Välkommen hjärtat!

Gick som på ett lyckorus hela dagen igår och gåshuden höll i sej i X antal timmar. Varför? FÖR JAG HAR BLIVIT MOSTER! Till universums sötaste lilla tjej. Vilken jäkla känsla alltså. Det känns som jag aldrig kan sluta le. Nu fick livet helt plötsligt en helt annan mening. Moster älskar dej hjärtat!


GRATTIS MAMMAS ÄLSKLING!

Idag fyller min lilla älskling Zakko tre år. Födelsedagen har firats med promenader, tårta och grisöron :) Skulle köpa nya halsband åt grabbarna i present, men det finns fasen inget som faller mej i smaken. Ska kolla runt lite på nätet och se om det finns nåt fint där istället. Grattis mammas älskling!


Smörgåstårta gjort på hönö-kaka, räkost, creme fraiche, korv och köttbullar är mina grabbars melodi :)


Ciao!

Nu drar jag iväg på en sleepover. I like it! :)


Fiifaaan.

Illamåendet vill inte släppa och inte kan jag sova heller. Ny säng snarast tack! Bäddar ner mej i soffan och kollar på film och dricker sockerdricka istället.

Drömde att bönan föddes nu på morgonen. Antagligen för att det är BF idag. En tjej blev det. Tur att hon blev en kattunge i slutet för då fattade jag att det inte var sant, haha. En kille på onsdag blir de, så de så :)


Jag lever..

..men det är fan knappt. Feber, magvärk, spyor och bajs bestod min gårdag av. Härligt värre. Kunde inte sova i natt heller då magvärken bara blev värre och värre :( Har hängt med huvudet över spyhinken inatt, men då var det tomt i magen. Har ju inte ätit sen i förrgår så det kanske inte är så konstigt. Försökte gå upp vid tio imorse. Stog inne på toan och hela världen började snurra och sen blev det svart. Bara att lägga sej igen. Nu kan jag iaf vara uppe kortare stunder innan jag börjar kallsvettas och blir tvungen att lägga mej ner.

Sitter här och försöker få i mej lite energi bestående av blåbärssoppa och cola. Det går okej, men jag känner att det vill ut igen :( Blää. Kollar på Life of Ryan på MTV oxå. Sjukt bra program de där.

Var nere och handlade förut. Var ju sugen på typ allt, men får ju ta det försiktigt. Får bli blåbärssoppa några timmar till. Sen blir det fruktsallad till Mello och sen nya Ben o Jerry-glassen. Snacka om att slösa om den väljer att komma ut i raket-fart :P


Men åh.

Kul att ligga och ha så ont i magen så man tror att krystvärkarna ska sätta igång närsomhelst när man inte ens är gravid. Jag var ju påväg till jobbet. Jag vill ju jobba! Åh. Sova nu eller kolla lite på webtv.


Natti.

Sjuuukt trött. Sitter här och halvt sover. Man blir galet trött av att shoppa :) Försökte att kolla på Bella och Tyras show förut, men det bara hackade hela tiden. Får kolla reprisen imorn istället för nu ska jag ut en snabbis med grabbarna, ner i tvättstugan och hämta mina rosa mattor och sen hoppa i säng.


Ledig dag=shoppingdag!

Dagarna man inte tjänar pengar kan man väl göra av med pengar. Visst? :)

Åkte in till stan med Stoffe på förmiddagen. Kom hem med ett linne, en tröja, tre nagellack, en mascara och en fondation. Åkte hem igen. Gick ut med grabbarna och käkade lite. Slängde iväg ett SMS till Anne och sen var vi på väg igen. Man ska ju ta tillvara på sina lediga dagar. Denna gång kom jag hem med världens snyggaste gummistövlar och ett par boyfriend-jeansshorts. Åhh, jag är så nöjd!

Nu blir det ryggläge i soffan resten av kvällen. Jag är såå trött. Skulle egentligen åkt och simmat nu på kvällen, men det hanns inte med så vi tog en sväng till MAX istället, haha. Tjockis-varning.


Det är ansträngande att vara barnvakt ;)


Alexander och Techno.



Zakko och nallen.


Barnvakt.

Sitter uppe hos Anne. Vaktar lille Alexander. Jag skulle helst av allt vilja vila lite, men det vill inte han. Han vill bara leka med bilar :) Byggare bob tittar vi på oxå, haha. Tur att det fanns bra barnprogram när man själv var liten för dom här "nya" suger ju!

Tänker inte gå in på vad jag fick göra heeela lunchen idag. Inte hann jag med att äta iaf, så jag var liiite hungrig när jag kom hem sen vid halvfem tiden. Tur att jag hade rester från gårdagen kvar i kylen.


Skit oxå.

Verkligen alla sidor har slutat sälja dom rosa Viking-stövlarna som jag behöver. Typiskt. Det finns iaf ett par med blommor i svart och i vitt. Det får bli nåt av dom om jag inte hittar dom rosa nånstans. Nån som vet om dom finns nånstans (som jag kanske har missat) eller nån som vill sälja sina? Sessan kaaanske? ;)


Tv-kväll.

