Hmm.

Vardagsrummet är fullt av grabbar och jag är trött. Vill lägga mej i sängen och kolla på TV, men går bara att kolla i ett rum i taget och där ute är det ju hockey. Hmm. Missar Hollywood-fruarna pga hockey. Känns inte bra alltså :) Men men, dom hade ju fixat potatisgratäng, sallad och grillat kött när jag kom hem från jobbet så jag får väl offra mej lite.. Kanske blir en film istället.


Ett år äldre.

Hade världens bästa födelsedag i lördags. Tack alla som var med! Och tack alla andra som hörde av sej.


Söndag.

Helgen är redan slut. Det gör inget alls för jag har ändå jobbat hela och dessutom blir det kortare till torsdag när mina snuttar kommer hem och kortare till lördag då it's my B-DAY for fuck sake :P Fira utan dess like ska vi göra :) Måste dock avsluta min penicillinkur lite tidigare än jag borde, men man fyller ju faktiskat bara år en gång om året och då kan man inte knapra piller. Visst? :)

Idag har jag duschat både grabbarna och mej själv. Blir mysigt att krypa ner i sängen med två mjuka och rena pojkar. Men fy satan vad Zakko fäller alltså. Blir att slita fram borsten imorn igen och försöka borsta ur det sista.

Neeh, nu ska vi ut på prommis och sen blir det väl att kika lite TV i sängen och somna. Sounds good. Jobb imorn igen.


Hmm.

Halsfluss utan halsmadlar, hur går det ihop? Jag vet inte ja, men förjävla ont gör det! Hoppas på mer sömn inatt iaf, för förra natten blev det inte många minuter :( Ajajaj! Dax för ännu fler värktabletter nu känner jag :(

Träffade två av världens bästa systrar, Henko och världens finaste Mio i helgen och pratade med världens sötaste Kno idag så sådär jättesynd är det nog inte om mej ändå :) Får dessutom åka till världens bästa Mami och Roggisch imorn och äntligen träffa mina finaste grabbar igen. Fast halsen kan jag vara utan..