Mosters lilla fotomodell.


Mio Maria Linea - världens finaste unge!


Ny vecka.

Efter lite drygt 12 timmars sömn inatt ska jag nog kunna bli människa igen. Helgen var grym med både mys och fest. Mys i fredags och en galen inflyttningsfest i lördags. Det är sjukt vad mkt roliga människor man känner :) Igår låg jag i soffan hela dagen med Jennie och Skrållan.

Nu skulle jag egentligen behöva städa på min altan. Jag har tre backar med läsk där ute och igårkväll när det var liiite kallt ute (-20) så exploderade flaskorna så vi kan väl säga att det är lite grisigt där ute =/ Jävla skit. Men eftersom det fortfarande är lika kallt ute så får jag nog inte bort skiten. Lite fläckar det kommer bli på trallen :(

Dax för en promenda med grabbarna nu, om dom vill vakna. Dom sov ju bara hela dagen igår och hela natten nu, så det är ju klart att dom är utmattade :)


Sovdax?

Nu har Mami och Roggish åkt hem. Mätta i magen och Roger fick en dator på köpet :) Jag är bra snäll. Maten blev grymt god och det var såå mysigt att träffa dom igen, även fast Mami fått scary eyes :D

Låg i soffan och typ somnade när mamma kliade mej under fötterna, men efter en promenix i snön med grabbarna så är jag pigg som en lärka igen. Ovanligt.. eller inte.

Tror nog att jag ska slå på en film och försöka somna lite i soffan nu. TVn har ju verkligen inget att erbjuda. Egentligen borde jag ju lägga mej i sängen och sova, för jag måste ju vara utvilad imorn när det vankas fest, men det är så jobbigt att somna ensam i sängen. Jeje, vi får se hur jag gör.


Nattis.

Har precis kollat på Kenza & Tyra show i sängen. Tänkte sova nu faktiskt. Vet inte när jag låg i sängen såhär tidigt senast.

Imorn kommer Mami och Roggish på mat och mys. Saknar dom. Kommer inte ens ihåg när jag såg dom sist :( Men imorn så :) och på lördag blire dunderfest hos Jennie. Fasen vad den här helgen är efterlängtad. Men först jobb 7-17.

G'natt.


Jackan!


Gash!!

Trött tjeja här.

Började med att jag inte kunde somna igår. Sista gången jag kollade på klockan var o3.2o. Sen ringde alarmet
o6.15. Då var jag skapligt seg. Gick på vilja helt och hållet hela dagen på jobbet. Det var inte bara en person som sa att jag såg trött ut. Hem efter alldeles för många timmar och TADAA - tvättstugan! Yeees. Sen har jag tvättat, städat, hjälpt Jennie i lägenheten (byggt skåp, burit upp TUNGA saker på vinden..) Nu ska jag diska, sen ut med grabbarna och sen duscha. Och sen.. krypa ner alldeles ren och fräsch i en renbäddat säng och sova enda till åtta imorn och sen kör vi igen. Ledig på lördag iaf :)

Men en bra sak med dagen iaf. Min jacka kom. Tjohoo! Jääla snyggt alltså! Tack pappa ;)



(och här skulle det vara bilder på jackan med det funkar ju fan inte. bajs. en svea smith jacket är det iaf, i svart.)


Så jävla söt.

Jennie, nyvaken, pratar med bebisröst - Kan inte du göra dipp om jag går och målar?
Jag - Ska jag göra dipp om du målar? Okej!
Jennie, nyvaken, pratar med bebisröst - Åhh, jag orkar inte måla.
Jag - HAHAHA.

Så jävla söööt.


Idag saknar jag..



.. systrarna med tillbehör :) Jag älskar er, mina tjejer!


Hej heeej!

Lördag idag, kanske dax för en liten uppdatering :)

Vaknade runt åtta imorse av den där jävla snöfräsen (för andra dagen irad!!) Jag förstår inte varför vaktmästar-saten måste starta varenda dag med att väcka mej med det där jävla ljudet. Lika var det i somras med gräsklipparen. Vaffan, lite sovmorron skadar inte!! Somnade iaf om en stund, men gick upp i skaplig tid ändå.

Kom hem från jobbet nyss typ. Det märktes att det är fest i Alunda ikväll, helt dött på jobbet. Jag vill oxå på feeest!! Men men, här sitter man, ensam och bara räknar timmarna tills man ska öppna jobbet imorn.

Orkade inte fixa nån mat ikväll heller. Slängde ihop en sallad av saker jag hade hemma; romansallad, körsbärstomater, gurka, räkor, ost och rökt lax. Slängde på lite pepparrot oxå. Blev riktigt gott fakiskt trots att jag inte tycker om färdigskalade räkor :)


Jag alldeles nyss. Det är väl okej att vara sådär ofixad när man bara ska mysa hemma i soffan, trots att det är lördag? ;)


Vad är det för en dag?

..är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är världens bästa Jennies födelsedag, hurra hurra hurra!!!

Och jag är sjuk.. igen.. eller fortfarande kanske man ska säga. Är väl inne på fjärde veckan nu, fast första dagen jag är hemma från jobbet. Eller aa, gick hem tidigare iaf.

