Myskväll igen.

Vi börjar bli bra på det här att mysa, jag och min Baby. Nu blir det film igen med massa gott :) Love you honey.

JUJUJU!

Hur många ju kan jag få med i ett inlägg? Haha, Why? (konstigt ord by the way)

Dax att återgå till tidningsläsandet nu.. ju..

Lunch.

Sitter på jobbet. Har pillat i mej lite pasta, gott! Vill inte alls jobba just nu, vill ju vara i huset och kika när dom håller på. Det börjar ju ta fart nu :)

Ledig imorn och på tisdag. Skööönt. Ska ju till Linköping då, äntligen. Jag saknar mina systrar så jag kan dö ju! Pratade med papi och Emilia i luren förut. Eeli säger Emilia hela tiden, sötunge!

John Blund är påväg.

Det blev mys i soffan med film. Wild Hogs såg vi :) Riktigt rolig.

Nu blir det sängen. Jobbet kallar även imorn. 9-18, uuuh :(


Fortfarande lördag.

Har slutat jobba nu. Åkte bort till huset en sväng, men jag orkade inte göra nåt där så jag åkte hem igen :) Baby är kvar och målar o donar. Själv ska jag åka (jaa,åka. jag är laaat) ner till ICA och handla mat, tacos får det bli :) Och sen ska jag duscha mina grabbar, dom är typ svarta. Riktiga små skitgrisar!

Hoppas att det kan vara nåt bra på TV ikväll. Bäst jag kollar upp det innan jag åker och handlar, för är det bara skit så får det bli hyrfilm :)

Har hört viskat i mitt öra att ännu ett av HM paketen har kommit nu. Maaami, kom hiiit! ;) Tsss. Fan vad det shoppas.

Lördag.

Nu ligger frukosten på plats i magen. Dax för en prommis med vovvarna bort till huset för att måla lite innan jag ska vara på jobbet klockan 13. Shit vad mitt liv är stressigt, hah.

Tröttis.

Har vart och jobbat borta i huset sen jag slutade jobba på jobbet. Nu är jag ruskigt trött och inte alls så sugen på att jobba imorn. Tur att det är kortdag och jag börjar inte förrens 13.

Ska in på IDOL-sajten och kolla vilka som åkte ut ikväll. Yepp, jag bojkottar fortfarande :P TA TILLBAKA ROBERT!!!

Tjo!

Vaknade av mej själv idag (eller fönstret som stog och dunkade för att det blåste?jeje) nice! Inte ofta det händer.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa med håret.. Borde duscha hundarna oxå, men det hinns inte idag tyvärr.

Sur.

Den här dagen började inget bra. För det första så somnade jag arg igår. Sen väcktes jag av telefonen. Sen märkte jag att jag fortfarande var arg från igår. Jävla skitdag!

Nu ska jag åka på valpkurs. Bäst för Zakko att han lyder ;)

Trött.

Som faen. Nu blir det sängen. Kurs med Zakko, shopping, besök av Mami och massa jobb i huset står på schemat imorn..

God natt.

Bortskämd.

Nu har Baby precis lagat mat åt mej så nu ska vi mysa upp oss i soffan och äta och kolla på TV. Snart äre ju Heroes :) Först IDOL?

Garderobsrensning AB.

Nu har jag rensat garderoben. Mycket kläder som jag älskar, men som helt enkelt inte får plats längre åker till Linköping på söndag. Många tröjor, linnen och tee's har helt enkelt fått lämna plats åt klänningar/tunikor/långa tröjor. Systrarna blir nog glada. Tyvärr så är det nog en del som krympt i tvätten som inte kommer passa nån av dom, förutom Emilia då :) Hur mycket kläder som helst är det iaf så lite ska nog passa både Karro och Erika (även om Erika är typ 2,70 lång eller nåt) Tsss.

Såja.

Nu har jag vart borta i huset en sväng. Kollade lite när Chrille la golv och busade massa med grabbarna i trädgården. Orkade inte göra nåt annat :P Ska dit sen igen och då ska jag nog minsann måla lite.

Håller ju på och tvättar och städar här hemma. Ska nog packa lite oxå, det behövs. Har dock ingen ork för tillfället, min vätskebrist tar kol på mej och inte får jag i mej nåt att dricka heller. Dropp nästa maybe?

Suck.

Nu vill jag bara dra täcket över huvudet och somna. Jag är både trött och arg. Åhhh!

Killar i ett nötskal.

