Wonderful day.

Först 30 grader varmt, klarblå himmel, nästan nakna, gräsmatta, glass, musik, familjen och grabbarna.

Sen Tierp till bästaste Åsa, bus med alla hundar, skitsnack, godis, 25 grader varmt, sommarklädd och mys.

Nu glass igen, slökolla på TVn och gå prommis med grabbarna plus Mami.

Senare sova med sötälsklingsgrabbarma.


Sånna här dagar vill jag ha mer av. Helst varje dag hela sommaren..

Hos Mami.

Shit vad härligt det är ute på landet. Inga bilar, inga grannar, ingenting. Man kan fasen gå naken ute :) Härligt oxå att Techno kan vara lös när vi går ut och går.. i skogen. Myyys. Zakko däremot har jag kopplad för annars springer väl han ner till Mamis hundgårdar och hälsar på. Jag vill fasen oxå bo på landet när jag blir stor!

Nu ska vi ut och grilla, mums. Och sen kanske de blir lite vin och mys. Imorn blire ligga och sola hela dagen, nakenfiiis :P Donatella, yes pleaase. Haha.

Shopping!

Weeej! Roligt!
Har spenderat hela eftermiddagen med Malin i stan. Jag kom hem med ett par skor, en oversize tröja, tre tee's, en kort kavaj + present till Mami. Duktigt jobbat :) Grabbarna fick grisöron och Igor fick syrsor. Ligger ett Max-mål och skumpar i magen dessutom, det var inte igår vill jag lova.

Nu måste vi kila!

Jag idag!


Dax!

Nu måste jag verkligen slå ihop mina gröna annars kommer jag aldrig komma upp imorn. Inte för att morrondagen har nåt roligt att bjuda på, men jobba bör man..

Har varit så galet trött hela veckan, Beror nog på att jag är sjuk. På söndag ska jag iaf sova.. i solen.. :)

Sov sött alla!

Världens vackraste småsystrar!

Och det bästa av allt? Dom är mina!


Kanske på tiden att uppdatera?

Man borde väl göra de oxå och inte bara läääsa bloggar :)

Händer iofs inte så mkt hos mej. Är lite småsjuk så det var bra tungt att jobba idag. Gick på en långprommis med grabbarna i spöregnet direkt efter jobbet. Tänkte att det kanske kunde vara bra med lite frisk luft när jag mår som jag gör. Känns väl sådär nu kan vi säga. Fryser som bara den så ska strax hoppa in i duschen och sen mysa ner mej i soffan i mjukiskläder under alla mina hundra filtar :) Två liter jordgubbar ska minsann få joina mej oxå, mums.

Är det nåt bra på TV ikväll måntro? Annars får det bli nån film att somna till.

Jag säger då det.

Det där med att gå upp tidigt sket sej idag. Klockan hann slå 14.3o innan jag tog mej upp. Och då gick jag upp för att det plingade på dörren. Trodde inte att det var sant när jag kollade på klockan när jag vaknade, haha. Men det är ju trots allt bra skönt att sova.

Nu får man stressa lite istället för att få ut nåt av dagen. Håller för tillfället på att skura golven och damma här hemma. Det luktar så gott av alla rengöringsmedel :) Ska se om man kanske kan få bli bjuden på mat ikväll. Har fortfarande ingen matlust, men försöka äta måste jag. Fick i mej lite lite mat igår, första gången på tre dagar. Hmm. Är ju lite småsjuk oxå, så det beror nog på de.

Jeje, back to the städning.

Tjofräs.

Shit vad skönt det är att gå upp tidigt egentligen. Man hinner så jäkla mkt. Jag har nog varit uppe sen halv nio eller nåt :)

Nu ska jag dra några varv med dammsugaren och plocka undan lite och sen blir det jobb några timmar, 12.3o-16.

Ikväll händer det nog inte mkt. Kan kanske vara skönt att bara vara hemma, men vi får se.

Hmm..

Borde sova nu, men känner mer för att titta på film. Fick ju "Allt flyter" på posten idag. Ska försöka att hålla mej vaken mer än fem minuter in i filmen. Jag är inte så bra på sånt, men nån gång ska väl vara den första. Är ju inte det minsta trött, men det brukar jag ju heller alrdig vara när jag ska kolla på film. Ändå vet jag alltid hur det blir. Jag förstår inte varför :)

Techno verkar inte vilja sova ikväll heller. Han brukar ju alltd krypa ner under täcket så fort jag närmar mej sovrummet, men nu är det bara jag och Zakko som har lagt oss. Hmm. Ne nu hör jag hans små tassar närme sej. Jag tänkte väl de.. Nehe, dom vände igen. Jag får väl gå upp och häta lillskiten då.

