I Linköping.

Äntligen. Det var en jäkla resa ner vill jag lova. Tur att Mami var med för fy satan vad vi har skrattat. Hur skulle jag orkat me typ tre timmars bilkö utan henne vid min sida? Jutte, omöjligt!

Nu sover dom andra. Det borde jag med, men jag är inte det minsta trött. Kommer ju bli väckt av världens sötaste lille Mio-fisunge imorn så de gör inget. Hur lite man än har sovit så blir man ju pigg och på bra humör då :)


Onsdag..

..och ledig. När hände de sist? Skönt är det iaf :)

Tror bara att jag blir hemma idag. Hade tänkt att det kanske kunde passa sej att träffa Tina, men såg att hon skulle få besök :( Annars skulle jag vilja åka till Thuns, men jag vet ju inte om dom blåa Converseskorna finns kvar i 37 nu och Malin svarar junte på SMS så jag skiter nog i de.

Plocka och dona lite iaf, sen lunch med Knoen och sen långprommis med grabbarna och sen film i sängen. Låter det bra? :) Jaa!


Snaaart...!!!


Nästa helg får vi äntligen mysa såhär igen. Hela helgen! Jag längtar efter mitt lilla hjärta!


Regn regn regn.

Men det gööör inget för jag jobbar hela dagen. Tycker mest bara att det är bra :)

Igår höll jag på att dö när en älg kom nästan alldeles för nära min bil. Hade jag kört i vanlig fart hade det sagt pang så det bara sjunger om det. Helt sjukt skrajsen blev jag och när jag satt där med hjärtat i halsgropen kom det två älgar till. Håll er i skogen vaffan, annars vågar jag knappt köra bil igen!


Fredag.

Sommarvärme ute idag igen. Hur många dagar i rad med denna värme har vi haft? Minst en vecka iaf och jag klagar inte alls. Har dessutom hört att det ska vara lika varmt hela helgen. Sweet.

Nåt som är mindre sweet i den här värmen är att jag ska jobba hela helgen. Börjar klockan tre idag och jobbar sen lördag, söndag, måndag och tisdag. Har bytt min onsdag med Sofie så då är jag ledig iaf och sen jobbar jag torsdag och fredag för att sen på fredag eftermiddag åka ner till Linköping och min MIO och Kalle och Henke och alla andra söta underbara saknade älskade ungar! Weeei. Jag längtar så jag kan dö!

Jeje. Kom precis in från en långprommis med grabbarna och nu ska jag snart äta lite sallad ute i solen och sen börja förbereda mej för jobb. Vi hörs!


Ge mej en puss!

Jennie - Ge mej en puss!
Elin - Neee.
Jennie - Ge mej en puss sa jag!
Elin - Meeen okej, bara jag får vara med på bild oxå!



Sitter man vid en dator utan nya bilder så får man hålla till godo med gamla :) Det är ju bättre än inga bilder alls :)


Tre år..

Idag är det tre år sen. Tre jäkla år. Känns fortfarande helt overkligt, men jag hoppas att du har det bra på andra sidan Jonas. Jag tänker lite extra på övriga familjen Hedekäll/Nordell/Hallin idag.


Vaaarmt.

Shit, håller på att smälta bort här. Långprommisen blev lite längre än väntat. Det är ju inte så lätt att hitta ute i skogarna här ute på landet ;) Liiite vilse gick vi, men efter 2½ timma var vi hemma igen, haha. Grabbarna är helt slut, och jag oxå. En dusch och lite lunch skulle sitta fint :)


Trööött.

Vaknade av att det var en geting i sovrummet. Eller jag sov typ men hörde det där jävla surret så jag drömde att massa getingar jagade mej och stack mej överallt. Vaknade till helt efter typ tusen stick i drömmen. Det enda jag tänkte på då var att döda, hah. Hämtade en tidning och slog getingjävlen i luften och in i väggen. Borta? Nee, ner i hörnet där hundkorgen står. Då blev ju jag tvungen att börja riva bland grejerna där för jag vill ju inte ha en tokförbannad geting på golvet när jag har två hundar. Efter mkt bök hittade jag på den jäveln och typ tjugotre slag senare var den död. Skönt, men inte kunde jag lägga mej och somna om då inte. Surt.

