Hemgång.

Nu är det dax att gå hem till mina små vovvar. Baby kommer hem om nån halvtimme eller så. Då ska vi äta Thaisoppa med jätteräkor, muuums!

Måste säga att det var dåligt att Jamie åkte ur Pussycat dolls igår. Jag gillade ju henne!

Suck.

Jag blir så trött på datorn hemma. Jag kan läsa bloggar, men inte uppdatera min egen eller se kommentarerna :(

Jobbet nu. Slutar kvart över åtta. Sen är det fredag och sen är det LÖRDAG. Äääntligen! Sthlm here we come eller nåt :)

ÄNTLIGEN!

Fy satan så skönt, men såå nervös jag var :) Weeei.

Gick på stan i Gävle en stund. Köpte två klänningar, det var jag värd :)

Är på jobbet nu eftersom damp-datorn hemma är dum. Ska äta lite här, sen gå hem och vila. Jag är så trött, men så glad!! :)

Fullt upp.

Har inte haft tid att blogga nåt idag. Datorn hemma har ju fått damp igen så den kan jag inte blogga från.

Vi ska iaf flytta. Är så trötta på idioterna på Albertinas. Nu letar vi hus! Jobbigt att man ska vara så kräsen bara. Vill ju ha kvar våran lägenhet, vi har ju fått det så fint.. Men vi orkar helt enkelt inte bo kvar längre.. Vårat hus kommer ju bli ännu finare när vi väl hittar de :)

Dax för sängen nu.

Nice!

Nu är semestern fixad. Jag får tre veckor i juli (har ju redan haft två i Thailand) plus att jag får en vecka i Augusti oxå(det är bra att vara söt ibland, det är även bra att ha svärmor till chef). Då bär det av till Turkiet igen, men den här gången ska storasyster med oxå. Rooolitt!

Regn.

Jag tycker att det är mysigt med regn. Allt är så mörkt och tyst. När jag kommer hem från jobbet sen så ska jag ställa balkongdörren på vid gavel och öppna alla fönster. Finns det nån godare lukt än just regn?

Hoppas ändå innerligt att solen väljer att visa sej framme på lördag för då ska ju vi till Stockholm och shoppa & gå på Grönan. Weeei.

En till.

galna
Haha, Jag & älskade Mami igen :)

Världens bästa Mami!

Idag är det Mors dag. Dumt att jag har jobbat hela dagen. Jag ville ju åka hem till Mami. Hon fick sitta alldeles ensammen hela dagen :( Fast hon var glad ändå för att döttrarna ringde :) Jag ska iaf fira henne på tisdag, längtar! Saknar min Mami såå ju!


mamselin
Världens absolut bästa Mami & jag.

Mami - Jag älskar dej!

Tatueringar.

Sitter och tittar på tatueringar. Jag vill göra nuuu, men måste vänta till semestern. Är bara då jag har tid att åka ner till Linköping och jag vill att Nypa ska tatuera mej ju. Ska iaf passa på att göra båda mina planerade då.

Nej usch!

Nu vill jag gå hem. Sitter typ och räknar minuterna, suck. Är skapligt irriterad på en viss person här oxå, ovanligt - not.

Undrar om Baby får med sej nån god mat till mej från Vendel eller om det ska bli bara jordgubbar till kvällsmat. Iofs älskar jag Svenska jordgubbar, men drog säkert i mej två liter igår :) Istället för mat, så det skulle vara gott med mat idag!

Dumt!

Vädret ute är alldeles underbart. Baby & mina småpojkar är i Vendel och leker. Hoppar studsmatta, spelar fotboll, badar.. Åhh, jag vill oxå!! Men jag sitter på jobbet och kommer vara här enda till klockan 18. Då kommer det bergis börja regna. Lunch nu iaf, yeeah eller nåt..

Eragon.

Har kollat på film hela kvällen. Först såg vi Eragon. Jag trodde vekligen att den skulle vara skitdålig, men det var bra faktiskt. Den borde ses! Sen slötittade vi lite på Dude where's my car. Den är fan sjuk. När kommer tvåan?

Nu är det dax att pluppa i säng. Ska göra ett nytt försök att läsa fredagsbilagorna som jag inte hann med igår..

Sleep tight!

Baka.

Japp, nu ska jag baka chokladmuffins. Bara för att Tina vill de. Jävla satunge!

Ajaj på magen!

Brände magen på en sån där grej som man typ smälter plast på. Kan ju säga att det gör sjuuukt ont fortfarande fast det är över en timme sen jag gjorde det. Har även ett snyggt brännsår..

Rix fm festival på TV nu. Ska lägga mej i soffan och kika lite, kanske råka slumra till oxå.. :)

Då var det dax..

