Det blir en tidig kväll.

Både Baby och jag är grymt trötta..

Break.

Hemma en sväng nu. Ska busa med grabbarna lite och gå ut och gå en sväng.

Alla påsksaker har kommit hem nu till jobbet. Baby håller för fullt på och plockar fram dom och donar. Påsk är mys och då måste man få äta godis så nu har jag ringt till Tina och sagt att vi inte ska ha godisförbud längre. Det är ju inte bra av nån anledning. Man äter ju en massa annan skit då istället för godis. Jeje, nu har vi skippat det iaf.. men jag ska nog vänta tills påsk innan jag äter min första bit. Jag är ju inte sugen nu..

Nu ska grabbarna få min fulla uppmärksamhet en stund. Ciao!

Samarin.

Blev tvungen att gå och vila en stund i sängen. Jag mår så jäklarns illa. Nu har jag dock varit i affären och köpt samarin-persika&citron, barnmat och hundmat. Samarin är så rackarns äckligt, men den smaksatta går lite bättre iaf. Och barnmat är gott! :)

Ska leta fram ansiktet i badrumsskåpet nu så det slipper bli stressigt sen innan jobbet. Måste fortsätta städa lite oxå och göra skåpen i köket hundsäkra nu när vi inte har några luckor. Jag vill inte att hundarna ska ha ätit upp diskmedlet tex när vi kommer hem från jobbet sen..

Tidig morgon!

Gick upp samtidigt som Baby. Kikade ut genom gardinerna när jag låg i sängen och det såg ut som det var värsta sommarvädret ute. Klarblå himmel och stor sol. Baby kom i och öppnade gardinerna och sa att det var snö. WHAT? Jag som trodde att våren var här. Det är vitt överallt och nu har dessutom solen gått i moln.. Suck. Okej, jag älskar snö, men nu vill jag ha vår!

Ska fortsätta städa lite här nu.

Sent.

Nu är Baby hemma. Det blev ingen kvällsmat. Han hade käkat tårta på träningen och jag har käkat en Wasa-sanwich. Dessutom är min mage konstig som bara den, jag känner inte om jag är mätt eller hungrig. Tror dock att jag är hungrig hela tiden så jag bara mumsar på, haha. Inte bra.

Min Baby håller på och skruvar ner alla våra köksluckor just nu. Dom ska nämligen in på lackning imorn. Äntligen ska vi komma igång med det där fula köket! Luckorna ska bli svarta eller vita, vi får se.. men det lutar mest år svart just nu.. tror jag.

Jag är trött och vill sova, men jag ska vänta till kärleken är klar i köket. Ska nog klicka hem lite Hanky Panky trosor under tiden..

Mariadagen.

Idag har jag namnsdag. Namnsdagar är onödigt för det är ändå aldrig nån som kommer ihåg när jag har namnsdag. Idag är Tina my love den enda som av sej själv kom ihåg att jag har namnsdag, men det beror på att hon själv oxå heter Maria. Baby och Storsyrr fick jag dra ur ett grattis och sen är det ingen mer som sagt grattis till mej. Ni är så dåliga hela jävla högen! Haha. Men Tina, grattis så jävla mycket på oss! Vi rockar lixom.

Dagen imorn finns egentligen inte. Bara var fjärde år. Wierdooo!

Bilderna.

Här är klänningen och skorna jag shoppade idag.
klänning
klänning
skorskor
Höll på att glömma att lägga ut bilderna. Är ju bäst att passa på innan Baby kommer hem för sen ska vi käka källsmat.

Lite bus med mina småhjärtan.

busbusbusbus
Det här är kärlek!

Jag och min kärlek.

love
väg till sushirestaurangen igår. Vi hade värlsdmysigt! <3

Glassbilen.

Hörde glassbilen för en stund sen när jag var ute med hundarna. Undrar om jag har missat den nu. Jag vill ju köpa glass..

Spontan shopping!

Åkte in till stan en sväng. Köpte present till Tina och till Roger. Råkade visst bli en klänning och ett par skor till mej oxå :) Bilder kommer upp strax.

Fick träffa min sötaste Tina en snabbis oxå. Det kan jag leva på länge.. <3

Sushi.

När vi fick reda på igår att en av grupperna på kursen skulle göra sushi så var jag inte sen med att paxa det :) Jennie hakade snabbt på och här är resultatet:

sushisushi

Jag är riktigt rackarns stolt över oss, för visst är det snyggt för att vara första gången?! :)

Värsta kockarna!

Kommer upp bilder senare på maten som jag och Jennie gjorde på kursen igår. Vi var kanske hur bäst som helst :) även fast dom andras mat oxå var tokgod..

Kurs.

