Bild nummer två..



Fotograf:
Emma
Modell: Jag

Söndag.

Idag blir det en riktigt lugn dag efter en helg full av fart :) Igår var det rikgit jävla roligt :) Inte ofta det blir så jäkla lyckat alltså. Wej!

Ska slänga mej i soffan nu och slötitta på nå skit på TVn. Och ringa Tina :)

Weeeeeeeej!!!

Tjohooooooooooo!!!!

Feeeeeest!

Wohooo! :) Nu är det fest för fulla muggar. Pimplas vin och öl som aldrig förr. Det är livet det :) Försöker få med Desse och Fia ut på krogen. Vi får se hur de går :P Haha. Ses vi ikväll?

Första bilden.

Här är första bilden från fotograferingen i Stockholm med Emma. Hon är så grym! :)

Fotograf:
Emma
Modell: Jag

Shopping shopping.

Va in till stan idag med Malin.. igen! :) Haha, fan vad vi hänger i stan, hon och jag. Roooligt! Alldeles för många timmar går det åt varje gång oxå, för vi ska shoppa precis överallt. Och alltid IKEA som ligger galet långt bort. Sen blir det besök hos folk lite här och var oxå. Idag var det Vicko som blev våldgästad :) Höhö.

Äntligen fredag imorn. Fy fasen vad veckorna går snabbt, men det är ju bara härligt. Då skipper man längta till helgerna så länge :) Utgång imorn då. Vi bunkrade upp som fasen på bolaget idag så vi får se hur det går och vart natten tar oss :) Men det kan ju inte gå annat än bra och roooligt ska vi ha.. som vanligt :)

Humörssvängningar deluxe.

Nu är jag trött på den här jäkla skiten.

Fest på fredag och lördag. Supa skallen i bitar? Ja tack!

En månad kvar till julafton..

Weeej! Och det är så jävla mkt snö ute. Helt jäkla underbart ju! Över knäna går snön här och när Techno är ute och skuttar syns han inte ens. Haha. Underbart att se hundarna så jäkla lyckliga ju. Har sett att det ska bli plusgrader i veckan, inte nice. Jag vill ju ha såhär mkt snö. Vet inte ens när jag såg såhär galet mkt snö sist. Roooligt. Mindre roligt har det dock varit att vara ute med bilen i helgen. Men det gick ju det oxå. Och värt besväret var det ;)

Partykväll.

Hem snabbt och byta om nu och sen ska det pimplas vin :) Vi ses väl på stan ikväll?

Hemma hos Mami.. igen..

Hemma nu efter en heldag i STHLM. Fy satan vad kallt det var, men rackarns roligt och jävligt snyggt blev det. Hon är så jäkla duktig, den där Emma :) Ni ska få se sen, promise.

Sitter fortfarande och fryser. Funderar på att krypa ner i ett varmt bad, eller om jag kanske ska låta rödvinet värma upp mej sen istället.

At Mamis place

Yepp. Nu är jag framme i Tierp. Hörde dessutom precis en bil utanför så nu kommer dom nog hem :) Dax att dra..

Tråkigt värre..

Nu har man slagit ihjäl ett par timmar igen utan att ha gjort nånting alls. Wej.. Eller jag var ju iofs och solade en sväng. Har inte gjort de sen Turkiet i augusti så det var ju rätt skönt kan jag meddela. Såg dessutom ut som ett lik innan, men nu är jag brun och fin :)

Mamma, Roger och Karro är och tittar på Danny just för tillfället. Jag vill oxå, för grrr ;) Jäkla skitfamilj man har som inte tar med mej lixom..

Nu ska jag packa ihop lite inför Sthlms resan imorn och sen ska jag åka hem till Mami och sova där. Ingen brådska än så länge iofs eftersom dom är i Sthlm nu.. Men vad göra? Jag dör snart av tråkighet. Att vara ensam är inte min cup of tea om vi säger så..

Ännu en bild..

..från festen i lördags. Lite grymma vi är!! :)

Jag kommer vara galet trött nästa helg..

Nu har jag jobbat mån-ons. Imorn är jag ledig, men ska till Sthlm med Systeryster och vi ska vara där klockan nio=gå upp galet tidigt. Sen jobbar jag fre-fre nästa vecka. Förstår ni hur trött jag kommer vara då nästa helg? Usssch! Men då på fredagkvällen blir det ju utgångför att älskade IG är hemma. Lite extra vin då kanske gör så man piggnar till? ;)

Åhh.

Hittade en påse från Godisland i skafferiet när jag letade efter nån mat tidigare idag. Shit vad jag saknar Eskilstuna.. och min Sessa.. Snart är det verkligen på tiden att jag tar mej en sväng dit igen. Jag behöver hennes energi känner jag! Jävla skitliv.

Jag kan inte tänka klart..

