Stressigt egentligen.

Mamma och Roger har åkt hem nu. Och grabbarna åkte med. Jag saknar dom redan, hur ska det här gå?? Maten blev iaf jättegod. Hemgjord sushi blev det. Kommer upp bilder senare om det hinns med!

Ska fortsätta med stöket här hemma nu. Måsta packa klart, åka iväg på lite ärenden, duscha och dona.

Inte många timmar kvar nu... :)

Singstar night.

singstar
Henke och Mami rockar loss till Barbiegirl. Jag själv ser ganska road ut, tsss. 

Min Mami är tuff :)

mami
Hahaha :)

Lång dag.

Matlagningskurs hela dagen. Det var sjukt roligt, men rackarns så trötta vi blev. Direkt efter kursen drog jag och Jennie in till stan. Sista shoppingen innan Thailand gjordes. Lite smink och svarta Nike-mjukisar till flygresan fick följa med mej hem. Letade även efter flipflops till Baby, men det var helt omöjligt att få tag på.

Imorn blir det ännu en lång dag. Jobb, lämna blod, bjuda på mat, lämna hundarna :((( packa, fixa mp3n, plocka+färga ögonbryn, duscha, fixa håret, raka benen.. Listan kan göras såå lång!

Inte imorn, men nästa dag är vi iaf påväg. Åh, jag längtar!

Kärlek!

sisters
Jag och systeryster som jag saknar massa massa!

Sockersött!

choklad
Sötaste chokladen ever!

Våffla.

våffla
Mmm, våffla med grädde och hallonsylt. Nu är jag spymätt så nu ska jag gå och lägga mej i solariet. Sen ska jag gå hem till Rasmus och Jennie, dom är barnvakt åt grabbarna..

Prommis igen!

Nu kom Sara och Felicia och ville gå ut med grabbarna. Och grabbarna, dom tackar ju inte nej till en prommis till :)

Hemma igen!

Shit så skönt det var med en långprommis, det tyckte både grabbarna och jag. Blev en massa bus oxå på ängen innan vi gick in igen. Buset förevigades med mobilkameran, både kort och film, men eftersom jag har tappat bort mobilsladden till datan så får jag hålla dom för mej själv. Kan kanske blogga från mobilen sen och lägga upp nån bild om jag orkar :)

Nästan granne med Anne och Magnus bor det en så jäkla söt samojed. Alldeles tjock och lurvig. Han hoppar alltid fram till staketet och ställer sej på bakbenen när man går förbi. Sötnosen! Nästan så jag vill ha en till hund :)

Ut och traska.

Ska dra på mej mjukisbrallorna nu, sen blire ut och traska med grabbarna. Ska hem till Anne & Magnus och ta in deras post, dom är ju på Kanarieöarna. Vädret är jättefint utanför fönstret nu, så bäst jag skyndar iväg innan det blir mörkt.


Våffeldagen.

Har läst på flera bloggar nu att det är våffeldagen idag. Det hade jag inte en aning om. Passar iaf mej perfekt eftersom vi fortfarande inte har nån spis. Så idag är det jag som köper ett våffeljärn. Mums! Jag längtar redan till middagen även fast jag är sprängfylld av lunch nu :)

Tröttis.

Jag skulle helst vilja krypa ner i sängen nu, men jag måste ju kika klart på Wallander först. Jobb klockan sju imorn, jag kommer vara sjukt trött.

Nee, ska tvätta bort sminket och fixa lite nu så jag kan hoppa rakt ner i sängen sen när Wallander är slut.

Parlamentet.

Björn Gustavsson på parlamentet nu. Inte missa!

Packning.

Det är inte riktigt min grej. Ni vet ju sen tidigare att jag hatar att packa. Jag började iaf igår och det gick väl sådär kan jag säga. När jag bara tog ut alla klänningar jag ville ha med mej så var det cirka 30 stycken. Eftersom vi bara ska vara borta i 16 dagar + att vi har tvättmaskin i Thailand så insåg jag ganska snabbt att jag inte kunde ta med mej allt. Var ska all shopping få plats lixom? :) Jag lyckade iaf banta ner till 20-22 st eller nåt. Inte illa :)
packningpackning
Början av packningen. Jag tröttnade efter klänningarna och bikinisarna. Undrar när jag ska orka fortsätta? På fredag klockan o7.oo eller nåt, precis innan vi åker? Det brukar bli så.. Jag är hopplös!

Dagens..


