Hoppsan.

Har inte varit hemma på hela dagen och är inte hemma nu heller. Ska vara borta hela dagen imorn, men imorn kväll kan jag nog bjuda på massa bilder :) Bra va?! :)

Vad hittar ni på ikväll?

Dax.

Nu måste jag börja städa.

Har för tillfället sån otrolig bloggtorka, därav den dåliga uppdateringen. Såå ni kanske kan hjälpa mej. Vad vill ni se mer av? :)

Julpynt.

Ikväll när jag kommer hem från jobbet ska jag börja julpynta lite. Stryka och sätta upp gardiner och lite sånt. Får se hur mkt jag hinner, Mami och Storsyrr kommer ju hit och ska sova här :)

Imorn bär det av till Ikea med Malin. Ska köpa lite mer julgardiner och annat smått och gott, så jag kan pynta färdigt. Sen ska jag leka med Tina på kvällen.

Därför.

Jag har inte bloggat lika mkt på sista tiden för att jag helt enkelt inte haft nåt vettigt att skriva. Nu vet ni :)

God natt.

God morgon!

Vaknade vid nio. Hoppade upp ur sängen och gick ut på långprommis med hundarna. Vilket väder! Massa snö, massa minus, massa sol, uuunderbart! Synd att jag har tappat bort sladden till mobilen, annars hade ni kunnat få se riktigt vintriga och fina bilder på grabbarna.

Nu har jag precis käkat frukost; tunnbrödsrulle med tonfiskröra + mjölk.
 
Dax att leta upp ansiktet i sminkväskan nu. Jobb sen. Stängning idag igen, suck!

Gott.

Nu har jag druckit ett stooort glas med glögg och ätit massa pepparkakor så nu är jag proppmätt. Hur ska jag orka maten sen när Baby kommer hem? Tss.

Dax för DH nu.

Segt.

Ska strax sticka tillbax till jobbet. Jag känner inte fört, men när jag kommer hem är det ju iaf DH.

Såå.

Nu har jag ätit frukost och varit ute med hundarna. Härligt väder; snö överallt och minusgrader.

Dax att svida om och ta mej till jobbet. Vill inte jobba långdag idag, inte sugen alls faktiskt.

fredag är jag iaf ledig, då ska julgrejerna fram. Äntligen! Och på lördag ska man till Täby och handla julklappar. Shit vad tiden går snabbt, jag tyckte ju nyss att det var sommar.

Uuuh.

Idag är jag trött. Ska slänga i mej lite fukost nu och sen gå ut med grabbarna och se om jag kanske kan bli lite piggare av lite frisk luft innan jag trampar iväg till jobbet.

DH ikväll, weeej!

Myyys.

Nu har vi varit ute med grabbarna. Vi gick till en plan här breve så dom fick springa lösa och busa i snön och satan vad dom kutade :) Jagade snöbollar och snöflingor och varann om vartannat. Efter buset gick vi en prommis.

Nu ska jag och Baby äta glass och varma hallon, mums!

Middag.

Baby har lagat mat och vi sitter och äter. Jag orkar inte mitt.


E - Här har du några kycklingbitar.

Baby tittar på mej med konstig blick.

B - Har du inte märkt på hela tiden att det inte är kyckling vi äter?

Jag tittar på min tallrik och tänker.

E - Eeeh, nee.. Oj, det är ju kött.

Haha. Inte så noga vad jag pillar i mej, tss.

Shoppat.

Morgonen har varit underbar. Låg kvar säkert två timmar i sängen när vi vaknade. Är inte ofta Baby och jag har sovmorron samtidigt.

Gick iaf upp vid halv tolv. Gick långprommis med hundarna. From nu har jag tvingat Baby att han ska med ut och gå med grabbarna minst en gång om dagen. Han är så lat, jag får ju alltid gå själv. Nu är det slut med det :)

När vi kom hem satte vi oss här och klickade hem massa kläder, både han och jag. Åh, han kommer vara såå snygg på julafton! Typiskt bara att HM hade rensat sidan totalt från igår så typ allt va slut :( Jag hade ju hittat värsta mysiga mjukisarna :( Jeje, blev massa fint iaf.

Baby har precis gått och jobbat och jag ska bara slänga i mej mina nudlar och sen ska jag trampa iväg till jobbet jag med. Jobbar stängning idag så Baby får laga mat :) Sen blir det en prommis med grabbarna igen, för både Baby och mej.

