Möblering pågår.

Datarummet börjar bli riktigt fint. Ut med allt gammalt och in med allt nytt. Nu går allt i svart-vitt-grått här inne :) Men allt har inte gått som på moln. Jag höll på att få spunk förut när dataskärmen inte ville funka. Banka och skrek och slog, men jag tänker inte säga vad felet var. Hahaha.

Fortsätta lite nu kanske, för vi vill ju inte att det ska se ut som det gör nu när vi kommer hem på fredag igen..

Salt och peppar, någon?


Dagens mat.


Sallad på spiken :) Idag innehåller den: Isberg, gurka, krämig vitlökspasta, tonfisk, sparris, kidneybönor, majs och körsbärstomater. Mums!

Tråkgöra.

Jag håller på och fixar med blommorna här hemma. Inneblommorna. Om vi säger såhär så är inte blommor min favoritsyssla. Jag kastar dom flesta, men det är bara bra för vi har på tok för mkt blommor. Det tar ju för fasen fyrtiofem minuter att bara vattna. Suck. Nu ska dom väck, bara några få som får stanna.

Orkar dock inte fortsätta riktigt än. Jag ska laga mat emellan. Det är mycket roligare!

Extreme home makeover.

Det är inte bara jag som förändras utan även vårat hem. Idag har vi varit i stan och kört gärnet i inredningsbutiker och på IKEA. Rooolittt! Nu ska jag tömma det här gamla skrivbordet och kasta ut det. Vardagsrummet har redan fått sej ett lyft :) Vi köpte även världens sötaste salt & peppar-ting. Jag ska visa sen!

Åhh trött.

Den där förlorade sömnen gör sej påmind nu. Den verkligen pressar sej fram och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Får se om jag ska hämta Baby sen eller hur det blir.

Shoppat igen.

Här är en liten andel av Eskilstuna-shoppingen.
  
Chaiessens, Waynes - Åtta glas, Marimekko - BH+trosor, Organic cotton by HM+hipsters, HM

Köpte även lite inredningsstuff på Village & Ikea, men dom sakerna får ni se när dom kommit på plats.

Extreme makeover.

Jag har gått och blivit med lugg igen. Tycker faktiskt att jag och Sessan lyckades riktigt bra med kökssaxen, haha.

Och nu ska ni fokusera på luggen, inte det faktum att jag i övrigt är riktigt risig för tillfället :)






Mmm.

Nu ska jag gå och fixa mej en (till) Is Chai Latte. Hur många det har blivit den här helgen? Det tänker jag inte berätta :P


Det godaste jag vet. Tur att man har resurser :)

Sådär.

var man en tattoo rikare. En stooor. Det känns så jäkla bra :) Har dock en sittning kvar, det känns lite grisigt. Drygt att gå omkring med nåt halvfärdigt i tre veckor. Men men, den blir nice som fan.

Har mått lite illa och varit groggy hela dagen, men nu är det bara huvudvärken kvar så jag ska inte klaga. Jag har ju semester :)) Woohoo!

Bäst bäst bäst!


Och hur mkt glädje skriker den här bilden ut? Sötaste Sessan!

At home.

Och det var ju tråkigt :( Eller nice att träffa Baby, iaf imorn när han har slutat spy och nyktrat till lite. Han kan verkligen inte dricka den grabben. Tsss.

Saknar min Sessa massvis redan, men det blir inte långt tills vi ses igen, weeei. Hon är bäst!

Ser att klockan snart har blivit fyra även den här kvällen, men det kanske är så det är? Har man semester så får man väl vara uppe hur länge man vill? Kommer dock vara ruskigt trött imorn (efter typ noll timmars sömn på två dygn) när jag ska sitta under tatueringsnålen klockan tio. Galet! Men som jag längtar!


The worlds greatest.

En bild säger mer än tusen ord.


Vi är kind of bäst.

Nu är det nära.

