Tröttis.

Trodde att jag skulle få sovmorgon imorse. Icke sa Nicke. Blev att kliva upp klockan åtta och knata till jobbet. Typiskt att man hade suttit uppe halva natten. Fick iaf gå hem klockan 18 istället för 20.15. Me like.

Efter jobbet tog vi en promenix till Korsängen och kikade på fotboll och nu har jag hamnat här.

Ballar av stål snart. Ska nog fixa nåt att äta till det. Magen är sugen :) Har även en liten aning om att mina gröna inte kommer hålla sej öppna så länge när jag har landat i soffan. Lika bra det kanske eftersom jobbet kallar klockan 07 imorn. Uuuh.

Paaain..

.. in my tutte. Fast inte nu längre. Är så jäkla nöjd! :)

Födelsedagen.

var man ett år äldre då. Härligt att man bara blir yngre och yngre efter tjugo :) Så igår fyllde jag 18 typ.

Födelsedagen blev lugn som bara den, men det tar vi igen närsta helg när vi ska dansa tills vi svimmar. Det kommer bli grymt om nåt. Hon och jag och våra bästa typ.Tjohoo.

Baby kom hem natten mellan onsdag och torsdag. Fan vad fint det känns.

Dax att sova nu kanske? Jobbigt bara att man inte är nåt trött alls.

Att blogga utan kommentarer..

.. är som att skala apelsin - skittråkigt och helt värdelöst!

såå bye bye..

Ligger i sängen..

..igen. Men idag är klockan inte ens elva. Jag vet faktiskt inte när jag låg i sängen såhär tidigt sist, men det är iaf flera veckor sen.

Vaknade iaf av väckarklockan kl 13 idag. Hoppade in i duschen, gick ut med grabsen, käkade frukost/lunch och gick till jobbet. Jobbade till åtta och sen har det inte hänt mkt. Pratat med Malin några gånger, några kortprommisar med grabbarna och sen lite degande framför datorn.

Börjar jobba klockan sju imorn så jag ska försöka slå ihop mina gröna skapligt tidigt idag. Måste bara läsa lite tidningar först. Högen här bredvid bara växer och växer, men jag tar mej aldrig tid att läsa. Men nu så..

God natt.

Vad har hänt med mina sovvanor?

Klockan är snart fem och jag är inte ens lite trött. Jag måste iaf försöka sova nu för jag har massa timmars sömn att ta igen efter helgen och jag kan ju inte sova hela dagen imorn eftersom jag jobbar på eftermiddagen. Men till ett ska jag iaf försöka blunda :) Av med allt ljud på mobilen ba, så ska det nog gå bra :)

Tack!

Såg på Englas blogg att det är Gossip girl ikväll. Jag lyckas alltid missa't, men inte idag :) Dax att bege sej in till soffan då. Och där kommer jag stanna länge. Ska se både Wipeout och Sanningens ögonblick efter GG. Fast datorn får ju följa med såklart :)

Nya favoriter i godispåsen..

Dom här godbitarna har vi fått till jobbet nu. Huuur goda som helst. Och pyttesmå.


Jösses Amalia..

..vad tiden går :) Redan söndag ju.

Har iaf jobbat hela jäkla helgen, men hann med lite festligheter i fredags och bowling igår. Har blivit väldigt få timmar i sängen i helgen och det kändes när klockan ringde imorse. Usch. Snooza tilome. Skönt med sovmorron imorn iaf :)

Nu ska jag hoppa i lite mindre kläder och bege mej ut på prommis i solen med grabbarna. Snälla väder, stanna forever :)

Sådär.

Nu ligger jag i sängen. Började kolla på en film förut men kände att klockan började bli så rackarns mkt ikväll igen så tänkte att det var bäst att krypa ner under täcket. Det är ju faktiskt jobbdag imorn. Är verkligen inte det minsta trött så det får bli lite skvallertidningar innan jag försöker sova. Det känns ju iaf som man vilar mer när man ligger i sängen än om man sitter i soffan :)

Tadaa!

Nu ska ni få se nåt ni aldrig sett förut. Ja, förutom ni som varit här hemma då. Mitt kitchen right now :) Första bilden hemifrån mej ever på bloggen.

Om ni tycker att det ser jäkligt städat och fint ut så är det för att det är det :P

Nu blire prommis..

Suck.

