Förjävla seg kväll..

Har legat i soffan hela kvällen. Först vare IDOL och sen var det DH. Nu sitter jag och väntar på att IDOLutröstningen ska börja.. Det är sjukt vad det är tråkigt att kolla på TV när man är ensam och sur..

Efter utröstningen blir det iaf sängen. Jag är farligt trött + att det är jobb hela dagen lång imorn. Det är inte jag van vid som mest jobbar halvdagar..

Gaaah!

Vad jag än gör så blir det bara fel. Jag blir galen på det här. Hur länge ska jag orka? :(

Vaddå?

Kan man inte ta emot gäster som kommer i den här outfiten? Haha!

..och med det säger jag god natt!

Måndag.

Började dagen med att åka in till min älskade Tina. Jag behövde hennes energi eller nåt, för dagen blev jättebra. Från början till slut. Tack för att du finns vännen! Vi var iväg och shoppade en sväng. Blev ett par tokigt snygga stövlar för min del och jag bara längtar tills jag ska använda dom. Sen var vi ut och busade lite med alla våra grabbar, men dom ville mest bara lukta i gräset och bajsa. Haha.

Sitter och väntar på att klockan ska bli 22.40 nu så man får redan på vem som åker ur IDOL. Varför måste det gå så sent, jag börjar fasen sju imorn! Jag gillar iaf ingen av tjejerna värst mkt så för mej kvittar det, men Alice kan väl få stanna iaf.

Sötnos-Jennie hade bakat morotskaka åt oss idag som vi skulle mumsa i oss när jag skulle komma. Och så kommer jag inte :( Jäkla svikare jag är! Men det får bli senare i veckan istället. Vad är det förresten med morotskaka helt plötsligt? Både Jennie och Tina har ju fasen bakat det idag. Tokungar! Men det är ju typ det godaste jag vet så jag förstår dom :)

Nu ska jag smörsteka lite trattkantareller och mumsa i mej.. på macka. Anne är ju så underbart söt så hon har ju plockat massa svamp som jag fått. Jag hatar ju att plocka svamp, men älskar att äta så det passade ju mej perfekt. Du är för go, sötnos!

Dessa jävla tårar..

Mina känslor drar i mej från olika håll. Jag håller på att gå sönder..

Lyckliga klubben?


Johnny!

Min syster har oxå en egen Johnny i sin soffa, precis som jag :)


Söndag.

Det blev utgång igår. En lugn sådan. Jag var ju tvungen eftersom jag jobbar idag. Har iaf klarat av mer än halva arbetsdagen nu så det känns ju skönt. Ska nog hem och sova lite sen när jag slutar, i förebyggande syfte.

Jag har varit pigg och på jättebra humör hela dagen. Jag vet inte hur många som har påpekat hur fräsch jag ser ut idag. Sånt är ju alltid trevligt att höra såhär på en söndag :)

Naej, back to work snart som dom säger hemma i Norrland. Haha.


Utgång eller inte?

Det får vi se..

Slänga i mej maten.

Var precis iväg och köpte lite Cola åt Rasmus för han sitter och tatuerar sej. Nu fick jag genast jättebråttom och måste kasta i mej maten, börjar ju jobba snart för fasiken. Vad händer ikväll?


Jag nu..

Frukosttime it is..

Nu börjar magen kurra. Dax att äta nåt..

Längtar vi tillbax?


Alanya 08.

Typiskt.

Tror ni att jag kan sova ut när jag verkligen får? Neee. Jag vaknade klockan nio. Jäkla skit!

Rasmus och Baby är ute och planterar syrener nu och jag orkar inte hjälpa till, tss. Jag sitter här istället.

Kanske ska fixa till lite frukost. Dom kanske är hungriga där ute..

Tss.

Eftersom verkligen alla säger att nya bilden är fin så får den väl stanna då :) Men ligger min meny lååångt ner för er nu för att bilden är för stor? Hos mej ser det bra ut, men inte hos andra..

Ny profilbild.

Inte världens bästa, men den får duga sålänge.

Nu ska jag packa ihop mej här hemma och sen åka till jobbet. Vi hörs ikväll!

Sådär.

Har varit uppe i flera timmar nu. Gick tillome till affären strax efter nio för att handla lite. Baby är typ magsjuk. Han har legat hela natten och frysit och haft ont i magen, stackarn! Jag vill inte bli smittad för att spy är det värsta jag vet.. Det sägs ju att vitpeppar skyddar mot magsjuka så det satt jag och mumsade på igår. Haha.