..middag och efterrätt :)
middagefterrätt
Kyckling med grönsaker & potatis i ugn och mangochutneysås till middag och färsk ananas & mango till efterrätt.

Emilias påskpresent.

presentpresent
Gulligt va?! :)

Partypics.

gänget

  
  


gänget

Kyla!

Redan -10 ute. Helt galet kallt!

Snart ska jag nog gå och sola..

Jag dagen till ära

elin
Jättestor hoodie, Baby's
Vit tee, Bikbok
Mjukisar, HM
Diadem, Gina tricot

Det är helt sjukt!

Läste på text-tv förut att det var nytt köldrekort i Sverige inatt igen. -41 grader i mars. Det är helt sjukt! Tur att Thailand bara är fyra dagar bort nu, sweeeeet.

Dagarna går så snabbt!

Hade varken tid eller ork att lägga upp bilderna från fredagens utgång igår. Först var vi i Vendel och käkade påskmiddag, sen åkte vi till Jimmy och Madde och hälsade på bebisen (fy fan så söööt!!!) och sen kom Skrållan och Jennie till mej på kvällen och vi myste och kikade på film. Runt o3.3o kom även Baby hem med ett gäng och började grilla(?) på altanen, haha.

Idag har det varit lugnt. Blev en frukost på Baren med Baby och Jansson, sen åkte jag och Baby hem och sov/kollade på tv och sen åkte vi till Rasmus och Jennie. Nu ska jag ner till affären och handla lite + lämna tillbax världens sämsta film som vi hyrde igår. Sen ska jag hem till Rasmus och Jennie igen och käka middag. Baby är på herrmiddag(tss) med gänget, men han kommer väl hem om inte allt förlänge. Jag ska även börja packa lite smått inför resan idag så bilderna från fredagen får vänta några timmar till, men den som väntar på nåt gott.. ;)

Uuuh.

Idag mår man inte bra här hemma. Kvällen igår blev iaf hur rolig som helst. Klart man har kul med min två bästa tjejor! :) Har inte en aning om när vi kom hem, haha. Kommer komma upp bilder senare under dagen om kameran kom med hem och om det finns några bilder man kan visa, tsss.

Nu ska jag och Baby ut och gå, se efter om huvudet kanske blir lite lättare då.

Usch!

Ingen bra dag idag, trött och slö. Har mest inte lust med nåt alls, men nu ska jag sätta igång och klippa klor och sen börja städa. Har redan hunnit med att städa bilen. Varför kan inte Baby vara hemma nu och göra mej på bra humör? Skitjobb! Även lite hallonmumrikar skulle få mej på bättre humör.. Nån som är villig att åka och köpa?

Godis.

Ni förstår int hur mkt godis vi har sålt på jobbet idag. Det är helt sjukt! Jag har ju inte varit i Sverige dom senaste påskarna så jag hade glömt bort vilken jäkla hysteri det är. Dom sista tre timmarna på jobbet stog jag bara och fyllde på och fyllde på lösgodis. Jag jobbade tom över 1½ timme för att hinna med allt godis så dom skulle slippa göra det på direkten imorn. Shit! Nu har jag tom ont i ryggen pga godiset, haha. Vilket är ditt favvogodis? Mitt hjärta klappar nog allra hårdast för Hallonmumrikar och Grönisar.. tror jag :) Jag ska visa er mitt favvogodis nästa gång när jag har varit i stan och köpt. Det är bara där dom godaste finns..

hallonmumrikgrönisar
Mina favoriter

godis
Delar av Babys påskägg..

Grillmästarn!

Haha. Skulle starta grillen nyss. Vi har gasolgrill och tändningsknappen funkar inte som den ska så man måste sticka ner en tändare och tända med när gasolen sipprar upp. Det sa bara woahhhfff så började det lukta bränt hår. Jag visst inte vad det var för hår som hade bränts upp, hela jag stog ju lixom i lågan, haha. Kände mej i ansiktet och både ögonbrynen och ögonfransarna satt kvar :) Tuuur! Mina armar däremot är helt hårlösa nu, tsss.

Vinter!

Shit alltså. Det är galet mkt snö här nu igen. Typiskt att det blev jobb hela dagen för mej, vill ju vara ute och busa med grabbarna..

Nee, dax att börja jobb nu. Jag som är så trött..

Stänga av datorn.

Det är nåt knas här hemma. Om vi har på torktumlaren och datorn samtídigt så går huvudsäkringen i huset, lite halvdrygt sådär. Måste fixas! Men nu måste jag iaf starta torktumlaren så jag får säga hej då här för ett tag. Vi ses!

