Nämen titta..

..en tjockis!!


Vem kan de vara? Hmm..


Still awake.

När jag borde sova. Jobb jobb jobb, träffa vänner till långt in på nätterna, försöka sova några timmar för att sen gå upp och jobba igen. Så har mina senaste dagar sett ut och så lär det fortsätta några till. Längtar till på fredag iaf. Då ska man in till stan för att shoppa lite och sen gå till frissan. Bye bye trassliga blondie med trasiga toppar!


Gles uppdatering..

Den dåliga uppdateringen kommer antagligen fortsätta hela helgen då jag bara kommer jobba och sova typ. Ser inte fram emot det, men på torsdag nästa vecka är jag ju ledig iaf. Och idag är det löning, alltid nåt :)


They did it again..

Tog bort min favorit. Jävla sopor! Erik Ljung är då fan min IDOL ändå :P


Sådärja!

Nu hade Erik lyssnat på mina böner och klippt sej. Wohoo! Och sången då, fiifaaan så grym!

Nu ska maten lagas. Inte wohoo..


Produktiv dag.

Puuh, helt slut. Först jobb 7-16, sen städa längenheten. Sen började jag städa huset, men avbröt för att gå ut och busa med grabbarna i nästan en timme. Nu är jag tillbax här och tänkte fortsätta städa innan jag sjunker ner i soffan framför Idol, för att efter det laga mat, äta och sen städa lite till. Tror ni att jag kommer sova gott inatt? :)


Nyvaken.

Kändes skönt att vakna idag. Låg och vred och vände på mej länge innan jag gick upp. Gosade med grabbarna och hade de allmänt bra :) Börjar dock bli lite seg nu så det är dax för en dusch.

Hungrig är jag oxå. Jäkla Knoen som inte har handlat :P Får väl försöka fixa nåt sen iaf innan jag börjar jobba.

Är inte så värst sugen på den här veckan alltså. Bara ledig Torsdag. Jobbigt.


Soffläge resten av kvällen.

Sådär, nu är man hemma igen då. Har spenderat eftermiddagen med att kolla på fotboll. Ville verkligen se Rex-matchen, men kände att jag inte ville köra bil så långt när jag var ut igår. Och lika bra var väl kanske det eftersom dom förlorade och jag blir så arg på sånt :) Kollade på Alunda istället :)

Nu sitter jag här med min kära Subwaymacka och ska väl kolla lite på TV. Hoppas det inte bara är skräp på den.


Sorry!

Ledsen att uppdateringen har sugit kamelpung den här helgen men jag har haft så fullt upp. Uppsala hit och fest dit. Men imorn (idag) ska det bli ändring på de igen. Jag ska bara sove lite först. GOD NATT!

Jag är nöjd.

Den underbara Erik Ljung ä tillbax. Fy fasen så arg jag var förra året när han åkte ut. Klipper han håret och solar lite så kan nääästan Danny känna sej hotat. Men bara nästan. Sjunger och spelar som en gud gör han ju iaf. I'm happy happy :)


Hur bra? Bäst än så länge iaf.


Torsdag!

..och helt plötsligt gick veckan snabbt. Redan fredag imorn. Me like!

Har precis lagat lite mat åt mej och Malin. Korvgryta, our favourite :)

Ska väl gå in och tjata lite på henne nu så inte maten blir kall, haha.

Kommer sitta på helspänn framför Idol och vänta på att årets
Danny ska dyka upp. Det är väl sista stället ikväll va? Så då måste han ju komma :)


En sak som jag undrar..

När ska årets Danny eller Robin Bengtsson, eller kalla honom vad du vill, dyka upp i Idol? Du vet den där galet snygga killen som både kan sjunga som en gud och spela gitarr. Snart är väl uttagningarna färdiga och inte en endaste har ens varit i närheten. Varför ska man då kolla? :)



Eeeh, jatack!


Idol.

Nu.


Tröttis.

Vill helst av allt inte gå tillbaka till jobbet nu. Skulle vilja ta mina små grabbar och gosa ner mej i soffan med dom under alla hundra filtar och bara sova/kolla film hela dagen. Meeeen, plikten kallar. Typsikt.