Ska åka på kurs med jobbet nu. Vi ska laga mat, det kan ju bli skoj :) Skönt att göra nåt annat lixom.

Ut och äta med Baby ikväll. Sushibuffé, jag längtar!

Sorry..

Mycket tankar och lite verkstad idag..

 ee

 ..men jag kommer igen.. såsmåningom..

Mina små gull.

techno zakko
Techno och Zakko

Uuh.

Magen vill inte som jag vill. Har hört flera stycken idag som fått magsjuka. Jag vill inte! Jag ska göra allt för att behålla min mat i magen. Blev pizza nu på kvällen, mums.

Usch!

Blev tvungen att gå hem från jobbet tre timmar tidigare. Mår så illa och har ont i magen. Käkade lite lasagne nyss för att det kanske skulle bli bättre. Det blev det inte, det blev värre :( Blir alltså ingen träning ikväll, jag som vill så gärna..

Ska ringa Mami nu och sen lägga mej i soffan och kolla på film och se om min dumma mage kan skärpa till sej!

...

Nu har jag precis kommit in från en promenad med mina hjärtan. Jag var tvungen att ha frisk luft. Behöver egentligen mer, men jag fick inte vara ute och gå mitt i natten för mamma. Hjärtat bankar hårt.

Jobb om fem timmar, jag har verkligen ingen lust.










..och nej, jag vill inte prata om vad det här handlar om. Jag var bara tvungen att skriva, för min egen skull..

Partypics.

   
Ujujuj, vilka brudar alltså :)

Slappis.

Har degat i soffan nu hela kvällen. Först Top Model Kanada, Americas next top model, sen lite singing bee och sen I en annan del av Köping. Haha, jävla potatis! Är dock väldigt tråkigt när Baby inte är hemma. Nu ska jag ut med grabbarma en sväng och sen ska jag lägga mej i soffan igen. Jag har nämligen hyrt film :) Till det blire glass med varma hallon och ananaskross.

Våren är här!

Nu är klockan över fem och det är fortfarande inte mörkt ute. Vårvädret har dessutom varit ett faktum i några dagar nu och termometern visade inte mindre än 10 grader idag! Kan det blir bättre? Jag älskar våren!

Dom vann.

vann innebandygrabbarna serien för i år då. Jäklar vilket drag det var i hallen :) Det dåliga med det hela är ju såklart att dom ska ut och fira nu. Tråkigt för mej! Jag vill ju att Baby ska vara hemma. Har ju knappt sett till honom på hela helgen.

Igår kom pappa och familjen hit, det är ju alltid nice. Vi käkade mat och kollade på Melodifestivelen typ. Jag var bakfullast i hela världen, kunde inte ens stå upp.. Usch! Men idag mår jag bra!

Nu ska jag och mina små hjärtan gå på prommis till affären. Måste ju hitta på nåt att äta, hmm. Drömde i natt igen att jag käkade godis. Det skulle ju inte sitta helt fel,  men nej. Det får bli glass eller nåt istället. Glass och varma hallon tror jag..

In i dimman!

dimman
Hahaha..

GRATTIS!

Idag fyller den här lille sötnöten år. Grattis stumpan, I lav jo!

tina

Syskonkärlek

LOVELOVE
Elin och Emilia

Usch.

här jävla bakis borde det inte vara lagligt att vara. Jag har aldrig varit med om nåt liknande. Usch! Kul hade vi igår dock, som fan, men det är fan inte värt de.

Det vankas lite fest..

Imorn ska Tina firas. Lite party party alltså :) Tråkigt att Malin antagligen bangar som vanligt och att Sara har tävling (tror jag) på lördag. Men men, vi ska nog få kul ändå :)

festis
Två av mina bästa plus jag själv. Tina groggar på filmjölk. Not so nice.


Hum?

Sitter här och letar runt och tänker och försöker komma på nåt att blogga om. Det går inge vidare om vi säger så. Kanske lika bra att låta bli?

Wohoo!

Vilken stormning av kommentarer det blev.. eller inte..

Hemma nu igen. Det var lika skönt som vanligt att simma :)

Håller på att laga lite mat nu. Ska hinna med att städa färdigt oxå, inte alls mkt kvar nu ju!

Paus.

Nu blir det en lite paus i städningen. Jag ska åka och simma. När jag kommer hem ska jag in till grannen och låna lite sängar till famlijen som kommer och hälsar på i helgen. Carina ska dessutom få kolla på mitt löshår och fixa och klippa det lite så det passar in i mitt burr.

Kom igen, lite kommentarer kan jag väl få tills jag kommer hem :) Har ju bara fått en endaste idag ju..

Mmm.