Och nu är Storsyrr på väg hit upp, weeeei. Hon ska stanna enda till fredag. Synd bara att jag jobbar stängning mån-ons, men på torsdag slutar jag sex så då ska hon och Mami komma hit :)

Smaskens.

Hemma nu. Sitter här och äter en Wasa sanwich (what else) och godis, mina favoriter sura kryptoniter och gröna mumrikar. Käkade alldeles för mkt sånna sura saker igår så idag har jag skapligt ont i tänderna, men kan ändå inte låta bli dom :) Får typ pressa sönder mat och sånt mot gomen för jag inte kan tugga, hah.

Ikväll blire potatisgratäng, oxfilé och beasås här hemma. Det ska bli gott :) Måste ju dricka den där jädra tranbärsdrickan oxå, typ en liter om dan.. Men vad gör man inte?

Det är synd om mej.

Jag är sjuk.. men slutar iaf om 1½ timme. Då ska jag bädda ner mej i soffan.

Uhh.

Den här dagen har gått långsamt. Jag vill ju hem!

Om en vecka är det första advent, weeeei. Jag älskar't.

Snö all over.

Åh, mysigt. Det började snöa igårkväll och det har nog fortsatt hela natten. Vitt överallt and I love it!

Hade en wierd dröm nu på morgonen. Jag och Tina var på fest. Karin Olofsson och hennes kompis Linda var oxå där. Dom var typ asotrevliga, hah. Karin som verkar så nice :) Vägrade vara med på kort och grejer. Klart att man drömmer om kort när Karin är med. Helt plötsligt hade jag och Malin däckat i ett rum.. nakna, tsss. Jeje, orkar inte skriva hela drömmen.

Igår hade vi det nice. Käkade på restaurang; Sushi & asiatisk buffé, muuuums! Sen hyrde vi film och åkte hem till Johan och Tina. Kolla på filmen, moffa godis och spelade Buzz hela kvällen och halva natten.

Nu är jag på jobbet. Trött.. igen :)

Skinande rent :)

Nu har jag städat och dammat hela huset. Nu är det bara för Baby att dammsuga och torka golven när han kommer hem :) Jag älskar när det är nystädat!

Glad!

Idag mår jag toppen. Baby gjorde mej på bra humör tillslut igår oxå. Vi hade jättemysigt :) Men vad hände egentligen i IDOL? Skandal! Tur att man inte kollar på programmet, men man vet ju vilka som kan och vilka som inte kan. Daniel var faktiskt värd att vinna och den där Andreas borde inte ens gått vidare från slutaudition!

Dåligt humör.

Uuusch! Kan inte Baby bara göra nåt gulligt så jag blir på bra humör, eller så kan väl dagen bara ta slut..

Vilken jäkla film.

Jag somnade igen!

Nice.

Blev en liten sovmorron idag. När jag vaknade kom Zakko upp i sängen till mej och Techno och kramades. Gooos. Sen låg jag och läste lite och båda grabbarna somnade om breve mej :)

Uppe nu iaf. Har ätit frukost och läst lite bloggar. Ska kanske kolla klart på den där filmen som jag somnade till igår. Kommer inte ihåg vad den heter, men en komedi är det men jag skrattade inte en enda gång igår. Får se om det roliga i filmen kanske kommer i slutet..

Ojsan.

Jag råkade visst somna, hoppsan :)

Finns det nå sevärt..

..på Tv ikväll? Jag tror inte det va, men bäst jag går in på tv.nu och kikar lite. I värsta fall får jag kolla på en film. Undrar bara vilken..?

Skönt.

Nu är jag hemma igen efter jobb och simning. Finns det nå skönare träningssätt? Jag tror inte det. I like it a lot!

Inga deteljer.

Vill inte gå inte mer på varför jag skjutsade någon till akuten igår.

Har lunch nu. Baby är så dukitg och städar och viker tvätt. Nu ska vi nog gosa lite i soffan innan jag åker tillbax till jobbet.

När jag slutar ska jag åka och simma, så det blir ganska sent ikväll.


Ambulans.

Blev en snabbis till sjukhuset igårkväll. Dock inte med mej, jag var bara ambulans. Tänk om vi kom med på TV, haha. Det skulle sett snyggt ut, right? Neerå. Kom hem sent och nu är jag på jobbet. Trött.

Proppmätt.

Nu är Baby hemma och vi har precis ätit. Sallad är fan underskattat, för fy satan så gott det är!

Snart kommer Malin och Nina förbi med Hippie. Dom har kanske lilla Leo med sej oxå. Då ska dom iaf få leka av sej lite, våra små tussar.