Semestern är bara några timmar borta nu. Jeeej! Eskilstuna here I come lixom. Om jag kommer fram, tsss. På tisdag bär det av till Linköping oxå med Baby. Det ska bli så jäkla nice.

Kväller.

Nu har vi ätit och plöjt igenom några avsnitt av DH. Dax att börja packa kanske? Jobb klockan åtta imorn så sen blire kväller.

Packa.

Usch, jag vill inte packa. Jag måste :( Tar ju mitt pick och pack och åker till Eskilstuna imorn :)) Weei. Men jag kanske helt enkelt kan ta den rena packningen (tar ju alltid med mej på tok för mkt) jag hade med mej hem från Linköping för två veckor sen. Jag har ju inte packat upp det än.. Det är ju såå drygt.

Jag är bra.

Jag har skrivit 1300 inlägg på lite mer än ett år. Det är ganska bra jobbat don't ya think?

Våran altan.

Det underbaraste med att slippa lägenhet måste nog vara trädgården och altanen. Finns det nåt mysigare än att sitta ute en ljummen sommarkväll? Vår altan är dessutom to die for :) Tycker vi har fått det riktigt fint nu. Ni skulle se hur det såg ut när vi flyttade hit. Not so nice.



  

Dagens.


Tee - HM
Kjol - Cubus

Älskar när vädret tillåter att man går klädd såhär. Skulle ta kort på skorna oxå, men batteriet i kameran dog :(

Shoppingen!


Två oljelampor + tre nagellack, ett läppglans och en fondation.


En kjol + en klänning.


Chaipulver + undies.

Jag köpte även två ljusgrejer att ha i fönstret, men dom gjorde sej inte bra på bild. Ni kanske får se dom när dom kommit på plats.

Dagen.

Sov enda till klockan elva, hur skönt som helst. Såg på mobilen att Jennie hade försökt nå mej så då var det bara att ringa henne, sen in i duschen och sen var vi påväg till stan. Vi shoppade ganska friskt båda två, men smurto-Jennie hade glömt sitt kort hemma så jag fick paya för henne oxå :)

vägen hem blev vi omkörda av tre amulanser som tutade och blinkade för fullt. Undra vad som hänt, dom körde tom på trottoaren och mot rött rakt ut på E4an.

Skönt.

Nu blir det sängen. Imorn är jag ledig = sova ut rejält och eventuellt shoppa loss en aning med sötaste Jennie.

Sov sött.

Såå snygg.

Min nya header är så rackarns snygg så jag kan fasen inte sluta titta på den :) Bara massa sötnosar som tittar tillbax dessutom.  Tack sessan! I love it.

Städa litegranna.

Baby har fått värsta städkicken ikväll. Först skurade han toaletten och skåp och luckor och gud vet vad. Nu är han ute och klipper gräset. Själv har jag fixat disken och håller på och städar+bäddar rent i sovrummet nu.. egentligen!

När vi är klara blir det DH med varsin Tiptop och naturgodis och jordgubbar.. och lite choklad. Godisgris är mitt mellannamn.

Prutt.

Det får helt enkelt inte bli nå DH ikväll. Baby är snart hemma, men jag orkar inte sitta uppe längre och dessutom behöver jag min sömn. Ska lägga mej i sängen och läsa lite skvaller.

Sov gott!

Bang bang bang..

.. i huvet. Antagligen pga att jag har varit vaken alldeles för många timmar. Ipren plus alvedon punkt nu.

Kom heeem!

Baby är och spelar match i Stockholm. Jag sitter här och är galet trött, men vill vänta med att sova tills han kommer hem så vi kan kika på nåt avsnitt DH först. Och matchen har inte ens slutat än tror jag..

Haha!

Den här är ganska rolig. Mina små stolpskott, tsss.


<3

Älsklingar!

Två av mina underbara systrar. Den tredje har ni här. Finns inget finare!


Me love you.

Du är såå cool.