Sängdax. Jag är helt sjukt trött. Jobbar 7-17 imorn, inte kul. Jag får inte sova ut förrens på torsdag nästa vecka, suck! Jag längtar iaf till fredag nästa vecka klockan tre. Då har jag slutat för dagen och sen är jag ledig på lördagen.. Men på söndagen är det jobb igen. Jag är fan aldrig ledig en hel helg.

Maaat!

Hemma från fotbollen nu. Zakko sov nästan hela matchen & Techno satt i mitt knä. Gos!

Baby håller på och lagar mat där ute i köket, ska gå och hjälpa han nu. Jag måste ju göra såsen :)

Storhandling.

Idag kom lönen & det betyder storhandling på ICA :) Kom hem med både det ena och det andra, eller kom hem och kom hem.. Påsarna står kvar på affärn, dom blev så tunga så dom får Baby ta när han slutar :)

Tog hundarna på en prommis i skogen direkt när jag kom hem. Zakko går ju inte så snabbt så pissmyrorna bet honom i tassarna när han gick.. och gud vad han pep. Jag var tvungen att bära honom tills dom dumma myrorna var borta och så fick jag plocka borta alla myror från hans söta tassar.

Hemma nu. Ska stoppa nåt i magen och läsa Fredagsbilagorna innan vi ska åka iväg på fotbollen. Sen när vi kommer hem ska vi äta grillad fläskfilé & färskpotatis, mums. Och sen blir det lite Buzz-spelande oxå. Tina och Johan skippade bion, för dom ville inte gå utan oss. Kvällen är räddad.. :P

Kvällen.

Kvällen blir lugn. Skulle bowla egentligen men det har tydligen blivit ändrade planer.. Tina ville på bio istället och då kan inte jag & Baby följa med. Han har ju match och den slutar nån gång runt nio och sista bion börjar väl kvart över antar jag så då hinner inte vi :( Blir så att jag tar vovvarna med mej och åker och tittar på matchen istället. Roligt de med, att titta på min stjärna :)

Shorts.

Jag skulle vilja köpa ett (två eller tre!) par nya korta shorts. Dom jag har är oanvända, oups! Det värsta är ju att jag har för tjocka ben för att använda shorts. Det är så grymt snyggt med pinnsmala ben när man har shorts. Åh, varför har inte jag de? Nee, jag måste klunsa omkring med mina tjocka korvar..

Kanske ska skita i att jag har korvar till ben och köpa några ändå, för de sa Sofi Fahrman att man skulle.. :P Haha. Ska nog kolla i STHLM nästa helg.. :)

I want to be a Hilton.

Haha, vilket sjukt program, men ganska roande :)

Ska gå ner med vovvarna nu och möta Baby när han kommr från jobbet. Hoppas han kommer ihåg fisken så vi får nån mat ikväll. I love fisk! Haha.. 


Duktig.

Jag har fortfarande inte shoppat något sen mitt köpstopp startade, duktig va? Det var väldigt nära att en liten Bed Head-produkt följde med hem från frissan igår, men icke! (jag tänkte att jag kan vänta en vecka tills mitt köpstopp upphört..) Jag är oxå väldigt sugen att klicka hem lite grejer på nätet, bla OC säsong tre (har inte hunnit köpa den än och fyran kommer väl snart, bråttom bråttom!!) Sen står ju kläder och smycken alltid högt på listan..

En vanlig kväll på MSN

Jag & Tina pratar om att vi inte vill jobba.. eller att hon ska sluta jobba iaf.


Jag
- men du kan ju blir hemmafru nu eftersom jag slutar så tidigt om dagarna

Tina  -  mmmm jag vill


Tina  -  vet fan inte hur jag ska göra bara


Tina  -  föda ett barn kanske så jag kan va mamma ledig

Jag - jaa, den är bra!


Tina  -  mm sen när man ska börja jobba igen kommer nästa och nästa och nästa

Jag - jaa, ja menar de.. de e ju skitbra!

Tina  -  sen är man sjukskriven för häng pattar och ryggvärk.. sen blirman pansionär

Jag - Hahaha


Hon är inte riktigt frisk alla gången, min lilla Tina..

            


Yeees!

Camilla ska flytta till Järfälla. Massa massa massa nära ju, om man jämför med Linköping! Det kan inte bli bättre typ (förutom om Tina flyttar till Alunda då, det är lika bra..)

Nyklippt.

Har precis kommit hem från stan. Mina vovvar uppförde sej exemplariskt :) Zakko sov hela tiden & Techno sov/satt i mitt knä hela tiden :) Dom sov även på bussen in och hem. Kan ju säga att mina vita jeans inte var så vita på låren när jag kom hem. Fullt med tassar överallt.
 
Min frisör Malin blev så kär i Zakko (hon var redan kär i Techno innan, vem blir inte kär i mina vovvar lixom?) att hon ringde uppfödaren och sa att hon ville ha en av hans brorsor. Får se hur det går om hon kommer få ta med sej vovven till jobbet eller inte, annars måste hon nog avboka :(


nyklippt
Jag med nya håret :)

Dagens.

dagens






Grå kofta - Gina
Svart linne - Lindex barn
Vita stuprör - Diesel
Väska - Svea
Halsband - Baglady
Skor - Wedins

Jobbigt.