Baby vet inte om han kanske har packat ner dom där plastplupparna som Chrille måste ha till golvet. Dax för mej att börja packa upp och leta.. =/

Va fan..

Som vanligt så väcktes jag av telefonfanskapet. Jag måste upp på vinden och leta reda på några plastsaker så Chrille kan lägga golvet i vardagsrummet idag. Jobbigt. Jag hatar vinden.

Annars ska jag mest städa i lägenheten idag. Eller tvätta och så. Sen ska jag bort och måla lister igen. Dom tar vekligen aldrig slut, hur många lister kan man ha i ett hus egentligen?

Vi ska åka till Linköping på söndag. Det känns mkt välbehövligt. Jag saknar dom där nere hur mkt som helst. Ska bli skönt att komma bort i några dagar. Känns dock inte lika rolig att vi ska på begrevning på tisdag. Jag har aldrig varit på begravning. Det är lixom inte min grej. Jag kan ju inte ens se Lejonkungen utan att grina som ett litet barn. Vattenfast mascara kommer behövas. Usch, det kommer bli jobbigt.

Idag fyller min pappa år. Han är sötast!

Sova.

Baby och grabbarna sover sen länge. Jag ska ta och joina dom nu.

By the way, såg på tv4.se att Särla fick lämna Idol. Vet ni vad? I don't give a shit. Fy faen vad jag bojkottar alltså. Undrar hur länge det ska hålla i sej..

Sov gott.

Såklart.

Jag menar ju Desperate Housewives och inte Heroes. Det är ju för fasen inte förrens imorn. Knas!

Såå.

Kom hem precis. Målat lister och så.. Ska laga lite mat nu så den kan vara färdig till Heroes börjar, för då sitter jag klistrad :)

Trött och seg..

.. men jag ska iväg till huset och jobba nu. Blir nog kvar till åttatiden ungefär för då ska Baby åka och träna och jag orkar inte vara kvar längre än så.. Kanske blir tvungen att se IDOL ikväll då, om jag inte har nåt annat att göra. Man kan ju titta lite hur Amanda sköter sej. Sen är det iaf äntligen Heroes ikväll oxå, wei!

Ledig imorn och på torsdag, det ska bli nice. Blir antagligen mest målning och så. Ska till stan på torsdag oxå och köpa klinkers till hallen och sen kommer mamsen hit på kvällen.

Nee, nu har jag inte tid med det här mer. Listerna i huset ligger och skriker att dom vill bli målade bums!

Tsss.

mina kommentarer verkar det inte som att det bara är jag som tänker bojkotta IDOL nu när Robert som var absolut bäst åkte ut. Idioter. Verkligen alla som har varit bra har åkt ut, förutom Amanda. Jag totalvägrar IDOL nu, tänker inte ens tjuvtitta (bara om jag verkligen inte har nåt bättre för mej) Ganska roligt att systrarna mina tänker precis lika som jag :) Jeje, IDOL är skit from nu, inget som jag tänker följa. 


:(

Idiotiska jävla Idol-jury..

Hemma en sväng.

Har slutat jobba nu. Ska bara byta om till målarkläder nu och sen åka bort till huset och fortsätta. Shit vad jag är effektiv :D

Redan slut?

Shit vad helgen har gått snabbt. Beror nog på att vi har jobbat i huset verkligen hela tiden. Det är roligt, men jag vill att det ska vara klart nununu!! Kommer dock dröja ett bra tag till..

Kvällen blir lugn. Jag och Baby ska bara mysa upp oss i soffan och ha det bra :) Gooos!

Imorn får man reda på om Robert går vidare. Typiskt att jag har hundkurs och missar programmet.. (mami, kom ihåg SMS så fort man får veta..) 

If you leave me now..

..you'll take away the biggest part of me
(Uhuhuhuh)No, baby please don't go..

Uuunderbara låt!

L O V E

love
SWEET.

tv4.se/idol

Tur att den sajten finns just nu. Jag ryser..

Slutjobbat för dagen.

Kom hem för typ en halvtimme sen. Har målat hela dagen! Vi har kommit rätt långt, men allt tar ju sån jäkla tid och det är massvis med saker kvar. Imorn ska Rasmus iaf tepetsera vardagsrummet :) Då ser man ju att det har hänt något.

Finns inget på TV ikväll så jag har nothing to do. Baby är i stan :(

Vaken!

Kunde inte sova imorse. Låg vaken i sängen i lite mer än en timma innan jag pallrade mej upp. Ska bara klä på mej och sen åka bort till huset. Jag längtar tills allt är klart!