Har precis käkat lunch nu. Det fick bli nudlar, jag var så rackarns sugen på det. Till dricka fick det bli Fanta Mango, min absoluta fovorit! Tur att Anne's Magnus jobbar på Coca Cola, får nämligen inte tag i Fanta Mango nån annanstans i Alunda då alla ICA butiker har en konflikt med just Coca Cola. Då tas inga nyheter hem, morr. Pappa ska dock få köpa med sej några flaskor när dom kommer och hälsar på på lördag :)

Fastnade..

..som vanligt på Familjeliv. Shit vad många det är som man "känner" som ska/har fått barn hela tiden. Helt sjukt.

När blir det våran tur?

Surprise!

När jag kom hem förut så låg mitt paket från Nelly i brevlådan. Jag har aldrig skådat så snygga och sköna trosor. Jag vill aldrig använda några andra nu :) Ska in och beställa lite fler sen, tss. Klänningen var också perfekt, precis min stil. Slapp tubklänning som sitter åt vid låren.

Underbar start på dagen.

Jag gick upp, käkade frukost och slängde iväg ett SMS till Anne. Hon ringer upp och vi bestämmer playdate med hundarna. Gick först långprommis upp till en åker mitt ute i skogen. Där släppte vi hundarna så dom fick busa och springa av sej. Shit vad roligt dom hade. Efter cirkus två timmar ute går vi hem till Anne och fikar. Sen kom Baby dit och hämtade mej och nu sitter jag här. Alla mina grabbar är trötta så dom ligger och sussar i vardagsrummet.

Blir ingen springtur idag. Har fortfarande sån jäkla träningsvärk i låren så det får bli simmning ikväll istället :)

Nu ska jag dra igång och damma, dammsuga och skura golven. Fixade sovrummet igår så nu är det bara resten kvar..

Jag orkade visst.

Klickade hem trosorna i föregående inlägg  igår. Det råkade visst bli en klänning oxå, tsss.

Ska jag?

Jag har länge tänkt köpa lite undisar från Hanky Panky, men det har helt enkelt inte blivit av. Jag har bara hört bra saker om dessa trosor. Dom är ju dessutom hur snygga som helst.

hankypanky
Borde jag? :)

I love it!

Åh vad jag älskar Gossip Girl! Det är fan i klass med både Desperate Housewives och OC. När kommer första boxen ut? Jag längtar!

Effektiv AB

Nu har jag badat hundarna och lagat mat. Pasta med bacon och pesto och fetaost och lite annat :) Gott blev det iaf. Sitter här och äter nu. Gossip girl om en kvart då :) Vikningen av tvätten får nog Baby fixa när han kommer hem från träningen.. Det tar verkligen på krafterna att bada hundarna. Ska snart krypa upp på golvet framför TVn och borsta Zakko + klippa klor på båda mina små gull. Fan vad jag är effektiv :)

Trött idag.

Dagen på jobbet har hittills gått snabbat. Det jobbiga är bara att jag är så förbannat trött. Så fort jag sätter mej ner vill jag bara sova, men det får vänta tills ikväll. Först jobb til sex, sen hem och vika tvätt, bada hundarna och laga mat. Efter det blir det ju Gissip girl och Gynning på TVn. Sen blir det sängen :)) Jag längtar, tsss.


Läppförstoring?

Baby kom hem från matchen med världens fläskläpp, hela överläppen var spräckt. Nu har inte jag störst läpp i familjen längre trots mina blåsor. Moahaha ;) I våran familj existerar inte Restylane. Vi kör med blåsor och snytingar istället, haha. Jag forsökte få tillåtelse att lägga upp kort på Babys läpp här i bloggen, men han vägrade. Kanske lika bra så alla som betalar pengar för dessa läppförstoringar inte blir avundssjuka..

Jag vet inte riktigt hur det här gick till..

..men när jag kom hem från jobbet stog den här i kylen och väntade på mej :)

sushi
Han är bra underbar min Baby. Nu ska jag äta och läsa bloggar!

Snygg i håret?

två dagar har inte mindre än fem kunder på jobbet sagt att jag är så fin i håret. Mycket märkligt tycker jag. Jag har inte varit hos frissan sen den tionde december. Det betyder att mitt blonderade hår är en himla massa slitet plus att jag då har en tio veckors utväxt. Jag själv känner att jag knappt kan gå utanför dörren för jag ser ut som en katastrof i håret.. Frisördax på onsdag, jag kanske ska hoppa över? ;)

Sötast var iaf lillkillen på cirkus tio år: " Ååh, vad du är fin i håret. Tss. Nästan så jag blev lite rörd :)

Nysprungen

Haha, sjysst ord :) Det är alltid lika skönt såhär efter springturen. Nästan så jag längtar tills torsdag när jag ska ut och springa nästa gång. Har precis druckit upp min stora glas med vatten och svetten rinner på ryggen så nu är det dax för dusch.

