Ouuups!

Skadeglad, får man vara de? Jaa de får man. MOAHAHAHA!!


Familjemys.

Är hemma hos Mami. Har varit här dom senaste dagarna. Så skönt att komma bort, vill aldrig tillbax. Imorn måste jag dock tillbax till verkligheten igen. Jag vill inte. Hatar't.

Bloggningen kommer iaf komma igång som vanligt då igen. För när jag är hemma känner jag att jag har tid och när jag är här umgås jag ju bara med underbaringar, känns aningens viktigare om vi säger så.


Snaaart onsdag :)

Woho. Längtas till imorn!

 Har blivit bjuden på middag väldigt många gånger dom senaste veckorna. Sweet. Mina kompisar är bäst! Trevligt att slippa äta själv lixom.

Kolla klart på PH nu, trots att Cimon åkte. Hoppas resten av den pakten åker nu! Sen blire sängen och några sidor i Gossip girl. Over and out!


Almost done.

Packar tills imorn, cuz I'm leaving this town. Yäääh.


På allvar..

..det här funkar snart inte längre. Hur ska jag göra? Hmm. Jobbigt läge deluxe.


...

Who's she looking goofy in a Gucci dress
what's that , I really gotta know
Which bone in her body should I break first
which one, the bimbo's gotta go
the bimbo's gotta go

She's been faking since day one
a friendly kiss includes no tongue
Who's she, tell me
Now she's sleeping in my bed
Oh God I wish that she was dead
I need to know
Who's that bimbo?


Sweet.

Har spenderat hela eftermiddagen/kvällen med Anne. Mat och mys och en liten skitunge som inte ville sova :) Träffade min Malin en snabbis oxå.. och IG. Tur man har som har så många sötnötar i sitt liv :)

Var ut med hundarna för en stund sen och jag säger som Sofie sa: Vad är det med mej och bajs egentligen? Zakko är lös i magen som få. Han lyckades bajsa ner hela rumpan/benet/tassen. Det var verkligen bajs överallt. In i duschen och innan jag fick in han där (det är inte favoriten om vi säger så) så lyckas han gnugga rumpan på typ hela väggarna inne på toan. Bajs överallt kan vi säga.. igen. Hääärlig avslutning på den här dagen. Nu är jag trött så sängen nästa!


Bra kväll igår.

Det blev ju ingen lugn lördagskväll igår som jag hade planerat. Söta IG lyckades få med mej in till stan. Vi drack endast shots hela kvällen. Bra idé där, då får man ju inte i sej så mkt kalorier haha. Skakade rumpan hela natten lång gjorde vi och landade inte hemma förrens vid fem. Jäkligt rolig kväll, det måste vi göra om stump!

Blev våffla till frukost idag. Trodde att jag skulle få i mej två, men nää. Spymätt efter en. Nu sitter jag dessvärre här och är sugen på nåt. Vad vet jag inte, men får nog ta mej ner på ICA och handla nåt. Ikväll ska jag iaf bli bjuden på mat uppe hos Anne. MUMS!


Seeeg.

Men nu är det dax för långprommis och sen lite lunch på de. Sen ska vi krypa ner i soffan, grabbarna och jag och plöja igenom några avsnitt OC.

Tipsa mej om bra bloggar! Eller nåt annat roligt man kan göra när man bara är hemma :)


Effektiv AB.

Har varit vaken en timma ungefär. På den tiden har jag hunnit torka upp fem spypölar, en bajspöl (har en krasslig hund och jag höll fan på att spy) varit ute på en liten prommis, slitit ur sängkläderna, kastat in två maskiner tvätt, dammsugit, rullat soffan (igen!!) gjort smoothie, druckit smoothie och kollat Facebook. De ni!

Det enda jag har planerat resten av dagen är en långprommis med IG, tvätta färdigt och bädda sängen. Laga lite mat oxå kanske, men förövrigt ska jag bara njuta av min lediga helg :)


Sängen snart.

