Stan.

Nu ska jag åka till stan. Skjutsa Baby till bowlingen (som jag inte kan vara med på pga sjukdomen, buhu) och äta mat med Tina & Johan. Jag är sugen på kebab. Ska bli intressant och se om jag kommer få behålla maten. Värktabletterna åker med iaf. Nu vet jag ju hur det känns när jag har ätit, inte skönt. Ska låta vovvarna busa massa med Tyson oxå. Tycker ju synd om dom eftersom jag inte har den orken att leka hela dagarna så nu ska dom få leka av sej rejält.

Höstklädd är jag. Leggins, stickad klänning & kofta. Blir skinnjackan och sjal oxå när jag ska gå ut + pumps & svarta Friis & Company väskan. Hösten får gärna vara här på heltid nu.

Det är konstaterat.

Från och med nu älskar jag Akon. Alla låtar, hela tiden, om och om igen..

I see you winding and grinding up on that pole
I know you see me lookin' at you and you already know
I wanna love you, you already know
I wanna love you, you already know..

Techno goes tandborste.

Sånt här vaknar vi här hemma av väldigt ofta. Är det inte Zakkos tänder som Techno gör rent så är det mina eller Babys. Han är väl för söt. Zakko därimot är inte så förtjust i det han gör. Speciellt inte när han väcks av det, heh.

  
Mina små gulltutor.

Friidrott.

Har legat i soffan hela morgonen och tittat på friidrott. Idag blev man iaf glad av det. Många svenskar som gick vidare och så..
Varför har alla höjdhopparbrudar så sjukt snygga kroppar? Kanske man ska börja med höjdhopp? haha.


Ska ut med vovvarna nu.

Piggelin.

Blev inte sängen. Blev en sväng ner till jobbet. Baby hade ju ingen hemnyckel med sej så nu måste jag vara vaken tills han slutar, annars kommer han ju inte in i porten. Techno är iaf hur duktig som helst. Gick utan koppel hela vägen ner och kom till mej så fort jag sa nåt. Det är mammas pojke det. Zakko är oxå duktig förståss.. snaaart :)

Sitter och pratar med Mami på SMN (internt) alltså MSN. Hur sjuk får man bli. Jag sitter här i min ensamhet och garvar så tårarna rinner och så jag nästan ramlar av stolen. ASG. Fifan gulläpple.. hahaha.

Ska man kanske krypa ner i sängen en stund. Kan läsa lite, för sova lär ju inte funka. Tsss.

Mami i luren.

Har pratat med Mami i luren heeela kvällen. Jag missade tom Top Model. Men trevligt var det :))

Nu ska jag krypa ner i sängen med grabbarna och vänta på Baby. Han är på inventering, suck. (ännu en bra sak med att jag är sjukskriven just nu..)

Nu har jag..

..lyckats roffa åt mej lite bilder från Turkarnsch. Haha..

  
Jag solar, vi har kul & Karro o Mami som muslimer.

Men alltså.

Hur söta får man bli?

image201
Syster och Mami, me love.


Musik.

Har laddat ner lite musik från Turkiet nu. Uuuh, jag längtar tillbax!

Mammas duktiga pojke!

Valpkursen gick bra. Zakko är såå duktig. Hemma gör han lite som han själv tycker, men på kursen bland både andra hundar och människor lyssnade han minsann på sin mamma :) Jag är såå stolt!

God morgon!

Uppe med tuppen, eller nåt. Har redan hunnit ut på en promenad i skogen med pojkarna, dock inte så långt eftersom jag inte pallar det. Riktig höstmorgon kan jog lova att det är, brrr.

Ska åka ner till ICA nu och köpa nybakt bröd. Sen blir det valpkurs. Får se om jag kan vara med på hela..

Har pratat med sjukhuset oxå. Pratade om att sjukskriva mej längre.. Hon skulle ringa senare igen om provsvaren hade kommit, hoppas hoppas!

Sängen.

Nu är det dax. Ska nog lägga mej och läsa lite i Veckorevyn som jag fortfarande inte tagit mej igenom. Måste sova sen. Ska ju ringa till sjukhuset imorn mellan 9 och 10 så då måste jag ju vara vaken tidigt. Får se om jag drömmer om Stina-Lee inatt igen, asg. Sov så gott alla!




Och Skrållan.. I miss you! <3<3<3

Dusch.