Blodbussen.

Började dagen med en långprommis med hundarna. Gick till affären och köpte frukost bla. Snart kommer Baby hem på lunch och sen ska jag gå och sola. Får hoppas på bättre musik idag än vad det var sist.

Fick lapp på posten idag om att blodbussen kommer nästa vecka. Som jag har gått och väntat på den lappen, ville ju inte att bussen skulle komma när vi var i Thailand så nu hade jag tur. Den kommer hit dagen innan vi åker :) Så då slipper jag åka in till Ackis för att lämna blod. Lämnar du blod?

Nu ska jag hänga lite tvätt..

Just det..

Jag har ju glömt att berätta en sak. Ville inte prata om det innan det var helt hundra, men nu så :) Våran familj har ett hus i Thailand i sin ägo nu. Kan det bli bättre? Nu kan vi åka dit precis när vi vill, hur skönt som helst. Det blev dock klart för några dagar sen så vi har ju redan bokat boende till resan nästa vecka. Det var ju lite typiskt, fast kanske bra ändå med tanke på att huset inte är riktigt färdigbyggt än. Jag är så glad, Thailand är ju världens bästa plats!

Guess what?

Det blev sushi till middag idag igen. Jag får aldrig nog! :)

Jag skickad Baby till Gränby förut för att köpa påskpresent till syster Emilia. Han är väl för snäll mitt lilla hjärta. Bra smak har han dessutom :) Kan slänga upp bild på presenten imorn eftersom Emilia är så lite så hon inte kan läsa bloggen än :) Och Erika, du visar henne inte, right?! :)

Nu låter det som det är dags för sängen. Jag hör att Baby borstar tänderna. Det bertyder att Zakkohjärtats födelsedag är slut för i år, fast lite gos och pussar i sängen ska han minsann få innan vi somnar!

See U.

Grattis älskling!

Födelsedagsbarnet i all sin prakt och sötnosighet.
sötnöt

Tårtkalas

Idag fyller våran bebis Zakko 1 år, mammas stora pojke nu! Det firades förstås med tårta för grabbarnas del :)

tårtantårtbitar


Det är gott med tårta ju!
mumsmumsmumsmums

Bäst att käka upp lillebrorsans grönsaker fort.
tjuventjuven

Tårtan är gjord på polarkaka. Som fyllning hade jag leverpastej, creme fraiche och skinka. Som garnering fick det bli paprika, körsbärstomater, gurka, korv och köttbullar. Grabbarna älskade det och tallrikarna var helt renslickade :)

Wohoo!

Äntligen funkar bloggen igen.

Trött.

somnade man lagom till Wallander. Jag såg fram till första reklamen. Typiskt, jag som ville se den filmen. Helgens uteblivna sömn gör sej påmind, så nu ska jag lägga mej i sängen och fortsätta sova. Skönt!

Helgen.

Hemma nu. Gjort den vanliga bloggrundan.

Helgen har varit helmys. Fredag-lördag var jag hos Mami. Karro och Henke var oxå där och vi åt massa gott, spelade Guitar Hero och bara myste :) Massa singstar blev det oxå såklart och jag vann som vanligt ;) Klockan bara sprang iväg och den hann inte bli mindre än fyra innan vi hittade kuddarna :)

Lördagkvällen spenderades hos Åsa. Hur mys som helst! Blev schlagerkväll deluxe! Frida var där oxå. Hur längesen som helst sen jag träffade henne ju! Saknar båda dom dära tjejorna ju! Åkte hem runt halv ett och när jag kom hem var vårat hus fullsprängt med folk. Jag kom i säng vid halv fyra och började jobba klockan nio imorse, ingen bra combo.

Dax att fixa lite mat nu. Jag ska nog slänga ut grillmästeren Levén vid grillen igen. Det blir hamburgare och strips. Mums. Baby slutar jobba vid åtta och sen blir det väl filmkväll eller nåt. Om Jansson och Levén kan hålla sej vakna vill säga. Dom har ju faktsikt städat hela vårat hus idag, tom skurat golven! Lite lyxigt med egna städaren, right?! :)

Får komma lite bilder från helgen vid senare tillfälle, när jag har mjölkat både Åsa, Mami och Storsyrr på kort, eftersom jag glömde min kamera hemma.

Dålig uppdatering.

Jag vet! Har inte varit hemma alls på hela helgen så det är därför. Men när jag kommer hem från jobbet idag så ska det bli ändring på det :)

Trött idag. Nästan ingen sömn alls dom senaste dagarna. Men kul har jag haft!

