Jahopp.

Ikväll åker gänget till Thailand igen. Känns väldigt konstigt. Dom här veckorna kommer vara jobbiga. Det är ju lixom vårat Thailand, inte bara deras :'( Men men. Hoppas på att mina sötnosar får det bra där nere.. ändå..

Jag borde fortsätta städa nu ikväll, men jag känner att jag inte har nån ork. Ska nog ligga här i soffan med datorn på magen till DH börjar. Sen blir det våfflor till mat och sen kanske kanske lite städning på det. Vi får se... 

Sova?

Jag tror fasen att det är dax. Sjukt trött nu, men inget mot vad jag kommer vara imorn när klockan ringer.. Blir nog att somna lite här i soffan nu innan jag orkar mej in till sängen :)

Jerra, jerra, jerraaa!

Idag fyller världens bästa storesyrra år. Tråkigt att jag inte kunde vara där och fira, men jag skickade ju iaf paket på posten som hon uppskattade :) Dessutom slapp jag ju att få ångest över allt gott jag hade stoppat i mej om jag varit där :D

28 barre, trött men glad var kommentaren hon skickade med den här bilden. Haha.

Fortsätta städa..

..och sen jobb. Tjohoo! :)

Gårdagen.

Blev lite fest igår. Började i Gimo och sen fortsatte vi till Östhammar. Trevligt värre var det och fasen vad vi dansade :)


Eliten. Natti, jag och Malin.

Typiskt.

Städningen går inge vidare. Har knappt gjort nåt alls och snart kommer gänget hem igen och då ska vi åka till IKEA. Typiskt. Göra ett ryck nu kanske innan jag måste fixa ordning mej..

Wohoo!

Nu funkar internet hemma hos mej. Äntligen! Telia kan man lita på :)

Fast just för tillfället har jag inte tid att sitta här. Måste passa på att städa nu när inte barnen är hemma och dom kommer väl snart igen. Bråttom bråttom! Jag skulle ju skura fönster och rubbet hade jag tänkt. Undrar hur långt jag kommer :) Soffan ser ju alldeles fantastiskt skön ut med alla vinglas som ligger och skvalpar i magen sen igår :)

Jeje, städning vare. Tjohoo!

Jobb jobb jobb.

..men snart kommer internet igång hemma och då blire blogga av som aldrig förr :)

Igår var två av mina älsklingar med i en bilolycka. Blev alldeles stel och rös i hela kroppen när telefonsamtalet kom. Hoppas ni mår bättre nu, mina hjärtan. Älskar er!

Och idag är det fredag. Hemgång om två timmar och då har jag det så lyxigt att maten står färdig :) Mys hela kvällen lång sen!

Jobb sen imorn och sen tar jag helg. Blir utgång. Kul ska vi ha och fint ska de gå ;)

Puss!


Linköping is the shit!

Fasen så roligt vi har det. Och bäst av allt är ju att vi spenderade hela dagen igår med alla mina underbara systrar. Kvällen blev massa mys med vin och Lips på xbox :) Köpte ny mobil gjorde jag oxå. Världens sötaste rosa lilla rackare :)

Nu ska vi in till stan, jag, Malin, Karro och Erika. Uuunderbaringar!

Wakie..

Blev inte till att sova bort halva dagen. Kunde inte sova längre. Typiskt!

Mamsen är nere och fixa frukost nu. Fasen så skönt det är att vara hemma här och bli ompysslad :) Och snart är det fredag.. Weeej!


@ Mami's place..


Ska sova här ikväll för imorn är jag ledig och då blire träning i Tierp innan jag åker hem till mej igen. Grabbarna ska dock stanna kvar här hela helgen. Jobbigt att vara utan dom ju. Meeen, jag och Malin drar ju till Linköpingpå fredag och då är det lika bra att dom är kvar här.. Kan det inte bli fredag nu? Fasen vad jag längtar. Jag och Malin på roadtrip lixom, hahaha.

Nu är jag fasligt trött så det blir nog att krypa ner under täcket med mina små grabbar. Ska fasen sova bort minst halva dagen imorn. Skööönt!

Snaaart..

..ska jag ha tid med bloggen igen. Håll ut :P

Lite bråttom här nu.Ska hem till Malin nu och sen ska vi vara hos Desse vid sju..

Hörs då..