Förvånad.

Att ni fortfarande orkar kolla in på min blogg varenda dag trots att jag knappt uppdaterar. Besöksantalet är iaf fortfarande nästan lika högt som när jag skrev här flera gånger varje dag. Orsaken till att jag knappt skriver längre är för att jag inte vet vad jag ska skriva om. Såå, vad vill ni se, höra eller läsa?

Jag ska iaf komma igång snart igen. Ska köpa ny kamera i veckan, semestern närmar sej och en och annan hemlis kommer jag nog kunna avslöja inom en snar framtid så då ska ni få se på uppdateringar :)

Snälla Gud..

Ta mej tillbax till lördag. Tack.

Sova ensam.

Det ska jag göra inatt. Usch, jag hatar't! Kan inte ens komma ihåg när jag gjorde de senast. Kommer nog inte somna förrens seeent seeent. Satan vad trött jag kommer vara imorn när jag ska börja jobba klockan sju.

Nu blir det lite Veckorevyn..

Ett år sen..

Idag är det ett år sen våran familj splittrades. Hon mot oss. Vi mot henne. Övriga familjen vill inte förstå/kan inte göra något/är för små för att förstå. Jag fattar inte hur en person kan välja spriten framför sin egen familj. Men men, alla är visst inte lika kloka som mej. Jag hoppas bara att det blir en förändring snart. Jag orkar inte att det ska vara så mkt problem och saker i vägen för att jag ska kunna umgås med mina älskade småsystrar.

Idag fyller dessutom minsta hjärtat år. Fyra år. Det gör så ont i mej att jag inte kan var där och pussa på henne på hennes födelsedag. Men som sagt, jag hoppas på en ändring snart så kanske nästa år? Grattis iaf på födelsedagen älskade Emilia! <3


Världens finaste tjej.