Sessan, du är min idol. Tsss ;)

Yäck!

Städade ur kylskåpet nyss. Usch vad vi har varit slarviga. Not so fränt. Det verkar som dom gröna små tussdjuren trivs hos oss. Bläääk.

Hemma.

Det blir mat och lite DH nu. Får se om jag uppdaterar lite efter sen..

Ciao.

Nu drar jag till jobbet en sväng. Ses ikväll, om jag inte fastnar framför DH :)

Min midsommar.


Björck och Baby.


Jimmy och Maddes guldklimp.


Techno får spö av en tjej.


Lite love.


Min hunk.


Kalle är stolt över solbrännan.


Finaste Zakko.


Många vovvar.


Henke i ett nötskal.

Oj!

Har inte blivit mkt gjort idag.

Jobbade först två timmar. Sen gick jag till Baby som satt och plågades hos tatueraren. Tatueringen är helt galet snygg, men inte klar än. Sen hem och städade lite. Sen kika massa DH. Sen kom Storsyrr och Henke på fika. Sen kika DH igen. Sen kom Jennie och Rasmus på middag. Sen DH igen, massa timmar.

Nu kollar Baby förlängningen i fotbollen och jag har precis läst lite bloggar. Kanske lite DH igen om en stund? Jag hörde precis att Spanien vann..

KÄRLEK

Det kändes alldeles för jobbigt att ladda upp massa bilder nu, men lite kärlek kan ni få iaf. Något annat får ni vänta med tills imorn.


Baby och jag.

Tjohoo!

I'm alive. Har bara inte haft tid att vara hemma dom senaste dagarna. Det är ju så rackarns mycket underbara människor man måste hinna med att umgås med :)

Igår var vi hos Madde och Jimmy. Käkade mat och festade lite granna. Mycket trevligt! Idag vaknade vi upp i Vendel och sen bar det iväg till Mami för massa mat och skratt. Fan vad man skrattar när man är med dom alltså. Haha. Helt sjuka ju! Tsss.

Ska kika efter om det kanske finns lite bilder jag kan slänga upp nu.

Hos Mami.

Har varit hemma hos Mami hela dagen. Lagat hur mkt mat som helst. Snart kommer resten av släkten och då ska vi käka och sen ska jag åka hem. Storsyrr är här oxå, myyys.

Jahopp.

Baby och grabbarna ligger redan i sängen. Jag kanske borde joina..?

Sweet dreams.

Jag förstog inte.. först.

Jag har alltid funderat på vad killar tror att dom får ut av att skrika åt "gubbarna" på TVn under en fotbollsmatch. Denna kvällen började som vanligt. Baby sitter där och skriker "men gubbar!" "åh isak!" och jag sitter mest och fnissar åt honom. Enda tills det blir lite spännande åt rätt håll, då sitter jag där helt plötsligt med klotrunda ögon och skriker "kom igen nu dåå!" Haha. Vi försökte iaf, men våra skrik räckte inte enda fram. Två Noll.

Fotboll.

Snart börjar matchen, weej! Ska jag mysa upp mej i soffan med Baby och lite chips eller ska jag fortsätta städa med TVn i bakrunden? Det är frågan..

Mina hjärtan!

Och med denna bild säger vi God natt!


Techno in action.


..och Zakko där bakom.

Shoppingen!

Erfter mycket om och men.. :)



   

Det var visst fem linnen och inte fyra (+kjolen)  Man hänger inte med i svängarna när man shoppar så snabbt ;)

Dåligt.

Blev inga bilder på shoppingen igår heller men det beror på att det inte gick att logga in :( Jag blir så less. Idag ska dom dock komma upp! :)

Mina hjärtan.


Trött.

Skulle behöva sova någon timme till tror jag. Helt galet trött.

Vi skulle egentligen till IKEA idag och köpa lite möbler, men Baby är så jäkla lat så det sket sej. Jag som ville så gärna ju, men orka åka själv. Neee.