Sitter här och blir bara mer och mer förbannad för att Rasmus åkte ur IDOL igår. Hur fan gick de till? Lyssnar om och om igen på honom och han är fan så mycket bättre än mer än hälften av dom som faktiskt gick vidare. Idiotiska jury. Dom kommer säkert skicka Robert oxå på måndag, idioter.

Gäsp.

Jag är trött. Måste bara ner i bilen och hämta Pepsi innan jag går och sover. Törstig.

Lille pojken då..

Technopojken har fullt med väggfärg på sej. Han gick emot väggen som Rasmus precis hade målat. Efter en stund så började de antagligen strama i pälsen så då skulle han vara lite smart och gnugga sej lite mot väggen, då självklart mot en annan nymålad vägg. Nu har jag typ en helvit hund, lille stackaren!

Åhhh!

Både Johanna och Rasmus åkte ut. Det här är fan kata-fucking-strof! Om Robert är den som ryker nu så ska jag inte titta på IDOL mer i år (jaja, kanske tjuvkika lite då) Men på allvar, han kan bara inte åka ut mot den där pudelrockaren :D Fast, jag tror att båda går vidare..

Nu ska jag ner och kika i huset.. :)

Snabbis.

Ska åka till stan nu. Ska till frissan, lite brådis. Dessutom kommer jag komma mitt i morronruset. Rusningstrafik+Uppsala = inte roligt.

Ikväll är det tydligen IDOL igen, weii. Rysningar deluxe. Men när ska jag hinna ner och greja i huset, hmm :P

Jag smälter.

Alltså denna Robert Kragh i IDOL. Jag ryser när han sjunger, vilken grymt underbar röst! Nästan så jag har övergett både Johanna, Amanda och Rasmus. Uuuh.

Bråttom.

Hemma från kursen nu. Zakko var mkt duktig som vanligt. Alldeles slut blir han, ligger och sover nu.

Ska bara slänga i mej mat lite snabbt, byta om och sen skynda till jobbet. Började egentligen för 25 minuter sen.. hmm.

Har inte hunnit åkt och tittat till vårat hus än, det får vänta tills ikväll efter Heroes. Baby är där nu, fusk!

Till banken.

Nu ska jag ner till banken och hämta nyckeln till vårat hus :) Sen ska jag dit och kika lite och sen blir det valpkurs med Zakko.

Mår inte bra.

Kan jag inte bara bli sådär dundersjuk så det kan gå över sen? Att gå med den här plågande huvudvärken hela dagarna är inte roligt. Alvedon är ju inte ens att tänka på, det hjälper ändå inte (fast jag tar ändå för säkerhets skull) Mår dessutom illa och har ont i magen. Har inte ens fått nå svar från sjukhuset heller. Suck. Nu vill jag faktiskt må bra. Jag kommer inte ihåg när jag gjorde de senast.

Jag måste nog gå ut i helgen.

Prommis.

Har precis varit ute i skogen, grabbarna och jag. Dom blev helt slut, ligger och vilar nu båda två. Själv har jag skitont i skallen, men ska ta några alvedon till och sen hoppa in i duschen. Efter det är det jobbet som gäller.

Haha.

tsss
Tsss, riktigt snyggt. Inte alls slitna.

Då var man fet då.

Britney är snyggare än vad hon har varit på mkt länge, men vad gör tidningarna och många andra? Jo, dom kallar henne fet. Shit vilket fetto jag borde vara i allas ögon då. Jag är inte smalare än Britney och jag har dessutom inte fått två barn dom senaste åren.

brittan
Om jag skulle ha hennes kropp efter det att jag fått två barn så skulle jag vara mer än nöjd. Förstå hur det måste kännas när alla snackar så mkt när hon själv kanske rent av är nöjd.. (..jag vet ju hur jag mår pga av min kropp och då är det inte nån som sagt nåt negativt om min kropp. vem vet vad jag hade tagit mej till om hela världen kallade mej fet??) Stackars tjej alltså.

Orka vänta..

Kan inte IDOL börja nu nu nu?

Juste, jag är kär. Min nya kärlek heter Lukas och är 2½ månad gammal. Ville aldrig lämna ifrån mej honom idag när han satt hos mej, vilket resulterade i alldeles för lång rast, tss. Jag vill ha!

Ne, in en sväng på Familjeliv nu innan kvällen i soffan kan börja..

Oj.

Tiden går fort. Har ju inte hunnit blogga nåt alls idag.