Yepp. Nu ska jag duscha, jag är inte fräsch. Ska ju förhoppningsvis på valpkursen imorn så då kanske jag inte borde lukta, haha.

Har suttit och raderat kort ur mobilen halva kvällen, liiite drygt. Jag ville ju inte ta bort alla så jag var ju tvungen och sitta och avmarkera dom jag ville spara, puuh. Blev 40 kvar av mina 1000 bilder. Får se om mobilen kanske kan bli lite kvickare nu. Tog ju typ en kvart för att komma in på nåt förut..

Tråk tråk tråk.

Himla tråkig kväll.

Var ner till baren förut och köpte pizza, gott. Har delat den med vovvarna nu, men har halva kvar. Ska äta resten sen när Baby kommer hem. Han ska äta pizza från ICA, inte gott!

Snart börjar Sjukhuset ser jag. Ska kolla på Babys morfar idag igen :) Sen är det väl Top Model I guess, weei.

Jäjä. Imorn är det valpkurs. Hoppas verkligen att jag klarar av att vara med på den. Jag måste orka. Annars får Baby gå, men jag vill ju inte missa. Jäjä, we'll see.

Skogslek.

Nu har vi precis kommit in. Shit vad dom älskar skogen, mina små pojkar. Synd att inte jag känner mej piggare, för man blir verkligen glad när man ser hur lyckliga dom blir :)

   

Techno tycker att det är roligast med pinnar medans Zakko mest leker modell framför mamma :)

Äsch!

Man blir ju bara förbannad av friidrotten.

Nu ska jag gå ut i skogen och leka med mina pojkar istället.. eller, dom får leka och jag får titta på. Får se hur länge jag orkar. Techno bara tjatar och tjatar hela tiden så det är väl bara att ge med sej även fast man egentligen inte kan..

Naeee.

Nu är det höjdfinal så här kan jag ju inte sitta :P
(de passar sej ganska bra att vara sjukskriven just under VM)

Hahaha.

"Hej kära gud, jag har lixom blivit jätte jättereligiös nu på sistone, så kan inte du göra så min syster blir frisk?
stora Jesuskramar från Erika."




Hur söt får man bli? tsss. (nee, hon är inte alltid helt frisk)

Skit.

Hade bestämt att jag skulle spendera hela dagen framför Desperate Housewives säsong 3. Skitbra tänkte jag, innan jag slog igång skiten. Först så var det bara ljud så jag var tvungen att ladda hem nån grej så bilden oxå skulle funka. När jag hade gjort det så var bilden klockren.. emellanåt. Ungefär hälften av tiden ser man inte alls bilden, bara massa wierda mönster och sen personerna lixom bakom. Why? Nån som vet hur jag kan göra så det ska funka? Pliiis..

Tvkväll.

Magen blir bara värre och värre igen. Nu har jag riktigt ont, det bubblar och jag mår illa :( Har legat i soffan och tittat på TV hela kvällen, orkar inget annat.

Kollade på Sjukhuset förut. Inte visste väl jag att det utspelar sej på Ackis (mitt andra hem nu känns det som) Babys morfar var med, lille Ingmar. Han är ju så söt! Måste titta imorn igen.

Kikade på Top Model sen. Undrar vem jag ska heja på den här gången.. det återstår att se..

Nu är det dax för sängen. Jag pallar inte mer. Nu vill jag bara kunna somna..

Sådär.

Nu är jag hemma igen efter en sväng in till stan. Det gick snabbt (cirkus 10 min) och smärtfritt på sjukhuset och med tanke på att jag inte hade betalat nån parkering och att hundarna satt i bilen så var det bra. Hoppas provsvaren kan skynda sej lite för jag är lite orolig över att dom han släppt hem mej när jag har så jävulskt ont.

 Jag måste nog få påstå att Uppsala är en lite krånglig stad att köra bil i, speciellt nu när dom bygger om överallt + alla människor som springer ut lite varsomhelst. Skulle egentligen stannat och köpt lite sysror till Igor, men det får bli lite senare i veckan. Orkade inte nu, blir ju helt slut av att röra på mej. Får dessutom ondare när jag anstränger mej..

Fick iaf ett SMS från HM när jag var på väg hem. Mina kläder hade landat på ICA :)) så nu är det hög tid att prova lite. Det måste jag väl ändå orka? heh.

Nice.