Ni ska få se bilder på helgens shopping lite senare för nu ska jag lägga mej i sängen och läsa lite skvaller :)

Förresten..

.. så har jag faktiskt shoppat en massa, eller iaf fyra linnen, en kjol, en hoodie och lite rosa grejer på IKEA. Ni ska få se!

Onykter lillasyster?

Nee, vadå? Hahaha.


Bilder från Linköping.

Ni får helt enkel stora bilder, lite hullerombuller. Vassego.


En happy Emilia.


Jag och Emilia.


Alla mina systrar.


Chrillekusin och Storsyrr i snyggaste tröjan ever, tss.


Grabbarna i fönstret.


Erika och jag.


Honey, I'm hooome!

Sådär. Hemma igen. Tänkte att jag skulle fixa upp lite nya bilder nu.

Skjuter alltid upp allt.

Jag har haft hela dagen på mej att packa. Har jag börjat? Nej. Dax nu kanske..

En bild.

Här är jag och Baby för mkt längesen. Söta va?! :)


Fixa mat.

Det får bli pasta och korv här hemma idag eftersom det är galet gott. Jag äter verkligen aldrig det så nu ska jag passa på när Baby inte ska äta eftersom han avskyr det. Hur kan man inte tycka om nåt så gott? Massa ketchup och Johnny's senap åker på oxå.

Usch!

Nu har jag suttit och letat efter roliga bloggar i en evighet. Tänkte att jag skulle hitta lite nya, men tji fick jag. Bara massa tråk med icke egentagna bilder och på tok för mkt text. Suck.

Får bli en prommis med grabbarna nu istället, för här kan jag ju inte sitta och ruttna.

Hahaha!

Jag, Baby och Techno låg i soffan nyss. Jag framför Baby och Techno bakom.
Jag - Fes du?
Baby - Jaa, på Techno för han var så kall.
Jag - Hahahahaha!!!

Otur!

Imorn är det fredagen den trettonde. Just precis den dagen jag ska köra bil genom halva Sverige. Typiskt att just jag ska vara så skrockfull, kommer inte kunna slappna av förrens jag är framme (om jag inte råkar glömma bort att det är den dagen då..)

Packa.

Nu borde jag börja tänka igenom lite vad jag ska ha med mej i helgen. Jättesvårt alltså, tänker ni. Hon ska vara borta i typ tre dagar. Men nu råkar det vara så att jag är sämst på att packa. Tar alltid med mej halva garderoben och nu ska jag dessutom träffa massa folk jag inte träffat på hundra år. Då blir det ju ännu svårare. Tur att jag åker bil så jag kan ha med mej hur mkt packning som helst :) Det kommer blir typ 10 klänningar iaf + allt annat.. Jeje, dagens i-lands problem.

Superskönt.

Imorn är jag ledig. Den här lediga dagen är otroligt efterlängtad. Jag ska sova bort typ halva dagen och sen ska jag bara vara lat resten av dagen oxå. Lite prommisar med grabbarna, kika film, ligga i soffan, prata med Storsyrr, blogga, bränna skiva..

Fan så härligt det är att ha städat och fint hemma så man inte behöver anstränga sej alls på en hel dag. Okej, jag ska skura badrummet, och slänga i nån maskin tvätt (om det finns nån) och packa lite. Åker ju till Linköping direkt efter jobbet på fredag.

Du är inte klok Madicken!

Idag skulle min Sessa tatuera sej för första gången och vad gör hon? Hon slår till och kör tre stycken på samma gång. Lika bra att få det avklarat lixom, haha :) Snart är hon ifatt mej ju, fast om två veckor eller så har jag näästan dubbelt så många som henne. Pilutta dej ;P Och som jag längtar..


Och såhär söt var hon under gaddningen :)

Deep talk.