Sen ska Baby och jag fixa upp lite tavlor på väggarna. Dom står såå ivägen i tvättstugan..

Jutte, det är ju fotboll ikväll oxå, samtidigt som Heroes så nu måste jag fixa in nån av dom andra Tv:arna i väggen.. Eller aa, Baby måste ;)

Dagens.



image279



Dagens klädsel: Stupisar-Fornarina, Tee-Juicy Couture, Kofta-HM
Ute: Mössa-Svea, Svarta uggs, Svart ullkavaj
Dagens make-up: Bara lite mascara och solpuder
Dagens skratt: 
Detta inlägg
Dagens låt: Måns - Brother oh brother
Dagens köp: Mat
Dagens vill-ha: Dom svarta pumpsen
Dagens dricka: O'boy
Dagens tråkiga: All snö är borta
Dagens roliga: Heroes ikväll
Dagens sjuka: Bara Baby som har feber
Dagens längtan: Thailand
Dagens nyttiga: Långprommis
Dagens jobbiga: Hänga tvätt












Hemma.

Prommisen till affären var nice. Jag tog omvägen som tar cirkus 40 minuter. Grabbarna sprang som små tokar i dikena, som vanligt. Dyngsura och leriga kom vi iaf fram.

Gick till fotoaffären och skulle hämta korten, men vet ni vad? Dom var inte klara än, morr. Dom skulle nog komma imorn så då får jag gå dit igen.

Handlade mat oxå. Pastasallad ska vi äta. Gott med allt mums som ska i :)

Ensam igen.

Nyss var Baby och Malin här. Malin hade med sej en liten chihuahua valp. Såå söt, än så länge :P men han var lite rädd för mina stora grabbar. Jag skulle egentligen vara barnvakt åt honom nu, men som sagt gick det inte så bra. Jag kan ju inte sitta med lille valpen i knät hela tiden heller, då blir ju mina pojkar sotis.

Nu ska jag leta fram mitt ansikte i sminkväskan och sen ska jag gå och handla lite. Ska hämta ut framkallningarna på korten och förstoringen på Zakko som jag lämnade in i förra veckan oxå. Sen ska jag rama in och hänga upp och sen får ni nog se kort här på hur det blev på väggen :)

Såå.

Nu har jag kikat runt på HM's hemsida igen. Det finns en del jag vill ha, men det mesta är slut. Kanske får åka in till stan och handla istället.

När lönen kommer måste man ju ändå in och handla julklappar (äntligen!!) och då brukar det ju kunna slinka ner lite presenter till mej oxå :) Man måste ju få belöning för att man ska orka, right?

Öhh Gomorron :)

Härligt att äntligen få sova ut. Techno väckte mej och Zakko för en stund sen. Då tyckte han att det var färdigsovit.

Idag står inte mkt på dagordningen. Jag och grabbarna ska kanske ut och träffa Nina och Hippie så vovvarna får leka av sej lite. Annars ska vi bara vara hemma. Lite långprommis och lite träning. Zakko lärde sej ligg igår och idag har jag tänkt att Techno ska får lära sej höger och vänster tass.

Nu ska jag läsa runt lite på dom vanliga bloggarna.

Försöka sova?

Nu står lite bloggläsning på schemat, sen blire sängen. Får se om jag kan somna ikväll och får sova hela natten. Jag känner att magen är på väg att börja jävlas med mej nu igen. 

Wohoo!

Nu är det DH. Återkommer senare!

Vill ha!

En liten beställning vore inte helt fel nu. 

hmhmhm

Vill ha allt på alla bilderna :) Två lila saker, kors i taket! :)

Uuh.

Jobbig natt. Min mage har varit igång. Ont så jag inte kunde ligga still och illamående som heter duga. Fick springa fram och tillbaka mellan sängen och toan. Dessutom låg Baby och var dyngsur av svett, febern som gick ur och kom tillbax och höll på. Han fick tillome byta plats i sängen för det blev så blött och då blev han ju kall och då frös jag. Usch, hoppas nästa natt blir gooos!

Nu ska jag äta frukost. Rostade mackor med räkost :)

Kött fifaan!



Jag är sneeeeeell! Hahaha!

Sjukling.

Baby är sjuk. Feber och massa sånt, stackarn. Hoppas att han kan inse att han inte kan träna imorn. Han är ju så jävla envis när det gäller träningen. Han har tillome haft hjärtmuskel inflammation och förstoringar på hjärtat. Inte bra, men ändå fattar han inte. Dumgris. Skönt för mej iaf och krypa ner bredvid en febrig Baby, varmt och mysigt ju :)

Jag sitter här och äter "vaniljjätten" Hur gott är inte det då? :)

Fick förövrigt en chokladask av svärmor idag (ni vet på min namnsdag som både Mami & Storsyrr glömt bort. Dom är fan sämst! ;)) Hon är väl för go!

