Årets första dopp!

Åkte till Rastsjön och badade med Linda, Korven och grabbarna efter jobbet. Eller jag och Linda badade, Techno plaskade med benen och Zakko doppade tassarna. Korven hon, hon satt på land och var en liten torris :) Skönt vare och mysigt värre med kvällssol och alldeles spegelblankt vatten. Till det kom massa äckliga tjockisar och förstörde med massa fisar och rapar. Har dom aldrig lärt sej vanligt hyfs? Usch!

Midsommarhelgen var underbar. Bara massa mat och mys och gos. Kommer bilder senare. Fast det är nog bara bilder på Mio tror jag, men det gör ju inget för hon är ju det sötaste som finns!!

Nu ska jag läsa lite bloggs och sen måste jag sova. Tjingis!


Det är natt..

.. och jag kan inte kan inte kan inte sova!! Jag vill ju för jag vill ha fredag nu, men jag är helt klarvaken.

Har spenderat kvällen hos Steffi med grillat och massa skitsnack. Kom hem och hoppade i duschen och nu ligger jag här, sjukt pigg.

Ska prova om det går bättre om jag stänger av datorn och blundar.. Det kanske är de som är grejen för att man ska lyckas? :)


Snart fredag :)

Ääääntligen!!

Malin, jag och grabbarna ska snart hoppa in i bilen och åka till Steffi och grilla. Jag är hungrig!

Imorn blir det först några timmars jobb och sen åker jag till Mami och stannar där hela helgen. På onsdag är det dax för flytt. Sweet!!


Vilken skittråkig dag!!

Har legat i soffan hela dagen, förutom några promenader med grabbarna. Imorn SKA jag jobba även om jag är sjuk. Pallar fasen inte att ligga inne mer. Och om orken finns imornkväll så ska jag och Malin åka till Steffi och grilla. Mys.

Nu ska jag kanske kolla på High school musical 3 för tredje gången idag.. eller så tar jag nån annan film om jag orkar byta :) Kan fredag komma nuuu? Och mitt virus kan go to hell.


Den sjuka sanningen.

Jag vet att ni vill ha fler bilder här i bloggen och er önskan är min lag även såhär i sjuktider :) So here we go. Såhär har ni aldrig sett mej förut, iaf inte i bloggen :D


Glad, pigg och frisk tjej. Jävligt fräsch helt enkelt :D


Fortfarande sjukis..

..och det suger! Den här dagen är typ roligaste på hela året att jobba. Så sjukt mkt folk så jag ville inte vara hemma idag. Imorn kommer det iofs vara minst lika mkt så då SKA jag jobba!

Hela dagen ska jag spendera i soffan. Sova, film, mysa med grabbarna och äta typ.. Sounds good? Yeees.

Måste säga grattis till Johan och Tina som äntligen fått sin lilla tjej. Jag längtar efter er!! Åhh!


Nu ska jag ta det lugnt.

Nu har jag fått en liten dos av Kalle, Mio, Mami och Roggisch. En alldeles för lite dos dock, men den ska bli större i helgen och då är även bästa Henko med. Behöver jag säga att jag längtar?

Fortfarande jobbigt snorig och seg i hela kroppen. Kan bero på att jag inte tagit mej den vilan jag borde gjort idag, men en liten sväng sov jag iaf.. och kollade lite film. Nu ska jag koka lite färskpotatis för snart kommer Knoen hit och äter. Och tar hand om stackars mej, hah. Blir nog inge jobb imorn heller, men man ska aldrig säga aldrig. Jag siktar ju på att vara frisk när jag vaknar :)


Ät bajs, mitt immunförsvar!!

Två timmar stod jag ut på jobbet. Sen var det bara att känna sej besegrad av bacilluskerna och gå hem. Jag lovar att det beror på att jag för typ tre dagar sen sa "nu är det skitlängesen jag var sjuk" Piss-skit.

Nu ska jag stänga ute den underbara solen och sommarvärmen som vi verkligen har fått idag och kika på film.. eller insidan av ögonlocken. I eftermiddag kommer mina favoriter på middag och då ska jag vara pigg!


En fundering och lite kvällsbabbel.

Hur mkt snor kan Elin få ut ur sin näsa? Oändligt mkt verkar de som. Fökylningen ska vara borta imorn och där med basta!

Tog en långprommis med Sofie och grabbarna efter jobbet. Pratade om spöken och sånt annat läskigt. När vi kom utanför ICA så stog det en mysko bil där på personalparkeringen. Efter en halvtimme var det nån som kom och drog ner mitt handtag på dörren. Ska jag våga sova inatt? Tror inte de va.. Scääääry.

Och värst av allt.. Jag måste ju ut med hundarna nu igen innan vi ska hoppa i säng. Hur ska de gå till? Jag vågar ju inte ens öppna ytterdörren!


Ont i halsen..

..och förkyld, tjoho vad kul! Dessutom dax att knata iväg till jobbet. Jag som helst sv allt skulle vilja ligga i soffan och sen packa lite idag, vill ju få allt klart. Städa måste jag oxå börja göra.. Den här veckan har jag verkligen inte tid att vara sjuk och klen. Galet tryck på jobbet kommer det vara varje dag. Hur ska jag orka de? Ser till att må bra imorn igen :)

Imorn kommer Kalle, Mami, Roggish och lilla Mio hit. Gooos!


Trööööött.

