Lite shopping.

Ja det blev det. Tvår par skor, ett linne och tre trosor närmare bestämt. Kommer bilder senare. Ska äta "midsommarmat" nu.

Torsdag.

Ledig. Började morgonen (lunchen) med en prommis med vovvarna och Tina i skogen. Riktigt skönt. Ska käka lunch snart, sen blir det till att fixa sej lite. Ska in en sväng till Gränby, shoppa lite. Sen blire en sväng förbi Johan & Tinas lägenhet, måste ju se hur det ser ut. Tina vill att jag ska hjälpa till och slipa väggarna.. jag tror nog att jag bangar ;P

Linköping imorn. Ska bli nice och träffa syrrorn. Myyys. Hoppas vädret blir bra så vi kan bada och sola massa. En hel del shopping lär det väl oxå bli :)

Ge mej!

image154
Ett par i varje färg, taaack!

Helt slut.

Jag måste börja käka typ Rasenrot eller nåt. Jag är verkligen alltid trött.

Känner att jag måste städa lite här hemma. Baby tjatar på mej att jag har blivit så slö. Bara han som städar, stackarn. Men nu orkar jag helt enkelt inte. Måste vila en stund först, sen så ska jag sätta igång. Måste tvätta eftersom vi åker till Linköping på fredag och jag måste damsuga och torka golv, vovvarna har tuggat sönder leksaker i miljoner bitar. Vill ju inte komma hem till ett stökigt hem, men lite städning får nog vänta till imorn. Då är jag ju ledig :)

Soffan väntar. Lite turkisk yoghurt med honung får göra mej sällskap.. och mina små pojkar såklart!

God natt.

Nu dusch, sen sängen. Myyys!

Hett.

image153
ooh ja..

Oups!

Råkade visst klicka hem lite kläder från HM nu igen. Klänningen med hjärtan hade kommit in i brunt nu igen så då var jag inte sen att passa på. Slank visst ner nån tröja och nåt linne oxå.

Nära nära.

Inte långt kvar till semestern nu. Ska bli såå roligt att åka till Linköping på fredag. Jag har ju inte träffat mina småsystrar på typ ett halvår, håller på att sakna ihjäl mej vill jag lova!

Jobbet idag var lika roligt som vanligt när Marlene är med, hah. Hon är sjuk den bruden :) Tiden går så rackarns fort när vi jobbar tillsammans. Imorn blir det inte lika kul. Jag ska inventera på morgongen, suuuck. Hoppas jag blir klar snabbt så jag kan hjälpa henne med baket igen.

lunchen idag var jag tvungen att åka och köpa nytt koppel och halsband till Zakko. Den lille jäkeln tuggade ju av de gamla igår.. Men det var ju nästan på tiden. Nu är han så fin i sitt nya röda iaf.

Måste plocka fram fisk ur frysen nu så vi får nån mat ikväll. Älskling har ju ingen träning ikväll iaf vilket är riktigt nice! Då kan vi laga mat tillsammans, gos! Tina skulle egentligen komma oxå, men hon kommer imorn istället. Det var ju mkt bättre :)

Eftermiddagen.

Har spenderat hela eftermiddagen och kvällen med IG. Hon är bra go den tösen. Har mest snackat skit och varit ute med vovvarna. Skulle spela lite Wii oxå, men vi kom aldrig så långt :)

Har bokat in date med min
sessa nu. Helgen v 27 är det hon och hennes A som kommer hit. Hur kul ska inte det bli? Det är verkligen alldeles för längesen!

image152
..och hur såg man ut på den tiden? haha..

Nu är det dax för sängen. Jobb imorn igen, men bara tre dagar kvar till semestern nu.. Jag räknar ner!

Midsommarhelgen.