Nu har Anne gått hem. Vi kikade på Råttatouille och käkade grönsaker med dipp. Miiicket miiisigt :) Tack sweeto.

Nu sitter jag här, så trött så jag nästan sover och med två sovande älsklingar bredvid mej. Dax för sängen tro? Och vet ni vaaad? Imorn får jag sova precis huuur länge jag vill!


Freeedag!

Wohoo. Finally!!

Hemma nu. Har suttit och fixat med lite presenter sen jag kom hem från jobbet. Det kommer bli kanon de här! Sitter och väntar på att Anne ska sluta jobba. Vi ska ha myskväll, hon och jag och grabbarna. Först långprommis och sen ligga i soffan och äta massa gott :) Myyys! Helt obeskrivligt vad skönt det ska bli att vara ledig hela helgen. Är ju dessutom hyfsat frsik nu.

Fick se en liten liten bebismage idag. Åhhh, så gulligt! Happy för din skull stump.


Hahaha.

Den där Kenza är väl förjävla rolig ibland(ooofta) Jag och grabbarna ska följa hennes exempel nu och kasta in handduken vi oxå. Haha.

Bild lånad från Kenzas blogg.

Sov gott!


By the way..

Jag pratade med världens sötaste lilla trollunge idag, Emilia. Hon var så glad så det smittade av sej genom telefonluren. Shit vad jag saknar na alltså. Och dom andra systrarna oxå förstås. "Jag kom på en till sak jag skulle berättaaa.." Så sa hon typ fyra gånger när vi skulle lägga på. Haha. Sötnosa.


Home.

Hemma nu. Blev en till långprommis nu på kvällskvisten. Ellinore var offret som fick hänga på mej och grabbarna den här gången :) Smoothien ligger fint i magen nu och jag ska nog snart börja tänka på refrängen. Börjar fasen sju imorn och sen är det ledig helg. Sweeeeet!


Torsdag.

Brukar egentligen vara ledig den här torsdagen, men har ändrat om mitt schema lite och tagit lite mer tider så i eftermiddag blire jobb. Bra med lite extra cash.

Har bara vaknat, varit ute på långprommis med gabbarna och Anne, rullat soffan från hundhår och suttit här en stund. Nu äre dax för dusch och sen brunch. Blir tacos :) Sen är det jobb några timmar och sen kvällsdate med Anne och smoothie :) I like våra nya liv.


Gå och knoppa.

Japp, sängen blir det. Kan ju vara skönt att sova länge nån gång. Har ju bestämt att jag måste sova 6-9 timmar varje natt. Sover jag fler eller färre blir jag på tok för trött, men inatt ska jag fan sova minst 12 timmar. Det är ju så skönt. Får chocka kroppen imorn med en långprommis innan frukost och sen en dusch innan jobbet så jag piggnar till. Sen i helgen är jag ju ledig så då är det ju okej att vara seg. Har för mej att jag skulle göra nåt i helgen, men kommer fasen inte ihåg så det blir nog bara mys och promenader med grabbarna hela helgen. Det kommer bli många timmar i soffan, men det ska bli såå skönt :)

Sweet dreams.


Whop whop!

Oj, hann visst inte med bloggen idag heller. Jobb först och sen när jag kom hem var Ellinore hos mej och hon gick precis hem. Hon är bra störd den tjejen :) Visst är det väl lyxigt att bli bjuden på mat hemma hos sej själv två dagar i rad? :)

Inga hundar hemma heller. Jag kommer aldrig kunna somna ikväll. Jag hatar att vara utan dom. Som tur är så kommer dom tidigt imorn. Då blire morronmys som bara den!

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen blire kanske nån film eller sängen. Den som lever får se..


Uss, trööött.