Jobb om några timmar. Jag är inte alls sugen.. Blir ännu mindre sugen när jag vet att Baby slutar klockan två, fusk!

Låt mina hundar vara!

Det knackade på dörren nyss. Det var två tjejer som vill gå ut med mina hundar, men jag vill inte det så jag öppnade inte. För det första så har jag typ aldrig sett dom förut, förutom igår när dom oxå frrågade och sen nån dag i förra veckan när jag mötte dom ute. För det andra så har dom inte en chans att hålla Zakko om han börjar dra. Men kan jag säga nej åt dom? Ne, jag skiter i att öppna istället. Ska be Baby att säga till dom att dom inte får, tsss.

Nu måste jag dock ut och gå med grabbarna en sväng innan jag ska ut och springa. Hmm. Hoppas jag inte möter småtjejerna bara.

Ingen mage.

Nepp. Det fick inte bli nån magträning idag. Har sån förbannad träningvärk från springturen igår. Både magen och benen protesterar mot tränng idag så det har endast blivit ryggen som fått sej en omgång. Imorn därimot, då ska hela kroppen få jobba igen för då blir det både styrka för magen och en springtur igen..

Blommor.

Dom här tulpanerna fick vi av min kära svärfar på Alla hjärtans dag.
tulpisar
Fina va?! :)

Jahopp.

Snart får jag gå hem. Inte alls långt kvar nu, skööönt! Måste ringa till Baby och se hur det blir med Vendel ikväll. Skrållan den lilla skiten tänker inte vara hemma och det var ju henne vi skulle fira, så vi får se..

Nyhetsmorgon imorse var ju roligt. Jag ändrade varken uppfattning om Stina eller Bella. Stina är fortfarande lika skön och ball och Bella är.. jaa, ni vet.. ;) Tsss.

Återgå till jobbet dom sista 50 minuterna kanske.. snart :P

Uppe med tuppen..

..eller nåt :)

Gick upp och åt frukost med Baby innan han åkt till jobbet. Nu håller jag på och gör sånna här tjejiga saker som fixa ögonbrynen och måla naglarna. Snart är det dax för sminkning oxå eftersom det blir jobb sen och efter det middag i Vendel. Jag ska äntligen hämta hem mina grabbar! Fan vad jag saknar dom när dom inte är hemma!

Har precis suttit och läst lite på
Gizmolinas blogg. Jag kan ju inte säga att jag direkt längtar mindre till Thailand när man läser om värmen och stranden och allt hos henne. Idag var hon dessutom på Karon beach, det är ju våran strand. Fan vad jag längtar. Bara fem och en halv vecka kvar tills vi åker :)))

Snart är det dax för Nyhetsmorgon med Stina. Måste bara sminka mej först!

Myskväll.

Ikväll igen :)

Åkte ner till hallen förut och kikade på lite fotboll med Malin. Åt en korv dessutom :) Efter två timmar gav vi upp och åkte hem. Kollade kläder och snackade massa skit. Jag är glad att jag har min Malin!

Kvällen har jag och Baby spenderat framför melodifestivalen. Käkat god mat + räkor för min del och ölkorv för Babys del. Mums. Måste bara tillägga att grabbarna i röda kostymer som gick direkt till Globen var grymma! Haha! Tur att dom gick direkt dit och inte den där Carola. Jag gillar dock Andreas Johnson.. skarpt. Fast jag tyckte nog att Lasse Lindhs låt var bäst. Det tyckt min Baby oxå. Vad tyckte du?

Imorn ska jag ställa väckarklockan och gå upp och kika på Stina och Blondinbella i Nyhetsmorgon (eller vad det heter) innan jobbet.

En liten dagens.

dagens
Linne - JC
Tee - Bikbok
Baggyjeans - Levi's
Diadem - Gina tricot
Klocka - DKNY

Dusch.

Nu ska jag duscha. Trodde jag skulle dö när jag var ute och sprang. Så. Jävla. Jobbigt. Men nu är jag ju inne iaf och jag överlevde, heh. Inte alls för fräsch dock så en lång skön dusch ska bli nice.

Little black dress

Det är ju så svårt att få svarta kläder att se bra ut på kort. Man ser ju inte alls detaljerna och hur den ser ut egentligen, men här är den iaf :) Den sitter uppe hur bra som helst, men jag (MAMI) ska nog sy upp den lite för jag tycker att den är aningens för lång.

lbdlbd

Något luktar väldigt gott..

sötnosar
Världens finaste

Nemen!

