Ny soffa, check!

Vaknade tidigt imorse. Tog en långprommis med grabbarna, fixade och donade lite och sen åkte jag till stan med Malin. Vi har legat sked i soffor på Chilli och hoppat i sängar på IKEA och bara haft allmänt roligt idag. Att en stooor soffa kommer dimpa ner i min lägenhet om några veckor gör inget alls faktiskt :) Jag menar, det var ju bara ett år sen jag kom på att en ny soffa skulle sitta fint.

Efter det blev det långprommis nummer två, den här gången med Ellinore och sen blev det lite godis och skratt med både Ellinore och Malin :)

Nu har jag precis tryckt i mej en sushi och sitter och väntar på att knoen ska komma hem. Jag är tröööött.

Jobb imorn 7-17 och sen är det fullt ös medvetslös.. typ.. :D


Oups!

Hann visst inte leta upp nå bilder idag heller. Blev sovmorron till halv tolv, sen långprommis och dusch och sen jobb och personalmöte på de. Kom precis hem och nu måste jag sova typ för imorn är det jobb tidigt.


Äh.

Hittar inga kort. Får leta mer imorn. Nu är jag trött :) Jag är ju inte van att vara uppe såhär länge nu för tiden, haha.


I'm alive!

Har inte haft ork att blogga på ett tag. Det beror mest på att internet har haft typ damp i en vecka och gått huuur segt som helst. Det gör det fortfarande, don't know why.. Sen har jag jobbat som ett as oxå.

Sitter här och kollar på "Hål i väggen" Haha. Hur lite kan man ha att göra på en söndagkväll egentligen? :)

Kanske ska kolla runt lite på datan och se om jag har några bilder jag kan bjuda på. Det har varit dåligt me sånt den sista tiden och hur roligt är det med en blogg med bara text? Inte så värst vaa..


Fullspäckad dag!

Nu har jag landat i soffan. Skönt!

Började dagen tidigt med jobb. Efter det tog jag, Jennie och alla grabbarns en prommis på 2,5 timme. Hur skönt får det bli att gå? Wwwondeful! Sen lagade jag mat och åt. Jennie kom förbi en snabbis och lånade duschen. Sen duschade jag och nu ska jag gå ut på kvällsrundan med grabbarna.

Mina ben, rumpa och ljumskar värker :) Niiice! Två såhär långa prommisar två dagar i rad gör väl sitt :) På fredag blir det dessutom body pump. Galet. Jag gillar ju inte att träna längre :P Haha. Mitt nya liv kanske? Tss.

Jeje, ut med grabbarna och sen blire film i sängen. Imorn åker jag till Tierp efter jobbet. Wohoo! :D


PS!

Tur att datorn inte oxå kommer från fucking Elgiganten för då hade det ju varit ett hopplöst fall. Nu finns det ju en liiiten liiiten chans att det kan fixas iaf. Det är ju alltid nåt.


Satansjävlahorkuksfitta!

Först går displayen på kameran sönder. Jag vet fortfarande inte hur, men satans trasig är den iaf.. och helt kolsvart :( Lilte lagom roligt när man har haft kameran i två veckor.. Och vad gör min satans klantröv idag då? Tappar laddarjäveln till datan i skärmen så den spricker. Jag blir så jävla less :( :( :(


Kväll.

Har bara kommit hem från jobbet, varit ut på långprommis och käkat lite mat(och pratat i telefon typ hela tiden) Strax ska jag gå ut med grabbarna på sista kissrundan för idag och sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på High School Musical 2. Måste komma i säng tidigare än igår för imorn ska jag på kurs och avgångstiden från jobbet är o7.55. Tidigt, men satan så kul de ska bli!


Måndag.

Sov ganska länge idag. Kändes välbehövligt eftersom jag låg och kikade på film till o2.3o inatt. Grabbarna stormade in vid halv nio i morse, äntligen! Men vi pussades bara lite och sen sov vi vidare.

Nu har jag bara ätit frukost, facebookat lite och varit ute på långprommis. Dax för dusch nu och sen blir det att slänga i sej en smoothie i farten och sen gå till jobbet.