Vansinnig!

Den där jävla IDOL-juryn kan fan köra upp sina nävar i röven och åka långt långt bort på sina satans armbågar. Hur kan man lyckas göra ett sånt jävla misstag? Repris från last year, remember? Var det nån ikväll som var bättre en Erik? NEJ! Var det nån i år som var bättre än Erik? NEJ! Men men, Robin finns ju iaf kvar. Nu måste han vinna!

Min fina mössa!


Fan vad jag saknar er, Babes!


Time to come home, IG. (men först kommer vi till dej..)

Haha.

Såhär happy blir jag av att ha Jennie som ryggsäck! Tsss.


För vi såg Ola i lördags!

Haha, eller vare Danny? Ne såklart det inte var Danny han är ju både bra och.. söt :P

Känner du igen din gamla kärlek, lillsyrr? ;) Haha.

Hemma!

Varit i stan idag med Jennie som stöd när hon skulle shoppa. Och hon är duktig på att shoppa min lilla sötnos vill jag lova :) Jag köpte däremot bara ett par strumpbyxor och en Svea-mössa(jaa, jag vet att jag redan har två..) Trodde aldrig att jag skulle klara av att hålla i pengarna så bra, men det gick. Riktigt stolt över mej själv :) Mössan ska ni få se sen, jag lovar. Besparar er dock synen av ett strumbyx-ass. Inte så hett, haha 

Sveriges snyggaste morronfrilla.

Haha. Jag tror på allvar att jag har det. Tänk er själva att vaknar såhär varje morgon! :)

Mina skills i Paint går inte heller av för hackor, tsss.

Jag är ledsen!

Jag har tyvärr inget att skriva om, därför bloggen blir så glest uppdaterad. Jag lever iaf och mår bra :)

Nåt speciellt ni vill ha mer av här? Ge mej lite inspiration nu va :)

Hemma!

Träningen var nice. Blev dock Body Attack istället för step. Härligt. Jag hade dock lite för mkt mat i magen.. haha.

Nu är det verkligen hög tid för duschen. Jag kommer se ut som ett troll i skallen imorn.

Wohoo!

Ikväll blir det träning! Wej! Som jag längtat. Trodde aldrig att jag skulle kunna träna idag med tanke på hur jag mådde igår, men nu mår jag finfint igen om man bortser från huvudvärken. Lite piller innan träningen så ska nog även den försvinna.

Tänkte att jag skulle bli lite deep här nu igen, men jag ska nog bespara er från det :P

Det gick!

Nu är jag hemma igen och efter ett par timmar på jobbet började jag iaf bli hyfsat pigg :) Wej! Jag undrar bara hur jag ska orka upp klockan o6.2o imorn. Det vill nog inte min arma kropp. Nu blir det sängen!

Slö deluxe.

Är det nåt allvarligt om kroppen är så slö så man tillome måste sitta ner och duscha? Haha. Jag förstår inte vad det är med min stackars kropp. Den klarar nog inte av det hårda livet den har levt dom senaste månaderna. Det ska bli skönt med en hel shoppingdag på torsdag och en galet lugn helg sen, fast jag ska ju jobba..

Plocka undan lite här hemma nu och sen trampa iväg till jobbet. Timmarna kommer gå galet sakta.

Sjukt slö.

Jag tror på allvar att jag måste börja käka typ Rosenrot eller nåt. Inatt sov jag fan över fjorton timmar tror jag och nu sitter jag här helt död. Har varit helt tjock i skallen hela helgen, men han dämpat det med lite alkohol. Kan ju inte ta till flaskan nu direkt, haha så Rosenrot kanske gör susen?

Jobb snart. Hur ska jag orka? Har inga huvudvärkstabletter hemma heller. Får hoppas att jag blir lite piggare när jag har duschat sen..

Förfest!

Nu har jag och Malin förfest, haha. Jag är bakis som en gnu men det ska nog gå bra ändå. Fisherman är ju så gott! :)

Puss älskling!


Bråttom!

Jag har verkligen inte tid att sitta här, men jag kan ju inte slita mej :) Dax att hoppa in i duschen, välja kläder och snygga till sej lite. Sen blir det bowling och en helkväll på stan, nice!

Hoppas ni får en underbar fredag!

Nu går jag!

Ska hem till Rasmus och Jennie nu och kika på IDOL. Roligare om man är flera och kollar och Baby är och tränar så då är det bäst om jag går hem till "mitt andra hem" Haha. Ska visst färga ögonbrynen på Jennie oxå.