Helgen har varit nice. Skönt med ledigt två dagar i rad, det händer aldrig annars.

midsommarafton åkte vi till Jonas runt ett nån gång. Där blev det lunch, lekar, middag och massa annat trevligt. Kvällen slutade dock tidigt. Vi gick hem (vilken jävla promenad, haha) vid nio, vilket var skönt dagen efter då vi studsade upp 08.30.

image150
Tina och jag, midsommarafton.

Midsommardagen spenderade jag (och även Baby till en början) hemma hos mami. Mat och sällskapsspel och allt vad det heter :) Halva släkten var ju där och vi hade riktigt skoj! Skönt att träffa mami, Roger, Henke och Karro, saknar dom som fan! Åkte till Vendel och sov, orkade inte köra hela vägen hem :) Baby ramlade in nån gång vid fyrasnåret, fyllskalle.

image151
Karro och Techno, midsommardagen.

Idag har jag jobbat, inte lika kul men tiden gick iaf snabbt. Ska strax äta nåt, sen hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och kika på Göta kanal 2. Jobb o6.oo imorn. Men det gör inget för jag jobbar bara fyra dagar till, sen blire semester, niiice!


Midsommarafton.

Jag skulle egentligen sova ut idag, men det gick icke. Solen sken så starkt i mina ögon att jag verkligen kände mej tvungen att gå upp, nice!

Dax att fixa till sej lite nu; Duscha, fixa naglarna, börja fundera på vad jag ska ha för kläder..

Ska vara hos Jonas vid tolv. Tror nog att jag ska kunna vara nykter så länge så då kör jag dit, men sen får vi gå hem. Kan ju vara skönt med lite frisk luft sådär på nattkvsten.

Dagen före midsommar.

Alltid lika stressigt på jobbet. Jag skulle ju egentligen vara ledig idag, men snäll som man är så ställer man upp. Har dessutom bytt tid med Baby så jag får gå hem sex istället för fem. Vet ändå att dagen kommer gå ruskigt snabbt när det är så mkt att göra..

Efter jobbet ska jag och 
grabbarna till Gimo och titta på Baby när han spelar match. Efter det åker vi kanske en snabbis till Vendel och lämnar av grabbarna(som ska vara där imorn eftersom vi ska på fest) och sen kanske en sväng till Mami och säger hej (halva släkten är där). Kommer dock bli ganska så sent så jag tror att vi kommer skippa de.

Jeje, Back to work nu..

Ibland räcker inte tiden till.

Sorry för att jag inte har varit så aktiv på bloggen nu i några dar. Har helt enkelt inte haft tid..

Igår var Skrållan här så då fixade jag och Tina ragg åt henne, haha. Och idag har jag jobbat och sen åkt till bolaget och införskaffat en del till på fredag.

Idag hade jag Marlene som "elev" på jobbet. Hon ska ju jobba för mej när jag har semester så nu har jag lärt henne lite. Det är ju väldans mkt man måste hålla reda på när man bakar så mkt som jag gör på jobbet. Alla jästider, gräddningstider, vad som ska jäsa, beställningar osv.. Hon var nog helt slut när hon kom hem (efter vår runda på gränby) Synd att man inte alltid kan jobba två, vi hade sjukt roligt idag. På måndag kl sex är hon på plats igen för ännu en lektion :)

Nu måste jag ner till affären och köpa hundmat. Det börjar nog regna alldeles strax så jag tar nog bilen, tsss.

Jutte.

Blir ingen träning ikväll, dom hade verkligen stängt. Fram till 1okt, dryga fanskap! Då får långprommisen och städningen stå för träningen idag. Kanske lika bra de eftersom jag fortfarande är halvsjuk och dessutom har jag träningsverk från Wii-spelandet, haha!

Prommis.

Kom nyss in från en skön långprommis med vovvarna mina. Satan så varmt det är ute! Äntligen lite sommarväder igen :)

Ska snart dra igång och städa lite. Dammsuga, torka golv och vika (typ sjuhundra berg) tvätt. Bara ringa Tina först..

Måndag.