..mina tankar dödar mej..

God natt!

Den här snygga bilden får avsluta min kväll. Vi hade iaf grymt roligt i lördags, det syns väl? :)

Jag och Tina rockar.

Vad är det för en dag?

Idag fyller världens bästa Jennie år. Nu är hon så stor så hon tillome får bestämma själv när hon ska gå och lägga sej ;) Det här måste vi väl ut på krogen och fira snarast va?!


Grattis älskling! Du är bäst!

Samlar vuxenpoäng.

Jag har börjat dricka vin. Både rött och vitt. Tycker dessutom att det är hur gott som helst. När hände det här? Jag trodde aldrig att jag skulle börja. Nu står det väl inte på förrens jag dricker vanligt svart kaffe oxå, haha.

Söndag.

var den här helgen redan slut :( Jag har iaf haft skitkul och nu är jag happy happy igen. Kvällen igår var nice. Varken Etage eller Bullit är några höjdarställen, men har man så underbara människor runt sej som jag har så kan det aldrig bli tråkigt. Nu ser jag fram emot nästnästa helg när sötaste IG kommer hem. Fasen så efterlängtad hon är!

Kommer bli en riktig slappar dag idag. Gick upp tiiidigt i morse för att skjutsa sötnos på match. Det var jobbigt, men efter en frukost på MAX började jag piggna till :) Nu ska jag lägga mej i soffan och kolla på IDOL reprisen. Tuuur att Robin B fick stanna!

Rock?

Malin och jag håller på att fixa våra outfits till ikväll nu. Det är inte det lättaste, men vi kommer nog bli grymma till slut :) Jäkligt bråttom har vi oxå för om två timmar ska vi vara festklara i stan och vi har inte ens duschat än. Shiiiit :)

Kvällen igår var jäkligt rolig. Hoppas på minst lika kul ikväll, men det kommer det bli. Det känner jag på mej :)

Wohoo!

Ikväll är det fest. Och kvällen ska bli så jäkla fin. Äntligen helg lixom! :)

Känner mej mkt bättre nu. Knappt sjuk alls. Härligt. Hoppas det håller i sej tills imorn för då blire brakfest. Träffade förövrigt sötaste Tina idag. Fan vad jag älskar henne! Jag är så tacksam att du finns stumpan!

Jävla väntan..

Jag sitter och väntar på flera saker just nu. Håller på att dö av tråkighet. Blir så jävla stessad av att bara vänta och vänta.. Snart ska jag iaf åka hem.

Det här är fanimej humor!


Hahahahahaha!!!

Ungefär såhär pigg är jag nu..


Hahaha!

Fortfarande sjuk..

..men idag känns det lite bättre. Det går åt rätt håll om vi säger så, så på lördag kommer jag nog vara i toppform :) Tur att jag bara jobbar kortdag imorn så jag kan vila hela eftermiddagen! Och sen på kvällen får vi se vad som händer..

Bränna skivor.

Nu har jag suttit här och bränt lite skivor. Dom blev grymma :) Dax att lägga sej lite i soffan nu och sova en sväng innan Mami kommer och hämtar mej. Jag är alldeles slut!

Sjukling.

Är hemma från jobbet idag. Har typ precis gått upp. Orkar verkligen inte göra nåt idag, knappt sitta här. Natten var verkligen hemsk. Hade sån feberfrossa så jag trodde knappt det var sant. Och imorse när jag fick Ipren som fick febern att försvinna för en stund trodde jag att jag skulle flyta bort i min egen svett. Fräscht. Önskar att jag hade ett badkar nu. Får se om jag kanske åker med Mami hem ikväll så jag kan ligga och bubbla lite..

Lördagen närmar sej med stormsteg. Hur ska det här gå? Jag måste bli frisk!

Never again.


Farligt farligt, men härligt härligt..

Bläää..

Nu är jag trött på att vara sjuk. Det blir bara värre och värre hela tiden, suck. Jag kommer bergis inte kunna sova en blund inatt pga min jäkla näsa. Hur kan nåt så litet vara så jobbigt? :)

Fan fan fan..

Jag är sjuk. Men positiv som jag är så tror jag att febern, halsen, hostan, förkylningen, värken i kroppen och det onda i öronen är borta till lördag. Det gäller bara att vara optimistisk :) Mer C-vitamin kan jag inte dricka. Jag dricker redan alldeles för mkt sånt. Men är man beroende så är man..

Sitter här och lyssnar på Katy Perry - Hot n Cold. Den är grym :)

...

I wanna spend my nights and days between your arms
Everyday breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby breathing your love..

Snälla..

Snälla lördag, kom springandes till mej typ.. NU!