Nu är det dags för mat, ris & korvstroganoff. Sen blir det IDOL (där Måns ska vara med och larva, tss) och sen blir det äntligen Desperate Housewives. Efter det blir det lite packning om vi orkar.

Jeje, hörs sen. Puss!

Sängen.

Baby hade visst gått och lagt sej när vi kom hem. Blev sent, alla pratade så mkt på kursen :)

Jag ska oxå krypa till kos nu, bara ut och kissa hundarna först.

Puuh.

Nu har jag packat massa, tillome så hyllorna i skåpen skallrar av min höga musik, tsss. Det är ändå ganska roligt när man väl kommit igång. Var tvungen att sluta nu (fast jag inte ville) för hundkursen börjar ju snart. Måste skära lite korv och klä på mej massa kläder (blir ju sviiinkallt på kvällarna) och dona lite nu innan vi ska åka.

Packa.

Yepp. Det måste jag göra lite nu innan Technos kurs. Tänkte ta mej genom lite köksskåp, jippie!

Sjuk igen?

Alltså, det här är wierd. Så fort jag kommer till jobbet så får jag ont i huvudet och blir förkyld och sen när jag kommer hem så går det över (fast jag har fortfarande lite ont i huvet nu, men det går nog över snart) Pappa tror att jag har migrän mot jobbet, tss.

Mami i luren nu..

Dubbel middag?

Haha. När jag hade lagat mat kom Baby hem med kebab. Hmm. Jag hade visst råkat säga till han att han skulle fixa maten för jag var sjuk.. Hoppsan. Får äta nachogratäng imorn istället.

Nu blir det sängen. Jag är sjukt trött och så börjar jag jobba klockan åtta imorn. Gäääsp!

Yes!

Har känns mej sjuk hela dagen; huvudvärk och förkyld. Nu när jag kom hem försvann det plötsligt. Typiskt sånt där, kan man inte får känna sej frisk när man jobbar istället så kan man vara sjuk när man kommer hem när man ändå bara ska ligga och slöa i soffan?

Såg i tidningen att det är repris TopModel idag. Vilken tur, eftersom jag inte kan titta på det på onsdagarna för det går ju samtidigt som Heroes och det vill man ju verkligen inte missa! :) Klockan fem över sju börjar reprisen så nu måste jag laga mat. Nachogratäng får det bli :)

Jao.

Nu har iaf halva jobbdagen gått, skönt. Tiden går rackarns snabbt här ska ni veta :) Tur att man har ett så roligt jobb eller nåt..

Ska väl ringa till Tinafisen nu och se om dom tänker komma till oss ikväll, äta lite åså.



Återkommer sen när jag kommit hem.

Jobbar.

Sitter på jobbet. Borde kanske göra lite nytta? Jeje, vi får se.. :P

Dryg.

Shit vilken drygkorv min Baby är alltså.. Ringde precis; "Jag kommer snaaart, ska bara se hur Jonsa bor" Och det kommer han på att han ska göra en lördagkväll när jag bara sitter och väntar. Vilket pucko! ..men han är väl rätt söt ändå :)

Nyduschad.

Niiice. Har duschat, ansiktsmaskat, smörjt in och nagellackat. Känner mej som en ny männsika eller nåt :)

Snart snart snart kommer Baby hem. Då blir det sängen. Jobb tidigt imorn, iaf för min del.. =/

Värdelöst.

Singalong är verkligen skittråkigt, så nu sitter jag här igen.

Ska snart hoppa in i duschen och sen vänta på att Baby ska komma hem, men det dröjer nog lite drygt en timme till. Den där jävla innebandyn :P

Mat.

Nu har jag gjort mat till bara mej. Potatisgratäng, kött & kantarellsås + körsbärstomater, MUMS. Så nu ska jag fetta i mej framför TVn. Singalong var det bästa den kunde erbjuda ikväll =/ Typiskt att alla våra filmer redan när nerpackade..

Uttråkad till max.

Är inte roligt alls att börja jobba kl 15. Känns som man bara sitter och väntar på att tiden ska gå och när man kommer till jobbet så väntar man ännu mer så tiden ska gå så man får gå hem.. Jävla väntade.

Jag borde kanske packa lite, men det är ju så jäkla tråkigt. Fast så får det nog bli..

Shake it up shekerim.

Tsss. Sitter här och lyssnar på turkmusik :) Så bra ju!

