Ja vet..

.. jag är dålig på att uppdatera. Och vet ni vad? Jag har inte tid nu heller :P Bodystep nästa! :) Weeej! (+att jag njuter mest hela dagarna av det underbara vädret..)

Tröttis.

Uuuh, idag är vi sega här hemma.

Igår hade Malin fest och efter det blev det utgång. Jag hade skitkul, men det har jag ju alltid med Malin :) Vaknade dock upp med en bula i pannan imorse. Vad har jag gjort? Haha. Hur lyckas man få en bula i pannan? Bilder kommer kanske senare, om jag orkar.. (inte på pannan alltså..)

Äntligen.

Hemma nu. Var typ en miljard människor inne på jobbet efter klockan åtta. Helt galet. Dumt att man inte bara kan kasta ut kunderna när man har stängt, tss.

Baby hade iaf fixat maten tills jag kom hem. Grillat som vanligt :) Hur gott som helst ju!

Nu måste jag nog packa ihop allt och bestämma kläder tills imorn. Åker ju till Malin direkt efter jobbet för det ska ju bli massa party party :) Rooolittt.

Blir sängen tidigt sen. Ska läsa lite skvaller innan jag släcker lampan. Sen blire jobb klockan o7.oo imorn.

Bra härligt!

Nu är vi inne igen. Grabbarna ligger och sover och jag funderar på att leta upp mitt face i sminkväskan och sen vika lite tvätt.. Japp, så får det bli.

Uppe.

Var lite trött när jag bestämde mej för att gå upp, men kände helt enkelt att jag inte ville ligga i sängen när solen tokstrålar utanför. Nu blir det en galet lång prommis med grabbarna.

Ses senare.

Ojojoj.

Shopping gör mej trött. Nu är jag slut som artist, haha.

God natt!

Shoppingen.

linnen

  
  
Skitdåliga bilder, jag vet. Men jag orkade helt enkelt inte klä på mej allt. Min kropp är dessutom inte vad den borde vara så den är inget jag känner för att visa upp i bloggen.

Det blev iaf två randiga tublinnen, en svart tubklänning med knappar, en vit puffklänning med brottarrygg, två stora tees, en svartvit klännin/kjolochtopiett, en knallrosa jättestor hoodie, en mörkblå top/klänning och en vit vippig kjol. Det ni :P Jag köpte dessutom paket till Malin :)

GRATTIS!

Idag fyller sötnosan Malin 20 år. Tänkte därför bjuda på ett litet Elin/Malin maraton. Haha.

elinmalinelinmalinelinmalinelinmalin
Grattis vännen. Me like you.

Hemma!

Nu är jag hemma och inne efter en hel dag ute i solen. Hundarna ligger här som två däckade sötnosar och sover. Tvåtimmarsprommenader i solen är jobbigt för mina hjärtan :) Det var så jäkla härligt att vara ute och gå iklädd endast klänning. Uuunderbart!

Shopping blev det en hel jäkla massa oxå. Jag visar bilder sen. Massa massa fint ju!

Nu ska jag åka till affären och köpa lite grejer så jag kan fixa lite middag tills Baby kommer hemfrån träningen. Grillat idag igen :) Haha, vilken fantasi man har.. men är köket under renovering så är det. Börjar bli lite lagom dryg utan spis nu. Jag vill ha WOK!! Jeje.

Bilderna på shoppingen kommer upp sen när jag har varit och handlat.

Stan it is.

Nu ska jag in till stan i solen. Var ute på prommis nyss med grabbarna iklädd klänning och jag blev varm. Helt galet! Klockan är ju för fasen inte ens tio:) Ska njuta av hela dagen i solen.

Laga lite mat?

Ska lägga laxen i lite marinad nu. Det blir grillad lax med sallad och limesås ikväll. Mums.

Sötnötter!

