Nu är jag ännu tröttare :)

Shit vad lätt man fastnar när man kikar runt på Familjeliv. Sängen nu då kanske? :)

Trött.

Ikväll får det nog bli en tidig kväll. Jag är sjukt trött.

Imorn kommer Mami på besök :)) och jag ska dessutom till blodbussen och lämna blod. Två bra saker på en och samma dag :)

Wohoo.

Dax för glögg och pepparkakor framför Heroes nu. Det stog dessutom en nybakad kladdkaka här hemma när jag kom hem. Snälla Madde som varit i farten igen :)

Halvtid.

Hemma på sen lunch nu. Det var välbehövligt, var både hungrig och hade ont i skallen.. och trött är jag visst oxå känner jag.

Ska ut och busa en sväng med grabbarna och sen ta mej tillbax till jobbet.

Orkar inte.

Nu är det snart dax för jobbet. Hög tid för mej att sminka och klä på mej lite, börjar om 40 minuter. Jag vill inte! Är inte alls upplagt för jobb idag. Tur att jag är ledig imorn iaf :)

Ikväll är det iaf Heroes och dessutom ska Baby laga mat idag igen. Nåt bra att se fram emot :)

Upp och hoppa!

Dax för långprommis med grabbarna. Värsta fina vädret ute, som en äkta vinterdag (fast utan snö) Soligt och kallt, me like!

Fan!

Det blev inga pepparkakor till glöggen, dom måste vi ha kastat i flytten eller nåt. Typiskt, jag som var så sugen(åt dock lite pepparkaksdeg som Baby köpte idag) Tur att det är en ny dag imorn :) Då ska det ätas pepparkakor.. färdiggräddade :)

Bus.

Idag har det varit mkt bus bland mina små grabbar, fast Zakko låg mest och tuggade på klöven och så var det Techno som busade :)

bus5stor

   
Söthjärtan.

Svullkväll.

Yepp, ikväll ska det svullas framför DH. Glögg och pepparkakor :) Åh jag älskar julen! (tjuvstart)

Raaap.

Fan vad mätt jag blev.

Sådär.

Nu har jag och grabbarna precis varit ute på långprommis. Sitter här och äter clemmentin och wasa sanwich (jag är beroende) Ska minsann koka mej lite glögg oxå innan jag åker och jobbar :)

Ikväll är det DH, wei!

Lista.

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Ja, klart!
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Hm, enomdan typ(fast många ggr om dan för den va så god)
Vad åt du senast?
Godis
Har du varit med i en rättegång?
Nee
Är du polare med grannarna?
Nja, vi är ju nyinflyttade, men dom bredvid är toktrevliga.. iaf killen
Vilket språk pratar din mamma?
Svenska (engelska, tsss)
Vilka länder har du bott i?
Sverige
Senaste piercingen?
Naveln för hundra år sen, den finns inte ens kvar
När åkte du bil i mer än femton minuter senast?
Hmm, i lördags
Gay?
Nee
Har du däckat eller spytt för att du har druckit?
Jag heter väl inte PP för intet xD
Har du något husdjur?
Två hundar, en ödla och en gris(även kallad Baby)
Har du varit på stranden?
Ehh, jaa
Minns du din/dina musiklärares namn?
Bara en just nu
Hur bra är din syn?
Inge vidare
Har du varit på ett party?
Klart!
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Nee
Har du varit utomlands?
Massa gånger
Vilket är det bästa bröllop du varit på?
Har bara varit på två; På det ena var jag typ sju och på det andra var jag magsjuk, hmm
Var är dina syskon just nu?
I Linköping nånstans
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Den jag drömde imorse..
Vem ringde dig senast?
Tina
Vilken tid gick du upp i morse?
Tjugo över åtta typ
Vad ska du göra i helgen?
Gå på bio iaf.. och jobba lite på söndag
När var du riktigt sjuk senast?
När jag var sjukskriven i augusti
När såg du en kändis senast? Vem var det?
I lördags, Roger Nordin.. men han är ju inte vidare känd.. men lite
Vad gjorde du klockan två i natt?
Sov
Vad är det första du gör på morgonen?
Öppnar ögonen
Vad ska du göra efter det här?
Äta lunch för Baby kommer hem närsomhelst

Liten blir stor.