Ibland får hon till det, den där Natacha Peyre.

image196
Här är hon het.

Sjukdomen.

Många undrar vad det är för sjukdom jag har åkt på. Jag vet inte än. På sjukhuset tror dom att det kanske kan vara campylobacter, men jag ska in strax och lämna lite fler prover så får vi se vad dom kommer fram till. Det går iaf ut på att jag får "värkar" i magen som gör så grymt ont att jag bara vill skrika/dö. Jag ska vara sjukskriven minst en vecka beroende på vad provresultaten visar.

Och för er andra som undrar så mår hundarna finfint. Lovar att jag ska lägga in lite nya bilder på dom snart. Zakko har blivit så stor och fin :) Techno är förståss fortfarande lika fin.. och liten :)

Vaken.

Kände inte för att sova mer. Hade dessutom ont i magen igen så jag var tvungen att gå upp och få i mej lite piller. Nu finns det inget att göra. Får se om det kanske kan bli en sväng till sjukhuset idag, kanske kanske.. om jag kan..

Ska nog lägga mej i soffan snart och kika på nån film. Mean girls ligger bra till, det var längesen. Måste bara fixa betalningen till valpkursen först..

Sjukhusvistelse.

Nyss kommit hem. Har varit på sjukhuset sen nio imorse. Ska in igen och lämna lite mer prover. Elin mår inte bra. Sjukskriven nu..

Återkommer när jag kan.

Lååång dag.

Nu är man hemma igen. Var in en sväng på tattoomässan i Sthlm. Blev så sugen på att fixa en till tattoo nu + töja två av mina hål i öronen. Vill vill vill.

Shoppade en sväng oxå. Först en Face mist på Make up Store och ett linne på Topshop. Sen åkte vi till Täby Centrum. Där fick det bli två klänningar.

Kan lova att dagen kändes lååång. Jag var inte alls upplagd för sånna ansträngande saker.

Skönt att vara hemma nu iaf. Ska kika på film och sen sova. Blir inget jobb för mej imorn. Måste antagligen till sjukan, bläää.

Hemresa.

Nu ska jag åka hem. Tågresan känns inte så värst upphetsande. Det blir visst ett stopp i Sthlm iaf. Vi får väl se hur det går, hmm. Hur tattoosugen kommer inte jag bli nu igen? Gaaah.

Bättringsvägen?

Gårdagskvällen var HEMSK. Förstår inte hur min mage kan orsaka så mkt smärta. Var ner och hyrde två filmer med småsystrarna. Kunde vi kolla på dom? Neee. Jävla mage.

Idag när jag vaknade trodde jag att jag var bättre. Trodde att magontet hade gått över i förkylning. Okej, jag har blivit grymt förkyld, men jag har visst även fått behålla magontet. Skit.

Det blir iaf inget Sthlm idag. Jag orkar inte och känner inte för att få sådär ont igen när jag inte är hemma.

Ska kolla tåg nu, sen gå upp och se om jag kan få i mej lite frukost. Ciao!

Upstairs.

Nu ska jag gå upp och kolla om det finns nåt att äta. Även fast jag inte är hungrig/kan äta så måste jag. Har ju för bövelen inte ätit nåt sen frukosten, haha. Kanske blir en sväng till affären för att köpa ostbollar. Vi ska ju ändå hyra film.

Hemma hos pappa.

Natten som var måste varit en av dom värre nånsin. Låg på golvet inne på toan en stund då och då för jag inte orkade springa emellan. Fy fan vad ont i magen jag hade, har aldrig haft så ont förut. Och illamåendet.. suck.

Sitter hemma hos pappa nu. Skulle ju egentligen vara på bröllop nu, men magen pallar inte. Jag var iaf till kyrkan förut och träffade alla släktingar och så, men sen lagom till maten åkte jag. Vågar inte äta nåt bland folk, jag får ju så ont. Jag som ville vara me ju..

Ska tillbringa hela kvällen i soffan med mina småsystrar istället. Hur underbart kommer inte det bli? Om magen kan palla lite ostbollar eller nåt så blir kvällen oslagbar :)

Får hoppas att jag kan orka med Sthlm imorn. Ska ju på Tattoomässan. Roooligt!

Nu vill jag må bra!

Åh. Orkar inte med det här illamåendet, huvudbanken, snurrigheten och mättnadskänslan längre. Okej, mättnadskänslan kan väl få stanna då :P men jag vill inte behöva vara magsjuk. Jobb imorn ju, dock bara halvdag!