Gick upp samtidigt som Baby imose eftersom Zakko hade väckt mej samt hållt mej vaken. Han hade ont i magen igen, stackarn. Mej är det oxå synd om eftersom förkylningen och huvudvärken vägrar att ge med sej.

Ska åka till stan vid ett, klippa mej och färga håret. Jag vet ju att Techno sköter sej när vi är hos frissan, men hur ska det gå för Zakko? Första gången ju.. Hoppas bara att lösheten i magen har släppt då :)

Sitter här i handduk och med handduk på huvudet, vad sägs om att klä på och fixa sej lite?

Stackars mej!

Mej är det synd om. Förkylningen blir bara värre och värre, likaså huvudvärken.. Imorn måste jag dessutom åka in till stan, ska till frissan. Jag som helst av allt bara vill dra täcket över mej i soffan.. och somna om..

Usch.

Idag mår jag inte alls bra. Alldeles för mkt tankar och dessutom sjuk. Har hittils bara avverkat tre timmar på jobbet. Efter lunchen har jag fem kvar..

Bra iaf att Baby kommer hem tidigt så han får laga mat :) Jag vill ha tacos, men det vill nog inte han.. som vanligt. Men han får faktiskt laga det ändå.. som vanligt :)

God morgon!

Har precis gått upp. Skönt med sovmorron ibland, men jag var satans så trött när jag var tvungen att gå upp.. Sov inte bra inatt.

Sitter här med min grötskål, det går bättre än väntat iaf, men det är inte gott.. Måste äta upp :)

Ska ut med vovvarna strax, sen blir det jobbet.

See ya!

Jag vill inte..

.. vill inte vara sjuk.

Nu blir det sängen för mej och pojkarna med Bombay dreams i DVDn.

Sötnöt!

Ibland lessnar min stora pojke på att jag sitter vid datorn..

s?tn?

Det är ganska effektivit..

Så onödigt.

Idag (och imoron och nästa dag..) går mina tankar till hela familjen Hedekäll. Han fick inte ens fylla sjutton år.. RIP Jonas!

Chocktillstånd.

Usch, har aldrig varit med om nåt sånt förut tror jag, inte som jag kommer ihåg iaf.. Eller jo, kanske två gånger. Tårarna bara rann och kroppen skakade.

Nej, jag orkar inte gå in på detaljer..

Vaken.

Det var skönt att sova ut.

Hundarna vaknade inte förrens tjugo i tio, nice! Gick ut med dom i skogen och medans jag väntade på Zakko så försvann Techno. Jag gick och ropade och ropade, men ingen vovve kom. Jag och Zakko gick hela rundan i skogen, men ingen Techno syndes till. Då tänkte jag att han kanske hade gått hem och när vi kom upp på gården så kom lille Techno och mötte oss. Duktig men ändå inte. Han har aldrig sprungit iväg förut!

Nu ska jag gå in till Tina och Johan. Sen blire frukost och sen ska vi åka till Vendel och bjuda in oss själv på mat. Tss..

Grillkväll.

Japp, ikäll blev det grillning hos Jonas & Lisa. Det var nice. Satt och pratade massa skit & drack lite.. (vissa mer än andra) Undrar om älskling kommer ta sej hem eller hur det blir :P Jag och mina småpojkar ska iaf gå och sova nu.. eller iaf lägga oss i sängen och vänta på Baby. Jag kan ju inte somna om inte han är hemma.

Om man inte har nåt bättre för sej..

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Att Tina kom hit.
Vad gjorde du kl 8 i morse?
Bakade bullar typ.
Vad gjorde du för 15 minuter sedan?
Satt här.
Det sista du sa högt?
Kom in nu då.. ;D
Vad har du druckit idag?
Mjölk och vatten.
Vad var det senaste du åt?
Nudlar.
Vad var det senaste du köpte?
Hundmat, disktrasor, bakplåtspappaer & ättika.
Vad är det för färg på din ytterdörr?
Grå-grönbetsad trä.
Vad är det för väder hos dig just nu?
Grått.
Godaste glass-smaken?
Pecannöt kola.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Jadå.
Sover du tungt?
Inte så värst.
Drömmer du mycket?
Jadå.
Mardrömmar?
Jaa :(
Det första du tänker på en "bra" morgon?
Att jag får sova längre .
Det första du tänker på en "dålig" morgon?
Att jag redan måste gå upp.
Vilket ämne är roligast i skolan?
Går inte i skolan.
Trivs du med ditt jobb?
Japp!
Favoritklädsel?
Klänning eller mjukisbyxor!
Favoritlåt just nu?
Finns så många!
Vad ser du om du tittar åt höger?
Ett lila & grönt monster.
Vad gör dig glad just nu?
Mina hundar!
Vad ska du göra härnäst?
Äta en macka, stoppa in tvätt i tvättmaskinen.
Höger- eller vänsterhänt:
Höger.
Humör just nu:
Trött men glad.
Favoritgodis:
Körsbär!
Kläder just nu:
Grå-gröna mjuukisbyxor & en svart Fornarina t-shirt med grå-grönt tryck, de ni :P
Musik just nu:
Baracuda - Ladida, haha.
Sommarplaner:
STHLM, LKPG, GBG.
Hur många kuddar sover du med:
Tre.
Spelar du nåt instrument:
Nej.
Morgon- eller nattmänniska:
Både och.
Vem är viktigast för dig:
Familjerna, hundarna, Tina.
Bio eller promenad:
Båda.
Är du kittlig:
Ibland.
Snarkar du:
Nej.
Stjärntecken:
Vädur.
Äckligaste insekten:
Spindlar.
Vad längtar du mest efter just nu?
Semestern

