Juldagen.

var julafton över. Alltid lika mysigt, men lite väl mkt stress blev det igår. Jag var ju dessutom sjuk :(

Först jobbade iaf Baby och jag kämpade som fan med att slå in alla julklappar. Det var ett gäng kan jag säga. Sen när han kom hem så hade han glömt att köpa lite saker så jag for till affärn. Kom dit typ en minut i ett, sorry guys! Sen hem och stressa som fan. Baby tappade bort bilnyckeln mitt i allt som jag tillslut hittade i garderoben, haha. Tillslut packade vi iaf in alla julklapparna, grabbarna(dom var så julfina med sina röda rosetter, kommer kort nångång..) och oss i bilen.

Först åkte vi till Anne och Magnus och slängde in lite julklappar och en blomma. Sen vidare till Mami och Roger. Fikade massa gott (jag ääälskar moln) och öppnade massa julklappar. Efter det åkte vi till Vendel och väl där kunde vi lugna ner oss lite :) Ingen där vill kolla på Kalle Anka förutom jag. What's up with that? Jag var tvungen att bli lite arg för att få min vilja igenom, tsss. Sen käka vi julmat och sen öppnade vi massa mer klappar. Sen åkte vi hem. Vi skulle egentligen träffa lite kompisar och så, men vi orkade inte. Vi spelade lite Wii istället och jag slog världens rekord, woohoo! Baby blev lite putt, hehe. Sen käkade vi ostbricka och kollade på Borat, eller försökte kolla. Vi somnade i soffan, tss. Båda var helt slut.

Lite julklappar då; En papperskorg, mjukisbrallor, skönaste strumporna, Lasse Åberg skålar och tavlor, torktumlare, presentkort på IKEA (1000:-) och Bauhaus (1800:-), en tröja, örhängen, stooora kuddar till sängen, rosa Playstation 2.. Listan kan bli såå lång :) Tack alla underbaringar för en perfekt julafton.. förutom snön som saknades då..

Får se när vi får tid att åka ner till LKPG för julafton där nere. Hmm.

Nu måste jag in i duschen för ikväll blire party! Å jag som är sjuk.. suck! Men det är bara att kämpa på, för roligt ska vi ha :)

Kommentarer
Postat av: Sabine

Det känns som att det aldrig ens har varit julafton.
Det gick så fort :o


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback