Ledig måndag.

Skönt, men ovant. Det händer inte ofta, men har slagit ihop måndagens och tisdagens arbetspass till bara tisdagen den här veckan, så imorn jobbar jag 7-20.15 istället. Vååågen!

Helgen har spenderats hos Mami. Kalle och Henke och lilla gosgrodan var ju och hälsade på. Reaally mysigt, men min rygg har brakat totalt så jag blev tvungen att åka hem igår istället för idag. Var iaf skönt att sova ut lite idag. Det behövdes.

Nee, nu ska jag nog hoppa in i duschen en sväng. Det är KALLT här. Sen ska jag städa lite och sen åka in till stan med Jennie när hon slutar jobba. Tavlor står på shoppinglistan för mej.


Korven, Linda, jag och våra drinkar, Alanya2o1o. Jag längtar såå tillbax, men fyra veckor nästa år är ju redan bokade :D


Wohoo!!

För jag kommer få världens bästa granne. En gång till!! Weej. Vi tre i samma hus :D Ska vi ta över hela jäkla huset, tjejer?? Happy happy happy!!! :)


Värker i hjärtat.

Det är sjukt hur man kan älska en person så jävla mkt att man gråter bara för man vet att personen i fråga mår dåligt. Jag älskar dej mkt gumman.

<3<3<3


6 oktober.

Den är våran dag det. Känns lika konstigt varje gång =/

Jobbar och sliter som aldrig förr. Kommer kännas mkt bra i plånboken när lönen kommer :D Imorn är jag iaf ledig och det ska bli såå sweet!

Träning ikväll då. Träna ut lite ångest. I like it.


<3