Helg helg helg.

Men jobbhelg för min del. Jobbar nu lördag-fredag nästa vecka. Sen ledig en dag och sen kör det igång igen.  Trööött kommer jag va, men mkt pengar blir de :)

Var in till stan och köpte dator igår. Åh, den är så perfekt, min nya fina älskling :)

Börjar bli frisk nu och det är ju skönt. Men helst av allt skulle jag bara vilja ta mitt pick och pack och åka till Turkiet. Längtar och saknar!


Dax att försöka sova..

Är hemma hos Mami. Ska gå upp och krypa ner under täcket nu. Läsa lite i Twilight-boken tills jag blir trött tror jag. Och sen hoppas på att få sova hela natten, men den chansen är ju inte så stor..

Först ut med grabbarna en sväng bara. Sånna här mörka och kalla kvällar önskar man att dom kunde rasta sej själva :) Eller att man inte bodde i Sverige.. ännu bättre.

Kunde jag sova inatt?

Oj, kors i taket! Första gången sen jag kom hem som jag sovit en hel natt. Somnade kanske vid halv två-två inatt. Vaknade några gånger, men utan att ens kolla på klockan. Vid nio kände jag mej lite piggare, men tänkte att jag måste fasen försöka sova lite till. Och det gjorde jag. Klockan 11.20 slog jag upp mina ögon. Såå skönt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa in mej och grabbarna i bilen och åka till Mami. Vi ska ha såå mys!


Fredag kväll..

..eller snart lördag.

Har haft vänner här hela kvällen. Dom behövs som allra mest just nu när jag mår som jag gör. Vi käkade mat, spelade lite buzz och kikade på idol. Tack för att ni finns <3

Var galet trött när Korven och jag satt kvar här när dom andra hade åkt hem. Vi gick ut på en prommis (som blev lite längre än vi tänkt) och sen när jag kommer hem igen.. ensam.. Vad händer då? Joo, klar-jävla-vaken såklart. Jag hatart!

Åker till mami imorn och stannar hela helgen. Hon ska göra mej frisk och så ångest-depp-fri som det går.


=(

Sjuk, depp, ångest, sjuk depp, ångest. Vilket är värst? Blääk.


Semester!

Tjohoo! Att semester kan vara sa jakla skont alltsa. Ar ı Turkıet nu och tankte bara gora er lıte aundssjuka :P Seeya!