Kort eller långt?

Jag är störd! Jag saknar mitt korta hår! Hah. Då tänker ni; "men det är bara att klippa av det långa", men det går inte. Då kommer jag ju sakna de :P

Nu                              Då

 
Långt eller kort?

Fest ikväll?

Hemma på lunch nu. Äter nudlar som vanligt :)

Undrar om det kanske blir fest ikväll. Vi ska nog iaf till Jonas och grilla så vi får se hur det blir :) Måste få med mej Tina oxå ;D Johan är ju inte direkt svårövertalad, hah. Både han och Baby följer med på stört om det bjuds på öl :)

Smycken.

Idag damp mina smycken från KyssJohanna ner i brevlådan. Jag bara älskar dom. Det blev en rosa jordgubbe och en rosa/guld Hello Kitty. Ni får se imorn för nu måste jag sova. Jobb o7.oo imorn.




Förresten, jag köpte dom innan min köpstopp började :)

Kanon.

Japp, nu är filmen slut och jag höll mej vaken. Tycker att trean var lika bra som ettan och tvåan faktiskt. Det är inte många filmer som håller så länge.. Undrar om det kommer någon fyra?

Spriderman 3

Åh, vi har inte ens börjat kolla på film än. Det blir iaf Spiderman 3 istället för den där andra skiten :P Men jag kommer somna ändå, är verkligen hur trött som helst!

Film.

Nu vill Tina och Johan titta på nån säkert skitdålig film med mej. Jag kommer somna :) Ska kolla på Klick först bara tror jag..
 

Helg!

Men inte för min del då, jobbar imorn me :( Alla andra är lediga, suck. Men sen så.. :)

Hemma nu iaf, men ska strax gå och möta Baby från jobbet. Marlene som jobbar hos oss ville att jag skulle komma och visa upp mina pojkar, så visst. Techno älskar ju att vara på jobbet och Zakko lär väl vänja sej :)
Handla lite ska vi göra oxå. Disktrasor och hundmat iaf :) Ska handla mat sen oxå, men det får fixas när Tina har kommit för jag orkar varken tänka på vad vi ska äta eller handla maten.. Latkorv deluxe!

Wii.

Igår slog ni besöksrekord. Fortsätt i den stilen :)

Haha.

Imorse när jag var ute sådär aptidigt med vovvarna så hade jag visst glömt (man får glömma så tidigt, var ju knappt vaken) att ta upp Zakkos skit. Sen när Baby gick ut med hundarna vid niotiden så hade han halkat i de.. Tsss. Man får väl se var man trampar right?! :P

Köpstopp.

Jag har kommit på en sak. Jag ska ge mej själv köpstopp och se hur länge jag klarar mej. Ska dock till frissan på onsdag, men det får inte räknas. Jag får helt enkelt inte köpa femtusen bedhead-produkter som alltid lyckas följa med mej därifrån. Hur ska det gå?

image128

Jag kan dock hålla mej max till den 2a juni för då ska vi till STHLM och shoppa & gå på Grönan, men den 2a är nog så stor utmaning för mej.. Klarar jag det?




(måste bara köpa mors-dag present till mamma, men det ränkas inte heller för det är ju inte för min skull.. även om det kanske kan mätta mitt shoppingsug liiite..)

Beroende?

Jag är verkligen shoppingberoende. Har jag inga pengar så sitter jag här och klickar hem saker för att sen ringa till pappa och säga att han får betala. Jag kan utan tvekan handla upp våra sista matpengar. Sjukt. Nu har jag suttit och tittat på kläder och skor så jag kan bli tokig. Jag får inte handla, mina garderober är på tok för fulla och älskling blir galen på mej. Väskor, skor, sjalar, kläder.. Dom ligger överallt! Det är dessutom onödigt eftersom jag har på mej jobbkläder typ jämt.. men men, jag kan inte sluta!