Är hemma på lunch, som vanligt :)

Måndag idag. Började sex imorse, skapligt trött efter helgen. Nu har jag iaf piggnat till, känner inte ens för att sova när jag kommer hem :P

Tänkte att jag skulle åka till Gimo och träna lite ikväll, men på hemsidan stog det att det var stängt pga renovering eller nåt. Måste ringa och höra om det fortfarande är stängt eller om dom bara har glömt att uppdatera hemsidan :) Hoppas på det sistnämna för jag är såå sugen!

Ska kolla upp lite med valpkursen nu. Den borde väl dra igång nån gång snart hoppas jag!

Världens segaste dag.

Shiiit vilken meningslös dag det har varit idag. Fram till typ klockan tre låg jag i soffan och degade. Sen kom IG och efter det kom Tina. Då gick vi ut på långprommis med hundarna. Skönt som fan, har känt mej bakis hela dagen. Sen åkte jag och Tina till Gimo och hämtade Baby. Tittade på lite knattefotboll i ösregnet, nice. Åkte hem, käkade pizza och sen har vi spelat Nintendo Wii (håller fortfarande på, jag har bara tagit en liten paus) Både jag och Tina slog världshistoriernas rekord i bowling, we rock!

Nee, ska tillbax till TV-spelandet nu. Rasmus och Jennie är här på besök oxå.


JAG VILL INTE JOBBA IMORN!

Bio.

Vi var ju som sagt på bio i fredags. Bio är inte min Babys favoritsyssla (jag vet, han måste ha nån allvarlig störning)
image149
Så här trevligt var mitt högra biosällskap.

"Vi måste nog köpa den här filmen sen" var hans kommentar när vi kom ut från salongen. Haha, jag säger då det.

TRÖTT!

Helt sjukt att jag är vaken efter bara fyra timmars sömn inatt. Var tvungen att skjutsa Baby till Gimo vid halvtio eftersom han skulle döma i nån knattecup och han fortfarande var onykter. Stabilt.

Min kropp verkar visst aldrig vilja bli frisk. Det blir bara sämre och sämre igen. Jag bara hostar och snorar, drygt som fan.

Nee, nu ska jag lägga mej i soffan under en filt och kolla om det är nån trevlig repris eller nåt annat skit på TV som man kan somna till. Vill inte lägga mej i sängen och bli typ medvetslös igen eftersom Baby säkert kommer ringa snart och säga att han har lurat nån dum jävel att döma åt honom så att han kan åka hem, vilket betyder att jag måste hämta.

Låter jag bitter? Inte alls, jag är verkligen skitglad och pigg..

image148
Bjuder på en bild på världens finaste pojkar iaf, Zakko & Techno.

Gäsp.

Klockan är mycket, dax att sova!

God natt!(morgon?)

Lördag.

Sitter på jobbet, har precis haft lite lunch. Dax att börja jobba igen nu.

Ska åka till Vendel efter jobbet och hämta mina ögonstenar. Drygt att åka, men Tina ska med så då äre lugnt.

Blir antagligen grillning ikväll, har hört att de skulle bli fint väder så då kan vi ju sitta ute :) MYS!

Stress.

Är hemma på lunch nu, äntligen! Brukar komma iväg vid tolvtiden, men icke idag. Hur sressigt som helst på jobbet. Vill inte ens tänka på vad som väntar på mej när jag kommer tillbax, suck.

När jag äntligen kom hem så möttes jag av en stooor kisspöl i hallen. Gick vidare in i köket och då kom stanken.. från träningsrummet. Vi kan säga såhär; Zakkos mage är inte i topptrim. Yäääck! Han som aldrig gör sånt inne, men just idag när allt annat har varit drygt så äre klart.. Vi städade ju tokigt noga igår ju, så då är det extra kul med en lägenhet som stinker bajs. Vädrar nu iaf och hoppas att stanken har försvunnit tills vi kommer hem från jobbet.. och tills mäklaren kommer.

Om två timmar iaf, när jag slutar så är det bara att fräscha till sej lite för sen bär det av mot stan. Jag och Baby ska träffa Tina (äntligen!!) och Johan. Vi ska käka och gå på bio, myyys!

Paus.

Fy satan så tråkigt det är att städa. Jag vill ju ligga i soffan och läsa skvallret som jag köpt. Typiskt att jag bara har hunnit me köket och träningsrummet än så länge, men fint blire!

Nu måste jag städa.

Har precis kommit hem från Vendel, varit där hela dagen. Skrållan slutade ju nian så det blev lite (mycket) smörgåstårta och filmkikande. Jag råkade dock somna några ggr under Heartbreak Hotel.

Nu måste jag börja städa. Mäklaren kommer ju imorn och ska knäppa lite kort och här ser det fortfarande förjävligt ut! Suuuck!

Matlagningsdax.

Nu ska jag laga mat. Grilla kalvbiff, göra tzatziki & göra bakpotatis! Lite sent kanske? Men gott skare bli *tjockis*

Hääär.

image147
Den här blden är bara till för Malin. Hon ville se min klänning, så ni andra kan blunda på mitt face och min vänsterarm som ser skitfet ut! Visst var väl klänningen söt även i blått?

Stökigt.

Usch så det ser ut här hemma. Mäklaren var nyss här och kikade på lägenheten, liiite pinsamt! Han ska iaf komma tillbaka på fredag och knäppa kort, han hade glömt minneskortet till kameran idag som tur var! Så ikväll/imorn blire storstädning, får se när jag orkar(synd om mej som är sjuk). Baby måste ju vara hemma och hjälpa till oxå :)

Låg i soffan förut och kollade på John Tucker must die. Somnade som vanligt efter typ en halvtimme så nu är det dax att göra ett nytt försök :) Sov gott.. eller hmm.. nåt sånt.

Skit oxå.

Ingen tatto-tid ledig hos Nypa förrens i september. Så länge vill ju inte jag vänta, jag vill nu nu nuuu! Ska nog gå ner till Jocke imorn och höra om han har nån tid tidigare för då kan jag ju göra den ena hos honom. Smart Elin!

Emilia.

image146
Jag måste ha världens gölligaste lillasyster!!

Utmanad.

Honeydew har precis dragit igång en utmaning. Tänkte väl att jag kunde köra på den jag med. Vilka är dina favoritparfymer i sommar?

Eftersom man bara skulle välja tre så får det här bli mina.

image143 image144 image145

DKNY Be delicious, Forever and ever Dior och Elizabeth Arden Red door Revealed!

Tji fick jag.

Gick upp kl 06.20 imorse i tron om att jag skulle jobba. Tror ni att jag klarade det? Nee. Klockan 08.20 stämplade jag ut från jobbet igen. Då hade jag gjort mitt, orkade inte mer. Snoret rinner och halsen är lika jobbigt som igår. Idag kommer det dessutom gröna gubbar när jag hostar, (too much info?) NICE!

Do you see the difference?

Har tittat på programmet Exposed ikväll. Det handlade om Britney Spears. Stackars tjej säger jag bara!

image141 image142

Vackra!

Såhär skulle jag vilja se ut, speciellt som Mary-Kate!

image140

Vem är snyggast tycker du? Ashley eller Mary-Kate?

Natten.

Usch vilken jobbig natt det har varit.

Det började redan på kvällen när mitt halsont bara blev värre och värre. Det gick iaf bra att somna till slut, men sen väcktes man av ett ryck. Fönsterrutorna slog. Regnet vräkte ner. Åskan dundrade som aldrig förr och blixtarna lyste upp hela sovrummet gång på gång. Läääskigt! Kände då att halsen blivit ännu värre och att näsan var helt täppt. Zakko var dessutom lite skrajsen så han pep och pep. Ville komma upp i sängen, ville gå ner på golvet, ville komma upp i sängen osv..