Zakko.
bebiszakkostorzakko

Techno.
bebistechno
stortechno
Världens finaste pojkar!

Oups.

Det enda jag har hunnit med än så länge är prat i telefon, sitta här och somna i soffan framför film. Tss. Dags att börja städa lite kanske? :)

God Morgon.

Uppe tidigt även fast jag bara jobbar kväll. Sitter här och äter äggmacka och dricker Brämhults hallosjuice, mums.

Såå, vad händer idag då? Hmm. Städa lite, långprommis och jobb. Inte mkt mer än så :) Nice!

Ojojoj.

Bli inte rädda nu, men nykter var inte namnet. Haha.

image220
Jag bjuder på den, tss.

Yeah!

Vet ni vad? Jag har internet hemma igen :)

Imorn kommer det antagligen komma nya bilder på grabbarna och kanske kanske lite bilder på delar av huset..

Skadad.

Igår fläkte jag bort halva tummnageln så blodet sprutade och idag fick jag plast fastsmält i ringfingret. Det är inte skönt :) Det är inte ofta det gör så ont så tårarna kommer fram, men idag gjorde det fan det. Jag borde nog bli sjukskriven nu ;)

Wei.

Roger från Rix MorronZoo beskrev mej som ung och trevlig igår när han hade handlat av mej. Nice, jag som har börjat få åldersnojja. Det här kan jag leva på länge :))

Vintertid.

Skönt att få sova en timme längre idag när det blev ganska sent igår. Vintertid, mys!

Det blev Supersugen på bion igår istället. Det hade blivit nå knas med våran bokning så våra biljetter till den andra fanns inte kvar :( Supersugen var väl sådär, jag trodde att den skulle vara bättre.

Ikväll är vi bortbjudna på julbord. Det börjar närma sej nu. Jag älskar julen!

Bio!

Yepp. Nu ska jag bara åka hem och svida om lite sen blir det bio :) Här med förklarar jag er bla bla bla, vad den nu heter med Adam Sandler, blev det. Först ska vi nog äta lite oxå, antar att det bli MAX som vanligt, haha.

För alla söta läsare som undrar och frågar om Techno och Zakko så kan jag säga att dom mår jättebra. Zakko har blivit rackarns stor nu och det kommer komma nya bilder på dom så fort internet funkar :)

Nu lär jag dra. Ha en fin lördagskväll!

Fixa internet?

Trodde jag det själv eller? :) Hela kvällen gick åt att måla fönster och taklister, inte allt för roligt en fredagkväll. Var även tvungen att fortsätta nu på morgonen och vi är fortfarande inte klara.. men snart så!

Efter jobbet idag så blir det en sväng hem till Tina, om hon behagar att svara när jag ringer.. Får se vad vi hittar på.. Jag vill på bio, men dom hade nog inte råd          :( men men, vi får se..

Golvet i sista rummet ska bli lagt idag och förhoppningsvis så kommer även TVn upp på väggen. Snart är verkligen allt färdigt :D Wiihuu!

Ska läsa runt lite på dom vanliga bloggarna nu innan jag ska börja jobba. Vi ses.


Sorry.

Ska försöka att kanske hinna koppla in internet hemma ikväll så det kan bli nån ordning på mina uppdateringar nån gång :)

Äntligen.

Nu ska det bli ruggigt skönt att vara ledig i två dagar. Jag är fortfarande helt slut efter helgen.

Ska hem och bara lata mej idag oxå, bara gå på långprommis med grabbarna först. Ikväll blir det nog solning och sen Desperate Housewives :)

Ledsen att jag inte svarar på alla era kommentarer på direkten, men tiden räcker inte riktigt till. Är oftast stressad när jag slinker in på bloggen, men jag brukar iaf ta mej tid nån gång då och då och svara på alla.

torsdag blire stan me Baby. Storshopping på IKEA I guess :)

Ny vecka.

Måndag idag och jag är helt slut. Tur att jag iaf har jobbat klart för dagen nu. Ska hem och lata mej i soffan nu. Bara laga mat och åka på avslutningen av hundkursen ikväll.