Ska vila hela dagen för att sen ikväll åka in till stan och käka på Kina och gå på bio med födelsedagsbarnet :) Imorn blire till stan igen, men då med Stoffe. Ska kolla lite, kanske köpa en vinterjacka, köpa present till Jennie och sen gå till frissan. Och det är på tiden. Måste göra nåt åt det här långa barret nu :)

Nu blire Alice i underlandet på DVDn tror jag, sen läsa lite Twilight och sen sova lite :)


Födelsedagsbarnet som vi är vana att se henne! jag hjärta dig.


Fredagsmys?

Mina hjärtan är ute och röjer i Gävle. Dom har tjatat på mej i en vecka att jag ska med. Vad gör jag? Sitter E N S A M hemma.

Har iaf laddat upp med chips, godis, julmust och barnfilmer. Och mina tre fyrbenta hjärtan. High five på den fredagskvällen!

Imorn blir det iaf ett glas vin.. eller två.. eller en flaska kanske. Vem vet? :D


Var det nån som sa Ben & Jerry's?


Mmmummms!!!


Söndag.

Skönt att vara ledig. Blev en sovmorron i morse. Vaknade elva, men man blir ju aldrig riktigt utvilad när man sover i soffan. Kommer nog inte ens ihåg när vi sov i sängen senast :) haha. Trots att jag har tv i sovrummet oxå så är det klart skönast att somna i soffan. Min rygg tackar mej dock inte.

Har hunnit med en lunch med Jennie, en långpromenad med grabbarna och Sofie och sen städat hela lägenheten hittills idag. Nu blir det en dusch och sen ska jag ner till Ica och handla middag med Jennie. Kvällen blir nog bara till att mysa och slappa :)


Fyllechafförer.

Det har jag och Jennie agerat ikväll. Vi skulle skjutsa 14 onyktra grabbar ca 5 km. 1½ timme, lite bråk och en spya i ena bilen senare kom vi hem igen. Skulle egentligen ta oss ett glas vin nu, men Jennie har redan  slocknat bredvid mej i soffan så jag tar nog en promenad med våra små grabbar istället och kryper sedan ner under en filt i soffan och kikar film. Sweet.


...

..för det här med att ta upp bloggandet igen var ju verkligen skitkul..


Åhh!

Ta mej tillbax! (notera hur noga Linda och Sofie studerar min avancerade pose :) Hahaha!


Ynklig..

Att jag aldrig kan få bli frisk. Har fasen inte varit helt frisk sen i september nu. Sjukt. Måste bero på att jag är allergisk mot Sverige. Jag behöver värme ;)

Den här dagen kommer inte röra sej i många knop. Låg och sov till 11.3o, sen kom Jennie hem och fixade lunch och nu  ska jag slänga mej i soffan och kolla film. Snoret bara rinner :(

Drömde en dröm nu på morgonen. Vet inte om jag vill att den ska vara sann, men när jag vaknade kändes det som jag steg rakt in i en mardröm.. men jag vet inte =/

Och Bettan och Chrille är påväg till Thailand nu. ÅH! Jag skulle bara vilja ta Jennie och Skrållan under armen och följa efter. Lite semester och värme med mina små hjärtan skulle inte vara helt fel nu. Men man får så fint vänta tills i maj.


Bättre sent än aldrig va? :)

Kom på att jag lovade för några månader sen att jag skulle visa lite bilder från Getaway. Har ju bytt dator sen dess så jag har inte så värst många här, men några iaf :) Det var iaf en av dom allra bästa helgerna jag varit med om. Grymt folk, grym musik och så jäkla sweet väder. Alkohol på det så kan ju inget gå fel :) Längtar galet mkt till nästa år!






You can call me brandman!

Trött är bara förnamnet. Har precis vaknat efter en skööön tupplur på soffan :) Konstigt ord förresten, varför heter det tupplur? Haha..

Har iaf haft brand och hjärt & lungräddnings(heter de så?) kurs med jobbet idag. Jag kan väl inte påstå att jag var sädär jättesugen på att varken släcka eller kväva eld, har ju sån respekt för eld, men det gick bra. Hjärtat pumpa på som aldrig förr kan jag lova och jag var ganska lättad när det var över :) Men nu kan jag ju iaf så det är bara att ringa mej om du börjar brinna :) Hjärt & lungräddningen var inget läskig, men jag måste verkligen börja träna mer för satan så jävla svag jag är.. Jag orkade ju knappt rädda dockjäkeln. Men roligt vare :D

Hmm.. Tror jag ska luta mej tillbax i soffan igen och kanske sova lite till Bonde söker fru. Min fruga är och tränar och jag är fortfarande sjuk så jag kan ju passa på att vila lite till tills hon kommer hem, för då får man ju inte en lugn stund :)


Jäkla skitsystem.

Usch vad jag hatar det hära systemet med kommentarerna som är på blogg.se nu. Såg precis att jag hade gamla kommentarer enda från juni och framåt som jag inte sett. Tycker inte att dom borde försvinna från översikten innan man godkännt dom. Det var fasen bättre förr alltså!
Så förlåt ni söta själar som kommenterar här, men inte fått svar. Jag har helt enkelt missat :(