Jag är nog lite kär i Rabih minsann!

Sitter och tittar på Idol från i fredags. Fiifaaan vad Rabih var grym. Hur söt får man vara lixom? Och dessutom sjöng han Michael Jacksons absolut bästa låt. Jag ryyyser! Så jäkla charmig allstå. Jag älskar den där rösten :)


Oups!

Det blev visst ingen sitta-ensam-hela-kvällen-lördag för mej igår. Åkte till Gimo med Malin för att förfesta lite med Natti och Johanna. Sen drog vi vidare till Östhammar för att skaka rumpan lite :) Missade bussen hem pga jordens jävla bråk (typ alla grabbar på hela bowlan slogs) och det tog oss två jävla timmar för att fixa skjuts hem. Jag trodde på allvar att jag skulle frysa till döds. Måttligt drickande-höstjacka-vinterkyla mitt i natten är inget jag rekommenderar. Tur att tjejerna var där och försökte värma mej så gott det gick! Kom väl hem till Jocke vid halvfyratiden kanske och jag låg och skakade i sängen fullt påklädd fram till klockan nio i morse. Först då började jag tina upp. Fiifaan. Nästa gång jag ska ut åker fan termobrallorna på.. typ.

Jag, Malin och Jocke låg i sängen till halvtvå idag. Då gick vi till Lyktan och fettade lite hamburgare och sen gick vi hem och la oss igen. Det var meningen att vi, alla tre skulle kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen men dom andra två tröttmössorna somnade typ 10 minuter in i filmen så jag fick ligga där och kolla själv, haha.

Nu ligger jag hemma i soffan iaf. Tror nästan att jag ska slå igång High School Musical. Sugen som fasen på att se filmerna nu igen när man precis har sett musikalen.


Hmm.

Kunde inte sova i natt. Vaknade varje jäkla timme. Jobbigt. Låg iaf i sängen till klockan ett :) Då gav jag upp.

Nu ska jag ner och handla lite frukost/lunch/middag typ. Börjar bli hungrig.

Blir att vara hemma ikväll. Själv. Typiskt att jag lämnade bort hundarna i helgen. Nu vill jag ju ha dom här när jag ändå tänker stanna inne hela kvällen. Hmm. Kanske blir att hyra film eller nåt?


Sovtime.

Ligger i sängen. Måste sova snart. Börjar ju tidigt imorn och sen party party på de. Weeej!! Vill inte ens tänka på hur kallt det kommer vara imorn när jag ska upp och ut med grabbarna och sen gå till jobbet. Har en känsla av att jag kommer längta hit då.


Fiiifaaan.


Fotspåren!!

Det går verkligen inte att vända på bilderna. Don't know why. Så ni som har en laptop kan ju lägga den på sne och ni andra får helt enkelt vicka lite på huvudet :)


Det här är då halva jag på Dannys fotspår. Woho :)


Bra dag.

Jobbet flöt på fint idag. När klockan var fyra kändes det typ som jag bara hade varit på jobbet några timmar, men icke. Så då fick jag gå hem :) Tänkte bara gå en kortrunda med grabbarna när jag slutade för att det är förjävla kallt ute, men när jag tagit några steg så kände jag "vaffan, vi tar en lång jäkel" och satan så skönt det var. Nu ligger grabbarna helt utslagna här och jag ska snart mysa upp mej i soffan med Malin och kolla på Hannah Montana :D

Imorn är det fredag och ingen är gladare än jag känns det som. Det typ bubblar inom mej, hah. Tänk vad lite ledigt och fest kan göra :)


Hurtig AB.

Vaknade imorse och var inte dödligt trött. Härligt! När hände det senast lixom? Jobbade 9-18. Hade massa roligt att göra och var på bra humör hela dagen. Nästan lite speedad, hah. Hem bytte kläder och gick sen ut på lååångprommis med grabbarna och Anne. Fy fasen vad skönt det är att vara ute och gå såhär på hösten (jaa, snön har smält igen..) Jag ville aldrig att promenaden skulle ta slut och nu vill jag bara ut och gå igen, haha. Imorn blir det iaf sötaste IG som får bli våran promenadkompis :)

Nu ska jag gå och prata med min Malin och se vad hon har på hjärtat.