Lördagen var sjuk. Jag har fortfarande inte återhämtat mej, haha. Men roligt var det! :) Takida på fredag då, men då ska jag nog vara nykter.

Uuuh..

Idag hänger inte min kropp och mitt huvud me. Jag vill inte vara på jobbet nu. Jag ville inte bli utslängd från krogen igår. Hah. Det är bara att bita ihop och vara trevlig mot kunderna. Det kommer inte bli det lättaste.

Restaurangbesök i kväll iaf. Jag och mina bästa. Det ska bli trevligt.

Något nytt?

Utgång på lördag och trots min sex proppfulla garderober så har jag verkligen ingenting att ta på mej. Varför känner man alltid så? Kanske får bli en sväng på Gränby på lördag igen? :)

Sötnosar.

Gud så glad jag blir när jag får så mkt söta kommentarer. Tyvärr vet jag fortfarande inte när internet kommer igång hemma för vi har första telejacket på ett väldigt dumt ställe så vi måste dra skarvsladd runt typ hela huset för att det ska funka :( Så ni får stå ut med den här dåliga uppdateringen en stund till..

lördag blir det utgång med mina tjejor. Shit vad jag längtar! :) Annars finns det inte så mkt att se fram emot, jobbar varje dag typ. Undrar hur jag kommer må på söndag när jag ska börja klockan nio, tsss.

Nee, nu måste jag läsa runt på dom vanliga bloggarna innan jag ska börja jobba. Sakna mej inte allt för mycket. sötnosar ;)

PUSS

Trött.

Nu vill inte jag jobba längre. Jag vill åka hem! Den här dagen har gått grymt sakta. Senaste timmarna har jag funderat på vad vi ska äta sen. Hmm, men jag har fortfarande ingen aning.

Malin ska iaf komma över en sväng sen ikväll. Det blir nice.

Nee, nu ska jag återgå till jobbet.

Jag lever!

Tack vare Angelica (ja, man hör ju på namnet att hon är en ängel) Hon skjutsade mej hem igår på sin cykel utan luft. Vi var som två fjortonåringar igen :) Och tack vare mamma överlevde jag den ensamma kvällen hemma oxå :)

Snart hemgång.

Bara 45 minuter kvar, sen får jag gå hem. Baby skulle egentligen komma och hämta mej och laga mat åt mej, men nu skulle han åka till Jimmy och titta på fotboll så jag ska gå hem. Jag är svinmörkrädd så jag kommer förmodligen dö av rädsla (+att jag bergis blir mördad oxå, sverige är ju sjukt nu för tiden), jag har ingen jacka så jag kommer frysa ihjäl, det finns ingen mat färdig hemma så jag kommer dö av hunger och jag blir alldeles ensam hemma(inte ens hundarna är där) så jag kommer dö av tråkighet. Dessutom är det lördag=inte ett skit på TV. Så chansen att jag ska överleva kvällen är inte sådär jättestor. Men men, vi får se.. :P

Jobb imorn igen klockan nio.. om jag överlever kvällen alltså.


Lite shopping.

Var in till stan tidigare idag. Köpte lite grejer på IKEA bla en hylla till vardagsrummet så snart kommer det vara helt klart där inne. TVn måste bara upp på väggen oxå :) Typ allt annat jag skulle ha va slut. Om inte LACK-hyllorna kommer in i vitt snart så får det bli rosa istället :)

Åkte till Gränby en snabbis oxå. Köpte en tröja till Baby och två halsduksting till mej :) Varför finns det inga trekantiga sjalar med fransar till killar som inte är i hysteriska färger? Nån som vet nånstans det finns?

Köpte även syrsor till Igor. Han var hungrig! :)

Men alltså.

Den där Sam i Idol måste ha väldigt stor släkt och mkt vänner för det kan väl ändå inte vara nån som röstar på honom frivilligt? Igår igen åkte den bästa som va kvar..

..och för alla som undrar: Det kommer nya bilder på hundarna när jag får internet hemma igen.

Stressigt.

Shit, hur mkt som helst att göra här på jobbet. Knappt så jag hinner komma ifrån och blogga ju  och så kan det ju inte vara :)

Ska försöka se till så att Baby och Chrille kanske kan fixa internet hemma i helgen om det hinns med. Det är ju både jobb, lägga golv och prata fotbollsframtid som gäller i helgen för dom. Själv ska jag bara jobba hela tiden.