Idag verkar internet funka hyfsat bra. Har bara kopplat ner kanske tre ggr och det är rekord! :) Men jag ska inte ropa hej än..

Sitter här och smälter frukosten och väntar på att jag ska kunna ge mej ut och springa utan att få håll. Ska städa lite under tiden och köra lite styrketräning.

Provar att lägga upp bilder på min nya lilla svarta senare så får vi se hur det går. Nu ska jag fortsätta att plocka lite här hemma.

Sådär.

Nu har jag fått min bloggdos för dagen. Alldeles för liten egentligen, men vad gör man inte. Jag måste stå ut helt enkelt.

Alldeles strax slutar Baby jobba så då ska vi hem och laga lite mat och bara mysa. Nice. Imorn är jag ledig så då vet jag inte alls vad jag ska göra. Inga hundar hemma, ingen dator som funkar, ingen Baby hemma. Hmm. Ska nog iaf ner och kika på lite fotboll nåt under dagen. Baby spelar cup och det är ju alltid skoj. Kanske ska ringa Malin oxå och se om hon är frisk. Är ju typ hundra år sen vi sågs :( Jutte, Marre kommer ju förbi en sväng oxå. Bäst att se till att vara hemma då..







Förresten så har jag blåsor på munnen och ont i hela altet. Uuusss! Det är faktiskt jättesynd om mej!

Tråkigt.

Just nu avskyr jag våran dator. Jag är så trött på den att jag knappt orkar starta :( Nu gjorde jag dock det för jag ville berätta för er att jag lever. Men jag vill ju kunna läsa era bloggar oxå, men det går inte. Jag vill dessutom kunna blogga mer så jag får massa roliga kommentarer att läsa. Jag förstår att ni lessnar på att kommentera när jag inte bloggar så mkt..

Ikväll blir det lugnt och skönt här hemma, bara Baby och jag. Hundarna har åkt till Vendel, för "farmor och farfar" tjatade så på att dom ville ha sina barnbarn i helgen. Jag saknar redan mina små hjärtan ska jag säga, men dom får stanna till söndag iaf. Då ska vi dit på middag och då är det mina älsklingar som får följa med hem igen. Blir iaf bara god mat och gos här hemma ikväll. Jag har ju jobbat 7-18 så en lugn kväll passar alldeles utmärkt! Vad ska ni hitta på?

Nee, om jag ska packa in mej i bilen kanske och åka tillbax till jobbet. Men bara för att läsa bloggarna förstås och sen handla det som jag glömde nyss när jag handlade.. Jag blir så trött på mej själv :)

Kors i taket!

Jeej, det funka! :)

Vansinnig!

Yes. Jag hatar våran dator. Det bara kopplar ifrån så fort jag ska gå till en ny sida. Sen funkar inte internet på typ tjugo minuter för att sen börja funka i en minut igen. Ååååhhh!!!

Jag har ju knäppt kort på min LBD nu, men eftersom inte datan funkar som den borde så kan jag inte lägga upp bilderna. Ni får helt enkelt se nån annan gång, när datan behagar funka.

Min ena bikini kom idag. Shit så snygg den är. Jobbigt bara att kroppen i inte är lika het :( Men det är ju sånt man kan fixa..

Hände en lite wierd grej idag när jag satt i bilen. Måns låt brother oh brother spelades på Rix och City samtidigt. Började dessutom exakt smatidigt, ballt :) Haha.

Nu får vi se om det här inlägget går att publicera, risken är inte så stor men vi kan ju hoppas. Jag lägger in bilder och sånt på grejerna sen nån gång iaf..

Sessan!

Fan vad jag saknar dej! You're the best!
malinen
Sötnöten! <3

Perfect!

Jag är kär. Jag har äntligen hittat den perfekta little black dress. Den låg i mitt paket som hämtades ut på ICA förut. Dom röda lackpumpsen är oxå to die for, men rackarns vilka klackar. Jag brukar ha skyhöga klackar, men dom här tar fan priset. Niiice!

Bilder kommer senare.

I'm off..

Dax för träning! :)


Kondition plus styrka. Me like..

Wohoo!

Mina röda lackpumps och min svarta klänning har äntligen kommit. Som jag har längtat. Ska åka in till Tierp snart och hämta det lilla paketet.

Är hos mamma nu. Blir två timmar träning ikväll, skööönt!

Irriterad.

Yesbox.

Jag tänker dock inte säga på vilka och varför, blir ett jävla liv då..

Dåååligt.