Har drömt som en galning inatt och jag kommer dessutom ihåg flera av drömmarna, helt sjukt. Drömde bla att jag blev biten av ormar igen. Why? Dessa drömmar har gjort så jag har blivit riktigt rädd för ormar, jag som alltid förut har tyckt att dom varit grymma. Drömde även att jag och Tina blev vän med en person (det kommer verkligen aldrig hända) som hade blivit astjock, tsss.

Oj, nu ringde syster. Herrå!

Yeah.

Kollade på nån skräpfilm på 3an. Fäst vid dej. Har sett den förr, men då var det på planet till Thailand om jag inte minns fel. Kom inte ihåg så mkt iaf.

Nu har Baby kommit hem så då är det sängen som gäller. Sov gott!

Ensammen.

Hemma från jobbet nu. Dyng-jävla-sur. Stog ute i spöregnet och pratade med Malin bra länge. Vi planerade lite party och annat kul :) Ruggigt jävla partysugen är vad jag är, men what to do? Jobbar ju heeela helgen.

Baby är och spelar innebandy och jag orkade inte åka och kolla. Ska mysa ner mej alldeles ensammen i soffan och äta räkor. Det får bli min middag idag. Orka laga nåt till bara mej, Baby skulle äta på Max sa han.

Är det nåt bra på TVn ikväll måntro? Troligen inte..

Fredag.

Fast inte äntligen fredag. Jag jobbar nämligen hela helgen, suck. Skulle helst av allt vilja vara hemma och packa det sista innan flytten ju, fast vi har ju fortfarande lite tid på oss. Det ska ju renoveras innan vi flyttar in. Tur iaf att vi är lediga nästa helg så vi kommer nån vart i huset. Baby skulle dessutom ta ut några semesterdagar så det blir nog klart på en vecka. Rasmus och Chrille ska ju hjälpa till en massa oxå. Tur att man har målare och lite tekniska grabbar i familjen. Min Baby kan ju inte ens sätta upp tavlor, tsss. ;)

Nu är det dax för frukost.

Heroes.

"Elin och Kristoffer är vidare"
Oookej. Så hade det nog inte låtit om jag och min Baby hade ställt oss framför Idol-juryn :) tsss.

Heroes nu.

Ooont.

Att jag alltid ska ha ont i huvudet nu för tiden. Kanske borde börja använda glasögonen lite oftare. Japp, ska börja redan nu. Nu är dom på :)

Blev lite shopping i stan. Fast bara en klänning. Provade massa massa, men jag har visst fått alldeles för många kilo på kroppen, så inget passar! Dom måste bort nu. Jag vill ju kunna känna mej lite fin iaf och det gör jag inte när jag ser ut som en tjockis med ful frisyr.. Hmmm.

Jeje, IDOL snart. Kärlek idag då? :)

Stolt.

Kurserna går bara bättre och bättre. Jag blir mer förvånad varje gång, han lyssnar ju så bra, min lille Zakko. Kursledarna tycker att Zakko är bäst (iofs så är han ju de) och dom tycker att dom tjatar när dom säger hur duktig han är hela tiden, hehe.

Käka lite lunch kanske och sen brumma in till stan.

Torsdag.

Vaknade av att Zakko stog och grävde på sovrumsdörren. Trodde att Baby var hemma så att han skulle släppa in pojkarna i sängen igen innan han gick till jobbet, men icke. Han hade redan gått så det var bara för mej att pallra mej upp och öppna dörren. Jobbigt, men åh så mysigt efteråt :)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det valpkurs och sen en sväng till stan. Lite shopping och kanske hälsa på Tina? Vi får se..

Nepp.

Blev ingen ny kärlek i Idol ikväll så jag får väl ta mina pojkar och krypa ner i sängen. Dom är ju ändå världens bästa! :)

Idol nu.

Får se om jag kanske ska bli kär framför TVn ikväll igen. Igår blev jag kär i Amanda och hon Johanna med pianot. Tsss.

Äntligen!

Dagen har gått ruggigt långsamt, men nu är jag iaf hemma.

Ska laga mat nu och sen ska jag bara ligga i soffan och kolla på TV hela kvällen. Idol och Heroes är det ju och innan det finns det säkert nåt annat skräp man kan slötitta på, typ Freddie eller så.

Svenska Top Model börjar ju ikväll oxå, men det är ju samtidigt som Heroes. Rackarns! Får hoppas att det går i repris nån dag.

Usch.

Natten var inte alls rolig. Jag kunde inte sova, alldeles för mkt tankar. Är hur trött som helst idag och det känns inte allt för kul att jobba 7-18.