Såhär söta och glada ser Mami och Roger ut när dom sitter och väntar på att få hugga in på sushin vi just tillagat :)
mamiroger
Bilden är tagen dagen innan vi tog vårt pick och pack och drog till Thailand.


En utedag till.

Hämtade upp IG efter jobbet. Gick hem hit och hämtade grabbarna för att sen gå ut på långprommis. Var ute och gick i två timmar, skönt! Hade tänkt att jag skulle springa ikväll, men mina ben pallar fan inte. Helt slut, haha.

Värmen var det inget fel på idag heller. Snälla snälla snälla Gud, gör så att det fortsätter såhär forever :)
varmt


Två bilder.

Världens finaste pojkar tuggar ben i solen.

technozakko

En bild.

Wow. Alla hundarna på en och samma bild. Det var inte lätt kan jag lova :)
alla

Utedag.

Efter jobbet har jag verkligen varit ute hela tiden fram till nu. Först gick jag och grabbarna hem till Rasmus. När vi kom därifrån så kom Anne och Alexander förbi. Grabbarna och Chica busade som bara den, det kommer bilder sen. Efter buset gav jag och grabbarna iväg igen för att möta IG för en lååångprommis.

Nu sitter jag här. Pizzan står i ugnen och DH börjar snart. Kan det bli bättre? :)

Bums!

Nu har magen fått lite mellis så nu är det dax för en prommis i solen med grabbarna. Hur nice som helst! När vi kommer hem igen så ska vi nog slänga oss på gräsmattan en stund tror jag. Skööönt!

Solen forstätter att skina.

Blev en prommis med grabbarna nu på lunchen. Ska bli en till sen när jag slutar jobba och sen en lång en ikväll med IG. Man blir så glad av det här underbara vädret! :) Skönt att kunna ha hundarna ute i trädgården oxå, det bästa med att slippa balkongen! Dom verkligen älskar att ligga ute.

Jag måste tillbax och jobba nu, men om några timmar är jag hemma igen. Som jag längtar!

Sova.

Nu är det dax för sängen. Jobb o7.oo imorn.

Sov gott!

Underbara dag!

Vilket väder! Började dagen med en långprommis med Baby och grabbarna, underbart. Efter det åkte vi och köpt lite krukor och lite saker till grabbsen och sen tillbringade vi massa timmar ute i trädgården med både lite pyssel, plantering och lunch. Baby stog dock för planteringen för sånt är bara så tråkigt. Jag busade mest med grabbarna och låg och latade mej på gräsmattan, hehe.

Klockan tre var det dax för jobb för min del och jag kan erkänna att jag inte bara var lite avundssjuk på Baby som var ledig hela dagen.

Nu ska jag fixa lite mat. Magen skriker! Grillat kött med sallad får det bli.


Måste gratta Lynn och Jessan som fick varsin son igår och inatt!

Är det fest så är det!

festfest

Redan söndag!

Full upp i helgen igen. Eller, inte fullt upp kanske men inte tid eller ork att blogga iaf.

I fredags när jag kom hem från jobbet så var min födelsedagsfest i full gång här hemma. Jag fick massa massa fina paket :) Blev stan på nattkröken och fan vad kul jag hade med mina tjejor! Shejkade som aldrig förr, haha. Ni är för underbara! Var väl hemma nån gång runt fyra och nu står det 1-0 till Malin, haha.

Igår väcktes vi av att Rasmus och Jennie kom innanför dörren. Bara att släpa sej in i duschen för att cirkus 45 minuter senare befinna oss hos Anne för fika. Både hon och Björn fyllde år, eller Anne fyller på onsdag men dom firade ihop. Efter det gick jag hem till Malin med grabbarna och sen följde hon med oss hem. Vi låg framför TVn verkligen hela eftermiddagen och kvällen. Skönt! Jag vet inte hur många gånger jag somnade, tsss.

Jag tror iaf aldrig att jag har ätit såhär mkt smörgåstårta på inte ens en vecka förut, hela sju gånger mellan onsdagkväll och natten mellan lördag och söndag, haha. Men gott är det :) Jävla tjockis.