Naej!

Nu blir det sängen med massa skvaller :) Undrar när jag ska orka upp imorn?


Påsk it is..

Här har ni förmodligen världens snyggaste påskris, haha.
påskris.
Vi har ju inte varit hemma på påsken dom senaste sex (?) åren, men eftersom påsken är så tidig i år så hinner vi inte åka iväg innan. Vi åker veckan efter påsk så här ska det nu firas! Både påskmat, pynt och godis, weeej! Vi har faktiskt inte haft nåt påskris nåt annat år, men nu har vi iaf världens snyggaste :)

Fräsch!

Nu är man lite brun och fin igen :) Fast det var jäkligt trist att sola idag, bara skit på radion hela tiden. Hur lyckas dom med det? Mobilen var inte heller tyst en sekund. Ringde, SMS, ringde, SMS.. fast det är ju tur att man är poppis ;)

Ska nog ta och studsa in i duschen nu. Man luktar inte allt för fint när man har solat..

Weeej!

Idag flyttar Rasmus och Jennie till Alunda. Rooolittt!!! :)












..och
jag hittade tior till solningen. I'm off till solariet :)

Nu vill jag att det ska vara kväll..

Orkar inte jobba idag ju. Vill bara att det ska bli kväll så jag kan ta mina smågrabbar och åka hem till Mami. Syster och Henko kommer så vi ska bara mysa hela kvällen/natten/morgondagen.. Tråkigt att inte Baby kan följa med bara, men det får gå bra ändå.. Det blir tacogratäng ikväll och smörgåstårta imorn, muuums!Måste komma ihåg att ta med mina klänningar som Mami ska sy upp oxå..

Ska rota runt lite här hemma nu och se om jag kanske kan hitta några tior. Jag vill gå och sola :)

Rackarns så snygg!

Den alltid så snygga Rachel Bilson har lyckats igen.
rachel
Inte trodde jag att det kunde vara såhär snyggt att stoppa in en paljett-topp i svarta byxor.

Zakko i närbild..

..och en glad  Elin.
zakkoelin

Dagen mat.

maaat
Bakpotatis med skagenröra och massa sallad.

Laga lite mat kanske?

Hemma från jobbet nu. Ska till och laga lite mat. Idag får det bli bakpotatis med min skagenröra och sallad till det. Vi har ju ingen spis så att säga. Vet inte ens om jag vill berätta varför köket kommer dröja bra mkt längre än det borde. Haha. Har iaf köpt påskmust till dricka :) Bilder på middagen kommer sen.

Knas.

Hemma nu. Skulle äta lite lunch tänkte jag, men vi har ju ingen spis inkopplad för tillfället så det fick bli en Wasa Sandwich, haha. Får gå och längta till potatismoset ikväll nu istället :)


På jobbet.

Käkar lite frukost :) Dax att sätta igång och jobba alldeles strax.

Idag rivs resterna av vårat kök ut, äntligen! Det ska bli så skönt när allt är färdigt, weeej!

Dagens..

lunchmiddag
Dagens lunch och dagens middag. Yammie!

Nonstop.

Har ni tänkt på en sak? Om man snuttar på en gul Nonstop så smakar det citron och om man snuttar på en orange så smakar det apelsin. Men vad smakar brun, röd, svart och grön? Jord, jordgubb, kol och gräs? Jag har ingen aning.

nonstop
Gott är det iaf  :)

Filmkväll maybe.

När jag kom hem förut så låg The heartbreak kid i brevlådan. Jag har sett den förut, men den är lite smårolig så det får nog bli en kväll framför den plus lite Nonstop. Sen är det ju TopModel 9 oxå.

Min bloggplats.

Så här ser det alltid ut när jag bloggar, plus att jag sitter lite halvt avknuffad från stolen av Techno. Tsss.
sötnötter
Sötnötter!

Dagens shopping!


tröjantröjan
klänninghårting
Rosa tröja - Fornarina
Marinblå klänning - Gina
Hårvårdsprodukter - Tigi

Köpte även lite smått på IKEA, guldörhängen, leksaker och godis till hundarna och mat till Igor. Dessutom blv det sushi till både lunch och middag :) MUMS!

Gårdagens middag.

Här kommer den :)
mat
Mmmm.

Frisyren!

hårethårethåret
Ungefär såhär ska det se ut. Håret på sidorna ska vara uppsatt med strasshårnålar och det som hänger ner i nacken ska vara lockat på clips. Det var bara en testuppsättning idag.

