Söndag.

Har haft en bra helg med lite jobb och många fina vänner. Guld!

Idag blir det först lite soffhäng här hemma, frukost med gänget och ikväll sticker vi på middag hos Jennies föräldrar. Sweet!

Längtar redan till nästa helg, för mina vänner är dom bästa!


Lite tröttis..

..men kan inte att sova. Kul att man vaknar 8.3o när man har sovmorron och vet att man ska upp galet tidigt imorn. Jaja, jag får sova på söndag :)

Nu då? Tänkte gå ut en sväng med grabbarna strax och sen plocka ögonbrynen. Ser ut som en annan skogsmänniska för tillfället ;)

Sen blir det jobb och ikväll kommer Ida hit så då blire sushi-mys med henne och Jennie. Vi skulle nog förbi hos Jesper oxå tror jag :) Meen, jag måste i säng i skaplig tid iaf.


Whoop whoop.

Jag är ledig imorn. Moahaha!

Hade planerat en storstädning när jag kom hem från jobbet idag, men vad kommer jag hem till? En så jävla ren lägenhet. Diskat, dammat, dammsuget och skurade golv. I just gotta love her! Maten stog dessutom i ugnen. Sweet!

nu blire web-tv i soffan hela kvällen istället. Inte helt fel!


Hemma hos mamma.

Alla sover, utom jag och mamma men hon är oxå på g att göra det snart. Kuuul att man har så fuckade nattrutiner att man typ inte kan sova innan två.

Ska lägga mej i soffan nu och kolla på Familjen Annorlunda. Antar att jag kommer bli väckt av världens finaste Mio tidigt tidigt imorn, men det gör inget. Hon är ju så fin.


♥ dagen igen.

Jag glömde visst ett hjärta igår.. Såklart ska ju han oxå vara med!

Suzuki såklart. Techno fick vara med på ett hörn oxå!


♥ dagen

Hemma från stan nu med två av mina hjärtan. Massa mys och gott vare! Synd att inte alla hjärtan kunde va me!



Här är iaf en massa av mina hjärtan! Varenda ett som inte var med idag var saknat! Love U!


Sådär ja!

13 timmars sömn, SWEET! Det är ju kul att min blogg handlar om hur mkt eller hur lite jag sover, haha.

Vaknade iaf upp för en stund sen till klarblå himmel och strålande sol. Underbart! Hörde dock att det var -25 imorse, tur att man sov bort de :D

Idag ska jag passa på att fortsätta vara lat. Jag har ju ändå semester :) Ikväll blire det en sväng in till stan med mina fina och käka på Kina (jag är visst en jävel på att rimma,haha)

Nu ska jag eeh.. ligga i soffan. Ciao!


Trött..

Dagen på jobbet gick fint. Har typ haft fullt upp sen jag kom hem från jobbet oxå så nu när jag satte mej ner blev jag TRÖTT som bara den. Ska äta pizza som vi gjort och kika på Solsidan nu tror jag. Sen kommer jag nog somna gott. Sweet att jag har tagit ut en semesterdag imorn. Alla hjärtans dag då ju och den ska firas med mina underbara hjärtan! Men först och främst ska jag sooova.


Otrött.

Jajjemen. Börjar jobba om fem timmar.. inte okej alltså. Men kan inte sova.

Har inte kunnat sova på nästan hela veckan pga dåliga saker. Och nu kan jag inte sova pga bra saker. Så det känns nog rätt okej ändå :)

Vet inte vad jag ska göra bara.. Kanske ska prova med att lyxa till det och lägga mej i sängen. Där har jag ju inte sovit på flera veckor..


Effektiv förmiddag.

Vaknade klockan sju av ett SMS. Och ett till.. och ett till. Söta vänner man har. Somnade om och slog upp dom gröna strax före halv tio. Upp och in i duschen, sen lite sminkning och sånt och sen städa. Vid elva tog jag och grabbarna en promenad hem till Bettan o Chrille och där bjöds det på smörgåstårta. Jennie, Skrållan, Rasmus, Malin och Stoffe kom oxå dit.

Nu har vi precis kommit hem efter dagens andra promenad så nu ska jag plocka lite här hemma och sen blire jobb. Kuuul lördagskväll.


Kanske skulle försöka att bli lite trött?

Nu börjar klockan bli sådär mkt igen. Skulle behöva sova, men är inte trött. Jobbar hela helgen och imorn innan jobbet ska jag iväg och äta smörgåstårta. Mums! Men som sagt, lite sömn behövs innan dess.

Ska slå på lite OC nu och hoppas att Jennie kan vara vaken mer än fem minuter :P


Det ljusnar.

Galet vad glad jag är att jag har dom vännerna jag har. Åhh! Finns inte ord! Älskar er!!!


Grattis på 20-års dagen!!

Idag fyller finaste lilla Skrållan 20 år! Grattis som fan älskade unge!!


Seriöst.

Jag ska nog försöka ta upp bloggandet igen.. eller?

Vet inte vad jag ska skriva bara. Händer lixom inte så mkt. Eller där ljög jag.. Men kul att höra vad jag gör om dagarna. Nee, just de.

Äh, huvudvärken tar död på mej nu. Lär inta ryggläge i soffan och kolla på OC.


Snuttar! ♥

Försök säga emot mej när jag säger att jag har världens finaste småsyrror!


Just de, de går inte! Kärlek!