Är inte ett skit på TVn ikväll.. eller.. bara skit :) Jag har inte haft på dumburken på fyra dagar tror jag. Vad har hänt? Ikväll när städningen är helt klar blir det nog film iaf. Låg två nya i brevlådan igår när jag kollade så dom ska jag väl kanske kika på. Om inte Malin kommer förbi då.. Vi får se.

Tillbax till städningen nu. Bara golvet i första hallen och köket kvar att skura nu. Sen lite annat småplock, men det räknas nästan inte :)

Dagen som försvann..

Sov till halv tre. Helt väck. Hur skönt som helst. Hade x antal missade samtal när jag vaknade, haha. Men det var välbehövligt.

Har bara suttit framför datorn, varit ute på några prommisar med grabbarna och fixat i tvättstugan idag. Plus frukost/lunch och lunch/middag. Nu håller jag på och städar för fullt. Dammsugningen är klar och golvtorkningen pågår. Shit vad man önskar att man bodde litet ibland. Haha. Men men, det kommer kännas galet skönt när jag är klar och då ska jag sätta igång och städa klädkammaren i hallen. Fasen vad effektivt.

Vill köra en vinkväll ikväll igen (bara vin denna gången, haha) men vi får se hur det blir med den saken =/

Time to sleep?

Jepp. Det är ju ändå en dag imorn oxå :) och klockan är ändå en bra bit över fem nu..

Blev iaf en vin och sprit-kväll med min Malin. Mkt skratt och skvaller och annat prat. Är så glad att jag har dej baby <3

Förövrigt så är jag helt bombsäker på att Zakko är det enda varelsen som är gullig när han snarkar. Min älskade lilla björn.

Nu ska jag lägga mej sked med Tehno och slå ihop mina gröna. Hur trött som helst.

Pöss

Tjoflöjt!

Tror att jag har burit minst en miljard kilo lösviktsgodis idag. Härligt. Nemen skönt att ha nåt att göra under så lång tid som godiset tog för då går tiden snabbt :) Slank väl ner en och annan i magen oxå :)

Sitter hemma nu. Full fart nere i tvättstugan och jag har precis varit och handlat. Det var längesen jag drog mitt lilla kort i kortläsaren nere på ICA vill jag lova. Kom hem med sallad, nudlar och godis typ :) Det är ju ändå påsk plus att jag är ledig imorn så då kan jag vara uppe hela natten och kika film och äta godis :) Ska höra med Malin om det kanske är dags för en vinkväll? Det vara alldeles för längesen nu, men undrar om vi har nåt vin.. Hmm. Sprit finns det iaf ;D

Kanske ska fortsätta vara lite hurtig nu och städa. Skulle ju vara skönt faktiskt och lika bra när man ändå håller på att tvätta och dessutom har slitit ur sängkläderna ur sängen.

See ya!

Well well..

Ligger i sängen nu med datorn på magen. Hög tid att sova för det känns att det blev för några timmar sömn förra natten och somnar jag inte typ nu blir det lika dåligt inatt igen. Inte för att jag är det minsta trött men.. typiskt!

Bjuder väl på en rolig bild iaf då..


Moahaha!!!

Noll energi.

Har suttit här framför datorn nästan hela eftermiddagen och kvällen. Bara varit ute på en kortsväng med grabbarna och en långsväng med grabbarna+Malin. Inte ens slagit på TVn..

Dax för dusch nu, sen sista svängen med grabbarna för idag och sen blir de nog film i soffan innan sängen. Eller film och film, några avsnitt Gossip girl får det bli :)

Hemma på lunch.

Idag är jag ganska trött. Inte bra, inte bra. Får nog iaf bli en långprommis sen efter jobbet och sen lite diskning och städning på det så ska jag nog bli pigg.

Har verkligen inte tid att sitta här egentligen. Grabbarna måste ut och kissas och sen är det jag som ska vandra tillbax till jobbet. Bara några timmar kvar nu iaf :)

Ojojoj.

Klockan är redan över ett. Jag ska fasen upp om bara fem timmar. Så tokigt det kan bli.

Dax att säga godnatt till datorn och slå ihop mina gröna. Grabbarna sover redan sen länge och jag ligger i sängen så det är bara att släcka lampan som saknas. Eller ska jag läsa lite skvallertidningar först? Hmm.

Puss på er iaf.

Slutet på något, början på nåt nytt?

Det blir nog bra de här..