Börjar bli lite hungrig så jag ska nog packa ner lite pastasallad och ta med mej. Sushin vill jag spara tills ikväll när Baby kommit hem så vi kan äta den tillsammans.

Kom igen och kommerntera lite nu va. Vad har jag fått, typ två kommentarer idag? Illa! Jag vet ju att ni är inne och läser..

Shopping.

Handlade en del på stan idag. Mest hårgrejer (för 800:- helt galet!) och ett par knästrumpor med rosetter. Jag kanske rent av ska visa det här i bloggen. Det var bra längesen ni fick se nåt jag handlat, men tro inte jag har slutat för det, haha. Det shoppas fortfarande på bra friskt här ska ni veta.

En liten dagens

Inne.


Ute.

Tee, vantar & basker - HM
Leggings & halsduk - Gina
Klänning - Cubus
Jacka - Vila
Benvärmare - MQ
+ gråa Uggs

Everything changes.

Bye bye blondie..



Hello redhead!

Moorgonpigg.

Typiskt att man ska vara så pigg på morgonen när man är ledig. Jag vaknade när Baby gick upp och kunde inte somna om sen. Det kanske var lika bra, för nu ska jag sleva i mej sista yoghurten och sen åka till stan. Lite ärenden/nöjen måste uträttas..

Ha en bra dag! Det ska jag.

Suck!

Nu är jag less.. less som fan och besviken. Men vad ska man göra? Jag går och sover..

I'm off..

Nu ska jag fixa lite här hemma och sen är det jag som åker på träning. Jag missar IDOL, buhuu. Men vad gör man inte för en het kropp? Haha.

Äntligen!

Minuterna på jobbet idag tickade på så förbaskat sakta. Trodde nästan inte att det var sant. Jag kollade på klockan säkert 27 gånger i timmen hela dagen. Skönt att jag är ledig imorn :) Får dock inte sova ut ändå..

Bara hemma en sväng nu. Ska slänga ihop en pastasallad och sen är det dax för träning. Vrål-icke-sugen, men det får gå ändå. Det är ju bra skönt efterråt.

Ta in posten?

Måste man det? Den här lilla bunten mötte mej när jag närmade mej brevlådan. Jag behövde inte ens öppna locket. Lyx! :P

Sexigt.


Röd Canada goose
Grå långkalsonger
Rosa UGGs

Våra grannar har nog aldrig sett nåt snyggare. Haha.

Prommis med grabbarna på G.

Är det okej att gå ut och gå i morronrock? :) Jag vill ju inte ta av mej den. Har ju bara underställ under, så vilket är bäst? Morronrock eller underställ+jacka? Jag tror det får bli det sistnämnda. Tss. Jag är inte så kinkig.

Dokumenterat i Linköping.

Ett endaste litet fjuttigt kort var det som min kamera fick utstå i Linköping. Jag hade tänkt att jag skulle knäppa massa, men med lite för mkt av det goda i magen glömde jag bort att jag ens hade en kamera. Jag glömde nog tillome bort vad jag heter och hur gammal jag är. Tss.


Tur att det blev ett gulligt kort iaf.

Okej..

..jag erkänner. Just för tillfället ligger den där Robin Bengtsson jäkligt nära Erik på min favorit-i IDOL-lista. Fast Erik ligger ett par steg före än så länge. Vi får se vad som händer på slutaudition.

Och jaaa, jag är en IDOL-junkie av den högsta graden.

Min IDOL-kompis.

Här är min bästa IDOL-kompis. Inte alla som har Johnny Depp med sej i soffan när man kollar på TV. Speciellt inte en Johnny fylld med Pez. Mmm..


Vi sitter mest och sjunger: "Jag blev full på min Coca Cola" Haha.

Extraknäcker som bartender.

Det visste ni inte om mej va? :)

Åh vad jag vill ha tillbax mitt hår..

Om en timme..

..börjar IDOL. Inte lika roligt nu dock när jag redan har min favvo. Erik är det fortfarande och jag vill inte ha nån annan. Får se om jag lyckas behålla honom efter kvällens avsnitt. Haha. Men det tror jag nog, nästan så han slår Danny tamejfan!

Nu ska jag skicka in maten i ugnen så den kan vara klar lagom till klockan åtta.

En söt Mami och en Elin


Lite lagom slitna efter flygresan. Och snart ska jag (och Tina) ut och flyga igen, weeej!

Värdelöst.