Nu har Papi och Storsyrr vart och fixat Peak-tröjan till mej. Det fick bara bli en rosa, dom svarta hade tagit slut. Jävla skit. Jag som tillome hade fått pappa att köpa båda.. Men den rosa är grymt snygg så jag får väl nöja mej med bara den tills jag hittar en lika snygg svart :)

Latkorv.

Hoppade över träningen idag, inte bra. Men har iaf kört lite mage här hemma med Baby, det är ju den som är viktigast så nu är den trött iaf :)

magen
Eeeh, jatack! :)

Underbart!

här såg det ut utanför mitt köksfönster för några timmar sen. Lägger man till lite grönt på buskar och träd kan man ju nästan tro att det är sommar.
vår?
Är våren på ingång tro?

Kan det möjligtvis vara..

..århundradets fulaste klänning (och frisyr..) på en annars så söt människa? 

rihanna

Full fart!

grabbarna

Helgens shopping.

sminksocka
tröjatröja
1. Rosa och svart nagellack + glitter eyeliner, Viva la diva
2. Fleecefodrade sockar med hjärtan, Cubus
3. Ljusgrå och vitmelerad slapp tröja med knappar, Bikbok
4. Svart stooor tee. Köpte den även i vitt, Bikbok

Köpte även två allahjärtansdag paket till Baby, men dom får ni se senare :)

Ledig dag.

Började dagen med en prommis till affären med grabbarna. Handlade lite frukost, lunch och middag :) Vilket jävla underbart väder det är ute alltså. Blev lite ledsen över att vi inte fixat högre staket än så grabbarna kunde ligga ute i solen, men snart måste det upp helt enkelt.

Ångrade såå att jag inte köpte en Peak-fleece tröja när jag var i Linköping så nu har jag fixat så pappa åker och köper den åt mej imorn. Vill ha både en mörkrosa och en svart så jag har lite beslutsångest. Kanske får bli så att han får köpa båda, iaf om han tänker vara snäll och betala.. som jag tror att han kommer vara :) Tsss.

Nu ska jag fixa lite lunch, Baby kommer ju snart hem och äter.

Hemma igen.

Skönt!

Ska bara mysa med Baby nu. Glömde tyvärr kameran när jag åkte till Linköping så några kort därifrån får ni inte se :( Ska därimot fota shoppingen från helgen under morgondagen så då får ni se var jag köpt iaf :)

Hungrig är jag. Finns nog inget hemma att äta. Kanske en Wasa-Sandwish om jag har tur.








Heeej lilla nubben! :) (emilia citat)

SUCK!

Skit DVDn funkar inte. Det får bli sängen istället för film. Har inte tid att sova bort hela dagen imorn. Kommer antagligen inte sova längre än till halv åtta-åtta som vanligt när jag är här och några timmars sömn behöver jag ju. Får bli lite fredagsbilagsläsning i sängen nu.

Åker nog hem imorn tror jag, men det får bli på eftermiddagen/kvällen. Kommer lite folk hit imorn och ska fira lillsyrr och vissa av dom kan ju vara lite nice att träffa. Kommer vara drygt att köra på kvällen, men jag känner att jag helst vill ha en helt ledig dag hemma innan jag jobbar igen så jag kan sova ut och lite sånt så därför blir det antagligen hemfärd imorn (om det inte blir alldels för sent..)

Hoppsan, nu fick Lillsyrr visst igång DVDn så nu blir det film trots allt. Ingen skönhetssömn alltså. Den behöver ju jag.. egentligen..

Lördagkväll.

var Melodifestivalen slut för ikväll. Att Amy skulle gå vidare förstod man ju, men Christer Sjögren? haha. Själv tyckte jag Velvet. Vilka tyckte du?

Ska kika runt på lite shoppingsidor nu, sen ska jag kika film med lillsyrr. Jag har precis sövt den andra lillsyrren :) Såå söt!

Shopping!

Hemma från stan nu. Blev massa shopping, vill nog inte ens kolla på kontot nu :) Det blev iaf parfym+presentkort till lillsyrr, mjukisbrallor, eyeliner och duschcreme till siwi och en peak-tröja till pappa. Köpte tre tröjor och ett par sockar till mej själv och en alla hjärtans dag present till Baby. Kan dock inte skriva här vad det är då han säkert kommer läsa. Ni ska iaf få se sen när jag kommer hem vad jag köpt till mej själv.

Melodifestivalen ikväll. Hiss eller diss?

Linköpingsbesök.

var man i Linköping då. Kom hit igår runt fyra nångång. Gick förvånansvärt snabbt att köra hela vägen.

Nu sitter jag här och väntar på att min bil ska komma hem. Papi lånade den när han skulle åka och handla. Sen ska jag och Lillsyrr åka till stan och shoppa :) Ska köpa lite julklappar, hehe. Själv fick jag massa julklappar igår, massa fint! Blir lite sen julfirning när man inte träffas så ofta ju. Ska även shoppa en del till mej själv såklart, tsss.