Heldag på stan!

Åkte strax efter nio imorse och har nästan precis kommit hem, har bara varit ute med grabbarna och käkat lite lunch. Var ju till frissan och testade frisyren som Jessica ska göra på mej sen. Det är så roligt att vara hårmodell :) Kommer upp lite bilder på frisyren och dagens shopping om en stund. Plus bilden på gårdanges middag som uteblev igår :P

Mat.

Håller på att laga lite mat nu. Eftersom Baby tränar så blir det ju lilla sjuklingen som får stå för matlagningen. Blir dock en mycket simpel måltid. Kyckling med ris och en kall sås gjord på cremefraiche, citronsaft, mangochutney och kryddor. Till det blir det salladen som gjordes igår. Bild kommer senare..

Jag kan ju bjuda på lite L O V E

lovelove
Haha, Baby överdrivet glad och sen söt och sur :)

Segt.

Det går inte i många knop här hemma idag. Den enda farten står mina smågrabbar för, men så får det väl vara när man är sjuk?

Storsyrr ringde och väckte mej klockan elva och att prata med henne är väl i stort sett den enda jag gjort idag :) Håller på och tvätta lite oxå, det är ju inte så ansträngande.

Nu ska jag lägga mej i sängen framför TVn igen och kolla klart på filmen som jag har hållt på med sen i lördags. Den är jättebra, en av mina favoriter faktiskt, men det är så mkt som har stört hela tiden. Men nu ska jag väl ändå kunna se klart på den när jag inte har nåt att stressa till eller någon som stör mej.

Bläääk.

Sjuklingen här. Jag blir bara klenare och klenare :( Måste nog ringa till jobbet och säga att jag inte kommer imorn. Till råga på allt så måste jag plocka ur diskmaskinen så jag får undan all skit som står på bänkarna i köket för snart kommer det folk som ska fixa lite där ute. Hur ska jag orka?

Lördagen i bilder.

Vi hade som sagt trerätters middag här i lördags för våra söta vänner. Det började ju lugnt och bra..

middag

..men sen gick det bara utför. Att ha shots som dryck till maten är ju kul :)
fulingargängettinaelinigskrållanelin

Vi lärde IG hur det går till här i Sverige.. (om hon skulle glömt bort det på dom här sex månaderna) Hon hakade snabbt på :)
ig
igelintinaigtina

Behöver jag ens säga att det bara blev tvårätters för vissa? ;) Haha.. Skrållan har även fått nytt smeknamn. Ska vi säga Spyan eller Micke? :) Tsss. Vi har även fått ett spyrum, hah.

Vissa fick efterrätt iaf. Inte alltid i munnen..
sötnötkladd

..men ibland lyckas man!
ätaäta

Kvällen blev mer än lyckad, men vad skulle man annars tro? Har man världens bästa vänner så har man! I love you all!

Sjukling.

Usch! Sjuk igen, eller det gick bara nästan över innan det kom tillbax igen. Ska lägga mej och sova lite framför TVn med mina små hjärtan nu. Ska bara lägga upp lite bilder från lördagen först som jag lovat. Dom kommer strax!

Lyckat.

Åh, gårdagskvällen blev huuur lyckad som helst. Jag hade sjukt roligt! :) Bilder får komma lite senare, för snart ska vi åka till Vendel och käka mat.

Really bråttom!

Sitter här och degar när jag egentligen borde handlat och åtminstonde gjort efterrätten och duschat. Hmm. Stress stress. Jobbigt, men ikväll blir det mys!

Känslig?

Nu har jag läst igenom Prinsessans blogg från graviditeten och efter förlossningen. Sitter här och bölar som ett litet barn, haha. Det är så vackert!

Kvällen.

Ikväll kommer det lite vänner hit. Vi ska käka trerätters (skagentoast, grillad oxfilé med potatisgratäng och kladdkaka med grädde tror jag det får bli) och kolla på Melodifestivalen. En och annan grogg eller shot kan nog oxå slinka ner :) Det bästa av allt är att tre av mina allra bästa kommer, (Tina, Skrållan & IG) det är bara Malin och Jennie som saknas. Shit vad roligt vi ska ha! Kanske blir en runda Singstar oxå? Fast då kommer ju grabbarna protestera som vanligt.. Tsss.

Och äntligen kommer bästaste IG hem. Man kan faktiskt inte åka till Island sådär och vara borta i sex månader!!

Varför?

