Lite nytt på grabbarna!




Namnsdag.

Idag. Japp. Mamma kommer garanterat inte ihåg. Inte pappa heller. Inte Kalle. Inte Knoen. Möjligtvis lilla Erika. Hon brukar vara den enda man kan lite på sånna här dagar :)


Gomorron gomorron!

Vaknade nu. Hääärligt. Känns skönt att man får vara såhär lat på en söndag utan dåligt samvete. Ska inte göra nåt alls idag, bara njuta av att jag är ledig.

Nästa vecka blir soft. Jobb måndag, onsdag, fredag. Kurs tisdag och TOKIO HOTEL PÅ TORSDAG! Whop whop! :)

Nu blire OC. Sista avsnittet tror jag. BUHU! Vad ska jag börja kolla på sen? Nåt tips? Hmm.


Sovtime.

Nu är vinet slut och IG har gått hem. Tack för ikväll gumman! Sängen nästa, bara pilla i mej lite mat först..


Äh!

Än en gång åkte Robert Kragh ut. Åh! Varför fattar inte folk hur jäkla grym han är? Jag skulle döda för den där rösten. Dom andra tre han hade med sej på scen var väl iofs inget att hänga i julgran men ändååå. Och den där Peter Jöback då. Huuur dålig??? Svenska folket kan fan inte rösta på ett vettigt sätt. Dax att bojkotta allt vad program-som-man-får-rösta-fram-vinnaren heter? Japps, så blir de.


By the way..

Tror att världen vill att jag ska bli preggo. Huuur jäkla svårt kan det vara att få ut nya p-piller??


Heeey.

Det blev visst ingen ensam-hemma-kväll för mej och grabbarna igår. IG kom hit och även Anne kikade in en sväng :) Vi kollade bara på TV och snackade skit. Funderar på varför det verkligen inte är nåt att kolla på på fredagar. Är Let's dance det enda Sverige har att erbjuda lixom? De suger ju kamelpung eller nåt.

Ikväll blir det Melodifestivalen iaf. Bättre än inget och Robert Kragh ska ju vara med. Jag kommer dö typ :) Uuunderbar röst! Får se om jag får besök även ikväll. Jag hoppas på de för de känns ju lite halvknas att klaga på kläder och sånt med grabbarna :)

Nu ska jag ner och handla igen och sen laga mat. Drygt att man aldrig kan få med sej allt man behöver från affären på ett försök. Jag behöver alltid två.. eller tre.


Skallebank.

Ajajaj!

Gårdagen var mys. Blodgivningen gick smärtfritt, sushin var supergod och bion var grym! Såg Avatar i 3D och fasen så ballt det var. Nu vill man ju aldrig se en film i vanligt format igen. När vi skulle gå från bion så började min svanskota bråka igen så jag inte ens kunde gå. Så jävla ont i hela röven, benen och ryggen. Måste fasen kolla upp det där alltså.

Ikväll blir vi hemma, bara jag och grabbarna. Har så ont i skallen så jag ska nog ta ett litet piller och bädda ner mej i soffan nu och kika lite OC :)


25 februari.

Torsdag = ledig dag och löning. Känns rätt sweet måste jag erkänna :)

Hade inte tid att blogga nåt igår för först var det jobb, sen blev jag bjuden på lyxmiddag hos Anne, sen var jag barnvakt och sen kom lillnöten och sov över :)

Ska snart hoppa in i duschen. Ikväll blir det blodgivning, sushi och bio. Mys :)


Mat i magen.

Fasen vad jag är grym i köket alltså ;) Määätt.

Sitter här och väntar på att lillnöten ska komma. Tar nog fyrtio minuter till eller så, så då passar det ju perfekt med ett OC-avsnitt.. till. Blir fjärde idag då. Soffpotatis eller vad? :D


Såå..

Dax att börja med maten kanske. Jag är ju så jäkla trött, men äta bör man..


Home.

Hemma nu efter en stressdag på jobbet. Skönt att kunna slappna av lite nu. Ska plöja igenom några avsnitt OC nu igen, måste bara hämta min Godisland-påse först :) Den är snart slut så måste åka tillbax inom en snart framtid :) Tss. 

Har umgåtts lite med Malin i söndags, igår och idag. Saknar henne här. Hatar Gimo.

Ikväll får jag middagsbesök. Nice ;)


Världens bästa helg.

Hemma nu. Turen Eskilstuna-Tierp-äta mat-prova kläder-Alunda tog bara tre timmar i all denna snö. Vilken jäkla racerbil jag har :)

Har iaf haft massa mys. Gos, filmer, skitsnack och hur mkt att äta som helst. Vi har typ haft nåt i munnen hela tiden, haha. Beach 2010 börjar nu!

Blev knappt några bilder tagna alls, bara på nakenfisen Moa men dom får ni iiiinte se :) Ångrar att jag inte tog några bilder på min iglo till bil i morse för dra mej baklänges vad mkt snö det hade kommit. Man såg fasen inte nåt av bilen och den där jäkla plogbilen hade dessutom plogat upp ett snöberg runt om, haha.