Tog en långpromenad me grabbarna direkt efter jobbet. Såå skönt väder. Vilka jäkla vårkänslor man får. Det enda som är jobbigt är ju att man blir så rackarns blöt om förtterna. Uggsen blir blöta, gympadojorna blir blöta. Det enda som skulle funka är ju stövlar, men dom är ju så rackarns hala eller har så hög klack. Mjukisbrallor och stövlar dessutom, jag vet inte riktigt de ja :) Ska nog in på Brados.se på en gång och kika efter ett par gummistövlar. Rosa ska dom vara och med ett par sockar i så skulle dom vara klockrena i det här vädret.

Har precis ätit mat. P R O P P M Ä T T. Det är ju så jävla gott med potatismos :) Mami har lärt upp mej bra!

Tycker att klockan kan bli nio nu. Först DH, sen Cougar town och sen blire sängen.


Hmm.

Pratar med syster i luren. Snaaart kommer bönan! Eller om tio dagar ;)

Förstår inte hur han tänker. Ska det vara så svårt att prata och umgås men än fem minuter i stöten med sina egna döttrar? Hon fick inte ens ta av sej ytterkläderna idag. Även om inte han klarar av att se oss i ögonen längre så gör faktiskt Emilia det. Jag vet inte när jag träffade honom sist, eller joo de vet jag. Lucia. Han gör verkligen allt för att undvika att prata om det. Tror han att vi ska glömma då och allt blir bra?


Måndag.

Ny vecka. Känns helt okej faktiskt. Lite närmre löning om inte annat.

Har haft den bästa helgen på mkt länge. Skulle helst av allt dra tillbax tiden till i torsdags och leva om dom dagarna igen. Ta bort lite tårar och huvudvärk bara. Det har lätt varit dom fyra bästa dagarna på.. ja jag vet inte hur länge :) Underbara människor, I LOVE YOU!

Dagen idag började med en långprommis med mina pojkar i solen. Nu har vi precis fått i oss frukost och snart blir det lite plock här hemma innan jobbet. Wooow.


Förresten..

Nån mer än jag som tycker att "nya" blogg.se suger? Man missar ju kommentarer hur lätt som helst och "nya kommentarer" borde ju försvinna från senaste händelserna när man godkänner dom, inte bara efter ett visst antal timmar. Tycker inte ni de?


Klockan är ett..

..och jag är hemma från världens myskväll. Massa gott att äta, bra skit på Youtube och underbart sällskap. Tack söta! <3

By the way så kan Mello gå och lägga sej. Vad hände där lixom?

LadyGaga-konsert på TVn nu. Jag vill se i Globen!


ÅH.

Den där sprängande huvudvärken vill aldrig släppa. Är inne på tredje dagen nu. Det dunkar så mkt så jag knappt kan stå ut :( Känns som jag har en tumör i skallen eller nåt.

Nu blire krabba (oh yes!) framför Kalle och chokladfabriken i soffan.


Men yes.

Det är jobbigt att vara så ledsen i hjärtat att man tillome gråter på jobbet. Helt hejdlöst och så alla ser. Jaja, whatever. Det kommer förhoppningsvis en tid då allt det där är bättre. Jag undrar bara vad som krävs för att det ska ske?


Jag är kär!

Kan väl säga att jag var på världens grymmaste konsert igår. Allt jävla köande i snö-jävla-storm var såå värt de. Trodde verkligen inte att Tokio hotel kunde vara så grymt jävla bra som dom var. Visste ju att dom var typ bäst alltså, men inte såhär bäst. Jag är fortfarande alldeles salig och får rysningar utmed hela kroppen bara jag tänker tillbax på känslan från igår, eller när jag kollar på någon av många filmer som filmades. Är det okej att vara kär i ett band? Jag är det. Tom självaste Danny får nog steppa åt sidan för Tokio Hotel. Det blev ju inte direkt sämre av att jag delade upplevelsen med två av världens bästa tjejer. Vi ska tillbax nästa gång dom kommer, och jag längtar redan helt galet mkt.


En löjligt trött och glad Elin efter konserten igår.


Kors i taket!!

Dag ut och dag in går jag klädd i jobbkläder typ. När jag kommer hem åker dom av och mjukisbrallorna på. Idag har jag varit på kurs. Känslan av att få gå klädd i normala kläder är wonderful så jag tänkte att jag kunde dela med mej. Helt vanligt tråkig outfit och en crappy mobilbild med telefonen rakt upp i fejset, men hey, det är en bild :)


Bajsdag!

och dö!

Var är ni när jag behöver er som mest??


Och snön bara vräker ner..

Shit alltså. När ska vintern ta slut? Mars nu. Mars är väl lika med vår, eller har jag fel? Vår är väl lika med barmark och inte snö? Tog den där växthuseffekten semester den här vintern? Okej, jag älskar verkligen snö och vinter, men nu har man fasen inte sett asfalt sen i november. Jag saknar solen och jag saknar att inte frysa hela tiden, varje dag. Jag vet att jag kommer gnälla på att det är för ljust i sovrummet och när man ska kolla på TV om bara någon månad :) Men just nu vill jag ha sol.

Mars är iaf lika med bönans månad. Snart snart snart får vi se dej för allra första gången och snart snart snart är jag världens stoltaste moster!