Jag kan bara inte sova på mornarna. Nu har jag varit uppe i cirkus en timme. Inte ett skit är det på TVn heller :(

Eftermiddagen/kvällen igår var hur mys som helst! Först var Baby och jag i stora shoppingtagen. Handlade på IKEA för 2200:- :) Roooligt! Sen åkte vi vidare och köpte kakel till köket. Det kommer bli så rackarns snyggt när allt är klart! Sen åkte vi till Friman och Sandra och hälsade på bebisen. Såå liten och söt! Efter det åkte jag ner på stan och mötte upp Skrållan och Jennie. Vi käkade mat, köpte godis och gick på bio. Juno fick det bli (även fast vi har den, men jag hade inte orkat kolla på den) Vi blev ju dessutom bjudna så det gjorde inget :)

Dagens.

dagens
Vitt linne - HM
Svart tee - BIKBOK
Grå stupisar - HM

Ute blir det även
Svart skinnjacka - Vero moda
Svart och grå sjal - HM
Grå basketskor - Levi's
Svart väska - Friis & co

Hopp in i duschen!

Faaan. Kom precis på att min bankkort har åkt en runda i tvättmaskinen nu. Skit oxå, det var ju alldeles nytt! Tror ni det funkar ändå? Annars har jag nu två ickefungerande kort. S U C K.

Ska hoppa in i duschen nu och hoppas på att bli frisk. Baby kommer hem om 1½ timme och då ska vi fara till stan. Jag undrar hur jag ska hinna med bion ikväll, den går ju så rackarns tidigt. Hmmm.

Lite.

Här är lite lite av shoppingen.
bhtrosor
Kanske världens fulaste underkläder, men dom var ju såå balla :) BH:n fanns dock inte i min storlek, det finns ju aldrig men jag får hoppas att den bara är liiite för liten :P

Bio!

Det kanske blir bio ikväll med Jennie och Skrållan. Det skulle ju vara nice. Är ju hur längesen som helst sen jag träffade min lilla Skrållan. Får hoppas på att jag blir friskare under dagen..

Shoppat!

Har suttit på HM nu en stund och klickat hem lite saker.. eller, ganska mycket saker, men tack vare att jag hittade två rabattkoder på nätet så blev det inte så dyrt :P Drygt bara att grejerna inte kommer förrens vi kommer hem från Thailand, men om man tänker efter så är det inte så långt för om tre veckor åker vi! :)))

Uppe tidigt.

Hade svårt att sova i natt pga halsen som kliade och svårt att svälja. Ändå vaknade jag pigg och utvilad när Baby skulle gå upp strax efter åtta.

Blev jätteglad när jag loggade in på bloggen och möttes av två söta kommentarer av mina två bästa, Malin och Tina. Jag älskar er sweeties! Ni är underbarast!

Nu ska jag bara lata mej, kanske kolla på film eller så tills Baby slutar jobba klockan fyra. Då ska vi in till stan för lite shopping bla på IKEA. Sen ska vi även hem till Friman och Sandra och hälsa på deras lille bebis. Måste hinna med ett besök hos Jimmy och Madde inom en snar framtid oxå, deras bebis är ju över en vecka gammal nu och vi har inte varit där än. Dålig stil på oss!

Vi hörs lite senare!

Såå.

Hemma, har lagat mat och ätit. Vaknade upp i morse med ont i halsen.. igen.. frossa och förkyld. Under dagen har det bara blivit värre och värre. Det var kämpigt att jobba dom sista timmarna vill jag lova. Nu ska den här ynkliga sjuklingen ta med sej en filt och lägga sej i soffan och läsa nya VR. Får nog bli en mugg citron och ingefärs te om en stund oxå.

Världens finaste!

minagull

Jag är snäll.

Nu har jag suttit och pillat lite med Tinas blogg, snäll som jag är när hon fattar noll :P

Vårat hus är skinande rent nu, vi har typ precis städat färdigt, puuuh. Nu kan vi iaf gå och lägga oss nöjda ikväll. Men vet ni vad?? Dom ringde från jobbet och undrade om jag kunde jobba imorn ändå och självklart kan jag inte säga nej som vanligt. Lillpasset 8-18 blir det för mej på min lediga dag.. SUCK.

Skönt!

Hemma nu, Baby oxå. Det är inte ofta både han och jag är hemma såhär tidigt, niiice! Nu börjar storstädningen. Det blir ju genast mycket roligare när båda hjälper till.

Vårväder?

Yesbox. Klarblå himmer och solsken. Ligger dock snö på marken, men det är bara mysigt och fint!