Taaack för en superbästis helg Sessan. AJ LAV JO!

Nu ska jag ut en snabbis med grabbarna (som förövrigt vibrerade av glädje när jag hämtade dom) och sen ska vi mysa ner oss i soffan och kolla lite OC. Sen blire sängen!


Snart snart snart..

..är det fredag. Äntligen! Hoppas bara på att tidningarna och TV ljuger för jag vill inte vakna till 3 dm snö imorn och snöstorm. Jag vill ju så gärna komma iväg så vi får hoppas på det bästa. Köra lååångt och själv i snöstorm är inget jag föredrar.

Kolla lite TV nu och sen blir det nog sängen skapligt. Jobb tidigt imorn.


Städdag.

Gick upp för en halvtime sen. Har precit käkat lite och nu ska jag sätta igång och städa. Började lite smått igår, men sen kom knoen och då orkade jag inte mer :) Börjar jobba klockan tre idag och innan dess ska de vara galet rent här hemma. Bäst att passa på när grabbarna inte är här. Ska bli så skönt att bli av med ALLT hundhår för en stund.

Imorn åker jag ivag. Längtar! Inte till bilresan men till att vara där. Hoppas jag hittar nu bara, längesen jag körde dit nu ju.


Worki.

Vill inte sluta kolla på OC, men jag måste. Är ju inne på sista säsongen nu och jag vill ju inte att det ska ta slut på en gång trots att det är den sämsta säsongen. Börjar nog kolla om från ettan sen igen, haha. Sjukt bra ju!

Ska byta om lite nu och sen gå ner till jobbet. See u.


Mupp.

Funkade inte att blogga igårkväll. Jag hade ju nåt att skriva då, men har glömt bort vad :)

Vaknade klockan tio idag. Rätt skönt att komma upp i tid faktiskt. Man får så mkt gjort då. Idag hinner jag tex både kolla på OC och film innan jobbet :D De ni.

Imorn kommer Mami och Roggish hit på middag. Mys. Dom ska hämta grabbarna för dom ska vara barnvakt nu i helgen när jag ska åka iväg en sväng. TJOHOOO! Lääängtar till fredag!


Men grattis!

Det är ju jävligt kul att råka somna i soffan och vakna NU. Klockan är fasen snart tolv! Och hur dåligt är det inte att vakna upp och se ett mess från mitt sovsällskap om att han tänkte komma? Och så har jag inte svarat för jag inte har hört mobilen? Gaah. Sen när sover jag såå tungt? Jeje, han kommer kanske senare ändå.

Hände värsta sjuka grejen när jag höll på att slumra till förut. Drömde fast ändå inte, kändes som jag var utanför min egen kropp. Vaknade till med ett ryck och kände mej rädd. Scary.


Segt.

Söndag idag då. Har jobbat och kollat klart på OC säsong 3 nu.

Blev ju lite fest igår. Skulle bara dricka lite vin med Anne, men det blev visst lite mer. Mår bra idag, men blev lite trött nu såhär på kvällskvisten. Ska nog tillbringa resten av kvällen i soffan. Det får man ibland :)

Laga mat nu. Goood mat. Sen ska jag hålla tummarna för att jag får sovsällskap såhär på alla stjärtans dag. Den som lever får se.


Lördag.

Tänkte bara visa att jag lever. Har inget roligt att skriva och kollar på OC så har inte tid med det här :)

Jobbar iaf helg. Inte ledig förrens nästa lördag. Lite drygt, men pengar blir de ju och det är ju huvudsaken :)


Helt sjukt.

Jag måste ha världens bästa gamla svärföräldrar eller vad man ska säga. Sjukt hur två personer kan bry sej så galet mkt om lilla mej. Jag är alldeles rörd! <3


Torsdag idag iaf.

Hihi. Shit vad alla reagerade på att jag skrev onsdag i tisdags. Man kan väl inte ha koll på allt heller :)

Nu är jag hemma hos Mami. Ska äta frukost nu och sen ska vi iväg en sväng. Tjockis-Kalle ska till tåget :(

Techno mår mkt bättre nu och de är ju skönt :) Min lilla bebis juee.

Ska åka till Vendel sen för världens bästa Skrålla fyller år idag!


Onsdag.

Hemma från jobbet nu. Gick upp klockan sex(!) i morse. Åkte hem, fixade mej och diskade innan jobbet, haha. Bra att göra sånt på morronen för man blir galet pigg. Har varit pigg hela dagen men nu tänkte jag varva ner i soffan framför OC.. resten av kvällen! Ska inte lyfta ett finger tror jag. Middagen är ju tom redan färdig och mina älsklingar är inte hemma. SAKNAR!