Nee, nu måste jag gå ut och rensa skallen från all shopping.

I did it again.

Idag har jag haft hur tråkigt som helst. Har bara suttit och väntat på att Sjunde himlen ska börja och vad gör jag när det börja då? Joo, jag glömmer bort de. Nu har typ halva programmet gått. Jag blir så trött på mej själv! Bäst jag tar mej en passionsfrukt och en nektarin och slår mej ner i soffan.


Bebis!

Åh, Anne & Magnus var här nyss och visade upp sin bebis. Jag vill oxå ha! Fan så söt, lille Alexander. Anne hade inte ens nån liten aning av mage kvar trots att Alexander kom till världen för bara två veckor sen. 

Våra vovvar passade även på att busa lite (mycket!!) med varann. Dom har en rottweilertik och både Techno och lille Zakko ville visst ha valpar med henne. Zakko då som inte ens vet vad han håller på med när han härmar snusk-Techno. Tss. Chica la sej på rygg för att hon skulle bli lika liten som mina pojkar. Sött.

Jaha.

Vad ska jag göra nu? Äta nudlar kanske..

Nyvaken AB

Åh så skönt det var att sova ut, men älsklingen gjorde det inte diretk lätt för mej. Först tvingade han ut mej med hundarna halv sex (samma tid som jag går upp när jag jobbar typ, han får alltid sova längst), sen låg hans mobil på min sida så jag var tvungen att vakna när hans alarm ringde för han gjorde inget för att stänga av det. När han gick upp lämnade han sovrumsdörren öppen så jag hörde när båda han och hundarna levde om (vovvarna busade som fan) och sen när han gick slog han igång diskmaskinen. Suuuck! Men vi somnade iaf om sen och sov till halv tolv, niiice!

Nu är det dax för Desperate Houswives I guess.

Pussycat dolls.

Fastnade kvar vid TVn efter Top Model. Pussycat dolls är definitivt nåt jag kommer följa!

Nu är det dax för sängen. Baby ligger där inne och säger att han saknar mej där. Sötnöt! Ska bara ut en sväng med grabbarna först.

Sweet dreams!

Shit.

Top Model håller på för fulla muggar och här sitter jag. What's up with that? Tjing!

Oups.

Råkade visst somna i soffan framför 'Tack gode gud'. Techno väckte mej och berättade att lillebror (och han själv) ville gå ut.Och jävlar vad dom busade ute. Techno fick sitt vanliga ryck och kutade runt runt runt på gården. Zakko gjorde sitt allra bästa för att hinna med, men Techno hann typ fyra varv när Zakko hann ett.. Såå söta! Zakko skuttar lixom mer uppåt än framåt. Ååå, jag älskar mina grabbar!

Blev nudlar till middag istället för yoghurt. Andra gången jag åt nudlar för dagen, men det är ju så gott :)

Segt.

Ska man joina soffan framför TVn kanske?

Jordgubbar.

Jag har fått dille(?) på jordgubbar, svenska ska dom va! Köpte tredje asken på mindre än en vecka idag. Dom ska jag nog ha i yoghurten ikväll, som förövrigt får bli min middag. Orka laga mat när Baby inte är hemma? Nee..

Hemma.

Hemma en snabbis nu. Ska tillbaka till jobbet och jobba en timme åt baby sen. Hur drygt får det bli? Men man ställer väl upp för sin älskling :)

Ledig imorn iaf. Det är ju nice, men det skulle vara rätt nice att jobba imorn med.. Röd dag= dubbel lön.. Mmm.. Men jag får vara hemma med mina småkorvar istället och det finns ju inget som slår det!

Stackars liten!

I natt hade bebis ont i magen. Han bara gnällde och gnällde. Det är så jobbigt att inte veta vad man ska göra med stackaren när han bara ligger och gnyr. Vid tolvtiden gick iaf Baby ut med voffsen en sväng för att se om det blev bättre, men icke. Strax efter tre hade jag tröttnat, (skulle ju upp om tre timmar) så då tog jag båda pojkarna med mej en sväng i skogen. Fan vad mysigt det är att vara ute så tidigt på morgonen, det hade tillome blivit ljust! Då kunde iaf det onda komma ur Zakko, både fram och bakvägen och det var ju inte i fast form om man säger så. När vi kom in hade Techno tröttnat på lillebrors gnäll så han gick och la sej i datarummet (där hans farmor låg och sussade) och Zakko la sej bredvid mej i sängen och somnade bums! Skönt för den lille att det gick över. När jag somnade var det cirkus en timme kvar tills jag skulle upp.. Gissa om jag var trött när jag vaknade..

Tss..

Nu har jag precis klickat hem två halsband från Kyssjohanna! Vill att dom ska komma hem nuuu!

