till stan, duscha och sen förfest. Sen kan jag lugna ner mej :) Måste stressa vidare nu faktiskt för jag måste packa ihop allt jag ska ha med mej innan jag åker tillbax till jobbet. Ha en bra fredag!

Tsss.

Jag tror minsann att jag är lite kär i den där Johan Palm. Haha.

En komplimang. Tack!

Igår fick jag frågan om jag använde lösögonfransar. Svaret blev såklart nej och sen plöjde hon på som bara den om hur fina mina ögonfransar var och hur avundssjuk hon är. Tack för den. Jag blev lite lagom stolt sådär :) Men på allvar, inte ser det väl ut som jag har lösögonfransar? Bara mkt mascara? Haha.


Malin och Elin, uuuuh så hett :)

I'm off.

Nu drar jag till stan för att gå på bolaget och köpa syrsor till Igor. Tar nog en lillsväng på Gränby oxå, även fast jag inte behöver nåt. Sen måste jag hem till Mami och hämta hundmat, men hon är inte hemma då. Buhuu! Och sen hem lagom till IDOL eller nåt.

Lång sovmorron!

Hundarna väckte mej klockan elva. Skööönt! Är fortfarande galet trött, men ska snart hoppa in i duschen för att först åka en sväng till stan och sen hem till mamma en snabbis.

Nostalgi!

Haha. Sitter och läser igenom gamla inlägg här i bloggen. Sjukt kul att se vad man har skrivit och vilka bilder man lagt upp. Haha. Helt seriöstså är jag störd! Fattar inte att jag inte har fler läsare, tsss.. Fast bloggen är ju iofs mest till för er, mina vänner..

Why?

Varför funkar det inte att lägga in You tube klipp i bloggen längre? Jag vill ju!

Taco-time.

Sitter och pratar med Storsyrr i luren. Dax att gå ut på baksidan lite med grabbarna så dom får kissa och sen ska jag laga tacos. Tror inte att vi har ätit det sen i somras när Malin och Arne var här. Heeelt galet längesen så nu är det verkligen på tiden! Mums!