Har haft ett serious talk med min Papi idag. Det var nödvändigt som bara den och jag hoppas verkligen att han tog till sej det vi pratade om. Men det återstår att de. Been here before om vi säger så..

Nu.

Nu ska jag sova. På allvar.. tror jag :)

Woohoo!

2-0. Ojojoj vad Sverige är bäst :)

Woohoo!

Nu blev det visst mål.. och här sitter jag :)

Go Zlatan!!.. typ.. tss.

Sådär.

Har varit hemma en stund. Kikade slutet på Gossip girl och åt pizza (som vanligt när Baby ska laga mat..) Har fotbollen på i bakrunden nu, men tror bestämt att jag ska krypa upp i soffan framför TVn nu och kika (somna) lite :) Jag är helt galet trött..

Det här kommer bli en lååång dag.

Började jobba 06.40 imorse och slutar inte förrens 20.15 ikväll. Behöver jag ens nämna att jag kommer vara nästintill död ikväll?

Rent.

Började dagen med att åka och sola och bada i Vendel. Stannade inte många timmar. Åkte hem och fixade både i trädgården och inne. Städade, möblerade om och planterade (+ lite solning..)

Nu är jag precis klar här hemma så nu ska jag bränna en skiva till Mami. Hon och Roger kommer strax hit med sushi. MUMS!

Önskemål.

Har fått önskemål om att visa en dagens idag. Det kommer inte hända, inte idag :) Jag har nämligen bara haft jobbkläder och nu mjukisbrallor och linne på mej idag. Inte så hett, men imorn kanske :)

Love love love


Gammal bild och oj! så blek man var i januari..

Långtråkigt.

Usch. Nu har jag inget att göra och jag vet inget jag kan blogga om heller :( Nåt tips kanske?

Lyx.

Nu har jag precis varit iväg och hyrtfilm och köpt pizza. Baby spelar ju fotboll i Stockholm nu så han kommer hem sent och då passar det ju perfekt med lite egenlyx :)

Härligt härligt.

Jag och Baby käkade frukosten ute på gräsmattan idag och när han åkte till jobbet la jag mej och solade en stund :)

Nu har jag precis duschat och smörjt in mej med body butter. Luktar mumma :)

Blir jobb några timmar i eftermiddag. Sen blir det nog lite grillat till kvällen.


Förtrollad.

Nu ska jag lägga mej i soffan ock kika film. Skulle vilja äta färsk ananas och mango till, men jag orkar nog inte skala och skära så det får bli salladen från igår istället. Gott det oxå. Jag kommer säkert somna.

Bastu.

31 grader ute. När jag kom hem och öppnade dörren slog värmen emot mej. Det var ännu varmare inne! Helt galet och stackars grabbarna! Nu är AC:n på i hallen och värmen sjunker snabbt. Jag ska aldrig åka hemifrån utan att slå på AC:n igen. Stackars mina små hjärtan.

Jennies dag.

Lite bilder från dagen :)

  
  

Solen är skapligt stark.

Satt ute i solen/skuggan några timmar idag. Man får inte snygg bränna efter klänning. Jag avskyr linjer som syns.


Moi today.


Åh vilken värme!

Underbart!! Har kommit hem nu. Firat klart Jennie :) Spenderat halva dagen i världsmetropolen Skärplinge, haha. Underbart väder, perfekt sällskap (mina älsklingar mm) och massa god mat. Fixar upp lite bilder om en stund :) Var dock inte så aktiv med kameran och vissa bilder blev prutt.

Naaäää (som Emilia skulle sagt..)

Nu får det vara nog. Nu hoppar jag isäng. Orkar inte fixa mer ikväll. Hoppas batterierna i kameran är hyfsat laddade för då kan ni räkna med kort imorn. Jeeej!

I brist på annat..