Gårdagen blev inte riktgit som planerad. Skulle ut med hundarna innan jobbet. När Techno skulle bajsa så bara sprutade det blod ur rumpan på honom. Bara hem och ringa veterinären. Pratade med tre olika och alla sa att jag skulle komma in med honom. Det pratades om både dropp, isolenring och dödliga sjukdomar :( Slängde av mej jobbarkläderna och kastade mej i bilen. Hämtade upp Mami och sen åkte vi till Exell. 40 graders feber och någon inflammation i magen blev domen. Stackars mitt lilla hjärta! Det slutade iaf med penicillin i tio dagar och någon annan medicin. Nu sa vi få ordning på lillgubbens besvärliga mage en gång för alla!

Nu är pojkarna hemma hos Mami så dom ska slippa vara ensamma när jag jobbar nu när Techno är sjuk. Längtar tills imorn då jag får träffa både dom, Mami, Roggisch och jättetjocka Kalle igen!


För det är din artonårsdag idag :)

Idag fyller min lillsnutta arton år. ARTON jävla år. Jag tycker ju att hon fortfarande ska vara sex typ, hah. Hoppas din dag varit bäst älsk! <3


Bilder från promenixen får ni få en annan dag, för nu ska jag iväg ;)


Sorgligt.

Fastnade framför Spårlöst på tv4. Shit vad jag är blödig. Han har inte ens träffat sin bror än, men jag sitter redan med gråten i halsen, haha.


Sorry sorry sorry sorry :)

Oj vad tiden går. Redan söndag lixom. Har inte haft tid med bloggen på flera dagar ju. Har iaf jobbat och umgåtts med Anne mest.

Idag är det galet fint väder ute. Var ut på en långprommis med grabbarna förut och fasen så underbart det var :) Ni ska få se bilder sen.

Nu ska jag krypa upp i soffan med grabbarna. Dom har inte sovit bra alls inatt så nu ska vi ta igen lite. Jag slår på OC-boxen så får vi se hur länge vi håller oss vakna :) Hörs sen!


You can be a sweet dream..

..or a beautiful nightmare..

Nu har jag en date med Gossip girl i sängen. Kan inte umgås så länge dock, för jag är trött. Förra natten var ju bara för rolig :) "Vad gör? - Jag är hungrig, men det finns inget. -Ta falukorv. -Såg inte den." Haha. Denna konversation utspelade sej vid halvtvå snåret. DU är bra söt alltså.

Tjingis!


I like it.

Spontana övernattningar är min cup of tea :) I like it! Två nätter i rad dessutom :)

Nu blir det en smoothie och sen ska jag knata ner till jobbet.


Typiskt.

Varför är det bara skit på TVn när jag har haft ont i magen och varit sjukt trött sen jag kom hem från jobbet? Jag vill ju bara ligga här och zappa mellan massa bra program, men inte ett enda finns det. Inte ens nåt sånt som man kan slötitta på :( Har tänkt tanken i några timmar nu att jag ska slå igång OC-boxen eller Twilight, men det känns så jobbigt att resa på sej. What to dooo? Hjälp mej?


Love love love!


En mätt syster och jag!


Määätt.

Tjollahopp! Kom hem från jobbet klockan fyra. Sen dess har jag hunnit handla, varit ute med hundarna, pratat i telefon med x antal personer, slängt i två maskiner tvätt, städat, diskat, lagat mat och ätit. De ni! Mätt som faen nu.

Sitter och väntar på att Anne ska sluta jobba. Är dock nästan två timmar kvar :( Men sen ska vi iaf ut på prommis.

Sista PH ikväll då. Vääärdooo!


Home.

Har varit hemma ett tag. Denna jävla huvudvärk kommer snart ta livet av mej. Hoppas hoppas hoppas att jag slipper kräkas inatt, men det ska nog gå bra.

Ska strax fixa till en smoothie och sen gå ut med grabbarna en snabbis för att sen lägga mej till rätta i soffan och kika på PH. Sen blire sängen bums. Tidig morron imorn.


Off to work.

Känner mej sugen, trots att jag har varit ledig i fyra dagar och trots att jag jobbar dom tre kommande helgerna. Det är väl den växande förmögenheten som lockar I guess :)

Blir ju bara några timmar och jag har dessutom redan fixat lunchen till imorn. Ikväll får det helt enkelt bli smoothie till middag. Dax att gå tillbax till dom normala matrutinerna och få bort all tårta och annat gott jag mumsat i mej i helgen. Beach 2010 vare vi sikta på va?

Paradise Hotel ikväll oxå. Sista veckan :( Vad ska man titta på sen då innan DH och Gossip girl börjar igen? En hel månad kvar ju.


Februari.

Måndag och ny månad. Känns som jag kommer behöva jobba varje dag denna månaden. Jag behöver pengar och det är nu! Ska iaf inte slösa en enda krona. Inge fest, inge shopping. Det blir bra. Nu är det dags att börja spara ihop till en förmögenhet. Haha. Wish me luck!