Nu sitter jag här hemma. Ont i halsen, hosta, kli-ig i halsen och förkyld. Det blev inget jobb för min del idag, jag som aldrig brukar stanna hemma. Bäst att ta en isglass, jag får ju skylla på att det är skönt för halsen :)

Btw, spelkvällen igår var tokrolig. Jag ska ha Nintendo Wii, så är det bara!

Längtar.

VI SKA FLYTTA, WEEE!!
image139
Snart blir det här vårat hem istället :) Ska verkligen bli skönt att få trädgård, både på framsidan och baksidan. Fyra rum och kök på 103,7 kvadrat.

Känns lite knas att flytta ifrån våran lägenhet nu, eftersom vi precis har rustat färdigt den, men det är bara att sätta igång och rusta igen och svära över damm och tapetbord och all skit som kommer stå ivägen :) Men vad gör man inte för ett eget hus med gräsmattor? Underbart!

Spelkväll.

Ikväll blire turnering i Nintendo Wii. Till en början blire bara jag, Johan, IG & Jocke, men sen när Baby har tränat färdigt kommer han oxå :) Det ska bli skoj eftersom jag älskar TV-spel.

Det borde vara förbjudet..

..att vara..
image137
..såhär söta!
image138
Miiina ääälsklingar!

Snyggo!

Haha, hon är väl för söt min lilla Tina?! ;P

image136
huldalilla.blogg.se

Back to work.

Nu måste jag kila iväg till jobbet igen efter en välbehövlig lunch. Måste bara ut med vovvarna först och sen rycka en isglass ur frysen som färdkost :) Jag älskar glass! (och jag får tillome äta det utan dåligt samvete när det är så här varmt ute!)

Jobb jobb jobb.

Imorse var jag skapligt trött så när jag kommer hem från jobbet i eftermiddag så ska jag nog vila lite :)

Är lite avis på min Mami. Hon börjar sin semester idag. Jag måste vänta tre veckor till ju. Hoppas att vädret håller ni sej så länge!

Värme.

Dagen har varit nice. Blev dock tvungen att jobba 2½ timme som jag verkligen inte ville, men vad gör man inte för sin älskade? :) Kikade iaf på lite fotboll, grillade & gullade med kattungarna. Vi ska ha den svartvitaste :)

Nu är det sängen. Börjar jobba klockan sex. Tycker så synd om Zakko. Vi har 29 grader i våran lägenhet och han har typ världens tjockaste päls. Måste kännas som att ligga på stranden i underställ.. typ.


Satan så trött.

Vi var ju på personalfest igår. Det tog på krafterna. Imorse när jag slog upp ögonen stog klockan på 11.55, oups! Jag är fortfarande lika seg, men ska snart gå ner och jobba några timmar så Baby kan åka och spela match. Sen ska jag nog åka dit med hundarna och kika på andra halvlek (om jag hittar deras koppel..)

Personalfest som sagt. Vi var på nån ranch ute i skogen. Red western-hästar, mekanisk tjur, sköt skarp pistol, gevär, pilbåge.. och lite annat. Det var kul :) Sen vare ju mat och dricka på det oxå. Jag var dock nykter, kände mej så seg.

Såg bilder på blommorna från Jonas begravning nyss. Åh så fint det var! Ska åka till graven när jag kommer ner till Linköping i Juli. Måste säga "hej då" på nåt vis. Det går inte en dag utan att jag tänker på familjen Hedekäll. Kan inte föreställa mej hur det känns. Blev iaf väldigt glad och förvånad när Robin hörde av sej!!

Nee, nu måste jag städa. Ser ut som ett krig här hemma.

Personalfest.

Ikväll har vi personal fest. Vi stänger klockan fyra och drar iväg nånsans. Inget vet vart, men roligt brukar det bli :)

För Rasmus har tagit studenten!

Har varit i Vendel hela dagen. Ätit massa gott och glassat vid poolen :) Hur nice som helst. Blir nog en tidig kväll ikväll. Vi gick upp klockan fem imorse och skjutsade Rasmus till Tierp så nu är man lite sliten. Massa färg har man ju fått idag oxå och min Baby ser ut som en bajskorv.. typ..