1. Vilket datum föddes du & Vart?
    Den 17 april 1984 på Universitetssjukhuset i Linköping
2. Vilka ställen har du bott på?
    Linköping, Tierp, Vendel & Alunda
3. Hur många barn vill du ha & vad ska ditt nästa barn heta?
     Jag blir överlycklig bara jag kan bli gravid. Namnen är hemliga, iaf för bloggen.
4. Vart bor du om 3 år?
    Där jag bor nu
5. Vad saknar du mest med livet som tonåring?
    All fritid
6. Vilken blogg har du ogillat som du nu gillar? 
    Blondinbellas, absolut. Hon är faktiskt rätt skön även om jag inte delar alla hennes åsikter.
7. Vilken blogg anser du vara mest läsvärd?
    Min :)
8. Finns det någonting du vill ändra med dig själv, kroppsligt? 
    Ja..
9. Vad är det absolut bästa du gjort? 
       Vet inte. Tagit körkort kanske
10. Är du piercad & isf vart? 
      Öronen & läppen. Och en navel som vägrar växa igen.
11. Är du tatuerad & isf vart? 
      Höger vad och fot, höger ljumske, vänster handled, vänster nererygg och snart vänster arm :)
12. Finns det någon du verkligen avskyr?
       Ooohja!
13. Varför bloggar du? 
      Trevligt tidsfördriv och för mina underbara läsare och nyfikna vänner såklart :)

Väntar igen.

Nu är det nagellacket på fingrarna som ska torka så jag kör nån variant av pekfingersvalsen när jag skriver. Haha. Provar klänningen gör jag oxå. Det blir nog bra det här.

Duschen får vänta tills imorn. Det är ju så jäkla varmt här inne så jag skulle nog inte känna mej vidare fräsch imorn om jag fixade till mej utan att duscha. Kan ju dessutom vara skönt att vakna till lite i duschen imorn :) Ska iaf fixa till och lägga fram Jennies grejer innan jag hoppar i säng. Dom får vi ju inte glömma imorn.

Väntar.

Sitter här och väntar på att ögonbrynsfärgen och nagellacket på tåsingarna ska torka. Sen blire dusch och sen sängen. Baby ligger redan där och jag längtar tills jag får krypa ner :)

Hoppsan!

Har inte hunnit blogga alls idag. Först jobb och sen stan för lite shopping. Blev bara två par skor och ett par rosa potatis-tvättar-vantar till mej. Blev lite fina presenter till Jennie, ett par skor till Mami och en present till Baby oxå. Haha. Sen fick grabbarna massa godis och Igor fick mat.

Nu måste jag fixa iordning mej för imorn. Plocka ögonbryn, raka ben, duscha osv.. När klockan ringer imorn kommer jag vara trött! :)

Kanske bloggar lite senare igen, om jag orkar..

Wohoo!

Efter mycket om och men kom jag in här. Jag förstår inte vad det kan vara för fel och det verkar inte dom på blogg.se förstå heller, men hoppas dom kan lösa det snart iaf.

Nu är det iaf dax för sängen. Jobb klockan åtta imorn. Ska försöka jobba så gott det går, får sitta ner hela tiden. Efter jobbet blir det stan. Ska hitta studentpresent till Jennie och skor till mej som jag kan gå i nu när jag har ont. Kommer ju inte gå så bra att gå i stan så det får bara bli Gränby + Ikea-området. Sen fort hem och vila mina stackars ben. Tur att Malin ska med så hon kan bära mej när det behövs, haha.

Sov så gott, vi hörs imorn! :)

Soffan kallar.

Dax för mat i soffan nu. Snart börjar ju GG och sen är det DH. Undrar just när Malin kommer?

Får se om jag lyckas logga in på bloggen nåt mer sen. Den slänger ju så snällt ut en om man inte är aktiv under en visst tid och sen att logga in funkar fortfarande inte som det borde för mej. Men vi får se.. Jag ska försöka som en tok iaf. Allt för er :) Haha.

Drygt.

Sitter i telefonkö hos HM. Det tar lååång tid :( Dom får allt ta och rappa på lite nu, snart dax för Gossip girl ju! Eller aa, om en halvtimme, tsss.