Blir nog en promenad i sommarvämen nu istället.


Underbar dag.

Underbar underbar underbar!!!

Först tog vi sovmorron. Sen har vi varit ute precis hela dagen. Bytt däck på Knoens bil och sen städat båda våra bilar, både in och utvändigt.. noga! Dom är såå fina nu. Och jag är fasen grym på sånt här 'killgöra' :)

Ringde till banken lite oxå och skulle kolla lite med lånet. Snart är det nog klappat och klart. Happy!

Nu ska jag hoppa in i duschen för andra gången idag. Man känner sej inte så värst fresh när man fixat och donat ute i den här underbara sommarvärmen hela dagen. Sen ska jag förbereda maten och gissa vad det blir? Grillat såklart, men idag kör vi på hamburgare.

Efter maten blir först lite Hollywoodfruar och sen sängen bums. Jobb o7.oo-2o.15 imorn. Oh my!


Sweet.

Har haft en underbar helg med så jäkla sweet väder och underbara vänner. Ge mej fler sånna! :) Jobbat idag, men på eftermiddagen blev det grillmys i solen.. igen! :)

Ledig imorn. Det behövs. Lite halvslut som artist kan man säga.


Svar på kommentar..

Postad av: Anonym
säg inte att du oxå e på smällen som alla andra?

Joo, antagligen. Jag berättade ju häromdan att det nog snart ska hända nåt och att jag vill att det ska gå fort och sen åt jag ju desstuom glass mitt i veckan. Gravidcrawings eller vad? Och självklart skulle jag ju avslöja en sån sak i bloggen.

Att jag festar så fort jag får tillfälle.. ehh.. det är bara täckmantel ;)


Blähää. Är det nåt negativt att 'alla är på smällen'? eller, eller är det bara jag som tolkar kommentaren på ett nagativt sätt? Sen är det ju rätt tufft att lämna anonyma kommentarer oxå. Wow lixom!


Värme.

Det är fan-i-mej tisha-väder ute idag. Niiice! Fast jag har ju jobbat sen sju så sådär överdrivet mkt sol har jag ju inte fått på mej :(

Hemma och tar hand om en liten sjukling i ett VARMT hus nu. Smälter typ bort här inne. SKa städa lite åt han tror jag och sen laga mat. Börjar bli lite hungrig :)

Och snart händer det nog grejer. Hoppas allt går fort nu! :) :) :)


Right now.


Antagligen godaste glassen ever. Cookie dough, släng dej i väggen!! ..typ.


1:a Maj!

Och första maj är inte vilken dag som helst utan det är sötaste bästaste Technos födelsedag! Lilla gubben blir fyra år idag. Börjar bli en stor plutt nu. Känns tokigt att han inte är hemma idag, men jag vet att han har det hur bra som helst med brorsan och kusinen hemma hos farmor och farfar :)

Själv har man legat på rygg i soffan hemma hos Malin och Jocke hela dagen. Liiite sega har vi allt varit. Sex pers som låg i soffan och pratade typ inte alls på hela dagen. Bakishäng kan man kalla de :) Två filmer plöjde vi iaf igenom, men det var nog bara jag och Johanna som höll oss vakna hela tiden :) Ett under att jag höll mej vaken, för när såg jag en hel film sist? :)

Nu ska jag krypa ner i sängen. Tomt och tråkigt utan mina små bebisar, men jag jobbar ju imorn så då är det ju lika bra att dom är i Vendel :) Jag får försöka klara mej ändå :)

(och här skulle det vara en bild på världens finaste 4åring, men blogg dampar...)