Åh vad roligt det är att vara vuxen!

Tjohej så försvann 13000 på räkningar! Skiiitkul.. NOT! Och det allra bästa är ju att det ska handlas julklappar och att min soffan kommer hem den här månaden. Hello fattig kyrkråtta!


Namnsdag idag!

Hade jag inte en aning om förrens lillasyster messade mej för en stund sen. INGEN annan som kommit ihåg. Fy skäms på er! :P


Åhhh!!

Och där sjönk humöret ner i fötterna :( Sova nu tror jag..


Heelluuu!

Jag lever! Har bara legat sjuk med en icke fungerande dator. Hur tråkigt får det bli?

Vad har hänt sen sist? Inte mkt. Hemma från jobbet måndag-tisdag förra veckan. Hade feber och typ allt dåligt man kan ha. Åkte till Göteborg sen på onsdagen. Gick på mässan hela dagen. Helt galet jobbigt att jag var så sjuk, men det var kul ändå. Stupade i säng när vi kom fram till Gothia och sen hoppade vi i ett vaaaarmt bad, jag och Knoen :) Efter det gick vi ut och käkade, mmmuuums. Hummersoppa och plankstek blev det för min del. Nån efterrätt var det inte att tala om för fy fasen så mätta vi var när vi skulle gå tillbax till hotellet. Och kallt var det, fiiiiffaaan. Blåste isbjärnar nere i Götet kan jag lova! Hoppade i säng redan klockan tio som värsta pensionärerna, hah.

torsdagen drog vi några varv inne i Nordstan innan det var dax att ta flyget till Arlanda igen. Jag köpte bara en klänning, men hittade två gaaaaalet snygga jackor som jag måste ha. Ska bara prata lite me pappa först ;)

Försökte mej på att jobba på fredagen. Det gick väl sådär. Febern och allt började om sen på kvällen och jag låg totalt däckad hela jäkla helgen.. Och måndagen.. och igår.. Jobbade första dagen idag och det gick väl ganska så bra iaf. Snart dax att krypa ner igen så man orkar jobba imorn. Lääängtas till helgen!!


Imorn gör jag det igen..

.. åker till Arlanda allstå, utan att landa på ett varmt och underbart ställe :( Jag som lovade mej själv att aldrig behöva utstå något så hemskt igen. Fast imorn är det ju inte riktigt lika illa som förra gången, för imorn ska jag ju iaf sätta mej på ett plan och landa nån annanstans. Även om det är Göteborg istället för Phuket eller Antalya. Ska iaf bli skönt att komma iväg några dagar, även om det är i jobbsyfte. Tur att det just är Knoen och jag som åker :) Skulle dock kännas ännu bättre om jag kunde vara frisk. Jeje, man får se ljust på det hela=sova på hotell och äta hotellfrukost :D


Sjuuuk.

Blähää. Gick ner till jobbet idag och tänkte att jag skulle jobba några timmar, men icke. Arbetskamraterna ville inte ha mej där, och tur var väl det för någon timme senare låg jag nerbäddad i soffan med feber. Knoen har oxå legat sjuk idag så det har ju varit jävligt muntert här hemma. Fattar inte att han ska vara så sur bara för han är sjuk. Jaja, nu är han gladare iaf och det är tur för honom för annars hade han åkt på stryk :)

Jeje, låg iaf och sov i soffan lite till o från mellan klockan två och sex och det var ju skönt, men när jag gick upp igen hade febern stigit :( Jag har dessutom blivit jätteförkyld under dagen. Hur ska det här gå på onsdag när jag och knoen ska flyga ner till Göteborg? Vill inte ha feber och vara utan smak när hotellfrukost står på menyn på torsdag morgon.. Ska nog sova hela jäkla dagen imorn för jag måste fasen bli frisk till onsdag. Flyget går klockan åtta från Bromma tror jag och det känns väl inte sädär jätteuppigande att man kanske är sjuk när man ska gå upp galet tidigt såå, det finns bara en sak som gäller och det är att bli frisk :)