Ska iaf träffa latkorven Tina nästa helg, äntligen. Det är typ evigheter sen sist (hon vägrade ju vara hemma förra söndagen när jag och Baby var förbi)

Jeje. See ya. (och ja, bloggen ska bli roligare sen igen när jag får lite längre tid på mej att skriva. nu uppdaterar jag mest för att ni ska veta att jag lever..)

Shoppingsug.

Baby kom in här förut och sa att han ville att vi skulle åka till stan och shoppa :) Jag vill oxå!! Typiskt att vi jobbar om varann hela helgen :( Får väl ta det nästa helg kanske. Roooligt! Det var så längesen jag var i stan och shoppade ju, sitter ju bara och klickar hem en massa mest hela tiden, tsss.

Kvällen.

Den ska bli nice, det har jag bestämt. Ska överraska min Baby med att han ska få göra fläskfilégryta till mat :) Haha. Så det får det bli framför TVn till Heroes. Sen ska vi (Baby) sätta ihop stolarna till köksbordet. Sen får det väl bli lite allmänt plock och så, det tar ju aldrig slut. Även gos ska hinnas med, men det får kanske bli framför TVn till Heroes det me :)

Jag jobbar dock till åtta, så sakerna får ju vänta lite. Baby kommer alldeles strax hem fårn GBG så då får ju han börja så smått utan mej.

Äntligen över.

Har varit på dåligt humör hela eftermiddagen. Nu får jag iaf äntligen gå hem från jobbet. Blev dock tvungen att jobba imorn på min lediga dag, suck.

Handla lite, sen hem och gå ut på långprommis med grabbarna, skönt! Efter det är det uppackning som gäller. Inte långt ifrån färdig nu där hemma, eller dom rummen som vi måste använda iaf.

Vet inte när jag kan skriva igen. Min Baby är i Göteborg och jag är inte så värst haj på att kolla om internet har kommit igång hemma än, koppla in och sånt. Men men, vi ses när vi ses.

Fredag.

Äntligen. Jobbar till åtta ikväll sen är jag ledig i helgen. Shit vad vi ska fixa :) Flyttstäda lägenheten på söndag oxå, inte så värst kul kanske.

Ikväll blir det kanske lite mys i soffan om vi hinner och imorn blire ut och äta me Karro, Henke, Mami, Roger & Baby. Jag och Baby firar sex år och Karro och Henke firar ettårig förlovning. Nice :)

Fullt upp.

Igår gick flyttlasset. Vi bor i ett kaos nu, får se hur länge vi måste stå ut :P Just nu vet jag inte alls när vi har tid att fixa datorn hemma, vi får se..

Dax att börja jobba nu.

Dålig uppdatering?

Har inget internet hemma för tillfället. Det håller på att flyttas över till huset, men datorn står kvar i lägenheten än så länge. Kommer vara lite dåligt med uppdateringar nu tills flytten är klar och internet funkar igen.

Snart flyttar viii.

Imorn blire packning packning och packning. Ska städa oxå.. och köra över våra kläder till huset om jag får tid. Jobb på eftermiddagen oxå. Jag ska helt enkelt vara så där förbannat effektiv igen :)) ..men vi får väl se när jag vaknar.. tss..

Söthjärtat då.

E - Vet du varför det är blåklint på poslinet?
Baby - För att det är östgöta nationalblomma!

Tsss.

Någon timme senare när jag retar Baby för svaret.

Baby - Vet du vad Uppland har för sån då?
E - Nee..?
Baby - En sköld och två svärd!

Asg! Sen när blev det en blomma?

Han är väl för söt mitt lille hjärta..

Hemma.

Kom hem från Linköping för ett tag sen. Nice att träffa syskonen och så. Kirrade lite tapeter till köket oxå.

Var ju på begravning idag. Det var jobbigt, men känns skönt såhär nu efter. Tur att det finns vattenfast mascara säger jag. Karro hade inga nereögonfransar kvar efter begravningen, men det hade minsann jag :) Sov gott mormor Ylva!

Snart är det Desperate Housewives. Äntligen.