Gå och lägg dej.

Har gått upp galet tidig varje dag hela helgen. Haft fullt upp på dagarna och åkt 70 mil bil på de. Nu är klockan 04.14. Är jag trött? Nee. Jag ska fasen jobba imorn. Jävla ögon sov punkt nu!

I Linköping nu..

Mår bättre i hela mej idag. Gör fortfarande galet ont, men den smärtan jag har nu är ingenting mot vad den har varit. Skönt.

Borde sova nu. Ska tydligen upp tiiidigt imorn. Frukost på Donken är bestämt. Haha. Henke är rolig han :)

Natti.

AAAAAAAAAAJ!

Har aldrig haft såhär ont tror jag. tandläkaren två ggr och akuten en gång på samma dag! hundra mediciner nu typ. ni ser, jag orkar inte ens göra stor bokstav..

Ta bort mitt onda nu. orkar inte gråta mer.

En liten update.

Midsommar var mysig. Lite väl lugn kanske, men mysig. Det var galet skönt att vara ledig i fyra dagar. Det behövdes nu eftersom semestern fortfarande är sjukt långt borta. Får se till att ta igen drickandet nåt helg snart iaf.

Lite ledighet den här veckan oxå skulle sitta fint. 20-30 grader varenda dag ska det bli. Typiskt att man jobbar enda till fredag kl 14. Då styr antagligen jag och Mami bilen mot Linköping och blir borta över helgen. Nice.

Ligger i sängen nu. Ska sova hemma för första gången på över två veckor tror jag. Galet. Väntar bara på att resten av mitt sovsällskap ska komma och joina nu. Börjar jobba klockan sju imorn så snart måste jag nog slå ihop mina gröna.

Happy midsommar på er!

Dagen började med snaps till frukost, haha. Sen blev det lite öl och cider, men sen blev vi jävligt lugna här hemma. Dax och köra igång nu igen tror jag minsann. Natten är lååång :)

Trevlig midsommar på er!

Ready for tonight!


Dax att hoppa i duschen.

Börjar nästa bli lite stressigt här. Har precis gått upp och ätit frukost. Mkt som ska fixas nu innan jag kan åka till stan och det är inte ens tre timmar tills bussen går. Solning kan jag ju stryka direkt..

Natti.

Ligger i sängen nu. Dax för en fredagsbilaga från förra helgen som jag inte hunnit läsa och sen ska jag blunda till långt in på för(eller efter)middagen imorn. Måste vila upp mej för imorn är det mååånga timmars party som gäller. Ska möta upp dom andra redan vid fyra inne i stan :) Shit så kul vi ska ha!

Heeelg!

Tjohooo! :)


Shopping shopping.

Ojojoj vad vi har shoppat idag. Galet mkt fina saker. Känns inte lika bra nu dock, haha. Jäkla ångest. Men men, vill man vara fin får man vara fattig.. eller nåt :)

Nyktert my ass..

Jeje. Personalfesten blev inte så nykter, inte alls faktiskt :) Blev nerröstad av verkligen ALLA i bussen påväg till festen. Det var väl bara att ge med sej då och fasen så kul vi hade! Att det alltid blir så lyckat när vi samlas :) Vet inte huuur många filmer jag har på mobilen nu. Allt ifrån folk som strippar, till sånguppträdanden och svepningslekar, haha. Att börja jobba klockan åtta dagen efter var väl lite mindre lyckat .. men alla var ju slitna och vi hade så mkt roligt att prata om så dagen flöt på ändå :) Somnade dock som en stock efter jobbet..

Nu är det snart dax för mat i soffan framför DH och sen blir det nog sängen.

torsdag blir det stora staden med Mami och sen på lördag kör vi igen. Weeej!

Sängen!

Dax att sova nu. Ut med grabbarna en snabbis först bara. Har egentligen lånat en film av Sarre och Nina som dom hade hyrt, men jag orkar fasen inte kolla på den. Kanske kan börja kolla på den i sängen iaf och se hur de går :) Jobb imorn ju och sen personalfest på de = komma i säng väääldigt sent imorn och jobb tidigt på söndag. Hur ska jag orka de?

Fest.

Nu drar jag på fest. Nyktert dock eftersom jag jobbar imorn. Vill så gärna festa, men får vänta tills nästa helg då det blir tvådagars :D

Ska ju vara nykter imorn på personalfesten oxå. Mkt nyktert nu för tiden. Jag börjar känna mej som en jävla pensionär, suck. Men efter den här helgen är jag iaf ledig tre helgen i rad. Dååå kööör viiii!

Fredag.

Har varit en ganska skön morron. Vaknade dock ur en mardröm. Läääskigt. Gick ut med grabbarna en sväng direkt från sängen, sen tog jag mej bort till solariet och sen har jag väl bara ätit, duschat, varit ute med grabbarna igen och pratat i telefonen.

Nu ska jag packa ihop mej här för att åka och träffa Malin en snabbis innan jag borjar jobba klockan tre.


Inte redo för beach 09..

Har precis varit sådär nyttig som man kan vara ibland. Ätit kritvitt bröd med smör, sylt och ost på. Rostat såklart. Händer typ aldrig men fan så gott det är. Man vill ju bara ha meeer hela tiden :) Nu får jag dock sätta stopp för Knoen önskade hemmagjort potatismos och fisk till kvällen och om jag ändå ska laga det så måste jag väl få ner lite i lilla magen oxå :)

sommaren får gärna vänta ett tag till, hah.

Suck.

Tre kommentarer, samma IP, olika namn inom loppet av inte ens en kvart. Tror du att jag är dum i huvudet eller? Jag blir så less. Sluta kommentera Maja, Amanda, Kristina, Åsa eller vad fan du nu vill heta. Loser.

Godis till frukost.

Knoen skulle iväg och planera lördagen lite nu på morgonen (efter våran lååånga sovmorron) Jag är galet nyfiken på vad vi ska göra, men han lovade att berätta för mej, tss. Finns inte en matbit här hemma tror jag och han skulle köpa med sej frukost på hemvägen. Jag är ju hungrig när jag vaknar så det fick bli lite lösgodis till frukost.

Nu kommer han nog snart hem så jag ska nog börja städa lite så han kan städa min bil sen :)

Och nu behöver nog smågrabbarna gå ut oxå. Det luktis fis här, haha.