Två timmar kvar att jobba nu, sen ska jag vara ledig tills på måndag, weeej! SKa städa och dona när jag kommer hem så jag kan njuta av min ledighet i fulla dra sen! :))

Trött och sur.

Jag orkar inte hålla ögonen öppna. Blev sur på mej själv när jag somnade i soffan, det är ju så drygt att ta sej upp ur soffan och in på toan och sen till sängen.. Hundarna bara gnäller och vill ha uppmärksamhet så nu går vi och sover. Hoppas på att vakna på ett lovely humör imorn till världens underbaraste vårmorgon!

Sov gott.

Honey I'm hooome!

Och så jäkla trött. Har varit hemma ett bra tag, men det vanliga bloggrundan tar ju en stund :)

Nu ska jag lägga mej i soffan med lite mat, Sofis mode och nya HM katalogen. Jag har en timme på mej att kolla genom allt innan det är dax för Gossip girl.. om jag orkar hålla ögonen öppna..

Jag bara gäspar och gäspar, shit så trött alltså. Men det får jag ju vara. Jobbade 6-15 + personalmöte 20-22 igår och jobbade 7-18 idag. Imorn blir det 7-15, sen är jag ledig i fyra dagar. Förstår ni hur skönt det ska bli? Wiii.

Ses om ett tag.

Stress.

Jag lyxade till det i morse på jobbet och tog två mackor till frukost. Jag kan säga att det var tur, för nu är första gången jag sitter ner på hela dagen (jag stog tillome och åt frukosten medan jag jobbade vid åttatiden) Stress säger jag bara! Kan inte den här satans semle-perioden vara slut nu? Jag vill inte baka fler semlor! Imorn är iaf förhoppningsvis sista gången det här året som jag bakar semlor. Nu har jag iaf fått i mej lite mat och blivit lite lugnare :)

Ska strax tillbax till jobbet igen. Ska jobba tre timmar åt Baby idag för han ska till sjukan igen. Ska säga åt honom att han får köpa sushi till middag när han ändå är i stan, för när jag kommer hem efter den här lååånga stressdagen orkar jag nog inte laga mat :) Ska lata mej i soffan hela kvällen framför Gossip Girl och Gynning. Finns säkert nåt skit man kan slötitta på fram till klockan åtta oxå.

Buspojkarna!

Åh, jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser mina pojkar busa med varann i snön. Kärlek deluxe!

buuus

busbusbusbusbusbus

Alla skriver att dom har haft så fint vårväder idag. Såhär såg det ut hos oss i eftermiddags. Våren, var ääär du?

Bråkblogg.

Nu vill inte bloggen funka riktigt som jag vill. Försökerlägga upp bilder på grabbarna, men det vill sej inte :( Ska försöka lite till sen måste jag sova. Börjar jobba sju imorn ju..

Dagens - vinterprommis

goose

mössanshoes
-Röda Goosen
-Sveamössa
-Snöiga uggs
-Mjukisbrallor
-Svart halsduk med silvertrådar

Prommis och bus.

Inne nu igen efter en timme med först massa bus i snön och sen prommis. Både jag och grabbarna är helt slut nu. Kommer snart komma upp lite bilder från buset, måste bara ladda kameran lite först :)

Sötnötter!

Två av mina älsklingar igår innan sovtime. Och ja, Baby läser Veckans NU!, tsss.
sötnötar!
Jag älskar er!

Roligt.

Skoj att så pass många fortsätter att titta in och skriva kommentarer även idag fast jag inte ligger på mest aktiva längre. Om ni fortsätter såhär så får nog Kenza och gänget passa sej snart :P Neerå..

Jobbar till tre idag. Skulle egentligen åka till Tierp och träna Box och Pump ikväll, men vi har personalmöte så det sket sej - fuck. Får se om jag kanske hinner med att åka och simma innan mötet.

Blir iaf en långprommis i snön med grabbarna efter jobbet. Det är så kul att titta när dom busar. Att man bara kan älska snön som dom gör :)

Även min stora pojke..

..har varit liten.
bebistechno
Aww, mitt hjärta!

Awww.

elinemilia
Jag och min minsta lillasyster. Hon var såå liten! <3

Snart..

thai
..om tre och en halv vecka är vi där igen. Jag har nog aldrig längtat så här mkt förut.

Vilket är ditt favoritland? Thailand ligger mej varmt om hjärtat.

Haha!

Repris på Melodifestivalen nu. Det var Björn nyss. Haha, så jävla klockren.. igen! :D


Matdags.