Idag har jag jobbat till tre och sen efter det har jag suttit ute i solen och borstat Zakko. Han fäller som en lite tok just nu så jag vill bara bli av med det. Nu har han iaf inte mkt päls kvar. Sen blev det en bus sväng på gräset oxå.

Ligger lite efter med bilder som jag har sagt att jag ska lägga upp här, men några ska jag iaf lyckas slänga upp senare idag :)

Slut.

Nu är födelsedagen snart slut och dom sista gästerna har åkt hem. Tur att det kommer mer folk imorn igen så jag får känna mej som en prinsessa i två dagar :) Kommer nog upp några bilder från ikväll under morgondagen..

Hemklickat.

Det fick bli lite undies från Hanky Panky nu igen. Jag fyller ju ändå år imorn så det är jag väl värd? :)

Trött AB.

Jobbade 7-17 idag. Sen hem och fixade smörgåstårtan tills imorn + småtårtor som vi ska äta till mat idag :) Mums. Har läst igenom dom vanliga bloggarna precis och nu känns det som jag skulle kunna somna sittandes här. Jobbigt att veta att jag verkligen borde städa i köket, men det kanske Baby kan göra sen när han kommer hem från träningen för jag verkligen måste lägga mej i soffan nu. Zzz..


Smörgåstårta.

Imorn står det födelsedag på schemat (weeej) så ikväll är det jag och Baby som gör smörgåstårta. Mmm, lätt det godaste jag vet!

Snart.

Snart är Malin här, då blir det dax för prommis!

Tjohoo!

Fan vilket underbart väder! :) Det riktigt spritter i hela kroppen!

Blev inte uppgång riktigt lika tidig idag. Vi låg sådär halvvakna i sängen i kanske en timme innan vi pallrade oss upp. MYS!

Nu ska jag ringa Tina, samtidigt som jag städar. Sen ska jag ringa Malin så hon kommer hit och sen blir det långprommis i solen. W O N D E R F U L . 

Trött.

Nu får det nog bli dax för sängen. Är ju fortfarande lite halvkvar i Thailandstiden så gäspningarna börjar tidigt om kvällarna. Imorse vaknade jag dessutom klockan sex, men låg kvar och myste i sängen till klockan sju. Får se när kroppen tänker vakna imorn. Jag ska försöka se till att det bli lite senare iaf :)

Vila i frid.

Måndagen 14 april kl. 21:00 tänder vi ett ljus i vårt fönster för Engla och hennes familj. Sprid detta vidare så att så många fönster som möjligt får lysa för Engla ikväll som ett manifest mot att vi inte tolererar våld mot barn, unga och medmänniskor i överlag i vårt samhälle!

ljus
Ljuset i vårat köksfönster.

Paradiset.

Hur underbart får det bli?
niiiceniiice
Thailand08

Favvoriter!

jennielinskrållanelin
Jag och två av mina favoriter, Thailand 08.

På planet.

flygplan
Baby och jag innan planet lyfte mot paradiset Thailand.

Shit.

Sitter fortfarande här och läser favvobloggarna. Ni hinner skriva bra mkt på två veckor :) Jag har inte ns hunnit ta av mej jobbarkläderna sen jag kom hem klockan sex.

Baby har fått upp alla köksluckor i köket när jag har suttit här. Det blir jättefint, men det är såå långt kvar innan allt är klart och så fort köket är färdigt ska vi fortsätta med badrummet :) Att man aldrig ska vara nöjd ;)

Lite bilder var det ja, hmm. Får se när jag hinner :)

Snaaart.

Är hemma nu och har varit det iett par dagar. Kommer en uppdatering med bilder och lite sånt senare ikväll. Nu måste jag catcha upp all bloggläsning jag gått miste om. Det kommer nog ta några timmar, som jag har längtat!! :)