Turkiet 08

Sitter här och längtar längtar längtar. Får väl nöja mej med en massa gamla bilder från förra året sålänge :) Mer eller mindre nyktert men aldrig helt och hållet. Haha.







Slapp slapp

Hemma hos Mami nu. Hemma en lördag, de ni :) Har bara ätit mat och kollat på körslaget, hah. Hur-snygg-som-helst-Erik vann inte. Skandal!

Jahopp.

blev man chafför istället. Packa ihop sej lite här då och sen ut med hundarna och sen åka till stan. Bättre än att inte göra nåt alls. Och sötnöten kommer ju hem tidigare då :)

Tråkfredag.

Suuuck! Ingen på facebook, ingen på msn, ingen här med mej och säkert inget på TVn heller. Jag borde iofs krypa ner i sängen nu och vänta på sötnöten som kommer krypa ner bredvid mej om några timmar. Men det är så rackarns tråkigt att lägga sej själv och sen bara vänta. Men jag borde. Jag börjar ju ändå sju imorn..

Nyvaken!

Skönt. När Baby gick upp imorse fick jag sova sex timmar till. Hur skönt som helst!

Nu sitter jag här och funderar på att leta fram mitt face i sminkväskan eller hur jag ska göra. Glömde ju hämta min fondation som jag ska få av Malin igår. Hmm.

Jobb sen. Till kvart över åtta. Sen får vi se vad som händer :)

En natt i stan.

Har tillbringat gårdagen och dagen i stan. Hur skönt som helst att bara ta det lugnt. Massa bus med lilla sötnosen och tjockismat har vi hunnit med. Var ner och bytte mina rosa jeans som blivit förstörda och köpte present till Mami oxå.

Och nu är vi på 019! Woohoo! :P

Malin..

..tack för att du finns vännen. Vad skulle jag göra utan dej? Du ställer alltid upp för mej, som inatt. Vilken tid på dynget det än är så finns du alltid där. Jag är lyckligt lottad som har dej! <3

Aj lav jo!

Kunde inte sagt det bättre själv..

What I'm going through is hurtful..

Fullt upp.

Helgen har varit full av festligheter, därav den dåliga uppdateringen. Har iaf haft massa roligt med mina sötnosar!

Snart är det dax för jobb. Inte så sugen..

Hos Mami..

Vaknade 06.30 imorse.. I soffan. Ajaj i ryggen. Hade visst somnat framför OC :)

Är hemma hos Mami nu. Ska äta lite här åså.. Sen hem till Alunda och sola med min Malin. Sen händer det inte så mkt mer.

Äntligen fredag imorn iaf. Och gud vad jag har sett fram emot den här helgen. Typiskt att nån kunde döda den lyckan så snabbt :(

Såå..

har man landat här igen. Dagen på jobbet gick hur fort som helst. Det gillas :) Ska snart sätta igång med lite mat här så den är klar tills Baby kommer hem från jobbet. Makaroner och köttfärssås har han önskat. Dessa jäkla makaroner alltså, det ska ju vara spagetti! Sen ska han träna och då ska jag nog somna i soffan lite, skööönt!

Tisdag.

Det där med att komma i säng skapligt gick det väl sådär med. Somnade en stund i soffan men blev väckt ganska snart. "Gå och lägg dej i sängen om du ska sova!" Upp och hoppa och in i sängen.. klarvaken. Typiskt.

Idag är det tisdag och jag har bakat hela morgonen. Känns som jag gjort en miljard semlor typ. Men det är roligt :) Drygt bara att klippa dom där satans små locken.

Komma i säng skapligt?

Det ska jag försöka med ikväll. Satt uppe med Malin till klockan fem i morse och snackade skit och hade det trevligt :) Ikväll ska det bli en tidigare sänggång. Börjar ju jobba klockan sju imorn. Uuuh.  Hör dock att det är någon som prassalar med en chipspåse i vardagsrummet nu, så jag ska väl gå och joina honom en stund och kika lite på Idrottsgalan.

Vaken!

Inatt måste jag sovit tungt. Vaknade inte ens av ett sms som hade kommit vid tretiden och det brukar jag verkligen alltid göra. Skönt  och gosigt vare iaf.

Dax att hoppa in i duschen nu och sen fixa och dona lite och sen gå ner till hallen. Det var ju nån som var så lat och tog min bil förut, så nu får jag gå i snöstormen i mina sommarskor :) Måste väcka Malin oxå, men det får nog vänta nån timme. Man kan ju bli dödad om man ringer henne såhär tidigt :P


Såå..

Nu har vi kollat klart på filmen så då äre dax för sängen. Imorn är jag ledig och inte bakis. När hände det senast lixom? Jag har ingen aning. Skönt skare bli iaf.

Blir nog en sväng ner till hallen imorn för att kika på lite innebandy med min Malin. Hundra år sen jag träffade henne känns det som. Både hon och jag har ju legat sjuka i veckan :( I miss her, my sweetest..

Sov sött..

Blir hemma ikväll.

Planerna för kvällen har blivit ändrade. Blir filmmys, trerätters och underbart sällskap istället ;) Inte fy skam det inte..

Japp, det var ja..

Less less less. Kan det inte bara vara imorn typ klockan sex nu? Jag vill festaaa :)

Såg i
Karins blogg att hon bloggat om min kommentar jag skrev till henne på Facebook. "Nej usch, kan inte vara mysigt att vara ensam en fredag" Och fasen vad sant jag tycker att det är. Jag är verkligen ingen ensamvarg och måste ha folk omkring mej jämt. Även när jag sover. Det är fasen jobbigt!

Nu har jag iaf genomlidit den här kvällen själv (eller med mina älskade små grabbar då) så nu är det dax att krypa ner i sängen. Och vet ni vad? Jag får sällskap där.. :)

Jippiii..

Det blir en helkväll framför TVn ikväll. Skitkul på en fredag :P Men det är ju lets dance, haha. Inte mitt favoritprogram, men det kan ju vara kul att se vad Blondinbella går för.. Och ett avsnitt skadar det ju inte att se. Inte för att det är så troligt att jag kommer sitta kvar i soffan hela programmet..

Har ju lite skvallertidningar och HM-katalogen att gå igenom oxå. En beställning är det ju hög tid för nu :)

Underbart väder..

Åtta minus, klarblå himmel och strålande sol. Kanske är tur att man jobbar ändå så man slipper komma på någon dålig ursäkt till varför man inte är ute :P Får iaf gå hem klockan sex idag istället för kvart över åtta och det är ju alltid skönt :) Imorn blir ju en stressig dag, men jag längtar :)

Jag förstår inte..

..att typ alla mina läsare fortfarande är kvar. Hallå, det är tre veckor sen jag uppdaterade sist..