Måndag.

Som vanligt väcktes jag av telefonen när jag skulle få sovmorron. Först vare svärmor som undrade om jag kunde jobba i eftermidag (på min lediga dag!) Självklart sa jag ja, lite extra pengar skadar ju aldrig och dessutom har jag ju varit ledig lördag och söndag. Efter det somnade jag om igen och då ringde pappa, men han skulle bara säga grattis.

grattis på mej, svärmor, Jennie, Skrållan och alla andra Bettor där ute! :)

Bilder från helgen.


 

     
   


1. Emilia busar
2. Emilia på köksbordet
3. Erika tror att hon är cool
4. Emilia bjuder Zakko och Techno på fika
5. Erika tar kort på sej själv
6. Emilia och Techno fikar
7. Zakko sover
8. Techno vilar i husses träningsväska
9. Grabbarna grus


Smörgåstårtan.


smörgåstårta

Mmm.

Naeee.

Baby och Techno ligger redan i sängen och sover. Zakko ligger här breve mej och sover. Ska jag kanske ta min stora björn under armen och gå in i sängen jag med? Jag är ju inte trött. Jag är fan aldrig trött på kvällen längre. Jaa, förutom igår då när jag somnade i soffan framför fotbollen :) Men men, om jag lägger mej och blundar så blir jag ju trött.. så småningom.

Jag träffade förövrigt världens bästa Skrållan idag. Hon är sötast! L O V E

Vendel.

Sitter i Vendel nu, har precis ätit pizza :)

Fick massa fina paket; Två linnen, en t.shirt, en väska, en parfym, två mascaror och en deo. Dom är så snälla såå.. och bruna :P

Om två timmar börjar Miami ink. Åh, jag är så sugen på flera tattoos.

Paketutdelning.

Igår kom svärföräldrarna hemfrån Thailand så nu ska vi åka till Vendel och få presenter :)

Svartsjuka.

När Techno sitter i mitt knä blir Emilia svartsjuk och när Emilia sitter i mitt knä blir Techno svartsjuk. När Techno tittar på mej med sina valpögon så bara måste jag ju ta upp mitt lille gull, men får inte Emilia oxå sitta hos mej då så skriker hon rakt ut. Jobbiga unge. Tur att man kan skicka in henne på toan med kranen igång. Då roar hon sej hur länge som helst med att bara tvätta händerna. Rätt söt är hon ju ändå :)

Smörgåstårta.

Nu är tårtan klar :) Pappa fick skala alla räkorna, tsss! Den blev asläcker :) Kommer nog bild sen (om jag kommer ihåg att knäppa)

Sitter och väntar på att Baby ska sluta jobba, bara 1½ timme kvar nu.

Kollade på John Tucker must die nyss(igen) med Lillsyrr. Kan dock erkänna att ögonlockan kändes aningens för tunga emellanåt :) Imorn måste jag sova lääänge!

Lördag.

Skönt att äntligen vara ledig en hel helg :) Vi har bara ätit frukost och varit i affären och köpt chips och sånt till kvällen. Riktigt skönt väder var det ute och grabbarna sprang som två tokar i snön.

Nu vaknade Emilia så nu ska jag nog gå och gosa lite :) Hon är så söt.. när hon inte skriker :P

Vad ska ni hitta på ikväll?

Finally.

Nu slutade ungen skrika efter cirkus en timme. Dax att hoppa i säng då. Alldeles trött i skallen..

So little time..

.. so much to do!

Har verkligen haft ullt upp idag. Dagen började sämst. Upp 04.40. Hittade inte nyklarna till jobbet. Letade som en tok i typ en halvtimme. Sen åkte vi till en jobbarkompis och väckte honom och tog hans nyckel :) Min låg förövrigt i jobbarbyxorna :) Tss.

Nu är famlijen här och IDOL har börjat. Skriver mer senare. Puss

Fullt upp!

Hemma nu. Har precis slängt i mej lite mat och åh så gott det var :)

Innan kvällen är slut ska jag:
-Vika tvätt
-Plocka i och ur diskmaskinen
-Plocka undan här hemma
-Dammsuga och skura golven
-Göra smörgåstårta
-Gå ut med grabbarna

Jag börjar jobba klockan 05.00 imorn. Hur länge tror ni jag kommer få sova? :) Typ inte alls kanske?