För alla som undrar så kan jag berätta att Turkiet var lika underbart som vanligt. 33grader varmt när man gick upp (runt klockan åtta) och lika varmt på natten. Jag bara ääälskar värme :) Tillome medelhavet var varmt och det brukar inte höra till det vanliga att jag tycker det. Maten var supergod, även om jag max kunde pressa i mej en fjärdedel av portionerna (mättnadskänslan you know) Allt var helt enkelt perfekt, förutom min form då..

Nu ska jag nog gå och göra lite mat åt Baby. Ska försöka få i mej lite jag med, men det är ju inte så troligt att det funkar..

Ingen ork.

Sorry för att uppdateringen på bloggen inte är den bästa. Jag är trött och sjuk. Uppdaterar mer när jag fått orken tillbax.

Japp.

Nu vet ni. Nu är jag hemma igen..

Trött.

Nu ska jag sova en stund. Sen är det Hej då Sverige - Merhaba Turkland.

Kommer sakna Baby och grabbarna nåt så fruktansvärt :(

Snart snart.

Alldeles strax färdig med packningen, var bara tvungen att ta en liten paus :) Guuud så tråkigt det är att packa alltså.. och väskan blir som vanligt på tok för full (även fast den är megahuge och rosa,hihi) 

Nee, back to work.

Mkt att göra.

Jag har så grymt mkt att gör ikväll; packa, fixa mp3n, välja skor, packa smink+duschgrejer, duscha osv osv osv. Vad jag helst av allt vill göra? Sooova. Orkar inte mer ju..

Suck.

Back to work now. Varför går alltid sista dagen före semestern så grymt sakta? I natt åker vi, weeei. :)

Packning.

Shit vad det är drygt att packa, speciellt när man inte har nån som kan hjälpa till (mami) Har iaf lagt fram 15 klänningar, några shorts och några kjolar på köksbordet nu. Får nog fortsätta med resten imorn för nu vill jag gå och sova. Att jag alltid ska vara ute i sista sekunden. Förra året packade jag några timmar innan vi skulle åka och så lär det bli den här gången oxå. Ska ju åka imorn natt..

Hahaha!

Tina sa en ganska rolig sak nyss :) "Johan sa att han ville att jag skulle lägga mej framför duken" Hon menade förstås att hon skulle lägga sej under kniven. Haha, hon är för söt mitt lilla gull :)

Vaaarmt!

Cyklade hem från jobbet. Grymt jobbigt; skitvarmt + tjocktröja & fleecetröja + uppförsbacke hela vägen. Jag fick tom ont i huvudet, haha.

Ska börja riva lite i garderoben nu. Måste ha fram allt som ska srtykas.

Sen kommer min Tina <3

Nära nära..

Hemma på lunch. Proppmätt kan jag lova :) Ska tillbax och jobba strax. Bara två timmar+imorn kvar, sen åker vi :) Måste packa och dona när jag kommer hem från jobbet. Sen kommer Tina och antagligen IG förbi ikväll för att säga hej då. IG och Jocke flyttar ju till Island på onsdag, buhuu.

Idag har det inte hänt mkt.

~Fick mess av Tina, vaknade, messade tillbax
~Gick ut med hundarna
~Åkte och köpte frukost, åt frukost
~Startade tvättmaskinen
~Tittade på DH i sängen
~Somnade, sov i några timmar
~Startade tumlaren, hängde tvätt
~Gick ut med hundarna
~Messade IG
~Tittade på DH i sängen
~Startade tvättmaskinen~
~Tittade på DH i sängen
~Delade frukter
~Pratade med IG i telefonen
~Släppte in kattungen
~Åt frukter
~Tittade på DH i sängen (sista avsnitten, måste skaffa nästa säsong nu)
~Gick ut och lekte med hundarna i skogen
~Startade torktumlaren, hängde tvätt
~Åt smörgåstårta
~Satte mej här, pratade med IG i telefonen, IG kom förbi en snabbis

Händelserik dag va? Nu ska jag duscha. Sen ska jag kolla på Music and lyrics - i sängen :) Man måste få ha en riktig latdag ibland.. Baby har tillome varit ännu latare, han har inte ens tagit på sej kläder idag. Han har legat under en filt precis hela dagen!