Ne, upp nu och se om bilen har kommit. Ska borsta tänderna oxå innan vi åker.

PUSS!




Förresten så har jag världens sötastte småsyrror!!

Förresten..

.. min söta lillsyrr fyllde ju år igår :)

erika
Uuuh, vilket hetto ;)


Mer Danny åt folket!

Kollade på Gaygalan nyss när Danny och Therese uppträdde. Den där Therese kan fanimej inte sjunga live! Men Danny å andra sidan, vilken röst.. :) Ojojoj!

danny

Såg Måns direkt efter. Vilken jäkla entertainer han är! Där kan vi snacka om energi alltså.


Vem tycker du rockar mest? Danny eller Måns?

Skööönt.

Nu är jag hemma. Har precis varit och simmat. Det är så nice!

Åkte förbi "den nya" olycksplatsen. Massa ljus och kort där. Synd att det var så mörkt, såg ju inte så bra. Jag måste nog åka dit någon dag i dagsljus.. Hemskt är vad det är :(

Fixa mat nu. Bakpotatis med skagenröra och massa sallad. Kom på att jag bara ätit lite lite sallad tidigare idag och druckit ett glas C-vitamin. Bra för magen :)

Träningskläderna

träningträningträning

Dampdator.

Som vanligt har våran dator dampat nu igen. Den gör det varje dag. När man köper en dator för alldeles för många tusen, den var alltså ruskigt dyr, så vill man ju att den ska funka hela tiden. Men icke. Företaget som fixade datorn har tillome vart hemma här och kikat på den igen, men blev det bättre? Nee. Måste ju vara nåt som dom ställt in eller kopplat fel. Ofta skickar inte datorn ut nån IP-adress när vi försöker vara på nätet så den kopplar ner och kopplar ner hela tiden. Finns det når värre och mer stressande än när man sitter och väntar på en dator som laddar?

Bilderna från gårdagens shopping kommer snart iaf..

Sushi.

Sitter här och äter sushi nu. Det fick bli det istället för Maxmat, både nyttigare och godare.. eller det är väl lika gott kanske :) Tänkte att jag skulle knäppa kort på min smarriga mat så ni fick se, men batteriet i kameran tog slut :( Håller på att ladda nu, men maten kommer ju vara slut när det är klart :P

Köpte nya träningskläder i stan. Fanns bara i 42-44 överallt förutom på skyltdockan så den fick dom allt klä av. Precis mina storlekar ju. Ni ska få se kläderna sen, när batterierna är laddade :)

Nu.

Bara byta om lite, sen åka till stan. Vill inte åka i mina rutiga kockbrallor, även fast som är jäkligt sexiga. Haha.

Idag är jag trött!

Vill helst av allt bara hem och sova när jag slutar jobbet klockan tre. Tyvärr så går inte det eftersom jag måste in till stan, suck. Men det finns två bra saker med stadsbesöket, Maxmat och eventuellt lite shopping, jeeej!

Oups!

Jag somnade till Gynning. Bara en mellanlandning här för att stänga av datorn. Jobb tidigt imorn igen, baka semlor.. Yes alltså..! Så nu är bloggens födelsedag slut för oss..

Sweet dreams!

Vilket lur :)

meej
Såhär pigg är jag ju inte nu..

Vad tror ni?

Kommer jag somna framför Gossip girl eller framför Gynning? Jag tippar på Gossipgirl (efter att min vaniljis blivit uppäten) så sover jag förbi båda programmen. Det är såå mej!

Ettåringen.

Glömde ju säga att bloggen fyller ett år idag. De ni. Jösses vad tiden springer iväg..

Helt slut!

NU kom jag hem från jobbet. Jag har stått och bakat semlor i tolv timmar, fy fan! Kan lova att min rygg protesterar big time nu.. Blev inge mys och träning med Mami eftersom den där jävla gräddmaskinen pajja. SUCK!

Ska iaf fetta i mej en vaniljsemla sen när jag kikar på film. Ska ligga raklång resten av kvällen och sen dessutom få massage av Baby. Det måste jag annars kommer jag nog inte ens upp ur sängen imornbitti när jag ska på't igen. Men imorn är det iaf bara cirkus 75 semlor som ska göras.. plus alla andra bullar och längder och bröd då..

Jag kommer sova gott inatt. Haha.

Några hundra.