Wohoo, dom svarade och hon i andra änden var galet trevlig. Nu är jag happy, haha. (det behövs inte mkt för mej, tss)

Sjukskriven resten av dagen.

Dom kunde inte göra så mkt på vårdcentralen, men dom la om mina blåsor och sa att dom helst inte skulle spricka. Sen skulle jag bara vila mina ben och det har jag gjort BIGTIME! Låg i solen och pratade mamma i telefonen i två och en halv timme. Det var minst hundra grader ute så lite färg fick jag allt.

  
Vad tycks? Haha.

Ajje!

Jobbade två timmar i morse. 7-9. Känns lagom och på dom två timmarna lyckade jag få alla på jobbet att tokgarva, haha. Jag gjorde en praktvurpa om vi säger så, tss.

Nu sitter jag här och väntar på att distriktsköterskan ska öppna sin mottaging för jag kan inte ens gå på fötterna nu. Blåsorna gör så rackarns ont och eftersom jag gick på tå hela gårdagen så han jag ont i hela fötterna och enda upp till knäna. Inte roligt så vi får se vad hon hittar på, om hon hittar på nåt.. Går blåsorna sönder av sej själv så kommer ju jag avlida och det vill ju ingen :) Haha.

Dricka lite på det här kanske så ska jag väl brumma iväg till vårdcentralen sen.

What a wonderful day.

Började dagen med långprommis i solen med grabbarna. Sen blev det lite prat i luren plus lunchlagning åt Baby. Sen solning och nu sitter jag här och käkar lunch. Om det inte vore för att jag börjar jobba om en timme så vore dagen perfekt.

Jag fick tydligare bilder på blåsorna idag, men dom tänkte jag bespara er från, haha.

Nu ska ni få se..

..nåt ni aldrig sett förut. Mina fötter i närbild, haha.

Jag var ute och gick lååångt förut med grabbarna. En del äv vägen är på en grusväg. Jag hade ett par utslitna ballerinas på mej och det resulterade i att mina hälar just nu bara består av två stora blåsor. Känns som jag har små kuddar under fötterna ungefär. Ooont!

 

Det kanske inte syns så bra här, men ni ska veta att dom är huge! Ajje! Smutsig om fötterna, men vaffan, det är ju sommar och då ska man vara barfota :)

Fränt or what?

En av mina kusiner ringde hit förut. En av dom jag inte träffat på typ hundra år. Jag vet knappt hur hon ser ut och jag har inte en aning om hur gammal hon är. Det vankas iaf kusinträff med våra tjugo kusiner som jag typ inte träffat alls dom senaste femton åren. Haha. Det kan ju bli spännande. Och framförallt så får jag träffa mina älskade systrar. Om två veckor gäller det iaf.


Just nu skulle jag lätt kunna börja gråta.

Varför måste mina systrar bo så långt bort? Är det meningen att man ska träffa dom som betyder mest av allt typ fem gånger om året? Pratade med Erika nyss. Henne och Emilia vet jag inte ens när jag träffade sist. I februari eller nåt. Karro har jag ju träffat några gånger efter iaf, men ändå.. Saknar!!



Love you sis!

Personalfest.

Vi hade personalfest på Platina inne i stan förra helgen eller nåt. Idag kom min kamera till rätta igen, efter en vecka på villovägar. Jag trodde aldrig jag skulle få se den igen. Jag undrar hur många gånger den blivit bortsupen hittills :) Här är iaf lite blandat av vad den innehöll när det kom tillbax till min (o)trygga famn igen.

   
   
  

Dumma blogg.

Sen min blogg bytte plattform har den inte funkat som den borde. Det bara hänger sej nr jag försöker logga in. Inloggningen kanske lyckas en gång av femton. Nu när jag iaf lyckades komma in så ska jag försöka slänga upp lite bilder oså.