Jobbar nu och personalmöte efter jobbet sådär vid halv nio snåret. Jippiii. Börjar jobba sju imorn och långdag sen på onsdag. Dessutom håller jag på att bli sjuk. Ont i halsen + nyser hela tiden. När ska jag hinna kurera mej? Jag kan verkligen inte vara sjuk på lördag. Nepp. Om jag så har 345 graders feber så ska jag fasen på den där festen :)

Så är det..

You change your mind like a girl changes clothes..

Nåt att se fram emot?

lördag är det fest. Jag tror inte att nån kan förstå hur jäkla mkt jag längtar. Rock-tema dessutom. Det kommer bli grymt! :)

Men innan dess har jag väl inget att se fram emot. Typiskt..

Ä det så..?

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

Gårdagen.

Fest igår då. Det var grymt roligt tills allt spårade ur.. som vanligt. Hoppas på att det blir utgång ikväll och att den slutar bättre. Ska prata med mina tjejor!

Dax att åka.

Börjar jobba om en halvtimme. Måste packa ihop lite kläder och smink innan. Ska ju för fasen på fest direkt efter jobbet och jag tänkte som så att jag tar med mej grejerna dit och fixar till mej lite där så jag slipper komma så sent. Sen får vi se var natten tar oss. Blir iaf en lugn kväll och antagligen skapligt i säng.

Sovmorron!

Vaknade av mej själv vid halv tio. Skönt. När Stoffe gick upp vi halv åtta var det sex minus ute så jag kan lova att det var skönt att bara vända på sej, dra upp täcket och somna om :)

Ikväll blire fest. Får se om jag orkar åka in en vända till stan eller hur det blir. Det skulle ju vara skoj, men som sagt, vi får se.

Nu är det iaf hög tid för lite frukost..

Trött.

Fasen vad jag har varit trött idag. När jag och Jennie kom hem från stan la vi oss i soffan och sov i två timmar :) Sen kom Stoffe och Rasmus hem och då pillade vi i oss lite mat och sen slocknade jag och Stoffe i soffan en stund igen. Haha. Nu sitter jag här och pratar med ÄlsklingsTina på MSN och väntar på att Stoffe ska komma hem. Sen blire dusch och sängen, för det är väl inget bra på TVn idag va?

Ledig dag.

Sitter hemma hos Jennie och Rasmus nu. Har sovit här inatt. Vaknade skittidigt imorse av att grabbarna ville gå ut och när jag kollade på mobilen så hade jag fått två SMS inatt som jag blev tvungen att svara på och sen kunde jag inte somna om. Typiskt. Jag och Jennie har iaf hunnit med lite saker idag så det var ju lite positivt att vi gick upp tidigt iaf.

Kvällen igår var riktigt skrattretande. Förstår inte att folk måste lägga sej i mitt liv istället för att fokusera på sej själva. Fast det är klart. Den där patetiska tjejen verkar inte ha nå vidare bra liv så missnöjd som hon verkar vara med allt. Haha. Så rädd för att inse sanningen.. Såå pinsam!

Ut med grabbarna en sväng nu. See u.

Så var det över..

..men det kommer nya!

DH ikväll.

Usch, lång dag. Jobbade 7-16 och sen har jag fixat och donat en massa. Tråkigt att göra sånt själv, men det fick gå eftersom ingen kunde sällskapa.

Nu har jag landat här och ska snart gå och slänga mej i soffan. Där kommer jag garanterat stanna resten av kvällen. Ska bara iväg och hämta lite grejer först.


fredag är det fest plus utgång. Och vet ni vad? Jag ska vara lugn. Min nya stil typ, haha. Men jag kan inte låta bli att längta en massa. Maskinen kommer ju till Sjuan och vi ska röja Segertåget.. eller inte :P

Positiva klubben!

Fasen vad alla är positiva och söta i kommentarerna. Det värmer ska ni veta och det sprider sej ett litet leende på läpparna när jag läser.

Idag känns saker och ting aningens bättre iaf. Det finns hopp om livet om vi säger så.

Bläääk.

Inget någon säger får mej att må bättre idag. Det går bara mer och mer utför för varje minut. Så fort jag känner en liten gnutta av hopp så säger någon något så är jag nere på botten igen. Kommer jag klara av det här?

Prutt..

Idag är inte livet snällt mot mej. Jag vill bara dra nåt gammalt över mej och ruttna. Usch!

Lite shopping!

Precis hemkommer från IKEA med Malin och Johanna. Köpte bara lite krukor och korgar och sånt där annat nödvändigt :) Har blivit lite mkt IKEA på sista tiden, men det är ju så rackarns roligt.

Nu ska vi hem till Ramus och Jennie och äta. Grabbarna ska få busa av sej lite med deras lille. Sen blir det nog hem och sängen rätt tidigt. Är så rackarns trött hela tiden.

Imorn fyller sötnos år, men jag får inte träffa honom :( Kanske om jag tjatar lite..

Ångest.

Ångest ångest ångest..