Hemma på lunch nu, har inte haft en lugn stund på jobbet och värre lär det bli när jag kommer tillbax. Har nog bakat några hundra semlor nu och har nog ungefär lika många kvar.. kanske lite mer. Det gör rackarns ont i ryggen när man står sådär halvböjd och spritsar och donar i flera timmar. Men men, jag slutar ju om två timmar cirkus. Två timmar av kaos :)

Sen blire hem till Mami och mysa. Käka vaniljsemla och sen åka och träna.

Uuuh.

jobbet nu. Dax att sätta igång med bakningen. Den här dagen kommer bli stressig!

Tidigt i säng?

Yeah right.. :P

Myskväll.

Nu åkte Baby precis på personalmöte. Jag stannar hemma så grabbarna slipper vara ensamma (bra med svärmor som chef, tss)

Vi ska precis ut och gå en lillsväng och sen ska vi placera oss i soffan framför ännu en film som damp ner i brevlådan idag. Jag börjar jobba klockan nollsexnollnoll imorn så det blir en mkt lugn kväll och tidigt i säng. Är ju dessutom fettisdagen imorn så gissa vem som ska baka semlor tills hon storknar imorn på jobbet. Just det, lilla jag :)

Tycker du om semlor?

semla

Lääängtar.

Har suttit och kikat på Thailandsbiljetterna nu. Fan vad jag börjar längta nu då, bara för att biljetterna kommit hem. Jag vill åka nu nu nu! Men kl 13 den 28/3 lyfter vi. Jag älskar Thailand!






Jag fick dock lite mer press på mej nu när det gäller mat och det. Jag måste skärpa mej ännu mer..

Nu är det dax.

Äntligen en ny säsong av En annan del av Köping. Dom är ju bara fööör sköna :) Ska bara plocka fram ostbrickan och sen mysa upp mej i soffan bredvid Baby.

Ni tittar väl?

köping

Jag kan väl..

..bjuda på lite kärlek ikväll.

kärlek
Är det verkligen lagligt att vara så söt som min Baby?

Ikväll.

Får se om det finns nån bra bio som passar oss. Jag jobbar ju till sex och sen vill jag ju inte lämna grabbarna själva så mkt så vi får se. Jag vill se Juno, men det vill ju antagligen inte Baby :P Annars kanske vi bara åker in och käkar Sushi. Det är ju mest den jag vill åt :) Haha.

sushi
Mmm..

Mina vaktpojkar.

vaktpojkar
Klart man känner sej trygg :)

Oj!

Jag blev visst fast här framför datorn :) Nu blir det dock sängen bums! Jobb imorn ju..



Och Malin, jag hoppas att du shejkar riktigt rejält för mej ikväll :) Jag skulle som sagt helst av allt varit med :)


NU: Jag, Baby, Grabbarna, Sängen, Bums!

Drygt.

Jag vet inte om jag ska sitta kvar här, kolla på film eller gå och sova. Hmm, svårt! :P Blir en sväng in på Familjeliv till att börja med iaf.




Update: Familjeliv funkar fortfarande inte. Hmm. Typiskt dåligt!

Suck.

Och inte ett skit är det på TV heller. Har inte fått tag på Tina än så nån date med henne blir det väl inte. Blir jag och mina små grabbar framför den sista nya filmen då. Mycket mysigt! Kebabrulle blir det till mat dessutom..

Hmm.

Vad händer ikväll då? Jag vill att min bästa Tina ska komma hit, men hon svarar ju inte när jag ringer. Jag undrar ju hur hon mår.

Proppmätt nu. Precis ätit en VV färdigrätt; Pasta salomon :)

Nee, fixa och dona lite nu kanske och vänta på att Tina ringer upp..

Nu..

Hänga tvätt och sen in i duschen.

Grattis grattis grattis!!!

Idag fyller min bästaste sötaste älsklingunge som jag saknar mest av allt år. Hoppas du får en underbar dag honey! Du är värd allt det bästa! Önskar att jag kunde vara hos dej, men plikten kallar you know.. (men snart så..)

Malin
I miss you.

En bulle som jäser.

Såg att Katie är på smällen igen.

katie

Längtar!

Det ska bli en riktig myskväll ikväll. God mat, kika på film, dippa grönsaker.. Åh vad jag vill att jobbkvällen går snabb nu! :)

Blir även en repris på myskvällen på söndag, men då blir det bio och sushibuffé istället. Jag är lyckligt lottad :)

puss
Kääärlek!

Åh nej!

Plusgrader.. :(





Nu blir det film :)

Nyvakna.

Shit vad skönt vi sov, jag och grabbarna.

Nu är det dax för en liten prommis, sen ska jag nog lata mej i soffan en stund innan jobbet. Jag har haft så rackarns ont i halsen nu hela veckan så lite lat får jag ju vara :) Det får nog bli en film tillome.