RIP.

Gumman..

"Lämna mej aldrig. Lova det."

Jag kommer aldrig lämna dej syster. Vad skulle jag göra utan dej, och du utan mej? Jag älskar dej!

Nee.

Jag har verkligen inget vettigt att skriva om här, därav den dåliga uppdateringen..

Såå duktig.

Kursen gick jättebra idag oxå. Han är kanske lite väl intresserad av dom andra hundarna emellanåt, men det är sånt man får ta. Han lyder och lyssnar ju på sin mamma så bra iaf :)

Blir sängen strax. Blir alldeles slut av träningen och sen är det ju jobb imorn oxå..

Bråttom.

Har vart hos frissan idag, det blev hett. Ska tillbax på torsdag och fixa lite hår :)

Hundkurs nu, återkommer ikväll I guess.

Vimmel.

image215
Att vi alltid ska lyckas fastna på bild..

Lyckad.

Gårdagskvällen blev rolig. Lite för mkt att dricka emellanåt kanske, men det bjuder vi på :) Skapligt irriterad är jag iaf på vakterna på Sjuan. Idioter. Tror att dom är så balla för att dom står där i sina uniformer. Suck.

Ska snart åka in till Johan och Tina. Vi ska äta på Mariannes, gott såhär dagen efter :)


Bedtime?

Hemma nu. Känns som det skulle vara skönt att sova. Går inte så bra att skriva här..

Sov sött.


Jag vill oxå kunna vara slarvig.

Jag har städat sen jag gick upp. Jag är fortfarande inte färdig. Jag är långt från färdig.

När en normal person ska plocka undan lite och dammsuga brukar det gå på en halvtimme, max. När jag ska städa tar bara dammsugningen i ett av rummen en halvtimme. Why? Varför måste jag vara så förbannat nogrann? Har bara hunnit med köket, träningsrummet och garderoben än så länge. Har iofs vikt all tvätt och plockat ur diskmaskinen oxå, men ändå.. Skulle Baby, eller nån annan normal städat våran lägenhet idag hade den dessutom hunnit in till stan och shoppat inredning till hela lägenheten på den här stunden som jag har klarat av två fjuttiga rum och en garderob.

Pendantisk? Jag? Nee, inte alls.. suuuck!

Nee, nu lär jag fortsätta om partyfolket inte ska ramla in innan jag ens hunnit fundera på vardagsrummet..

Frukosten avklarad.

Bara att börja städa då..

Kanske ska gå ner och lägga mej en sväng i solariet sen när jag ändå ska lämna tillbax filmen. All solbränna från Turkiet är borta, eller iaf från ansiktet, armarna och benen och det är ju det som syns.

Utgång ikväll då :)

Filmkväll it is..

..eller was. Vi såg Linas kvällsbok. Haha, pinsam film. Tsss. Vi garvade.

Har inte blivit nån städning alls ikväll. Orka inte, eller Baby orka inte så jag får väl ta de imorn när jag är ensammen. Illa att jag inte har satt igång tvättmaskinen heller. Delar av min partyoutfit för morgondagen måste ju tvättas. Får helt enkelt torka med hårfönen (fönnen, right mami & ziz, asg.) imorn..

Sängen nu känns det som, eller när Baby har rakat klart skallen. Trött.

Ont i huvudet.

Jag orkar inte städa. Jätteont i skallen.

Baby och jag ska iaf ner till baren och käka mat snart. Får se om huvudvärken försvinner av lite mat kanske. Isåfall ska vi ta tag i städningen när vi kommer hem igen. Då kan vi hjälpas åt :) Har insett att det inte är så mkt städning. Vika tvätt, dammsuga o torka golven och bädda rent i sängen. Ska nog damma liiite liiite oxå. Så det borde gå ganska snabbt. Har iaf inte tusen saker liggandes everywhere..

Ska plocka ur diskmaskinen nu och ta en alvedon.

Lugn kväll.

Blir inget Vendel ikväll, så då blir det städkväll istället. Grabbarna ska åka iaf och stanna där över helgen. Skönast att städa när dom inte är hemma, annars gör dom bara massa tassavtryck när man han skurat golven.

Inte är det nåt speciellt på TV ikväll heller. Kanske helt enkelt får ta och hyra film, jag och min Baby.

Borde kanske börja packa lite oxå. Flyttar ju om mindre än två veckor, men som ni vet så är ju inte packa min starka sida. Jag hatar det!