Mysigt väder.

..men jag borde inte sitta här. Det åskar (och spöregnar) and I love it. Ska öppna alla fönster för fullt nu :)) Dax att stänga av datorn oxå, vill inte att Åskar ska ta den!

Söndag.

Åkte hemifrån igår vid 22.30. Kom hem igen runt 03.30. På slutet hade jag mkt svårt att hålla ögonen öppna när jag körde, men det gick :)

Idag ska vi bara ta det lugnt. Måste tvätta det sista till Turkiet och sen ska vi bara kolla på film och så.. Precis som en söndag ska vara..

Åka.

Yepp. Nu ska jag åka till Tierp. Ska umgås lite med mami när hon jobbar medans jag väntar på att Baby och gänget vill bli hämtade i Gävle. Grabbarna får åka hem till Roger sålänge och bli vaktade :)

Känns lite drygt att åka tjugo mil mitt i natten för att hämta fyllskallar, men vad gör man inte för sina små hjärtan?

sweeties
I just love them!

It's all about me

Har man inget bättre för sej så. Hittade den här hos Sara!


ACCESSOARER
Väska:
oftast min svarta Friis& Company that I looove!
Plånbok: ett sånt där fodral i rosa glitter + en brun Louis Vuitton
Solglasögon: används väldigt sällan, glömmer jämt

TEKNIK
Mobiltelefon:
en ljusrosa Nokia N73
Tv: en 42 tums platt Philips
Dator: en Samsung

BADRUM
Tandkräm:
olika
Tvål: olika
Hårprodukt: allt möjligt från TIGI, mest smalltalk & hard to get
Huvudvärkstablett: ipren
Doft: DKNY be delicious, Forever and ever Dior är två av favoriterna
Hudkräm: Dove
Till ansiktet: helst Helena Rubenstein
Schampo:  Bed head från TIGI
Balsam: samma som schampo

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten:
Loka päron
Vin: inte nåt
Bröd: oftast hårt, man ska ju undvika mjukt
Choklad: Pigalle

HEMMA
Säng: 
en stor och skön från IKEA 
Lakan: olika
Porslin: eh?

FÄRDMEDEL
Bil:
Volvo S80
Flygbolag: sånt håller inte jag koll på
Taxibolag: Uppsala taxi eller nåt

MEDIA
Magasin:
Härliga hund, Veckorevyn
Dagstidning: läser UNT på jobbet
Sajt: blogg.se?

ÖVRIGT
Frisörsalong:
Klippunkten
Bank: Swedbank
Cykel: En svartvit kärringcykel

Redo för hösten.


Före och Efter

ljusmörk

Shit.

Idag är jag trött. Inte roligt alls med tanke på att jag måste åka till stan om sisådär tjugo minuter.

Ska dessutom på kräftskiva ikväll. Nykter dock. Det ska bli nice, hoppas bara att hundarna funkar bra ihop. Oliver kan vara en riktig liten störpropp har jag hört..

Får se om jag ska åka till Gävle sen inatt och hämta Baby. Han ska på Cityfesten. Jag orkar helt enkelt inte åka i år..(men lite shopping i gävle skulle sitta fint nån dag snart)

Mys!

Nu är vi hemma igen. Det blev Harry Potter för oss alla fyra. Jag tyckte att filmen var bra, kanske lite onödig för det hände ju inte direkt nåt.. Tina och Stoffe, dom sov. En på varsinn sida om mej, haha.

Blev dessutom MAX som jag kunde ana, men det var faktiskt Tina som tjata, inte Baby. Han ville ju till BKs, tsss.

vägen hem körde jag på en apstor råtta. Det verkligen dunkade under bilen. Stackars liten. Jag kommer ha ont i hjärtat i flera veckor nu. Jag bara tänker på den lilla, eller.. aa okej, stora sötnosen.

Nu blire sängen. Ska till frissan imorn kl 12. Jag som ville sova lääänge ju! :( Men det är verkligen på tiden att jag går dit, ser för täskig ut i håret right now..

Myskväll.

Ikväll blir det bio & mat i stan. Maten kanske inte blir den lyxigaste, vi brukar oftast hamna på MAX :) Men ibland chockar även min Baby och vill gå på restaurang, men som sagt.. oftast är han för hungrig för att vänta och på MAX går det undan! Haha.

