Snaaaaart julafton.

Nu är alla klapparna inslagna (förutom en jag ska fixa imorn..), naglarna målade och ögonbrynen färgade. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen invänta mitt sovsällskap. Jag slipper vakna ensam den här julaftonen oxå :)


Julgranen!

Här kommer bilden på julgranen. Inte den bästa för det var aningens mörkt här inne nu och jag har ingen taklampa :) Den är iaf vit med rosa och silver saker i. Det där med att köpa lite julklappar i år gick väl sådär..



Imorn är det julafton, tjohoo! I love it. Jobbar först några timmar och sen åker vi till Vendel på julmat och julklappar. Efter det blir det lite fest :) Juldagen ska jag spendera med andra familjen. Vi kommer göra en repris på julafton då. Kalle, Henke och Bönan kommer upp då så jag lääängtar!


Heeeeeej!

De va inte igår. Vad har hänt? Kommer inte ihåg längre än till igår så vi kan köra därifrån :)

Var inne i stan hela dagen igår med Knoen. Vi skulle köpa alla julklappar, men lyckades väl sådär.. Han får helt enkelt komplettera lite på måndag :) Skulle käka ute och gå på bio med familjen Eriksson på kvällen, men middagen hann inte jag och Knoen med så det blev bara bio. Luftslottet som sprängdes. Grym var den, bättre än både ettan och tvåan.

Idag vaknade jag av mobilen. Upp och hoppa och fixa några julklappar. Sen lite jobb på det och nu sitter jag här. Tjejkompisarna är på fest och jag är här. Ibland suger det att jobba helg alltså. Men ändå rätt skönt att sitta inne när vi har en halvmeter snö ute och -20 grader. Det är fasen gaaalet, men jag trivs. Och det gör hundarna med för den delen. Fast nu är det faktiskt så kallt att Techno får använda tröja..

Julafton om mindre än en vecka. Jag jobbar varje dag fram till dess så det var nog tur att vi iaf fixade dom flesta julklapparna igår. Nu ska man bara hinna med att slå in allt oxå och det kan jag ju lova att knoen inte kommer göra ;) Är ledig juldan, annandan och den 27:e sen, de ska bli nice. Lär ju bli lite mellandags-rea-shopping på annandan tror jag minsann. Knoen och Henke fyller ju år så måste hitta fler presenter till dom oxå.

Jeje. Nu ska jag ut i kylan med mina grabbar och sen blir det sängen med massa täcken och hundar och filtar. Upp och jobbar klockan sju imorn.

PS. Min soffa blev grym.. och likaså min julgran! Ni ska få se nån dag snart. Men det får bli crappy-shit mobilbilder eftersom min kamera gick sönder efter en veckas användning. !=/#%¤&#&("/#!)!)!=? ELGIGANTEN! Hatar't!