Nu har jag inget att se fram emot igen. Jag vill helst av allt bara gå och lägga mej och vakna när det snart ska hända nåt spännande. När nu det blir?

Hemma igen.

Men bara hemma och vänder. Har käkat lite Max-mat med Baby och nu är det snart dax att hoppa i jobbkläderna och åka och jobba. Jag är inte alls sugen, är så jäkla frusen idag. Det vara bara 16 grader här inne när jag kom hem förut. Nu är dock värmen på så ikväll när jag kommer hem efter jobbet är det nog varmt och gosigt här hemma :)

Sängen.

Ne, nu ger jag upp för ikväll. Det fanns ju ingen som ville entertaina mej och det är dax för jobb tidigt imorn. Sen drar jag, weeej! :)

Sov sött.

Happy!

här happy (och osminkad) blir jag när jag har min absoluta favvomat framför mej. Finns det nåt godare, Mami o Sis?

Jag vill ha nuuuuuuu!

Saknar dej vännen..

Dax att komma hit snart, raring! Jag håller alla alla tummar och tår för du-vet-vad. Aj lav jo!

Elin och Malin. Det blir inte så mkt snyggare.. Haha!

Några outfits.

Bättre sent än aldrig, right? :)

Första och sista kvällen i Alanya.

Min senaste.

Tänkte att jag kunde bjuda på en bild på senaste tillskottet i tattoo-familjen.

Den håller på att läka nu och är torr och inte alls så fin, men det står iaf Karolina, Emilia, Erika om ni inte ser det :) Kan visa en bättre bild sen när den är fin igen..

Kom igen..

Entertain mee...

Hemma!

Känns som den här kvällen kommer bli lång.

Svinkallt och mörkt ute så det lär inte bli nån långprommis med grabbarna, det är inte en endaste rolig jäkel på MSN och Baby ska till stan. Boooring! Men men, jag ska ju packa. Weeej! :P

Bara två timmar kvar..

Sen har jag jobbat klart för idag :) Ska iofs bara vara ensam hemma ikväll, Baby är och bowlar. Tur att jag har mina små grabbar! Så lyxigt som jag har det så har Baby lagat mat till mej när jag kommer hem iaf. Skitgod mat dessutom :) Det kan behövas innan packningen sätter igång!

Tror ni..

..att jag har börjat packa än? Ne. Jag är hopplös. Men bränt skivor till bilresan har jag minsann gjort :)

Nu..

Dax att börja packa nu. Tråkigt, men jag måste ju. Ska ju bara vara borta några dagar så för en normal människa skulle det gå fort, men för mej.. Vi får se :)

Skönt.

Sovmorron idag igen, härligt! Har bara varit ute med grabbarna en sväng och sen landat här. Nu ska jag dock gå och göra sånna där tråkiga tjejgrejer som plocka ögonbrynen och måla + fila naglarna. Usch vad jag drar mej för sånt tråkigt, men det blir ju fint när det är klart :)

Imorn bär det av till Linköping så idag måste jag packa.. igen!

Mor och dotter i partytagen!


Jag längtar tillbax!

Fixa mat och städa lite..

Dax att fixa lite mat här hemma. Både Baby och jag tränar ikväll så det är lika bra att fixa maten innan jag åker. Blir ju så rackarns sent annars och det är ju dessutom IDOL när jag kommer hem. Då vill jag inte stå vid spisen!

Ska plocka undan lite och vika tvätt oxå. Jag mår så dåligt när det ligger saker framme.

Frukost.

Shit vad skönt det är att sova ut :) Pappa ringde dock och väckte mej klockan nio, men jag har inte en aning om vad jag sa :) Jag somnade iaf om som en liten gris på direkten.

Nu sitter jag och Jennie här och äter nudlar till frukost. Hon kollar på Hem till gården. Finns det nåt värdelösare program? Jag hämtade datorn och tänker roa mej med lite bloggar.

Ikväll är det träning igen. Bodypump. Weeej!

I have my favourite.

Jag säger bara Erik Ljung, vilken röst! I'm yours.

Elin och Jennie på promenix..

Jennie - Lalalalaaaa (sjunger med tillgjord Technoröst)
Elin - Är det Techno som sjunger?
Jennie - Jaa, hans skithål.
Elin - Hahahahahaa (asgarvar)

Dålig humor? Jag? I know ;)

MSN har damp..

..och jag blir frustrerad.

Usch!