Galen!

Det går inte att få av korken på mitt svarta nagellack, morr! Hade ju tänkt att köra på svarta accessoarer imorn. Hmmm.

Hemma.

Kom precis hem från stan. Shoppade bara hårspännen och ett halsband till mej själv. Desto mer blev det till Rasmus & Alexander! :) All shopping är ju rolig shopping, så jag njöt i fulla drag ändå :P

Ska hoppa in i duschen nu, sen ska man åka till Vendel (igen, jag vet) Vi ska sova där inatt så det blir lite närmre till Tierp imorn bitti.

Hoppas på att morgondagen blir lika underbar som den här dagen har varit, framför allt för alla som tar stundentens skull, men även för min så jag blir ännu brunare :P Man vill ju inte heller frysa när man ska vara ute hela dagen!

Härligt!

Promenaden var underbar. Pojkarna tyckte att det var skönast i skuggan och jag i solen, jobbigt läge. :P Ska snart ner och hämta det sista i tvättstugan, sen ska jag till blodbussen och lämna lite blod och sen ska jag till stan. Måste köpa nåt till Rasmus student och till lille Alexander som inte har fått nåt än fast det är en månad sen han föddes.

Nu har jag inte tid att sitta här längre. Balkongen (åh det skulle vara så skönt med en gräsmatta) verkligen skriker efter mej! :)

Duktiga pojkar.

Har precis varit hos vererinären med pojkarna. Dom fick varsin spruta, men dom sa ingenting :) Världens duktigaste!

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och slänga i lite tvätt (har tvättstugan för vi måste handtvätta fårskinnet, annars skulle jag tvätta hemma, laaat) Efter det ska jag och pojkarna ut på långprommis i solen. Var 21 grader varmt strax före nio imorse och nu är det ännu varmare, niiice! Så en riktig långprommis är på sin plats!

Sommar!

Är i Vendel nu igen. Har legat och stekt på terassen vid poolen hela eftermiddagen. Hur skönt som helst! Det är ju inte fy skam att det dessutom är 30 grader varmt i vattnet :)

Till kvällen har vi beställt Thaimat. Hur gott är inte det? Speciellt när en Thaia lagar det åt oss dessutom.. Så maten kommer säkert snart, jag är så hungrig! (fast det är jag ju alltid..)

Seg!

Hopp, nu sitter man här igen då. Kom hem från jobbet för ett tag sen. Ska nog byta om till mina nya fina dyra kläder nu (ironisk som fan, läs mjukisbrallor) och laga lite mat. Nåt så dyrt och glamoröst som köttfärssås och makaroner ska de bli. Gott!

Han lever ändå kvar.


Begravning för Jonas på torsdag. Jag ska inte dit, är ju 30 mil bort och jag klarar dessutom inte av sånt. Har aldrig varit på en begravning och jag tänker vänta så länge det bara går. Har varit med och skickat två buketter så dom vet ju att jag tänker på dom iaf.

Skaffa ett liv.

Har fått höra att det finns folk som säger att jag och min Baby är "kända" som rika bortskämda ungar. Jag kan inte annat än skratta åt det. Vissa är lyckligt lottade, andra inte. That's life loser.

Snabbvisit.

Är hemma hos mami nu. Skulle bara hit och hämta hundburen som jag ska ha i bilen. Blev bjuden på mat oxå :) Alltid lika gott när mami lagar mat!

Snart måste jag och mina små pojkar rulla hemåt igen. Personalmöte kl 20.

Igår.

Gårdagskvällen spenderades hemma hos Jocke och IG. Deras ena katt fick kattungar för tre dagar sen och när vi var där igår så var det den andras tur :) Gulligt värre, men det lät inte så fräscht när mamsen mumsade i sej moderkakan.. Det hann iaf bara komma två små ungar under dom timmarna som vi va där så nu ska jag gå dit igen och se om det har kommit några fler.. :)

Personalmöte ikväll, inte så upphetsande direkt..