Ska sätta mej på SF och kika på vad det ska bli för film. Baby & Johan är ju så romantiska så dom ska gå på en film (Simpsons) så får jag och Tina gå på nåt annat. Vi är inga större fan av Simpsons om man säger så..

Rensat garderoben..

..inte min dock, men Mamis.. och det behövdes, big time! Haha, det var längesen jag skrattade så här mkt, tårar bara forsa *asg* Hon är väl för söt, min lilla Mami :)

maaami

Oups.

Råkade bli lite mera shopping på HM idag igen. Ajaj!

Åhhh!!

Jag blir så jävla irriterad. Lite tacksamhet kanske?!!

Råkade somna.

Blev inte så mkt städning förut, hann bara börja lite.

La mej ner i soffan (skulle äta en macka) och tittade lite på DH. Helt plötsligt sov jag. Vaknade efter en timme, startade torktumlaren och sen somnade jag igen.

Har suttit här en stund nu, läst bloggar och beställt lite kläder. Dax att ta tag i städningen nu känner jag..

Beställning.

har jag klickat hem lite från HM igen :)

  

Dom här tre skönheterna fick det bli. Jag tänkte även ta ett par mörkbruna & ett par mörkgrå leggings, men dom måste jag ha med mej till Turkiet så dom får jag åka in till stan och köpa :) Hinner ju inte komma hem om jag beställer (det är sååå nära!!)

Göra lite nytta?

Yepp. Eftersom solen inte steker idag så ska jag städa och tvätta istället för att sola. Måste se till att alla kläder jag ska ha med mej till Turkiet är rena tills på onsdag för så åker viii :))


Mkt Hemmafruar blire.

Har legat i sängen några timmar nu och kikat på Desperate Housewives, förvånade va?! :P

Hjärtat Tina ringde iaf mitt i och var så ledsen. Stackars min sötaste babe. Du klarar dej igenom det här sweetie, du är bäst och jag (och många andra) tror på dej. Det kommer bli bra det här! Och du, det är fredag snart :) L O V E.

Nu ska jag borsta tänderna och sen blir det nog ett avsnitt till i sängen, sen måste jag sova. Tröttis deluxe.

Älskad.

Känns nice att veta att man är uppskattad :))

Uuh.

Dom där timmarna i solen var nice. Jag somnade tillome :) Man blir ju skapligt svettig, speciellt när man har kokosolja på sej :) Nu har man iaf duschat så man är fräsch igen..

Snart mat. Baby står i köket och steker dom sista köttbullarna. Han har stått och rullar cirkus 70 små bullar, drygt, men han är ju så duktig!

Får se om det blir nå bad sen. Baby var sugen iaf, får se vad Jocke tycker.. annars kanske bara jag och Baby åker, vi får se..

Hett.

Idag tänker jag göra en favorit i repris och steka på balkongen i ett par timmar. Kanske blir ett kvällsdopp sen ikväll oxå, vi & Jocke o IG.

Liiite skraj.

Kom hem från stan nyss. Blev aningens skrajsen på vägen hem. Jag skulle köra om två bilar, råkade gå aningens för fort. När jag sen saktade ner och slängde en bilck i backspegeln så blinkade det blåljus för full där bakom. Jag saktade ner aningens mer och när jag tittar bak nästa gång så är den borta. Puuuh! Den hade antagligen fått spaning på nån annan och svängt av vägen. Tur för mej, annars hade mitt körkort rykt big time.. Hjärtat bangar fortfarande i typ 140.

Har iaf fått i mej lite sushi nu. Köpte en tiobitars till mej och en till Baby. Jag orkade dock bara äta sju (hade ju ätit massa kräftor hos Johan & Tina) så Baby fick tretton. Han blev mkt nöjd :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på lite Hemmafruar (på våran TV som håller på och ballar ur, köpa ny snaaarast!), sen ska jag sova!


Niiice!

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Blev två timmar i solen på balkongen, skööönt! Hade Mami & Storsyrr som sällskap, i telefonen.

Nu får Baby komma hem så jag kan ta bilen och åka till Tina. Orkar inte laga mat idag så jag köper med mej lite sushi hem när jag ändå ska till stan :)

Underbara väder.

Nu har man precis kommit hem från jobbet, bara läst igenom dom vanliga bloggarna oxå.

Dags för att inta liggande ställning på balkongen nu. Faaan så hett det är ute, jag älskar det!