Dax att hjälpa Baby lite med maten. Kött och kroketter med bea tror jag att det blir. Mums!

Hemma!

Och då var mina 15 minutes of fame över. Har blivit nerputtad från mest aktiva listan nu. Hade dock inte väntat mej nåt annat eftersom jag har jobbat hela dagen och varit allt annat än aktiv här. Men min Malin is still going strong :)

Tack alla för dom fina kommentarerna jag fått under dagen. Dom värmer!

Wohoo!

Vad roligt det är att få så mycket kommentarer. Alla är jättegulliga och jag blir såå glad! :) Ska sätta mej och svara på er sen när jag har kommit hem från jobbet! Tack så mycket för alla snälla ord!


Vill inte!

Måste åka tillbax till jobbet nu. Jag vill inte. Jag vill ju kunna sitta här och svara på era kommentarer nu när det är så många som kikar in, för det lär ju inte hända igen :)

bomba mej med kommentarer tills jag kommer hem, der är ju så kul! :)) See ya!

Mest aktiva listan.

Det var inte igår vill jag lova. Det har faktiskt aldrig hänt förut :) Rolig att så många nya har hittat hit, lämna en kommentar när ni ändå kika runt..

akt

Min sötaste Sessa Malin är oxå med, vilket sammanträffande ;)

akt

Sov sött.

Nu ska jag ut en sista sväng med mina småhjärtan, sen ska vi krypa ner i sängen. Baby kommer väl hem om några timmar och då måste jag sova(brukar dock inte gå så bra när inte Baby ligger bredvid..) Börjar ju för fasen att jobba imorn klockan nio.. Sov gott!

Sötnöten!

Zakko blir så trött av all frukt och all schlager på TVn så han somnar en stund på bordet, tsss.

zakko
Söthjärtat mitt <3

Vet ni vad?

Dom saknar mej på Lunarstorm, det fick jag minsann mejl om. Haha. Jag blev ju tvungen att gå in och kika lite. Jag hade visst massa gamla kort där som jag inte har på datan. Bäst att spara dom! .. men det får bli vid ett annat tillfälle.. Haha, Lunarstorm.. Tsss. Jag säger då det.

BTW.

Vilken jäkla kropp Charlotte Perrelli hade gått och skaffat sej..
charlottecharlotte
Jatack, ge mej! Jag kan även ta klänningen och skorna!

Kvällen.

var melodifestivalen slut. Jag tyckte att det var helt rätt att Bengtzing och Charlotte gick direkt till Globen. Frondas låt var oxå bra, eller den kommer bli bra om ett tag iaf. Det var inte samma gamla Fronda-feeling som jag älskar men den kommer rocka senare i vår ändå. Fronda är ju ändå Fronda, right?! :) Förövrigt så var Björn Gustavsson bäst. Vilken kille alltså :)
björn
Bara jag och grabbarna hemma nu. Middagen blev enkel. Fruktsallad och Cola och räkor och musslor sen, mums. Hur kan musslor se så äckligt ut med vara så gott? Det heter väl att man äter med ögat eller nåt? Tss.
fruktsalladräkor

Fruktsalladen är gjord på: Banan, grönt äpple, blodapelsin, gröna vindruvor, färsk ananas, mango, kiwi, physalis och passionsfrukt. Hur gott som helst!

Sötnosar

Här är mina grabbar tidigare idag.
zakkotechno
Sööötnosar visst?! :) Techno har lilla benet, tss..

Kaos!

här ser det ut i värat kök just nu.
köket
Inte roligt. Jag längtar såå tills luckorna, nya bänkskivan, nya vitvarorna, kaklet och resten är på plats.

Solning.

Nu har jag plockat lite här hemma. Solning står som nästa punkt på schemat, skönt. Efter det blir det dammsugning och dusch och lunch och sen till sist jobb. Vad hittar ni på idag?

Uppe!

Nu är jag vaken och har dessutom ätit frukost. Tänkte att jag skulle ut och springa, men det regnar ute så jag vägrar. Ska dammsuga istället, det blir man ju oxå varm av :)

Kvällen kommer ungefär bli världens tråkigaste. Jag ska kolla på melodifestivalen ensam! Usch! Jag slutar dessutom jobba kvart över åtta så jag kommer ju missa början. Bara inte Fronda är bland dom första för han vill jag inte missa! Som tur är så har jag ju mina småhjärtan iaf så helt ensam blir jag ju inte, men vad skulle jag gjort utan dom? Hemska tanke! I love them.

Nu ska vi ut på en kortprommis i regnet.