Ny vecka.

Måndag igen. Den här veckan kommer gå fort. Jag är mest ledig och jobbar halvdagar, skönt. Det kan behövas i all stress. Rasmus student på fredag & personalfest på lördag, niiice!

Söndag.

Är hemma i Vendel nu. Har bjudit in oss själva på mat som vanligt. Ikväll blire pizza. Nyttiga helgen har det varit för oss, hah.

Fick köra hit alldeles ensammen för Baby åkte med Rasums när han hade varit i Alunda och påbörjat sin nya tatuering. Snygg som fan kommer den bli när den blir klar!

Jeje, mat typ snart.

Stockholm!

Dagen igår var hur bra som helst. Började dock inte kanon när vi blev sena och missade två tåg. Heh. Killarna var dessutom dryga och sega, hah.

Väl i Stockholm så drog shoppingen igång, och shit vad vi handlade. Jag kom hem med; Jeans, shorts, tröja, klänning, trosor x 2, BH, hårspännen x 4, adidas skor, linne.. hmm, det var nog allt.. tror jag. Dom andra var nästan lika duktig som jag :)

Inte visste vi heller att G-star hade blivit en Big Brother-butik. Både Carina, Anton och Peter jobbade ju där. Mkt trevliga och hjälpsamma var dom, men man märkte verkligen att dom ville att man skulle känna igen dom, speciellt Carina (som var så jävla pytteliten och spinkig så jag vet inte vad) Hon spanade verkligen in min tattoo på benet oxå, men vi spelade oberörda :)

Gröna lund var skoj, men vi åkte bara Kvasten (som var en stor besvikelse) Extreme (my love) Popexpressen, Vanliga bergodalbanan, Vilda musen (vilket namn, men den är typ roligast) och gick lustiga huset en gång.. Det var sånna jävla köer! Var ju ett litet plus att Sahara Hotnights och Andreas Johnson var med på sommarkrysset oxå.


Jaja, nu blire lite frukost och sen ska jag jobba några timmar..


Grannar är bra!

Är nere hos IG & Jocke nu. Dom fick kattungar förra natten och dom är sååå söta :) Ska upp nu och kanske kolla på nån film eller bara hoppa in i duschen..

Bra med grannar som har datorer som funkar, heh.

Mätt.

Nu har vi precis ätit. Grillspett. Ska snart kolla på Pirates 3 & Shrek 3.

Sen ska Tina och jag hålla på med lite tjejgrejer; måla naglarna, plocka ögonbrynen osv.

Kom på att jag måste köpa en ny BH imorn oxå. Zakko den lille skiten tuggade sönder min bästa imorse, den svarta med brottarrygg.

Slut för dagen!

Nu ska jag gå hem!

Ciao!

Fika.

Tar till varenda litet tillfälle på jobbet att blogga :) Är ju så värdelöst när jag inte kan göra de hemma. Har rast nu. Ett äpple fick bli mitt fika. Ska dricka lite vatten oxå.

Imorn blire shopping så det står härliga till. Jag måste köpa mascara, shorts, linnen, klänningar & skor (både gympadojjor & ballerina & pumps skulle behövas, men vi får se vad det blir..)

Efter shoppingen blire Grönan. Jag bara ääälskar karuseller. Jag & Tina kommer sitta i Popexpressen, Extreme & alla Bergodalbanor hela dagen. Grabbarna ska oxå åka lite, men dom kommer säkert dricka öl den största delen av dagen :P

Vilken karusell är den bästa??

God morgon.

Pigg och klarvaken. Dax för lite jobb. I eftermiddag kommer Tina. Sen blire Pirates 3, nice!

Ska kolla på två hus på onsdag. Hoppas vi fastnar för nåt och att vi får de.. Vill flytta nu!