Off to work.

Vilken nörd jag är. Gick upp tidigare så jag kunde fixa lite med min farm på Facebook. Haha.

Dax att gå till jobbet nu. Hatar onsdagar! Ska dessutom göra rent i glassbaren idag. Tjohoo.. eller inte.


By the way..

..intresset över att jag skulle lägg upp Turkiet-bilderna här var ju inte överdrivet stort. Så jag skiter nog i de.


I'm ready..

Nu kan vintern komma för jag har världens sötaste mössa och vantar att möta den i. Visst? I like it a lot!


Det blev ju jävligt mkt randigt här..


Ibland blir det inte som man planerat.

Min ligga-o-dö-i-soffan-kväll blev inte som jag trodde. Kom precis hem från stan och jag har nästan missat hela Idol. Skit. Men hade rackarns trevligt i stan så det är ju tur att Idol går i repris på söndag när jag ändå bara ska ligga och vara bakis :)

Köpte mössa och vantar i stan. Om ni är snälla så kan ni få se. Snart är det vinter, tjohooo!


It's lunchtime!

Fiifaaan vad kallt det var ute i morse när jag gick ut med grabbarna. 2 jävla grader bara. Ska det vara såhär kallt så kan fasen lika gärna snön komma. Det gillar ju grabbarna iaf :)

Tillbax och jobba några timmar till snart och sen kommer Ellinore hit och hälsa på :) Sen ska jag nog dö i soffan framför Idol..




Kväll.

Hej hopp. Har varit hemma ett bra tag nu men det är ju så mkt att göra när man kommer från jobbet; ut me grabbarna, fixa mat, kolla bloggar och idag var jag tvungen att ta mej an mitt diskberg oxå eftersom ingen nappade på förslaget igår :)

Känner mej ganska trött ikväll så det blir nog sängen i skaplig tid. Lägger antagligen upp första delen av Turkiet-bilderna här imorn. Men dom flesta som läser här har väl kanske redan sett dom på facebook? Vad vet jag.


Bråttom!

Duschen gjorde susen. Nu är jag pigg som en mört.. eller nåt :)

Ut med grabbarna en snabbis nu och sen är det jobbet som gäller i några timmar. Vi ses ikväll!


Uppe..

..men inte vaken än. Dax att hoppa in i duschen så jag piggnar till lite. Jobb om två timmar..


Nån som vill bli min personliga diskare?

För första gången i mitt liv bor jag utan diskmaskin. Om vi säger såhär så suger de. Big time!


Såhär ser det jämt och ständigt ut hemma hos mej. Det spelar ingen roll hur ofta jag diskar. Såå, vill ni diska hos mej så säg till. Jag kan bidra med boende :)


The forgotten.

Såg att The forgotten går på sexan ikväll. Grymt bra film, men vågar jag titta på den om jag ska sova ensam ikväll? Naeee! Typiskt. Det får nog bli Notting hill för min del istället.


Söndagsmiddag.

LästeKarins blogg förut att hon hade ätit Tortellini till mat. Det bara sög till i min mage och en stund senare stog jag i affären med ett paket tortellini under armen. Sitter och äter nu och dricker Cola. Mums!


Det ser inte mkt ut för världen, men satan så gott det är :)


Official!

Sådär. Nu har jag lämnat ut min blogg till allmänheten. På Facebook. Scary. Vet ju inte om jag vill att alla mina hundratals vänner ska kunna läsa. Vill ni? :)

Nu finns det iaf ingen åretvändo.


Guess who's back?

Vet ni vad? Vaknade på världens bästa humör idag. Överskottsenergi som heter duga. På en söndag lixom. Vad är det som har hänt då? Jaani, säg det. Jag har ingen aning, förutom att jag hade en toppenkväll igår :)

nu när jag känner såhär så fick jag för mej att jag ska börja blogga igen. Men då får ni fasen ge mej lite respons!

vänner, NU KÖR VI.. tror jag :)