Våran lille skvallerbytta.

Techno är så söt. Så fort som Zakko gör nåt som Techno vet är fel så kommer han och hämtar oss och visar vad lillebror håller på med. Tss. Får man bli sötare?

Stressdag.

Upp klockan halv nio. Åt frukost och sminkade mej. Åkte in till stan. Gjorde IKEA, Djurhobby, Skopunkten och Gränby två ggr på 1½ timma. Inte illa! Köpte en ram och en kökslucka, en klänning till mej, mat till Igor och födelsedagspresenter till Papi och Siwi. Åkte från stan 11.30, började jobba klockan tolv. Lite lagom stressigt sådär. Rejsade hem fort som fan i snöslasket. Släppte in hundarna, matade Igor och bytte om till jobbarkläder. Kom bara fem minuter försent, tsss.

Nu har jag lunch, ska busa lite med grabbarna och sen tillbax till jobbet igen. Hundarna hade förövrigt käkat upp min lunch som Baby hade lämnat på spisen.. Hmm.

See ya!

En såndär lista igen.

[x] Ditt efternamn slutar på -son
[ ] Du känner någon som har samma förnamn som du - Vet flera men känner ingen
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[x] Du bor i en tätort
[/] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla - Mamma är
[/] Dina föräldrar har gift sig - Mamma är skild
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[ ] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil - Mamma silver, Pappa röd, svärmor silver :)
[x] Du har tillgång till internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum - Eget hus :)
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna (Gran Canaria)
[x] Du har varit i Grekland (Cypern x2, Rhodos)
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[x] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[/] Din familj har en husvagn
[ ] Ingen av dina föräldrar röker - Äckelpappa
[ ] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng - Räknas lön? :)
[x] De flesta i din familj är blåögda - men inte jag!
[x] Du äter McDonald's-mat/pizza/tacos varje vecka
[/] Du följer Melodifestivalen

Wohoo!

Såg att Izza gick vidare i Stadskampen i Moore. In och rösta med er, hon är ju het denna donna :)


Jag har en ny älskling.

Han heter Marabou NonStop och ser ut såhär:
image265
Vi trivs bra ihop, jag och Mr NonStop.

Bestämt.

För alla som undrar så valde jag det här kortet som förstoring. Varken storsyrr, Tina eller Baby tyckte det, så jag lyssnar på er andra :) Jag kände att det här var det bästa.

zakko

Var är alla mina läsare?

Sover ni?

Tacorester.

Mm, det var gott :)

Syrran lovade mej massa nya kort på hennes blogg nu när jag skulle hem på lunch. Finns det dågra där? Nee. Jävla apa.

Nu måste jag busa lite med grabbsen. Puss

IG.

Igår fick jag sötaste IG att skaffa blogg :) Vi vill ju kunna rota runt i hennes liv lika mkt som hon rotar runt i våra, right? ;)
image264
Kom hem nu sweetie. Sverige behöver dej! :) + att jag saknar dej massa mest!

Hemma.

Ännu en jobbarhelg avklarad :) Nästa helg är jag helt ledig. Det inträffar bara en gång i månaden så det ska bli nice!

När jag kom hem från jobbet så hade mina grabbar käkat upp hela köttfärspaketet som stog på köksbänken. Jäkla skit hundar :P Jag måste börja tänka på att Zakko har blivit så stor så han når upp på bord och bänkar nu..

Hoppa in i duschen nu, sen laga mat så den är färdig tills Baby kommer hem. Skulle vilja hinna se Miami ink oxå, hur ska jag hinna de? Hmm.

Fars dag.

Måste komma ihåg att jag ska ringa min lille far sen. Ett telefonsamtal är det enda jag kan erbjuda honom när han bor 30 mil härifrån. Nästa helg kommer dock han och familjen hit och hälsa på. Då ska det firas (två födelsedagar + fars dag) Smörgåstårta ska jag göra då minsann :) Måste dessutom köpa några presenter, men vad?

Snart.

Om typ en och en halv vecka kommer Kristin hem.image263
Jag saknar henne!

Förstoring.

måndag ska jag lämna in ett kort på Zakko för förstoring. Jag väljer mellan dom här.
   
Vilken tycker ni jag ska välja?

Den här har vi sen tidigare på Techno.
techno

Strul.