Mina pojkar!

Aww, dom är så söta mina små ögonstenar. Håller varandra i tassen och allt :)

awww

Hoppsan.

Köket va visst inte så bebissäkert. När jag kom hem nu så var det bara Techno (hur go får man bli?)  som satt i köket. Zakko hade rymt! Han lallade omkring så lugnt i vardagsrummet. Får se till att fixa det där lite bättre sen.. heh. Men han hade iaf inte tuggat på nåt och inte gjort några behov inne, duktiga vovve!

Bebissäkert.

Nu har vi gjort vårat kök bebissäkert. Imorn ska vovvarna vara ensamma en längre stund för första gången. Techno är ju duktig och sköter sej (han har ju var ensammen förr), men lille Zakko tuggar på ALLT så därför har vi begränsat deras utrymme så dom bara får vara i köket och träningsrummet. Vi har dessutom satt lister och grejer över en sladd vid golvet i köket eftersom lill-bebisen tycker att sladdar är skoj.

Nu ska jag och mina tre grabbar krypa i säng. Jobb imorn igen, vill inte vara lika trött och frusen som jag har varit idag.

Japp.

Nu ska jag laga mat. Lax med pressad potatis & skagenröra får det bli. Måste det vara så jobbigt att skala räkor?

Haha!!

Skulle raka skallen på Baby nyss. Såg dock inte att han hade tagit bort själva grejen som gör att man kan välja längd på håret så jag bara körde på i nacken. "Vad fan gööööööör duuuu?" Hah, nu har han en rand med 1mm långt hår bak i nacken upp till halva huvet typ, resten är typ 5 kanske. fniss. Jag verkligen skrattade så jag grät och han med! "Egentligen är jag skitarg på dej, men jag kan inte hålla mej för skratt" Tsss...

Söndag.

Uuh, jag hatar söndagar! Det har dock varit en trevlig sådan hittils, men nu börjar ångesten komma.

Mamma, Karro & Henke var här en sväng. Evigheter sen jag träffade nån av dom, har saknat dom som fan! Vi åt iaf kladdkaka (som jag bakade imorse) med vispgrädde & svenska jordgubbar. Mmmums! Nu har dom åkt hem igen, Tina & Johan har åkt till Våla och älsklingen spelar match. Bara jag och mina pojkar kvar hemma.

Ska nog ta med mej pojkarna till soffan nu för att slötitta på nåt skit tills Sjunde himlen och sen OC börjar. Lite räkor på det så är nog kvällen räddad sen, men vad ska jag laga för mat ikväll??

Amen!

Vilka är det som röstar på Eurovision son contest egentligen? 18:e plats? Vad är det här?

Tina är guld värd.

Umgås man med Tina så kan man inte ha tråkigt. Eurovision song contest blir bra mkt roligare med henne bredvid sej i soffan.
"Vad ska han shake it up, shake it in?" Tina undrar vad Turkiet menar med sin låttext. Han sjunger i själva verket Shake it up, Shekerim. Haha.
Sen går det typ två minuter så kläcker hon ur sej: "Får Finland vinna i år igen?" Asg. Nee, dom är med för skojs skull, dumass :P
Haha, hon är bra söt. Och som vi brukar säga Tina; Ibland kanske det är bättre om du är tyst istället, men fan så mkt tråkigare vi skulle ha då!

Shopping!

Nyss hemmkommen från stan med Tina. Jag skulle bara köpa lite smink men det blev en del annat oxå, as usual :) Bla fyra linnen, trosor & en smyckeshängare som ser ut som en hand. Kommer antagligen bilder sen.. Tina shoppade på för fulla mugga hon med, heh.

Ska strax ut och leka med våra vovvar och koppelträna Zakko lite :)

Hemma.

Nu har våran lille pojke kommit hem! Storebror Techno älskar sin lillebror! :)

pojkarna
Aww, sötnosarna mina!

Jahopp.

Nu ska det bli mat. Jag vet att man inte ska äta så här sent, speciellt inte när man ska bli smal och fin igen.. Men sånna är vi, vi äter alltid sent. Med tanke på att jag käkade frukost vid halv ett och lunch vid halv fem så är det här en perfekt tid för middag, man ska ju äta ungefär var fjärde timme :P Spagatti & köttfärssås blire, dock gjord på massa grönsaker & utan mjölk. Nyttigt skare va!

Skönt.

Har precis varit ute och sprungit. Det var nice. Jag ska nog fan ta tag i springandet nu igen när det är varmt ute. Mina extra kilon måste lixom bort nu! Jag äter ju dessutom mkt bra så lite träning på det här så ska dom nog försvinna snart..

Har ätit två nektariner nu efter springturen. Äntligen är dom tillbaka och supergoda dessutom. Lugnt den godaste frukten!

