Softish..

Vaknede kvart i nio. Kan som vanligt inte sova på morronen. Hämtade datorn och kollade på ett avsnitt bigbrother. Vill så gärna kolla ett avsnitt till, men då försvinner så mkt av dagen och så stryper väl Jennie mej oxå.

Sugen på en långprommis, men alla andra jobbar och det är så tråkigt att gå själv. Får bli en halvlång istället med grabbarna i spåret snart.

Sen dusch, sen jobb. Tjo!


Sweet.

Snart är april slut. Våren (sommaren??) är här på allvar och jag har blivit ett år äldre (ångest..)

Just nu går jag bara och räknar ner dagarna till helgen. Grillmys med dom allra finaste på fredag och sen kör vi hela dagen lång på lördag. Första gången sen jag började jobba som jag är ledig sista april. Börjar med frukost med bästaste vännerna och sen blir det en tur in till stan där resten av fest-sverige kommer vara för att sen avsluta kvällen på hemmaplan med grill och brakfest. Åhh. Det kommer bara krylla av världens bästa människor omkring mej hela dagen. Det kan inte bli annat än succé!

En månad kvar till Turkiet idag. Jag längtar ihjäl mej!!!!!


Åååhh vad roligt.

Jääätteroooligt. Det där med att sova på nätterna är visst inte min melodi nu för tiden. Har legat vaken till både två, tre och fyra i veckan.. Inte bra. Det resulterar i alldeles för mkt sömn på dagarna (vaknade 18.10 i torsdags) för mkt kaffe och huvudvärk. Jobbar åtta dagar på raken nu och imorn är det dessutom fest så jag måste sova nu !! Men guess what? Jag är klarvaken. Yeeees...


Vissa är helt enkelt sötare än alla andra!

Jag har alltid tyckt att mammabloggar suger. Älskar gravidbloggar, men sen när ungarna har kommit ut så blir dom så jäkla tråkiga. Bara bilder på ungarna sida upp o sida ner. "Åh, idag åt lillen två makaroner.." Blablablaa.. Men vad har hänt här då? Jag har inte ens nån unge, men det enda min blogg fylls med nu för tiden är en liten skitunge. Jag kan ju inte rå för att Mio är det finaste världens har skådat och självklart vill jag dela med mej av hennes söta tryne, men hur tråkig får man bli? Skärpning vaffan!

Den lille boven som har gjort min blogg lika tråkig som en mammablogg. Men åhh.. hon är ju så fin ;D