Äntlign hemma sisådär en timma senare än vanligt. Först pga av sega kunder som tydligen inte kan ta hänsyn till att vi faktiskt stänger klockan åtta och sen pga larmet som skulle trassla så förbannat. Och kallt var det att gå hem utan jacka oxå.. Tur att Angelica var med så jag inte behövde gå själv och frysa.

Och vad händer nu? Vad är det med TV-utbudet på lördagar? Suck alltså.

Hemgång.

Snaaart. Baby är dock i stan och det är verkligen inget på TV. Får busa med grabbarna och sitta på bloggen hela kvällen tror jag bestämt. Laga mat orkar jag inte heller. Finns det nåt tråkigare än att laga mat till sej själv? Ne. Det får bli en Billy's eller nåt I guess..

Lunch.

Sitter här och äter nudlar. Jag kan lugnt konstatera att ICA's egna nudlar absolut inte är lika goda som dom där vanliga som alltid funnits. Kryddpåsen luktade kattmat oxå. Usch. Men jag har bråttom så jag hinner inte göra nya. Får helt enkelt hålla för näsan och svälja, tsss.

Underbart!

Vädret var perfekt för en långprommis; snö, kallt och soligt. Grabbarna verkligen älskar att springa omkring i snön. Dom tar alltid den vägen där det ser fluffigast ut :) Nu borde dom vara alldeles slut, måste ju vara jobbigt att gå i dikena hela tiden..

Prommenix.

Nu ska jag och grabbarna ut och pulsa i snön. Aja, pulsa kanske var att ta i, men man kan ju alltid drömma :)

Snö.

Mysigt! Kan det inte bara få bli december nu?

Det rycker i hemklickningsfingrarna.

Uuh, det är så mkt jag skulle vilja klicka hem från bla HM nu, men nästa månad ska det köpas julklappar och vi brukar ju vara rackarns snälla mot våra nära och kära så jag lär nog lugna ner mej några hekto. Jag ska nog tillome försöka ta hand om mina pengar framöver och inte köpa allt jag ser :) Får se hur länge det funkar..

Pistagenötter.

Mums. Nu smakar nog hela jag salt :)

Men orka.

Batteriet i musen hålla på att dö. Musen fastnar och stannar hela tiden. Aningens jobbigt. Orkar jag byta batterier? Nee :P

Syskonkärlek.

syskonkärlek

syskonkärlek
Mina små hjärtan!

Siffror.

Jag har sjukt bra sifferminne.

Jag kommer ihåg när typ alla som jag gick i skolan med på låg, mellan och högstadiet fyller år. Carro 26 mars, Sanna 18 februari, My 29 mars, Josse 11 juli, Robin 17 september osv osv. Har jag kontakt med dessa personer idag? Nej. (men jag råkade träffa Robin i somras)

Jag kommer ihåg bilnumret på alla mamis och papis bilar som dom har haft sen jag var liten. Tänker dock inte rabbla upp dom här, då kanske nån kan spåra upp mina stackars föräldrar och det vill jag ju inte.. Tänker alltid på bilnumren på bilar vi möter ute i flera timmar efteråt. Drygt or what?

Kan alla mobilnummer och hemnummer till sånna som jag ringt till typ en gång utantill. Det är ganska smidigt faktiskt.

Vet även när alla djur vi har haft fyller år och tro mej, det är typ två zoo :)

Intressant att veta? Antagligen inte, men nu vet ni iaf :P

Roberto Cavalli for HM.

Ingenting i kollektionen har intresserat mej, förutom möjligtvis den guldiga paljettklänningen(som ungefär varannan kotte kommer ha på nyår) innan jag såg Helene i sitt leopardmönstrade fodral. You look good girl! :)

Trött.

Igårkväll kunde inte jag somna. När klockan stog på 01.45 hade jag fortfarande inte fått ihop mina stackars ögon. Låg och tänkte på allt möjligt, bla julpynt :) Shit vad jag längtar alltså. Nån av hundarna släppte en liten smygare när jag låg där i mitt tänkande. Jag trodde på allvar att jag skulle dö eller nåt. Hur kan nån så söt släppa ifrån sej sånna dofter? Haha.

Baby ringde mej nyss och ville att jag skulle åka till IKEA, så det blev ingen sovmorron. Ska även kolla om dom älskade stövlarna finns i stan vilket jag betvivlar :(

Ne, snabbt in i duschen och sen måste jag fara!

Jutte, hade jordens jävla besöksrekord igår. Skitkul och tack för alla söta kommentarer. Dom värmer! :)

Ciao!

Dagens.