Mami och Roggisch var här på middag idag. Mycket mys och mycket gott :D Vet inte när jag åt sådär ordentlig mat senast. Tur att det finns kvar till lunchen imorn :)

Har varit ute på långprommis nu på kvällskvisten (igen!!) med grabbarna och Anne. Nu är jag så trött så jag kan svimma. Ska bara plocka in maten i kylen och plocka fram hundmat tills imorn. Sen ska jag stupa i säng och sova enda till tjugo över åtta imorn. Niiice!

Får hoppas på en bättre bloggdag imorn för jag orkar verkligen inte tänka nu. Gäsparna och stavfelen kommer ungefär lika tätt. Jobbigt att behöva sudda hela tiden :)


Baaajs!

Igår när jag skulle kolla på OC så tog jag ut en hög på 15 DVD filmer som jag ställde i en trave på golvet (bara för dom står PÅ mitt playstation och är i vägen när man ska kolla ny film) Idag hade min lilla Techno varit lite lös i magen. Kände att det luktade bajs (och inte duschkräm längre) när jag kom hem. Om vi säger såhär.. HAN HADE LYCKATS BAJSA PÅ ALLA FILMERNA! Not so fresh alltså. Haha. Så nu ikväll har jag fått torka rent alla filmerna från bajs. Alltså, det finns ju roligare saker att göra på en måndagkväll..


Måndag.

Dagen började bra. En långprommis innan frukosten är ju aldrig fel. Sen fortsatte den dock inte lika bra. Varför alltid bli arg när man inte får som man vill? Varför inte bara förstå att saker och ting sårar? Jag orkar snart inte med dom där humörsvängningarna längre. Och nej, det är inte mej det gäller.

Duschat precis. Har sån jävla god duschkräm som det luktar tokgott av i hela lägenheten när man duschat. Mmm!

Jeje, dax att knata till jobbet. Lunch orkas och hinns inte med. Det får bli vid halv nio när jag kommer hem istället.


Mätt och belåten.

Eller mätt iaf. Belåten var väl och ta i. Blev ju tvungen att äta kött idag och det tycker ju jag inte om, men så kan det va ibland. Salladen var ju goood iaf :)

Nu är det dax för ryggläge i soffan och en antal avsnitt OC. Tur att jag har mina grabbar så jag slipper känna mej helt ensam iaf. Älskar dom små trollen så sjukt mkt.


Trööött.

Har hinnit med att jobba, gått en promenad på 1½ timme med grabbarna och IG och kollat på veckans avsnitt av The hills hittills idag.. Tror nog att jag ska laga iordning lite mat nu och sen ska jag slänga mej i soffan och plöja igenom några avsnitt av OC. Skööönt att jobbhelgen äntligen är slut, fast jag är ju inte ledig förrens nästa lördag. Men ändå lixom. Det närmar sej :) Börjar klockan tre imorn så ikväll/natt kan det nog bli mkt filmtittande och datanördande. Hoppas på att min Sessa kommer ut på msn (som jag kanske borde logga in på så jag ser..?)


Nightynight.

Dax att sova. Det är ju en dag imorn oxå. Hoppas på att den blir bättre än vad den här har varit.

Började en film på sexan nyss som jag vill se. Har sett den förr och kommer ihåg att jag tyckte den var sjukt bra, men det var typ hundra år sen så kommer inte alls ihåg vad den handlar om. Men som sagt, jag borde sova. Jobb tidigt imorn ju. Hmm. Vi får se hur jag gör. Här kommer jag iaf inte titta in mer idag så jag säger god natt till er iaf. See you tomorrow.


Kvällens..

Happyface:


Outfit:


Sötnötter:


Lyxiga dinner:


Tidsfördriv:


Blähää.

Världens sämsta kväll. Jobbet gick sjukt segt och jag är depp. Glömde dessutom att köpa mat. Sova? Det är så jävla synd om mej just nu.


Hjärtat bankar..

..och kroppen kokar. Varför bryr jag mej ens?


Kväll.