Måste städa klart nu. Bara ena tolaletten kvar nu. Tänkte att jag skulle putsa fönstrena i köket oxå innan jag duschar och lagar mat. Vi får se hur mkt jag hinner..

Just nu..

..är saknaden stor.

emilia

erika

karro

Jag älskar er, mina systrar!

Underbara Thailand.

 2004                      2005                 2006                     2007
   

Åh, vad jag längtar tillbaka!

Yäck.

Har precis tvingat i mej havregrynsgröt igen. Den här gången blev det med kanel på. Ingen höjdare det heller.. Men mjölken i glaset blir svingod när man har typ gröt & kanel smak i munnen :) Jag som älskar mjölk i vanliga fall.

Min mamma kan äta gröt och verkligen tycka att det är gott, likaså min storasyster. Jag förstår inte, jag vill ju oxå tyckan om!

Mums!

Tog en paus i städandet och tog en mango till mellanmål. Mango är mkt underskattat, för fy fan vad gott det är! Eller vad tycker ni?

Back to work again..

Oups!

Nu har jag suttit här allt för länge igen, jag skulle ju städa.. Bums iväg!

Smaskens.

Har precis ätit grillad lax & potatissallad & sallad :) Jag brukar alltid tycka att tillbehören brukar vara godare än själva maten,(äter vi kött & typ bakpotatis & sås så är alltid potatisen & såsen godast, äter vi kycklingwok med nudlar så är alltid grönsakerna & nudlarna godast osv..) men den här grillade laxen är så jävulskt god så jag skulle kunna äta bara lax :) Ikväll blire iaf wok (inte så mkt kycklingbitar för min del, hehe)

Nu ska jag och Techno busa massa, sen ska jag tillbax till jobbet i två timmar.

Jag vill..

.. gå hem NUUU!

Idioter.

Ibland kan man tro att vissa man jobbar med är fjorton år eller nåt. Bara för att man är på dåligt humör, har man PMS då? SUCK!

Blev
iaf på bra humör så fort jag fick se min lille prins Techno. Hur i helvete kan man vara så underbar? Och på fredag kommer lillebror hem, weei!

Skönt.

Sovmorron idag. Börjar jobba om en halvtimme. Sitter här och äter gröt och jag kan ju inte påstå att det är gott.. men man vänjer sej.

Jobbar till sju ikväll, lite drygt.. men det är det värt för att få en sovmorron! :)

Äta upp gröten, fixa de sista & ut med Techno innan jobbet..

See ya!

Haha.

S?tnos!

Hur söt får man bli? Techno står och småmorrar på ungarna som springer omkring i skogen utanför. Min stora farliga pojke! :)

Telefonjävel!

Låg och sov i soffan förut med Techno. Först ringde telefonen en gång, nån jävla försäljare. Sen ringde den igen, en till försäljare. Och sen igen, men då var det älskling så då blev jag inte lika irriterad. Skönt att vi iaf håller på och få sådär så försäljare inte får ringa.

Nästa gång jag åker till stan ska jag köpa en ny trådlös telefon(den gamla är paj), en rosa!

Sömntuta!

Japp, det är jag :)

Dax för soffan med Techno och lite gos. Ska bara äta en avocado först..

Måndag.

Shit vad jag var trött imorse. Vaknade till lite lätt mitt i natten trodde jag och skulle kolla hur länge till jag fick sova. Det var tre minuter kvar.. Har fortfarande inte piggnat till, men har ju bara två timmar kvar på jobbet.. Sen ska jag hem och lägga mej i soffan och gosa med Techno. Är ju inget bra på TV idag så det får väl kanske bli en film på TVn som vi kan somna till ;)

Bara fem dagar kvar nu.

Eller nästan fyra kan man säga :) Sen kommer våran lille bebis hem, goooos! Jag längtar!

Håller på och gör mat nu, pizza. Skitbra att äta när man precis har insett att alla jeans har blivit för små. Dessutom så här sent.. Men sånt är livet, jobbar man sent så äter man sent = vaaarje dag typ!

Nu kom baby hem så då blire soffan en stund innan maten, sen sängen. Börjar ju tiiidigt imorn, suck!

Vill inte jobba.

Idag är jag trött, eller inte tröttare än vanligt :) Vill bara inte jobba eftersom Tina är här.

Igår var vi i Gävle, det var trevligt. Lite kallt bara & lite annat jobbigt. Heh. Blir skönt sen i sommar när det är varmt om kvällarna, då kan man cruisa hur länge som helst..

Nee, måste fixa lite nu. Jobbet snart.

Stressigt läge.

Har lite lunch nu. Ätit langos, gott! Är ju marknad här idag så man kan lugnt säga att vi har fullt upp inne på affären. Glassbaren går finfint, men det blir lite stressigt när alla ska komma på samma gång hela tiden. Jennie är så rolig, tappar glassar, häller ut godis.. haha.

Nee, måste nog skynda ner till glasshörnan nu så Jennie kanske kan få lite rast.