Dagens låt: Timbaland & One republic - Apologize.
Dagens klädsel: Mörkgröna mjukisar & svart Sälen-hoodie.
Dagens händelse: Inte mkt
Dagens planer: Inga alls
Dagens vill ha: Bruna varmfodrade stövlar
Dagens tråkigaste: Nothing to do
Dagens köp:  Hundmat, frukost, sköljmedel, reflexväst till Zakko
Dagens mat: Hamburgare från Österbygrillen
Dagens mående: Seg
Dagens program: MTV hela dagen
Dagens färg: Brun (vill ha stövlarna so bad)

Längtar!

Såhär glad blir man av att vara i Thailand.
image254

Jag längtar!


Nu syns dom!

Har precis kommit in från en prommenix, grabbarna och jag. Vi gick till Granngården och köpte en reflexväst till Zakko.  Techno har ju sin från förra året.
Se så tjusiga dom är!
båda

 

Grabbarna.


image250

Jag blir inte klok..

Designen på blogg.se är fuckad. Varför kan inte jag få en bild som bakgrund? Gaaah! Jag måste tydligen ha svart nu.

Här bor vi!

Framsida & baksida

Vardagsrummet

Datarum & badrum

Sovrummet

Stora hallen

Köket


Min kamera suger så det var rackarns svårt att få det att se bra ut på bild, men det här får duga. Lilla hallen, tvättstugan och träningsrummet är dock inte med.

Vilka föräldrar man har.

Först ringde pappa och väckte mej och sen ringde mamma fast då var jag ju iofs redan vaken. Nu ska jag äta frukost, kurrar som faen i magen. Ska nog koka lite ägg.

Dåligt.

Bilderna på huset blir inge bra. Jag får ta nya imorn när det är ljusare ute. Kanske även kan försöka passa på när hundarna sover så man slipper få rumpor och svansar med på varenda bild :) fast det kommer nog inte gå så bra..

Ojoj.

Kom hem från grannarna precis. Drack vin och åt jättegod mat. Massa skitsnack blev det förståss oxå. Kom hem med en locktång extra :) Hon är ju frisör, våran granne.

Håller på att missa Heroes nu, inte bra.

Snart snart.

Hittade precis laddaren till kamerabattarierna och eftersom alla är så nyfikna på hur vi har det här hemma så ska jag knäppa lite bilder när barreierna är klara så ni får se. Er önskan är min lag, you know :)

Bra dag.

Upp vid åtta, duschade. Jobbade 9-14, soft. Sen kom Mami, Mormor & Morfar, fika bakelse :) Ikväll är vi bjudna på middag hos grannarna och sen ska vi till Vendel. Där ska jag kika på Heroes och lämna bilen på verkstan och sen åka hem igen. Ledig imorn :)

Mys.

Dags att värma glöggen, ta fram pepparkakorna och krypa upp i soffan med grabbarna för snart börjar ju Desperate Housewives. Tur att DH och Heroes finns, vad skulle man annars titta på?

Shopping.

Det blev ett par stövlar och ett par pumps för min del, weei.

Ne, nu ska jag fixa kortet på Tinas blogg, sen ska jag dammsuga.

Wihuu.

Stövlarna har kommit in igen :)) Ska klicka hem dom sen efter jobbet så Baby kan beställa samtidigt.

Så typiskt.

Nu när jag och Baby skulle klicka hem lite skor så har stövlarna som jag vill ha (sooo baaad) tagit slut. Helvete!

Shit vad effektiva.

Jag städar, Baby städar bilen och Rasmus tapetserar. Techno och Zakko bara myser och tuggar på sladdriga ben. :)

Snart dax att göra mat känner jag. Pasta med skaldjurssås, mammas recept. Mmm.

Städdag.

Bäst att passa på när varken grabbarna eller Baby är hemma så slipper man alla tass och fotavtryck på det nyskurade golvet. Jag kan bli galen på sånt.

NÖRD.

TV-serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[x] Gilmore Girls
[ ] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[ ] CSI
[ ] CSI Miami
[ ] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[ ] Bones
[x] Dawson's Creek
[x] Heroes
[ ] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[ ] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400

[ ] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[ ] Cold Case
[ ] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[x] Dallas
[ ] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Våra värsta år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[x] Myggan
[ ] Vita huset
[ ] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[ ] Xena
[ ] Entourage
[x] Cityakuten
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[ ] L-word
[x] Vita Lögner
[x] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[ ] Hem till gården
[x] How I met your mother
[x] That 70's Show
[x] Alias
[x] Seinfield
[x] Glamour
[x] Huset fullt
[x] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[ ] Close to home

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd  <--- Jag blev en NÖRD :P
70-86 Inget liv

Så bra



Hur kunde han inte gå vidare? Jag kan bara inte släppa de..