Jobbet gick bra. Kom hem vid halv nio och då mötte min favorit-islänning mej vid dörren. Vi gick bara upp och hämtade grabbarna och sen drog vi ut på en långpromis. Skööönt. Och skönt som fan att få prata av sej med nån man tycker så mkt om. Det betyder så mkt när man vet att folk verkligen bryr sej. Tack stump!

Nu har hon gått hem igen och jag tänkte för en stund att jag slulle chocka kroppen och gå och lägg mej tidigt. Sen tittade jag på klockan och såg att den visst redan var tolv, så så värst tidigt blir det inte. Tidigare än resten av veckan men.. :)

Konstigt att man kan må bra när man omger sej med underbara vänner, men sen behövs det bara en liten liten grej så åker humöret ner i fötterna igen och hjärtat gör ONT :( Vill inte mer. Är så glad att jag har mina grabbar som får upp mej varje dag och som får mej att le och känna mej älskad. Vad skulle jag göra utan dom? Kärlek!


Färdigstädat.

Niiice. Det luktar så sjukt gott här inne nu :)

Har hunnit med att slänga i mej lite lunch oxå, snabbmakaroner. What else lixom? :) Men börjar bli aningens less på det nu. Ska nog köpa med mej ett parti nudlar hem! Gourmet kock eller vad? :)

Ut med grabbarna nu på promenix och sen fixa och dona lite för att sen knata till jobbet. Jag kan väl inte påstå att jag är sådär jättepepp.


Fredag.

Äntligen tycker dom flesta, men inte jag. Jag jobbar hela helgen och är inte ledig förrens nästa lördag. Det känns som en evighet dit.

Nu ska jag fortsätta städa. Taborthår-rullen både tog slut och gick sönder igår så snart kommer Stoffe med en ny och sen ska jag dra igång och dammsuga och skura golven. Såå skönt när man är färdig sen, för nu har jag verkligen varit nogrann.

Blir jobb sen efter det och sen ikväll kommer bästa IG hit och myser :) Weej.


Knasiga hundar?

Såhär låg Techno och vilade alldeles nyss. Bekvämt eller bara alldeles tokigt mammakär?



Och såhär låg Zakko och vilade tidigare idag. Han tycker inte att han är för stor för att ligga på armstödet till soffan :)


Städar!

Det här lilla (eeh STORA) djuret borstade jag ur min vardagsrumsmatta nyss. Kan inte Zakko bara vara korthårig eller bara sluta lämna spår efter sej överallt. Hello rakapparat?


Hallå hooomies!

Uppdatera era bloggar eller har ni kanske tips på nån annan bra blogg jag kan läsa? Någon?


Home sweet home?

Njaa, så jävla sweet är det kanske inte, men hemma är jag iaf. Har varit på Fyrishov hela dagen och badat med Anne och lilla Alexander. Jag är grym på att åka vattenruschkana (stavning?!?) men bubbelpoolen var väl ändå bäst.. eller maten :) Haha. Att sallad kan vara så jäkla gott alltså.

Hade ju tänkt att jag skulle städa noooga idag, men har inte hunnit börja än. Fixat nya städgrejer har jag iaf gjort och jag brukar ju lyckas bli så jävla pigg när det är dax att sova, så jag kör nog städningen inatt :)

Hungrig nu så jag ska nog fixa lite mat och sen börja kolla på OC säsong tre tror jag.


Kort.

Roligt att sitta och kolla igenom gamla kort på datan. Eller gamla och gamla, har ju bara kort från senaste året på den här datan. Måste komma ihåg att bränna massa gamla bilder från Stoffes dator. Där ligger ju fasen mina senaste fem år typ.
 Hoppas som fan att jag kan hitta på skivan med bilderna från gamla-gamla datan. Där ligger allt från Emilia som bebis till grabbarna som valpar. Vill inte förlora dom bilderna, men har inte allt för mkt hopp.

Jag och världens sötaste Storsyrr, Alanya 09.


SAKNAR!