Sitter här och väntar på Malin nu. Undrar när hon tänker komma. Börjar bli lite trött oxå. Alla dom här nätterna i soffan börjar göra sej påminda så idag är det fasen jag som ska somna i sängen :)

Uppe och vaken.

Sov på soffan inatt igen. Vaknade av att solen tittade på mina ögon och att jag hade galet ont i hela kroppen. Nu är det fasen slut med soffsovandet! Ikväll är det sängen som gäller.

Nu ska jag gå ut på prommis med grabbarna och sen ska vi handla lite frukost tror jag. Det är  alldeles klartblå himmel ute och solen värmer som bara den. Härligt!

Seeeg.

Usch vilken seg dag. Har legat i soffan verkligen hela dagen. Först hemma, sen hos Nina och nu hemma igen. Ligger här och kollar på Gossip girl nu. Sen vet jag inte vad som händer. Inget ansträngande iaf. Vill inte att det redan ska vara måndag imorn.


Jag igår.

Bakis..

Jajjemen. Fy fasen vad härligt, eller inte.. Men det är det helt klart värt för fy satan vad roligt vi hade igår! Roligaste på länge!

Hårfärgning.

Sitter här med slingmössa på skallen. Hur snygg som helst. Haha.

Dax att hoppa in i duschen snart. Färga ögonbrynen måste jag fixa oxå.. Bråttom bråttom.

Kan inte bara min mage ge up snart och sluta ha ont och sluta göra så jag mår illa.

Frukostdax.

Oj, såg att klockan nästan är ett nu. Sitter här och väntar på att Malin ska komma tillbax så vi kan äta frukost, men det verkar ta jäkligt lång tid. Magen mår verkligen inte hundra idag så jag får hoppas på att jag får behålla maten. Ikväll är det ju årsfesten så då kan jag ju inte vara sjuk! Vi ska ju ha så rackarns roligt!!

Börjar egentligen få bråttom nu. Ska ju hinna med så jäkla mkt saker idag innan bussen går klockan sex. Dax att sätta igång!

Trötta..

Båda mina grabbar ligger helt däckade här bredvid mej. Techno i soffan och Zakko på golvet :) Det blev ju en till långprommis idag med Malin och Desse efter att jag kom hem från IKEA (som jag åkte till istället för att städa..) Jag är oxå helt slut nu så jag kanske ska gå och lägga mej i sängen och kika på nån film. Tror inte att jag sovit i sängen en hel natt på hela den här veckan. Förstår inte hur skön min soffa måste vara :)

Fasen..

Nu har jag ingen som helst anledning till att inte börja springa på allvar igen. Snön är borta och jag har fått nya springskor.. Typiskt.


Dom är ju dessutom rosa. Åhh..

Sommar?

Shit. Det är helt galet vad varmt vi har det här idag. Har precis varit ute på värsting långprommisen med grabbarna och Desse och jag hade fasen bara linne på mej. Hääärligt!

Nu ska jag ta tag i skitgörat här hemma. Diska, damma, damsuga och skura golven. Tjohoo!

Bildbevis!

Nog blev det våfflor till middag allt :) Med hur mkt sylt och grädde som helst. Mums!


Lite nytt på grabbarna!

Och dom är fortfarande lika underbara. Visst? :)


Zakko och Techno, april 09

Våfflor!

Nu ska jag göra våfflor. Maten verkar vilja stanna i magen nu så då är det ju bara att äta på, hah. Har sagt i en vecka nu att jag ska göra våfflor så nu är det dax. Nu nu nu.. :)


Sådär ja.

Ligger i soffan och plöjer igenom första säsongen av Gossip girl.. igen. Perfekt tidsfördriv när man mår kasst. Jag har iaf fått i mej lite blåbärssoppa nu och tro det eller ej, men det har stannt i magen.. än så länge :) Ska prova att käka lite tomatsoppa nu. Är hungring som bara den så jag hoppas att även soppan får stanna
.

Magsjuk AB.

Usch. Jag är hungrig och vill verkligen kunna äta just nu. Magen är helt tom pga det lilla jag fick i mej igår kom upp igen. Suck. Men det är ingen idé att ens försöka få i sej nåt när man mår såhär. Jag vill inte ligga och krama toan idag igen..

Vi som skulle åka till IKEA idag. Typiskt. Men kanske inte är riktigt lika mkt folk där imorn när nyöpnnings-hysterin har lagt sej lite.. Eller vem försöker jag lura? Fredag eftermiddag lixom. Haha.