Sitter och tittar på snabbgenomgången av brölloppet från igår. Klumpen i halsen är ett faktum, det är ju så vackert :)

Har lega i soffan och ätit och sovit med Korven hela dagen. Linda var oxå förbi en sväng. Myyys. Fortfarande sjukt trött. Kan det bero på drinkarna igår? :)

Grabbarna kommer äntligen hem imorn igen. Jag saknar dom så jag kan dö när dom inte är hemma.

Nu ska jag nog sova. Eller kolla film eller nåt sånt. Puss!


Neee..

Nu ger jag upp. Orkade iaf fila naglarna, resten får jag göra imorn. Hoppas på att dagen på jobbet går snabbt imorn. Lägtar till kvällen då det ska drickas drinkar med mina fina tjejor!

Nu blire sängen.. helt själv. Hur ska de gå? Hjääälp.. :(


Hemma..

..och ensam :( Det var galet längesen jag var helt ensam. Men nu så. Sitter här och det finns inget på tv(fotboll och inför kungabröllöps-skit en fredag? what?), inget att göra (förutom packa som jag inte orkar) och har min fina jagärensammastihelavärlden-ångest. Jeej. Jag borde iofs färga ögonbrynen och fila+måla naglarna inför imorn. Känns jobbigt men det måste göras för imorn efter jobbet vill jag ju inte behöva stressa ihjäl mej innan vi ska iväg på fest. Jag vill ju kunna sitta lugnt och ta ett glas vin eller så.. Hoppas jag inte har packat ner ögonbrynsfärgen bara.. :)


Oooj.

Har visst glömt bort att man ska uppdatera bloggen oxå. Nu måste jag dock ut med hundarna och sen springa iväg till jobbet. Lovar att det ska bli lite bättre ikväll när jag kommer hem.


Vind i seglen!

Skepp ohoj! Papprena är påskrivna. Sweeeeeeet!!!


Daah.

Alla barnen äter pizza utom Elin fast hon är hungrig och skitsugen.

Jävla skit..


Nytt.

Mina rosa små favoriter här hemma har fått sällskap av ett par marinblå. Vad kan det vara? :)


Söndagsfrukost ala mej själv :)


Vaniljyoghurt och färska jordgubbar. Mmm!!!


Den vita helgen..

..försvann lika snabbt som den började. Vinkväll med brudarna it is, weei :)


Lite medvind.

Äntligen känns vissa saker lite bättre. Har gått med hjärtklappning och varit uppstressad hela dagen, men nu efter kvällens möte tror jag nog att jag kommer sova gott. Och ännu bättre om några veckor, weei.

Ska ta mej en lååång sovmorron imorn och jag och grabbarna ska krypa ner alldeles strax. Det blir några avsnitt Unga mödrar i sängen innan jag slår igen dom gröna.


Ska vinden vända snart?

I hope so.

Trodde att den redan gjort det, men då kommer nästa bakslag.. och nästa..


Åhhh!

När ekonomin äntligen flyter på som man vill så ska dessa jävla skittråkiga extrautgifter komma. Att laga bilen kommer gå på mellan fem och sextusen spänn! Satans jävla biljävel. Bye bye Getaway rock och bye bye Turkiet känns det typ nu. Fan!!!

Och för att lätta upp stämmningen lite så är det personalmöte ikväll efter jobbet. Tjoho...


Färdigjobbat för den här veckan.

Och nu är det bara fem arbetsdagar kvar tills jag har ledig helg. Sweeeet.

Har varit galet varmt ute idag, fram tills det var tio minuter kvar tills jag slutade. Då började det spöregna och nu åskar det oxå, så Techno ligger under sängen och är skraj. Stackars lilla hjärtat.

Nu ska jag nog ta fram lite Ben o Jerry's och krypa upp i soffan och kolla på Bring it on, all or nothing som visst är på TVn nu :)


Jag efter prommisen när himlen öppnade sej.


Lugn lördagskväll.

Jobbade till stängning. Nu sitter jag här i vardagsrummet med öppet fönster och fläkten som blåser in kall luft. Det var som en bastu här uppe när jag kom hem, men nu börjar det bli svalt och skönt.

En äggmacka ligger i magen, Zakko ligger och sover och Techno ligger och käkar tjurballe under bordet :)

Ska nog ut på en kissrunda med grabbarna nu (om Techno kan slita sej från ballen) och sen krypa ner i sängen och kika några avsnitt Unga mödrar på web-tv. Sen sova, jobb imorn.


Sommar.

Really sommar alltså. Lite semester skulle inte sitta fel men jag har sisodär 77 dagar kvar innan jag får gå. Har iaf Getaway rock-festivalen att se fram emot i juli innan dess. Och antagligen en tur till Linköping :)

Studentfirande av lilla Skrållan igår då. Sweet väder, god mat och underbart sällskap. Kunde det bli bättre? Antagligen inte :) Och jag är så stolt över henne som har orkat med alla åren i skolan. Nu har vi iaf en till arbetare i Ica-familjen att se fram emot :D

Hur varmt som helst ute idag oxå. Jag orkar dock inte ligga ute för då blir det sjukt drygt att behöva åka till jobbet sen. Grabbarna är dessutom helt slut sen gårdagen så dom tycker nog att det är skönast att bara ligga i sängen och lata sej som dom har gjort hela dagen.


Uppdatera mera?

Just de, det vill ni ja :) Men då får ni fasen börja kommentera mera oxå!! Jutte jutte..

Sitter här och inväntar John Blund. Han verkar vara på villovägar och är det rätt ofta nu för tiden. Funderar på att anställa en ny. Jag vill ju sova!


Kärlek.


Dunderklumpen och världens stoltaste moster.