Dagen.

Vårdcentralen, jobb och sen Vendel ikväll. När sk jag hinna städa? Det ser ut om ett skithål här hemma.. Hmm.

Nu är det mkt.

Idol, TopModel, Heroes.. och laga mat. Hur ska det gå ihop om vi inte ska äta sådär runt 23? Hmm.

Duktig.

Zakko var duktig på valpkursen idag med, men på slutet var han lite trött så han orkade inte göra nåt nästan. Bara pussa på sin mamma :) Gullnöt!

Nu har man precis suttit på HM.se och lurat på mamma massa kläder igen, men hon behöver ju ;)

Ska hoppa in i duschen nu, snart dax för jobb..

Mina.

image214
Lite Karro, mkt Emilia. Sötnosar.

T R Ö T T

Uuh, ville inte gå upp imorse. Behövde egentligen inte gå upp så tidigt om jag gjorde, men ville inte behöva stressa heller. Vaknade förresten av att Zakko spydde, niiice. Stackars hjärtat.

Valpkurs klockan 11, sen hem o duscha och sen börjar jag jobba kl 16.

Heroes.

Uuh, så bra! Skulle se avsnitt två på Tv4+ nu klockan 22, men vad har våran TV gjort då? Slarvat bort kanalen!.. och jag orkade inte söka upp den på nytt så jag får väl se avsnitt två imorn istället.

Baby har redan gått och lagt sej så jag ska väl joina nu :)


Sugen.

LästeBlondinBellas blogg att hon åt glass med varma hallon igår. Nu blir jag så tvungen att åka till affären :) MUMS!










..och Akon snurrar runt runt här hemma. I'm inlove. Love you, right ziz? ;)

Bloggvärlden tar över mej.

Inatt drömde jag om lite bloggerskor igen. Den här gången var det Kenzas & Minnas tur, hah. Kommer inte ihåg vad drömmen med Minna handlade om, men Kenzadrömmen var hemsk :(

Jeje. Nu ska jag fixa lite frukost. Äggmacka med Kalles :)

ASG.

Såg en helt sjukt rolig film från YouTube nyss, men tyvärr så vet inte jag hur man gör för att lägga upp filmer här så ni får inte se :P

Garvar fortfarande, hahaha..

Trött.

Ont i huvet, men ska vänta med att krypa ner tills Baby kommer hem från träningen..




Party snart, fyra dagar kvar.. (nee, jag har nog aldrig varit såhär laddad..)

Skallebank..

..bank bank bank (skriver man bank, de säger ju typ bang i skallen?)

Utgång i helgen iaf. Två dagar innan mitt frisörbesök, inte bra. Ser förskräcklig ut i håret. Den bruna färgen har börjat släppa och det kommer fram mer och mer blont. Solen i Turkiet (saaaknar!!!) gjorde det inte bättre för håret direkt, men som sagt på måndag blir jag som ny igen :)

Reklampaus.

Idol har börjat, äntligen! :)

Mysteriet Kalle.

Kalles kaviar är gott. Finns i typ fyra olika sorter (dill, light, mild osv..)

För nåt år sen kom även Kalles randiga. Funkar fint den oxå. Sen kom randiga light, sen ägg (kaviar och ägg=perfekt match, så varför inte). Nyligen dök en till Kalle upp; Kalles färskost och färskost räkor.. Hm, känns som man har ätit det förr, men nu står det Kalle på det oxå.

Eftersom jag inte har jobbat på ganska länge så har jag inte varit så uppdaterad om nyheterna som kommit under tiden. Jag tittade dock in i kylen i lunchrummet idag och vad låg där? Kalles randiga BANAN. Ursäkta, men har den där Kalle dåligt med pengar eller nåt? Färskost blandat med kaviar och banan kan inte vara gott. Jag fick kväljningar av att bara titta på tuben..

Kalle, nu får du fan lägga ner. Snart kommer alla vara så trötta på dej så inte ens orginalkaviaren funkar längre. Punkt.

Jobbet igen.

Yepp. Idag blir det jobb för första gången efter sjukskrivningen. Ska jobba så mkt jag klarar, beror ju på om jag får ont och så. Har ju fortfarande inte fått nåt svar på vad det är för fel.

Missar början på Idol ikväll. Jobbar ju till kvart över åtta, suck. Sen blir det till att skynda sej hem. Värdelöst att Idol och Top Model ska hålla på och gå samtidigt. Måste helt enkelt köpa DVD skivor så jag kan spela in det ena.