Snälla..

..ta mej tillbax! (nu, orkar inte vänta tills april)

image231


Why?

Varför måsta allt hända helgen v 46?

Pappa med familj kommer hit.
Sötgrusetälsklingshjärtat vill att jag ska komma till henne i E-tuna.
Takida spelar i Enköping.

Jag vill ju hinna med allt ju, men det går inte :( Skit oxå.

Vinterkyla.

Kom precis hem från prommisen. Det är riktigt kallt ute, men det är skönt (iaf om man kommer ihåg mössan och vantarna) Då slipper man bli svettig när man går, man blir bara sådär lagom ljummen. Det är dessutom så skönt när man kommer in i värmen igen.

Jag såg höstens (!?) första snögubbe nyss. Det bara stog där och såg mysig ut. Är det vinter nu? Jag hoppas!

Nu är det dax för lite te, caffelatte och wasa sanwich framför Sjunde himmlen :)

Söndag.

Nu har jag jobbat mitt pass för dagen, nice :)

Ska bara sitta här och lata mej en stund, sen blire långprommis med grabbarna och sen ska jag slänga mej i soffan och läsa nya VR.

Snön.

Tog en bild på snön på baksidan förut som jag tänkte visa er, men bilden blev så rackarns mörk och nu är batterierna slut i kameran så jag kan inte ta nån ny för jag vet inte var laddaren är.

Johan och Tina har åkt hem nu och Baby är fyllechaffis. Han skulle dock bara till Rasbo så han är väl hemma om ett tag igen. Vi började kolla på Oceans 13, men jag blev så rackarns trött så jag lär se om den från början sen. Låg och kollade lite på Babben på ettan. Petter är där. Jag gillar faktiskt hans nya låt Goddamnit very much.

Jobb imorn igen. Kort dag 9-15, niiice!

Tillbax till Babben nu.. eller om det kanske finns nåt annat att slötitta lite på innan det blir dax för sängen.

Jag älskar råttor!

Filmen var bara såå söt! :)

Nu ska vi beställa pizza, mumma. Johan och Tina är här oxå.

Tss.

Det spöregnar i Thailand.

Fusk.

Igår åkte Babys föräldrar till Thailand, alldeles lagom till snön kom. Jag älskar iofs snö, men jag älskar Thailand oxå. Snön kommer dessutom säkerligen försvunnit tills imorn. Bajs. Tur att vi får presenter när dom kommer hem, tss.

Snökaos.

Kan säga att det inte var det roligaste att åka hem från Stockholm inatt i snöstorm. Även fast man körde i 30 så åkte bilen som den själv ville, läskigt. Det kom cirkus två decimeter iaf. Zakko har ju aldrig sett snö förr, men han älskar den visst lika mkt som Techno. Dom far runt som två dårar och jagar snöbollar :) Tss.

Snart blire bio, Råttatouille :) och Baby är bakis.. a lot :)

Buhuu.

Jag saknar mitt blonda hår :(

image230

Uuh.

Klockan ringde 05.40 imorse. Låg i sängen en stund innan jag orkade mej upp. Såg nåt blinkande på himlen genom trädet på baksidan. Jag vet fortfarande inte var det var, hm. Jag kanske var så trött så jag såg i syne, fast Baby såg ju oxå förståss. Det kanske var en stooor konstig stjärna.

Hemma på lunch nu. Måste välja kläder och dona nu, för när jag slutar sen så måste jag brumma direkt till stan. Rooolitt.

Såå.

Nu har Mami precis åkt hem. Vi har hunnit med mycket idag; handlat, kastat skit på tippen, lämnat blod och sytt gardiner(eller Mami iaf).. Mami hade med sej mina nya underkläder som jag hade beställt. Fan så snygga dom var, men dom tänker jag inte visa upp här :P

Hade tänkt att jag skulle gå och sola nu innan jag kryper i säng, men jag hittar fan inte våran myntburk. Jag behöver ju tior. Jävla skit.

Städat.

Yepp. Tina ringde och väckte mej den lilla apan. Frågade om vi skulle boka biljetter till Erotikmässan i helgen. Givetvis:)

Har städat sen jag gick upp, inte ens ätit frukost. Har ingen frukost hemma heller så det får nog bli en mango :)

Snart är Mami här, weeei. Måste plocka i och ur diskmaskinen innan hon kommer..