Gott.

Nu ska vi äta. Grillspett blire med sallad och tzatziki, mums! Sen efter blire jordgubbar, fast jag har typ ätit upp hälften redan :)

Hem sen. Jag börjar jobba halv nio imorn, ska ju öppna glassbaren för säsongen då :) Jag och Jennie ska göra valpar & getingar och gud vet vad. Roooligt!

Puss på er!

Fredag.

Skönt. Sitter i Vendel nu. Har bjudit in oss själv på middag här ikväll.. (IGEN!!) Haha. Inte en aning om vad det ska bli men nåt gott blire iaf! Är dock ganska mätt nu, har precis tryckt i mej en Girlie.. (IGEN!!) fniss.

Skrållan är hemma iaf. Alltid mys å träffa henne ju! Det är dessutom så härligt att se Techno kuta runt som en galning på gräsmattan. Vi vill oxå bo i hus.. Har börjat kika lite nu, får hoppas att det kommer upp nåt drömhus nån gång. Har dock svårt att tänka mej det eftersom jag bara vill bygga eget.. Men men..


Bebissug.

Har suttit på Familjeliv och tittat i över två timmar nu. Jag blir alldeles salig.

Maaat!

Satt och läste lite bloggar här. Kom in på någon som hade bild på tacos i sin. Rätt vare va så var jag nere på Ica och hadlade.. tacos! Satan så sugen jag blev. Köpte sånna där smala hårda bröd som var dom enda som fanns från början(när tacosen kom till sverige.. Jaa, jag är så gammal, hah), för det var sånna hon hade på bilden i bloggen. Hehe. Köpte även glass, storpack med hallon & cola isglassar & en Girlie såklart. Hur god får en glass bli? Mmmmmums!
Och hur tjock ska jag vara efter sommaren?

Sovmorron.

Niiice! Techno v'ckte mej 10.50 och ville g[ ut. Har precis 'tit frukost nu. Ska nog l'gga mej i soffan och kika om det 'r n[t att ha p[ TVn. Ja, s[ f[r det bli!

Om ni undrar varf;r jag skriver me massa konstiga tecken s[ r[kade jag trycka p[ n[n knapp p[ tangentborde s[ alla tecken typ bytte plats. N[n som vet hur jag f[r tillbax de_ Irriterande till max!

Good day!

Jupps, idag är jag glad. Fick värsta komlimangen för mina brillor! "Guuud vad du passar bra i brillor. Det är inte många man ser som verkligen passar i brillor, men det gör du. Dom där ska du använda oftare för du är jättesnygg!" Jag ba: "Eeeeh tack.." Chockad or what. Så snygg är jag väl ändå inte? Haha.

Typ en timme senare kommer det en annan som säger: Shit vad fin du är i håret! Eeeh, okej. Är det komlimangernas dag idag? Isåfall gillar jag den dagen för nu är jag glad :) Det var dessutom typ tre till som påpekade både brillorna och håret, även fast jag ser ut precis som jag brukar..

Nu ska vi äta, jag och mina prinsar. Yummie!

"Ska vi äta då gubben.. gumman!" kommer korven in och säger.. haha!

Glasskurs.

Har varit på kurs inne i stan idag, glasskurs. Jag åt bara åtta kulor, haha.

Ska snart ner och jobba. Plocka i all glass i frysen och fixa med skyltar och så. Glassbaren ska ju öppna på lördag. Äntligen!

Dagens..


kl?der



   

Grå kofta - Gina
Vitt linne - JC
Vita stuprör - Diesel
Ballerina - Wedins
Jeanskavaj - HM
Grå sjal med hjärtan - HM
Halsband med sötvattenspärlor - Baglady

Har även dagen till ära mina brillor på mej. Det är inte alla som sett dom, hah.

Stora pojken!

Idag fyller som sagt Techno 1 år. Tycker inte att det var längesen som busungen var såhär liten ju! Hur söt får man bli?

bebisen


Men såhär stor och fin har han hunnit bli på ett år!

image111

 
Den här presenten blev visst populär!

Dagens mjukis.

Grön hoodie - Lindeberg
Svarta mjukisar - Adidas

kl?der

Nu har visst internet slutat dampa, yes!

Hem.

Sitter på jobbet nu, ska strax gå hem. Internet har fått nåt spel där hemma så det funkar inte så jag får skriva lite nu istället.

Sista april igår. Vi tog det lugnt. Käkade tre-rätters, kollade film & smällde lite fyrverkerier! Jag och Tina kollade på Förortsungar medans pojkarna våra kollade på Jackass 2 (inte riktigt våran humor, speciellt inte Tinas hah)

Idag fyller våran lill-prins 1 år. Stor pojke nu :) Ska hem och fira med presenter och hmm.. kladdkaka! :) Blir dock hundgodis för hans del..

See ya!