Hemma.

Eftermiddagen/kvällen på jobbet var kaos.

Nu är jag iaf hemma och Baby står i köket och lagar mat. Grillar och friterar strips :) Han är så duktig, mitt hjärta! Nu var det visst klart, det ska bli gott :)

Min lediga dag..

..inte längre. Nu ska jag till jobbet, suck!

Bilder.

Lite bilder från när småsystrarna och gänget var här.

    
   

Som vanligt kunde man inte få nåt kort på Erika även fast datorn hos pappa består till 95% av bilder på henne, men dom har hon ju tagit själv den lilla apan. Då går det tydligen bra :P (hör du det? du är en apa!) Hah, tur att det finns en liten donna som vill va med iaf.. och söt är hon!


Silikonlös.

Nu har jag fritagit min kropp från det sista silikonet. Ni förstår inte hur skönt det är..(och ni kan aldrig gissa var jag hade det :P)

Hemmafruar.

Yepp, nu blire hemmafruar i soffan med mina grabbar. Mys!

Fiskar!

Var ner på akvariehobby en snabbis och köpte syrsor. Åh så glad Igor blev när han fick mat :) Gick iaf där inne ett tag och kikade på fiskar. Nu längtar jag ännu mer tills vi ska flytta så vi kan få ordning på akvariet. Finns massa söta fiskar jag vill ha! Skulle helst av allt vilja ha ett sötvattensakvarium med massa Hitta Nemo fiskar. Dom säljer sånt där, coolt, men orka hålla på? Neee, vi får köra på ett vanligt me massa Guppy och annat sött :)


Och ikväll kommer äntligen min Tina. Hur mkt får man sakna nån egentligen?

Hösten.

Idag är det sjukt varmt ute. Skönt som fan, men var det roligt att kolla på sommarkläder på Gränby? Neee. Jag drogs automatiskt till höstnyheterna i varenda affär. Ser så mysigt ut med alla tjocka kläder i mörka färger. Jag längtar nog till hösten, sådär lite i smyg.

Och vad kom jag hem med? Blev det nån klänning eller några vita ballerinas? Neee, jag provade iaf ett par ballerinas, men det kändes inte kul att köpa nu när hösten närmar sej. Det blev helt enkelt en mörkgrå kofta och en svart skinnjacka :) Åhh, jag längtar visst..

Vaken!

Yepp, nu har vi precis ätit frukost, heeela familjen. Det händer inte ofta.

Ska strax åka in till stan en sväng. Måste köpa syrsor till Igor och så tänker jag slinka in en sväng på Gränby och se om det finns nåt fint. Skulle verkligen behöva ett par vita ballerinas, men vi får se. Åker ju snart till Turkiet oxå, så lite klänningar och sånt går ju oxå hem :)

Ojojoj!

Nu har vi ätit.. och mycket mat blev det :)

Till förrätt blev det Thaisoppa med räkor, toast med lax & räk röra och kräftor.
Sen blev det Kyckling med cashewnötter + nån köttfärsröra med massa chili.

Varför kan man inte alltid har två Thailändska kockar hemma? Värsta lyxen har vi ju levt i nu, fniss.



Ging har förresten även fixat mitt hår, iaf lite. Det är kort nu, weeej :)

Jaaag :)

Hittade den här listan i Stina-Lee's blogg :) Den var rolig. Gör den du med!



Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Grön
Längd: 169 com
Favoritklädesplagg: Stooora linnen & klänningar
Har alltid med mig i väskan: Mobil, Visa+körkort, läppglans
Dricker jag läsk dricker jag: Coca Cola Zero, Passionsfrukt
Tatueringar, piercings: 4 tatueringar, piercing i läppen, "lilla flärpen" i örat + 7 vanliga hål i öronen (tagit bort i naveln)
På datorns skrivbord har jag en bild av: Mina vovvar
Imorgon kommer jag: Kolla på DesperateHouswives, springa
I sommar kommer jag klä mig i: Klänning
Jag är född: 1984 i Linköping
Om jag fick byta klädstil med någon tv-roll skulle det vara: Marissa i OC
Min all time favourit parfym är: Forever and ever Dior
Nu ska jag: Skriva klart det här
Kändis jag på något mystiskt sätt alltid läser om: Britney Spears
Senaste blogg jag upptäckt: Vintage mami med en böna i magen
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite missnöjd, men annas glad
Favoritgodis: Hallonmumrikar
Nåt jag absolut inte äter: Bruna bönor
Kläder just nu: Bruna turkbrallor & Beige tunika
Musik just nu: Reklam på TV
Va sa du senast: Aa, jag kommer :D
Sommarplaner: Bara Turkiet och en sväng till Linköping kvar nu..
Fisk eller badkruka: Fisk
Hur många kuddar: Fem
Tror du på mirakel: Jaa
Bio eller promenad: Båda
Favoritväder: Massa snö och klarblå himmel eller svinvarmt som i Thailand
Det här är jag bra på: Hmm, äta?
Tre saker att ta med på en öde ö: Baby, båt, täcke
Morgon eller nattmänniska: Båda
Spara eller slösa: Slösa
Vad är viktigast för dig: Familjen
Hur är din drömkille: Som Baby ;)
Finns det liv på andra planeter: Ja
Hur många barn vill du ha: Minst tre
Är du kittlig: Ibland
Snarkar du: Nej
Stjärntecken: Vädur
Rädd för insekter: Vissa
Äckligaste djuret: Spindel
Chips, morötter eller godis: Godis
Pizza eller hamburgare: Hamburgare
Skriver du dagbok: Nee, bara blogg
Stökigt eller välstädat: Välstadat
Gungar du på stolen: Yepp
Skulle du kunna hoppa Bungyjump: Ne, tror inte att jag skulle våga när jag väl är där
Vilken hand håller du gaffeln i: Höger
Hur många syskon har du: Tre

Sluuut.


Brumma bilen.

Nu ska jag och Skrållan åka till Örbanoch hämta Rasmus & Jennie. Undrar om jag kan köra bil med min onda arm. Ajje ajje ajje!!

I Vendel.

Fick sluta en timme tidigare idag för Chrille orkade inte vänta på mej, nice :) Ska bli bjudna på mat här ikväll och så ska jag bli lite fixad i håret, jag ska bli korthårig igen..

Har så förbannat ont i min handled/hand. Kan inte använda högerarmen alls =/ och inte kan jag komma på att jag har gjort nåt olämpligt heller. Har haft ont i tre dagar nu och det blir bara värre och värre. Det måste vara en inflammation eller nåt, tur att jag är ledig imorn iaf. Kan lova att det går på lite halvfart idag när jag är enarmad.

har famlijen åkt hem till Linköping igen. Tråkigt att dom alltid bara stannar så kort stund :( Vi blev iaf bjudna på lunch idag innan dom for. Saknar dom redan ju, speciellt småtjejerna!

Trötter.

Nu har man busat med lilltjejen hela eftermiddagen/kvällen. Vi har plockat blåbär i skogen, lekt i lekparken, hoppat i sängen, busat med vovvarna, tittat på katterna, nattat med välling.. Tror ni att hon sover? Neeee.

Baby är så söt tillsammans med Emilia. När dom busar, åhh :)

Käkade iaf grillat förut. Första "onyttiga" maten på länge och fan så gott det var! Mmm. Men men, jag lär ju fortsätta på min diet och bara unna mej ibland..

Snaaart.

Snart kommer dom, weeei :)

Har jobbat en sväng idag. 7-11.30, niiice. Ska väl fortsätta städningen lite nu. Lägga in tvätt och dammsuga lite noggrannare än vad Baby har gjort :P Har alla killar lika svårt att städa noggrannt som min Baby? Ligger smulor överallt när han är klar ju.

Slö.

Nu blir det lite Hemmafruar och sen blir det sängen.

Natti!

Uuh.

Det var varmt att springa, men det var det värt! Finns det nån skönare känsla än den man har efter man har varit ute på en springtur? Jag tror fan inte det :)

Så.

Nu har jag och grabbarna vart på prommis. Dom är helt slut :) Tänkte att jag skulle ut på en springtur nu på direkten, men det var så jäkla varmt ute så den får vänta några timmar..

Rubrik?

Hatar sånt där med rubriker :P

Nu har jag precis ätit mellis, jordgubbar :) Dax för en långprommis med vovvsen!

Äntligen.

Imorn kommer dom sötaste ungarna i hela världen hit, mina småsystrar :) Jag saknar dom jueee.
(dessutom har dom med Desperate houswives säsong 2, även den ruggigt efterlängtad, kan det bli bättre?)