Och lilla Rasmus fyller år idag.. och Per. Men vi får ta Vendel på söndag, våran bakissöndag :) Tårta blir bra när man är bakis! Grattis iaf!

Tina citat.

"Det är stucket som skuret" Haha. Du vill så mkt, men får inte riktigt till det alla gånger, söthjärta!

IG, min IG.

Åhh. Pratade med min bejb nyss. Shit alltså vad jag saknar henne! Som tur var så hade hon hemlängtan som fan, så vem vet, dom kanske kommer hem snart igen :)) Hoppas hoppas hoppas! Kommer sista festen på Albertinas bli den samma utan allas vår IG? Nee. Kom hem nu snygging! (jag kanske slänger upp lite mer fina Sverigebilder snart så du kommer hem! tss.)

image213
Haha, sötnosen!

Vilket krig.

Nästa vecka får nog Zakko följa med och sitta i bilen när jag och Techno har kurs.

Det första jag hörde när jag öppnade porten när vi kom hem var en hund som skällde.. som fan.. hela tiden. Våra grannar är nog inte glada om han låtit så i dom nästan tre timmarna vi var borta. Öppnade iaf dörren; världens gladaste Zakko stormade ut. Tittade in; Hjääälp. Rivmärken i tapeterna, skor överallt, trasiga blommor på golvet, trasig väska, nerriven jacka+lite trasig, ramar på golvet.. Ojojoj. Jag säger då det. Kan ju konstatera att han inte tycker om att vara ensammen.

Nu sover han så gott här på golvet bakom mej. Stackars mitt lilla hjärta..

Kurs.

Nu ska jag och Techno iväg på kurs. Zakko-pojken ska vara ensammen hemma för första gången, inte roligt! Han ska iaf få ett grisöra så då kanske det kan gå lite bra..

Imorn ska jag jobba för första gången på länge. Får se hur det går. Måste in till sjukhuset för nya prover oxå, drygt!


Och på lördag blir det feeest, weeei. Jag räknar dagarna! Fem dagar kvar..

Skoshopping.

..igen! Jag kan helt enkelt inte låta bli, jag älskar skor! Den här gången fick det bli ett par svarta Reebok Classic. Svarta gympadojjor funkar ju alltid.

Syskonkärlek.

image212
Karro o jag. (fan vad stor jag ser ut, haha)

En dagens ändå!

Weeei. Det funka nu, efter mkt om och men.

image211

Skinnjacka - Vero Moda
Tjocktröja - JC
Vit tröja - C&C California
Jeans - Nudie
Rosa o Vita skor - Adidas

image210
Trött och sjuk..



Nu blir det sängen. Med eller utan film..

Jävla skit dator!

Just nu är våran dator mkt billig! Nån som vill ha? :)

Tänkte att jag skulle bjuda er på en dagens, men icke. Datorn är helt fuckad. Slänger upp en miljon fönster sådär som vanligt. S U C K ! Det brukar ju funka ändå, om man väntar på alla dom där fönstrena och sen stänger dom, men inte idag. Skit.

Nu går jag och lägger mej.

Mätt igen.

Nu har vi precis ätit pizza. All det här skräpmatsätandet måste få ett slut!

Jag och grabbarna var och tittade på Baby när han spelade fotboll förut. Det var jäkla spännande, men tur att dom vann.. annars hade kvällen här hemma inte blivit rolig :P

Nu ska vi mysa ner oss i soffan ock kika på film. Gooos!

Mätt.

Har precis ätit nudlar, gott!

Nu ska jag och grabbarna åka iväg en sväng. See ya!

Så är det.

Tina är en tönt, så de så! :P

image208
En full tönt.

Åka till stan..

..igen! Men vad gör man inte för lite umgänge med dom bästa och en Max-burgare :) Wii. (okej, Baby har ju bandymatch oxå)

Gjort stan.

Åkte till stan i morse. Skulle uträtta lite shopping tillsammans med Tina. För min del blev det ett par stövlar (+pumps till syrran), långa tjocka benvärmare och två paket Chai Latte. Mkt nöjd. Skulle egentligen köpa nåt mörkrött, höstigt nagellack oxå, men det får vänta för jag orkade inte kolla :P

Var iväg på marknaden vid Ulva oxå. Fy satan så mkt folk. Det var ingen vidare succé att ta med sej tre hundar dit, så vi blev inte kvar så länge..

Nee, nu ska jag göra ordning lite Chai och sen ska jag städa lite..