Premiärdopp.

Har tillbringat nästan hela dagen ute. Först slappade och solade vi (och gjorde lite annat..) hela eftermiddagen och sen åkte vi till rastsjön och badade. Eller badade och badade, snabbt i och ännu snabbare upp. Hundarna var bara i till hälften, men jag och Malin var i helt och hållet iaf. Det var kallt, haha.

Nu har vi kollat på Gossip girl och ätit mat och nu ska jag fortsätta skratta lite åt Wipeout :)

Norgeee.

Jahopp. Då har man spenderat hela kvällen framför ESC. Sverige kom då typ sist och Norge vann. Förjäkla charmig grabb och jävligt tjatig låt. Så fort jag försöker tänka på nåt som kommer refrängen upp i skallen.. men det är väl så det ska vara I guess :)

Nu ligger jag i sängen. Mår inte alls bra :( Ska kolla på Bridget Jones dagbok nu och sen ska jag sova och vakna upp pigg imorn. Jag vill inte bli sjuk. Så de så.

Världens sötaste Techno ligger här precis bredvid mej och sover. Han är så go så jag kan dö, mammas älskling.

Tji fick jag.

Tänkte att jag skulle sova bort halva dagen eftersom jag har jobbat så jäkla mkt och inte sovit nå mkt alls den senaste veckan. Det gick sådär kan vi väl säga. Blir nog att ligga i soffan och kika på film en stund iaf. Vill ha nån ny, kanske helt enkelt får gå till Hörnan och hyra nån. Eller köpa.

Babe började precis på TVn, den är ju bra söt och Techno är mkt facinerad av grisarna. Haha, sötnöt.

Ikväll kommer Mami och Roger hit på mys. Är minst hundra år sen jag träffade dom. Vi ska äta ostbricka och bli tjocka :)

Jeje. Vi höres.

Att vakna med ett leende på läpparna..

Vaknade av att mobilen pep till. Ett SMS.
"Hej älskling.. Förlåt för att jag varit sån dålig vän dom senaste dagarna.. Men hoppas du vet att du är bäst för mej.. Puss puss"
Kan man bli annat än överlycklig över att man har en vän som hon? Solen skiner dessutom och ikväll blir det sovsällskap. Det mesta känns rätt bra nu faktiskt :)

Sådär.

Har dejtat Desse lite under kvällen. Hon är bra söt hon :) Lider med henne som börjar jobba klockan sju imorn.. i Östhammar. Helt galet!

Ska krypa ner under täcket nu med grabbarna. Blir att kolla på film tills mitt sovsällskap behagar komma hem. Sen måste jag sova. Prommis med Desse imorn vid tiosnåret. Orka upp. Hmm. Måste.

Sötnosan!

Haha. Min Malin ringde nyss. Full som en kastrull. Hon tyckte absolut inte att jag skulle sitta ensam hemma en fredag. "Kom till meeeeej" Tss. Hon måste nog ha världens sötaste röst när hon är full :) Bestämdes iaf att jag får sovsällskap inatt. Mysigt värre ;)


Bästa och jag, lääängesen. Mörkhåriga ju!



..och ute bara regnar det. Mysigt som bara den, men det är inte lika kul att veta att grabbarna måste ut en sväng till innan vi kryper ner i sängen. Sugen på godisnappar är jag dessutom fortfarande. Tur att jag inte har några hemma för då skulle jag få ångest om typ 5 minuter när påsen skulle vara slut :)

Sängen.

Bums. Har legat i soffan och kollat på alldeles för många avsnitt av Gossip girl. Det är ju jobb imorn för fasen!

Sista april.

Såhär piffig var man på sista april då.



Och såhär fresh var man runt femsnåret när man kom hem. Haha.

Men åååh.

Har gått runt och varit sugen på godisnappar hela dagen. Hade precis glömt bort att jag var sugen så kommer haribo reklamen på TVn. En Napp-påse upptryckt rakt i fejjan. Tack för den lixom.

Har fixat och donat hela dagen, jag och Malin. Helt slut och jag undrar hur jäkla många trappsteg vi gått upp och ner för dag. Galet. Nu har jag iaf landa i soffan. Tror väl att Malin kommer in hit snart. Kanske kan bli lite mys i soffan framför nån film då?

Nu har lilla Moa tittat ut :)

Grattis Sessan till er söta lilla tösabit. Jag längtar efter er! Slå en pling när du är hemma igen och orkar.

Gaaah!

Nu är det en viss liten sötnos som är på förlossningen! Jag sitter här och är lite smånervös kan jag lova. Se till att klämma ut den där lille klumpen nu hjärtat! :) Miss youuu!!!