Snart helg. Karatefylla komsi!


Trööööött.

Shit, jag tänker alltid uppdatera massor, men jag blir jämt så jäkla trött innan jag kommer till skott :) Skulle lägga upp några bilder från söndagen i huvudstaden tänkte jag, men då går det inte att vrida bilderna och hur kul är det att kolla på bilder på sne? Sådär va.. så då fick de va. Ska nog försöka kämpa lite mer med dom imorn, jag fattar lixom inte vad som är fel..

Nu ska jag ut och kissa grabbarna och sen blire sängen för våran del. Jag behöver några timmar mer sömn än vad jag har fått dom senaste två veckorna.

Och jutte, tatuerade färdigt armen igår. Och lyd mitt råd: Kom aldrig på tanken att tatuera insidan/baksidan av överarmen. Fy fan vilken PAAAAAAIN! Värre än fötterna ta mej fan. Nu vet jag hur ont det gör att föda barn, haha.


Wohoo!

För idag har jag sett Danny! Weeej :)


Uppe med tuppen.

Hade ställt klockan på halv tio i morse. Vaknade dock kvart i nio och kunde inte somna om. Låg där ett tag och snosade knoen i nacken. Myyys, men sen var det dax att kliva upp. Skulle nämligen vara i stan senast elva för att åka med Tina till Arlanda. Förstår ni vilken pain i hjärtat det är att vara på Arlanda och inte få sätta sej på ett plan till ett underbart ställe? Första gången det hände och kommer aldrig hända igen vill jag lova.

Har iaf haft skitkul idag. Allt blir jämt så stört när Tina är med, haha. Skulle vi ta rullstolen eller? HAHAHA! Drog en sushi när vi kom tillbax till Uppsala och lite senare gick jag till frissan.. igen. Gratis är gott vetni :) Tack för idag vännen :)

Nu sitter jag här med SPRÄNGANDE huvudvärk och skulle helst av allt bara krypa ner i sängen. Måste dock koka ris tills knoen kommer hem från träningen. Han ville minsann inte äta bara wok. Jäkla kolhydrats-slukare :P


Tisdag.

Inget nytt som hänt på nån front här. Jag typ jobbar, städar, lagar mat, gosar, sover.. Aa, typ de. Sitter bara här för tillfället och väntar på att DH ska börja, men det är fasen en hel timma kvar. Hur ska jag hålla mej vaken? :) Det kliar i ögonen och jag gäspar heeela tiden. Sjunker dessutom längre och längre ner i soffan. Haha. 1000 spänn på att jag somnar :)


:(

Man blir inte förvånad över nåt nu för tiden.

Jeje, ut med hundarna och sen bums i säng. Ville bara visa att jag lever :)


Dagens segpropp.

Dagens låt: Pitbull - Hotel room service
Dagens frisyr: oborstat rufs
Dagens smink:  gårdagens :)
Dagens klädsel: gråa mjukisbrallor, rosa tisha och knoens mörkblå we-hoodie 
Dagens vill ha: adidaströjan, pengar, sushi, kärlek
Dagens drog: facebook, som vanligt
Dagens tråkigaste: att farmville har damp
Dagens inspiration: ingen alls
Dagens fundering: kan man vinna på lotto utan att spela?
Dagens köp: inget alls, har knappt lämnat sängen
Dagens mat: broccoli och baconsås hade knoen handlat till så det ska jag väl slänga ihop sen
Dagens mående: trött

Märks det att jag har första lediga dagen på väääldigt länge? Haha. Ska slänga på mej skorna nu iaf och gå ut och gå med grabbarna, Malin och Sam. Första ansträngningen idag typ :P


Tadaa!

Det är ju såklart världens bästa storsyrr som är på tjocken. Woohoo! I'm a moster!!