Segt idag. Jag är bara trött trött trött och har inte lust med nåt alls. Tråkigt. Jag måste ha saker att se fram emot för att orka leva tror jag. Just nu känns Turkiet fööör långt bort så jag inte ens vill längta. Jag har ju iofs Linköping att se fram emot i helgen, men det är tre dagar tills dess. Tre långa dagar..

Jag längtar iaf tills allt har ordnat upp sej och jag har kommit på fötter igen. Jag vill att det ska hända nu, men jag anstänger mej ju inte ens så det lär väl ta sin lilla tid. Det är ju så mkt som måste fixas.

Resan till Island måste bokas oxå. Fast det får vi kanske fixa när du är hemma igen, Tina? Är ju bara några veckor kvar tills vi drar :) Wej!

Nu ska jag åka ner till jobbet med Babys träningskläder. Hem igen blir det nog en cykeltur med grabbarna och sen en prommis med Jennie. Promenader gör mej pigg så jag hoppas på ett lite bättre humör framåt kvällen..

Bedtime!

Träningen var superrolig idag oxå :) Weej! Har precis duschat och käkat lite. Ska strax krypa ner i sängen, är hur trött som helst.

Internet går inte i många knop här hemma för tillfället. Baby håller på och tar hem filmer och DH säsong 4. Roligt :) Det tråkiga är att jag aldrig hinner kolla på filmerna och om jag börjar nån gång så somnar jag alltid. Typiskt!


Fransk tebaguette..

Mmm.. Finns det nåt godare? (förutom veg-lasagnen på Fougere..) Sitter här och äter lite nu innan träningen. Dax att slå en pling till Jennie snart och sen hoppa in i bilen. Långt att åka till Tierp, men det är det värt! :)

Hemska känsla.

Här är det en ångestfylld Elin som inte vill åka hem från Turkiet.

Antalyas flygplats 08.

Give me lördag!

Woo-ow i'm going to Linköping.

Wii.

Har precis kommit hem från prommisen med Jennie. Var först över och spelade lite Wii en sväng och sen gick vi ut i regnet. Det var rätt skönt faktiskt.

Ska käka mat nu som jag och Baby nyss lagat i ordning.. eller jag gjorde väl kanske inte så mkt ;) Men äta, det ska jag göra iaf..

Dagens kommentar.

Tui fly taxfreekatalogen kan dra åt helvete!

ASG.

Mami&Elin Alanya08




Syns det att vi trivs? :)

Älskade Turkiet.

Det är inte ens en vecka sen vi kom hem och jag har redan börjat räkna ner till nästa resa (det började vi iofs med när vi fortfarande var där nere..) Forhoppningsvis är jag och Tina där redan i maj, om jag får som jag vill.. Annars är det två veckor i augusti nästa år som gäller. Hur kan man bli så kär i ett land? Jag fattar inte :) Ska iaf uppdataera massa på bloggen nu så mina "packa" och "snart åker vi" inlägg försvinner från första sidan. Orkar inte se dom längre och ju längre bort dom kommer från första sidan desto närmre Alanya 09 kommer vi :)

Worki worki.

Har jobbat mååånga timmar nu, men har bara två kvar. Nice. Blir ingen träning ikväll, det får vänta tills imorn för jag har sån rackarns träningsvärk (+att jennie inte orkade..) Ska nog spendera kvällen at Rasmus & Jennies place med lite Wii. Jag rockar på Mario cart.. eller inte :) Ska tvinga med Jennie på en långprommis oxå. Vi får se hur det går :P

Morr!

Hade tänkt att jag skulle bjuda er på lite bilder från Turkiet nu, men det funkar inte att ladda upp :( Det får väl bli vid ett senare tillfälle då.

Slut som artist.

Festa 9 dagar av 12 och sen 1½ timmes styrka och konditionsträning på det. Dessutom en pizza och 1½ timmes sömn innan träningen. Behöver jag säga att jag är annat än helt slutkörd? Nu blir det soffan och film resten av kvällen. Först ska jag titta klart på Step up 2 och sen på Wanted. Somnade under båda filmerna tidigare idag. Slutkörd var det ja!


Jobb imorn kl o6.oo. Jag är inte så värst sugen. Ta mej tillbax till Alanya. Please?

Vilken utekväll..

Uppsala suger suger suuuger!


Finns det någon anledning att inte längta tillbax?


Alanya 08.

Hinner inte med.

Det händer så mkt i mitt liv just nu så jag hinner knappt tänka och jag hinner verkligen inte med bloggen. Utgång igår, utgång ikväll, men uppdateringarna ska bli bättre snart.. när tiden räcker till.


Hemma..

..men jag vill bara tillbax..