Är det okej att sakna mitt hår eller? Eller solbrännan? Eller dom här tjejerna? Men man får se de från den ljusa sidan. Håret är på utäxt, (kommer nog bara ta typ 10 år innan det är sådär långt) sommaren är påväg (när en meter snö har smält och -20 har bytts ut mot minst +20) och brudarna är ju bara ett telefonsamtal bort. 


Typiskt.

Fick mess av Stoffe nyss. Mina filmer har kommit :D Men orka hämta där..


Och ikväll då?

Precis kommit hem från jobbet. Sådär lagom trött och frusen. Skulle helst av allt bara vilja krypa ner under filten i soffan och slökolla lite på Tvn, (det vill jag iofs varje dag, men det blir aldrig så för jag blir såå rastlös) men idag går det inte för jag ska kanske kanske kanske iväg ikväll. Inget säkert dock för jag vet inte om jag vill stå ute och kolla på alla fulla människor i den här kylan när jag fortfarande är sjuk. Det står iaf mellan att åka på knutmasso i Gimo och umgås med vänner, eller ligga hemma och bara mysa med mina grabbar. Hmm, svårt de där. Hade mina Dvd-boxar kommit idag (som jag fick mejl om igår att dom skulle) så skulle inte valet vara lika svårt :) Kanske får bli en pizza i soffan.. eller nee.. eller jag vet inte :)

Ledig imorn iaf. Skulle behöva städa, noga. Jag har lixom inget skit som står framme eller så, men skulle behöva damma, dammsuga, rulla soffan, rensa och massa sånna saker. Det är tamejfan hundhår överallt.. om man tittar noga :)


Pure love.

Det här gott folk, det är kärlek det. När den är som allra bäst.


Bored.

Kan inte mina DVD-boxar dimpa ner i brevlådan typ nu? Otålig AB. Blir en till beställning näsa vecka eller nåt då Gossip girl säsong två var slut nu :(


Yeah right.

Söt, söt, söt, min sötnos, bla bla blaa - my ass! Tillåt mej att kräkas.


Semlor!

Nu har vi satt igång och bakat semlor på jobbet igen. Det är inte direkt min favoritperiod för dom där fettbomberna är ju så äckliga! Det går väl an nu i början när man bara bakar typ 60 semlor om dagen, men det blir ju bara värre och värre.. Bläääk. Tacka vet jag morotskaka :)


Svullmåndag.

Dax att lägga på hullet igen efter sjukdomshelgen som tog några kilo. Inte mej emot men nu är det dags för Paradise hotel så fram med chips och godis :D Har ju inte ätit nån mat idag heller så det här får bli istället. Hälsofreak javisst!


Oh my gosh!

Vilka vänner jag har! Tack för att ni finns där när jag behöver er som mest. Love love love!


Tur att MTV finns..

..och att dom har visat The hills hela dagen :) har legat i soffan sen jag vaknade klockan ett och ligger fortfarande kvar. Vad ska jag göra när de slutar? :)

Har iaf dragit mej ut på två prommisar med grabbarna idag, mkt mer än så orkar jag inte. Men det lär bli iaf två till sen. Tycker så synd om dom när jag bara ligger som en klubbad säl här.

Snart kommer Ellinore förbi med lite mat åt mej. Vilka underbara vänner man har! :)

Nee, back to the hills nu. Även fast dom glömt texten på avsnittet som visas nu. Jobbigt att behöva koncentrera sej lite..


Snooor!

Alltså, det här är sjukt! Huuur jäkla mkt snor kan min lilla näsa innehålla? Bara idag har jag snorat upp ett tio-pack med sånna där småförpackningar med näsdukar och nästan två toarullar. Förövrigt är jag så svag i kroppen att jag knappt kan stå upp. Knoen har tom fått gå ut med hundarna åt mej idag och snart kommer han hit med mat och tidningar :)


Den lille rackarn ser inte mkt ut för världen, men alldeles för mycket snor kan den tydligen sitta inne på.